Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad: - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 215
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Προς Dissolved girl: Το ότι απέχω συνειδητά από την πολιτική δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάζω και να συμμετέχω σε συζητήσεις όπως και να σχολιάζω κάποια πράγματα για τον φεμινισμό. Νιώθω περήφανη που τουλάχιστον εγώ ψάχνομαι διάβαζω, μαθαίνω από τα λάθη αλλά διαμορφώνομαι μόνη μου σε αντίθεση με σένα που επαναλαμβάνεις σαν ρομπότ χωρίς συνείδηση ό, τι σου έχουν υπαγορεύσει και σφραγίσει στην συνείδηση οι βλάκες της Αμερικής με καυτό βουλοκέρι. Σε τελική ανάλυση δεν βρίσκομαι στο ελληνικό κοινοβούλιο για να εκφράζω υπέυθυνα άποψη, σ' ένα φόρουμ βρίσκομαι.
    .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Δεν είναι το καφενείο της γειτονιάς σου να χαζομεράς με τους φίλους σου, και η εν λόγω συζήτηση είναι σοβαρή. Και ποιος επαναλαμβάνει σαν ρομπότ, τι; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σε τόσα ποστ! ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ! Εγώ έχω αναφέρει ένα σωρό παραδείγματα, απόψεις, αναφορές... εσύ niente, nada, μηδέν εις το πηλίκον. Και μου το παίζεις και femme intellectuelle από πάνω. Τι διαμόρφωσες ψάχνοντας μόνη σου; Καταπώς φαίνεται από τις ανούσιες και ξεφουσκωμένες απαντήσεις σου, μια τρύπα στο νερουλό σου μυαλό.

Ο πολιτισμός δημιουργείται και διαχέεται στο δικό του πλαίσιο που έιναι ο χρόνος. Η βιομηχανική επανάσταση συνέβαλλε σ' αυτό αλλά η ουσία του ζητήματος βρίσκεται αλλού. Και όταν λέμε ότι συνέβαλλε σαφώς δεν εννοούμε το Χόλυγουντ. Μην προσπαθείς να μου την πεις, δεν θα τα καταφέρεις...
    Τι να σου την πω; .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Εσύ τι είπες σε αυτή σου την απάντηση; 'Δεν είναι αυτό που λες εσύ, είναι άλλο"... ούτε το αναφέρεις, ούτε το υποστηρίζεις, ούτε καν κατάλαβες τι σου έγραψα και αυτό φαίνεται από την αστοχία της απάντησής σου! Ε όχι να χάνω και χρόνο να στην πω!

Το τι θεωρεί η κάθε γυναίκα και ο κάθε άνθρωπος παρενόχληση είναι ζήτημα υποκειμενικό, εξάρτώμενο από τις καταβολές και την κουλτούρα του. Είναι ζήτημα λεπτό γι' αυτό και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι οξυδερκής. Προσπαθείς να εισχωρήσεις στην υποκειμενικότητα για να μου την πεις αφού στην αντικειμενικότητα δεν τα καταφέρνεις. Άσε, δεν μασάω.
    Για μισό... είπες κάτι αντικειμενικό και το έχασα; Ανέφερες ω μεγάλη τσιγγάνα ένα έστω μηδαμινό ψήγμα επιχειρήματος το οποίο δεν αντέκρουσα ή, ακόμα χειρότερα, στο οποίο δεν απευθύνθηκα καν; Γιατί είναι το λιγότερο γελοίο να μου λες ότι προσπαθώ να στην πω σε κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΝ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ! Μια χαρά συζήτηση κάνω με τους άλλους, εσύ ξεκίνησες έναν διαγωνισμό ποιος να την πει σε ποιον, τον οποίο και χάνεις παρασάγκας επειδή απλά ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ! .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Το αν θα βρω δουλειά δεν σε αφορά.
    Πως δεν με αφορά; Αν βρεις δουλειά πρώτον θα είναι ένα καλό γεγονός για εσένα και η απασχόληση θα βοηθήσει και το πρόβλημά σου, δεύτερον θα γίνεις σιγά σιγά οικονομικά ανεξάρτητη και θα ενισχύσεις την αυτοπεποιθησή σου, τρίτον θα κοινωνικοποιηθείς και θα μετριάσεις και λίγο το αίσθημα της μοναξιάς σου και τέταρτον, θα περνάς λιγότερο χρόνο στο φόρουμ και οι υπόλοιποι θα μπορούμε να έχουμε περισσότερες ουσιαστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις. Σαφώς λοιπόν και με αφορά.

Είδες ότι δεν την παλεύεις μαζί μου και προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις την κατάθλιψη για να καταφερθείς εναντίον μου. Ένα έχω να σου πω....το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Ας το γραφες και με κεφαλαία τι πειράζει; Να σε ενημερώσω ότι η κατάθλιψη δεν βλάπτει την συνείδηση. .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ΥΓ: Διάβασε Καμύ, .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης., που σε ΚΑΘΕ μου απάντηση περιλαμβάνω ένα σωρό επιχειρήματα και μου απαντάς με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και γενικούρες της μιας γραμμής που σου έμαθε ο φίλος σου ο Τζίμης ο αναρχικός, και μας το παίζεις τώρα και ψαγμένη. Έχεις εσύ εμπεριστατομένη πολιτική συνείδηση (γιατί το αντίθετο διατυμπανίζεις επανειλλημένα), για να κρίνουμε δευτερευόντος αν την βλάπτει η οποιαδήποτε ψυχολογική σου κατάσταση; Έχεις πάει ποτέ σου Αμερική, έχεις ξεκινήσει μόνη σου το οτιδήποτε από το μηδέν, έχεις μιλήσει καθόλου μαζί μου για να ακούσεις τι πιστεύω για οποιοδήποτε θέμα... .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης., που με ό,τι με αφορά και με ό,τι καταπιαστώ, κάνω τη χώρα μου περήφανη; Εγώ τουλάχιστον διάβασα ΟΛΑ σου τα σχόλια, και τις 28 σελίδες*, πριν σου απαντήσω, και για αυτό και δεν καταφέρθηκα εναντίον σου πρώτη. Εσύ έχεις ιδέα τι άτομο είμαι; .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.*οκ υπερβάλλω λίγο γιατί εγώ έχω δουλειά και δεν έχω τόσο χρόνο, αλλά honestly διάβασα αρκετά!

Ασε το άλλο, καταφέρθηκα εναντίον σου επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ; .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Και μετά διάβασε εσύ τις δικές σου απαντήσεις και πες μου σε τι στοιχεία και γεγονότα τις βασίζεις, καθώς και με τι επιχειρήματα τις υποστηρίζεις, και ας είναι και υποκειμενικά, όπως μπορεί ο καθένας... Ασε ρε που θα μου πεις ότι δεν έχω τι άλλο να σου πω, στη λέω επανειλλημένα και δεν είχα και σκοπό να ασχολούμαι για τέτοια σοβαρά θέματα με άτομα που δεν έχουν ουσιαστική γνώση και γνώμη... και δεν έχεις με τι να αντικρούσεις παρά με αόριστες παπαριές. ΟΥΤΕ ΜΙΑ συνειδητοποιημένη άποψη στις απαντήσεις σου όμως; Έλεος, και στην τύχη να απαντούσες, δεν μπορεί, ΕΝΑ fact με τις αποδείξεις του θα ανέφερες.

Και ειλικρινά, επειδή έχω διαβάσει και άλλες απαντήσεις σου και σε θεωρούσα καταπώς νορμάλ άτομο, δεν θέλησα να κατηγορήσω το μορφωτικό σου επίπεδο ή τις νοητικές σου ικανότητες για τις μαλακίες της ασαφούς ανιδεότητας που επιδεικνύεις με τις απαντήσεις σου σε αυτό το θέμα, .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Και απαντάω σε όποιον θέλω όπως θελω, που μου θίχτηκες και το παίζεις και τεθλιμένη Μαρία τώρα, ενώ άρχισες πρώτη τις μομφές, και θέλεις και υποστήριξη... .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.(Yes indeed, Dissolved has hit rock bottom, arguing with idiots. Yes I know I know, you can't win against an idiot, she'll drag me down to her level and beat me with experience... ah well, at least it's stress relieving! Φιλούμπες και sorry στους αθώους θεατές του θεάτρου αυτού του παραλόγου, but have no fear, summer is here!)
    Last edited by DissolvedGirl; 18-06-2011 at 04:51.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    As falsely presupposed, contemporary women show signs of excess power/control qualities. λολ
    Δεν ξέρω αν είστε φτηνές, χυδαίες ή μυγοφτύματα, omg what a word λολ, αλλά εγώ πολύ απολαμβάνω την αυτοπεποίθηση των συνομιλητριών μου, αν και αυτή η ιδιότητα φέρνει και προστριβές κάποιες φορές. Kαι ειλικρινά η συζήτηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν προσπεράσει δλδ κανείς τις κονταρομαχίες, εννοώ να μην τους δώσει παραπάνω αξία, τότε μένει η ουσία, που είναι ότι και επιχειρήματα παρουσιάζονται και αυτά έχουν υπόστρωμα και γνώση.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    εγω θα κανω το ακριβως αντιθετο απο τη RainAndWind, ριχνωντας οσο μπορω το επιπεδο. θα προσπερασω ολη την ουσια (γιατι παπαρια μαντολες καθεστε και αναλυετε λες και μπορειτε να αλλαξετε τπτ), και θα επικεντρωθω στις προστριβες και στο βρισιδι. και θα σας κανω τη χαρη να κανω και τον διαιτητη μαλιστα! σας παρακαλω πολυ, το εχω αναγκη αυτο το πραμα, γουσταρω να βλεπω βια, να νιωθω οτι συμμετεχω κι εγω σε καβγα, ειδικα αν παιχτει και ξυλο. προτεινω ομως κατι καλυτερο, να μαλλιοτραβηχτειτε με μπικινι στις λασπες, ετσι να κανουμε κι ενα οφθαλμολουτρο ωραιο, να χορτασουμε λερωμενα βυζακια (οπως αναφερθηκαν) και κωλαρακια. ε μυγοφτυσιματα και βρωμικα καπιταλιστικα σπερματα, τι λετε ?

Senior Member
    Κενό, έχεις πολύ πλάκα και πολλές φορές μ' αρέσει ο τρόπος σου. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να το εκλάβω ως αστείο γιατί μου επιτέθηκε χρησιμοποιώντας την κατάθλιψη..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Gypsy Cello εισαι καινουργια εδω και δεν εχεις αντιληφθει μαλλον τι κλιμα επικρατει στο φορουμ. μη το παιρνεις και τοσο σοβαρα, και γενικα μη καθεσαι και ασχολησε τοσο και μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις (ποσο μαλλον να αφηνεις να σε προσβαλλουν και να σε επηρεαζουν αρνητικα). ετσι εκανα κι εγω στην αρχη, μεχρι που με καταγγειλαν στη safeline και με απειλουσαν και με μηνυσεις, απλα επειδη διαφωνουσαν μαζι μου και ειχα αλλες αποψεις οι οποιες τους φαινοντουσαν επικινδυνες. αυτα χωρις να εχω κατι εναντιον σου, ουτε εναντιον της DissolvedGirl, απλα δε χρειαζονται τσακωμοι και μαλακιες για πραγματα που ετσι κι αλλιως δεν αλλαζουν.

Senior Member
    Σου επιτέθηκε κανείς χρησιμοποιώντας την ασθένεια σου ως επιχείρημα; Δεν γνωρίζω κιόλας από τι νοσείς (αν νοσείς) αλλά είναι σοβαρό.

Senior Member
    Τα επιχειρήματα μου για τις παρενοχλήσεις αντικειμενικότατο ήταν αφού επικαλείται την επιστήμη της στατιστικής. Αν κατάλαβες. Στα περί υποκειμενικότητας απλά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ενδεχομένως αλλιώς θα το έπαιρνα εγώ και αλλιως μια γυναίκα από άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Γι' αυτό σε κάλεσα να μην εισχωρήσεις στην υποκειμενικότητα. Η κάθε χώρα βάσει της κουλτούρας της θεσπίζει και τους νόμους της. Και παρολ' αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο οι παρενοχλήσεις αντρών προς γυναίκες είναι περισσότερες. Αυτό που λες εσύ για το αν είναι παρενόχληση ή να αισθάνεται έτσι μπορεί να συζητήθει στο νομικό πλαίσιο μιας χώρας. Γιατί τόσο μένος εναντίον του ίδιου σου του φύλου;; Ψάξτο σε κανέναν ψυχίατρο πολύ ανταγωνισμό τρέφεις για τις γυναίκες.

Εσύ που έχεις υπερασπιστεί το Κωλοαμέρικα επανειλλημένως δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα εγκλήματα προς όφελος του καπιταλισμού. Αντικειμενικότατα έτσι; :rolleyes:

Για τον πολιτισμό σου απάντησα ότι δημιουργείται και διαχέεται μέσα στον χρόνο. Στην παρούσα φάση συντελεί και το ίντερνετ που το έφτιαξαν τα αμερικανάκια για δικούς τους σκοπούς και ίσως να τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η πρόθεση κατά Νίτσε. Θα μπορούσε όμως να έχει δημιουργηθεί και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες. Επαναλαμβάνω όμως ότι δημιουργία πολιτιστικών επιτευγμάτων δεν μπορεί να γίνει σε πλαίσιο βιομηχανικής παραγωγής του Χόλυγουντ. Δεν μπορείς να το καταλάβεις;;;

Οι μόνες γνώσεις που έχεις αφορούν πολιτικές αναλύσεις από αμφιβόλου ποιότητας αναγνώσματα. Εγώ σου είπα ότι δεν ασχολούμαι, γιατί τόσο μένος για υπέυθυνες απαντήσεις μέσα σ' ένα χώρο που είναι φόρουμ επαναλαμβάνω. Στο αρχικό μου ποστ σε αποκάλεσα Θάτσερ χαριτολογώντας. Ακου εκεί μομφές. Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Μήπως έχεις delusional disorder και θεωρείς ότι είσαι μέγας πολιτικός; Αν έχεις τόση ζέση γι' αυτά τα θέματα, ασχολήσου με την πολιτική. Δεν θα είσαι απλώς τσόκαρο, θα είσαι πολιτικοποιημένο τσόκαρο :D.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Κάθισες και διάβασες 28 σελίδες σχόλια μου. Απόδειξη του πόσο τάραξε την δική σου αυτοπεποίθηση η παρέμβαση μου. Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ποια είσαι και μετά απ' ότι έγινε ούτε θέλω να μάθω.

Επιμένεις ότι είμαι κουμμουνάκι ενώ σου είπα ότι ψάχνομαι γκε γκε;

Δουλειά δεν θέλω γιατί δεν είμαι δουλάκι. Δημιουργική εργασία θα βρώ, μην ανησυχείς που σε πήρε και ο πόνος!

[B]Ας το έλεγες από την αρχή ότι με θεωρείς ηλίθια. Δεν θα είχα πρόβλημα, αφού και από τον ηλίθιο κάτι έχουμε να μάθουμε όπως είπε και ο Γαλιλαίος. Εσύ όμως δεν είσαι ούτε αυτό, είσαι απλά τίποτα και με... διαφορά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    θελω πραγματικα να εκτυπώσω τις τελευταίες σελίδες και να τις πάρω μαζί μου στις διακοπές.
    Απορώ που βρήκατε χρόνο και όρεξη να γράψετε τόσα πολλα...:)
    παρε καλυτερα ενα αρλεκιν.....μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου.....ελεος,λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    [/B]
    Τα επιχειρήματα μου για τις παρενοχλήσεις αντικειμενικότατο ήταν αφού επικαλείται την επιστήμη της στατιστικής. Αν κατάλαβες. Στα περί υποκειμενικότητας απλά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ενδεχομένως αλλιώς θα το έπαιρνα εγώ και αλλιως μια γυναίκα από άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Γι' αυτό σε κάλεσα να μην εισχωρήσεις στην υποκειμενικότητα. Η κάθε χώρα βάσει της κουλτούρας της θεσπίζει και τους νόμους της. Και παρολ' αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο οι παρενοχλήσεις αντρών προς γυναίκες είναι περισσότερες. Αυτό που λες εσύ για το αν είναι παρενόχληση ή να αισθάνεται έτσι μπορεί να συζητήθει στο νομικό πλαίσιο μιας χώρας. Γιατί τόσο μένος εναντίον του ίδιου σου του φύλου;; Ψάξτο σε κανέναν ψυχίατρο πολύ ανταγωνισμό τρέφεις για τις γυναίκες.
    Ξέρεις, στατιστικές υπάρχουν πολλές. Υπάρχει και το γνωστό ρητό "There's lies, there's damned lies, and there's statistics" υπογραμμίζοντας όχι μόνο το πόσες αβάσιμες στατιστικές κυκλοφορούν στον κόσμο αλλά και σε τι ποσοστό ψεύδονται και είναι κατευθυνόμενες! Επικαλείσαι την επιστήμη της στατιστικής και το λες αυτό επιχείρημα; Μα τι σκατά σας μαθαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια ρε παιδιά, έλεος! ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ να την συζητήσουμε, αυτό κάνει ο μορφωμένος άνθρωπος. Και επί του θέματος, αντικειμενική στατιστική για το τι εστί παρενόχληση ώστε να βασιστεί νομοθετικό πλαίσιο το οποίο οφείλει να ισχύει εξίσου και για τα 2 φύλα δεν γίνεται να υπάρξει αφού, όπως επαναλαμβάνεις και εσύ αφού το είπα τόσες φορές ήδη, το πως εκλαμβάνει ο καθείς την παρενόχληση είναι καθαρά υποκειμενικό.
    Και μένος δεν έχω εναντίον του φύλου μου αλλά ατόμων του φύλου μου σαν εσένα που το ρίχνουν στα Τάρταρα κάθε φορά που γίνεται μια εποικοδομητική συζήτηση. Και μεταξύ εμού και ενός τσιγγάνικου τσέλου καλή μου δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι σαν να κλέβω το γλυφιτζούρι από ένα μωρό.

Εσύ που έχεις υπερασπιστεί το Κωλοαμέρικα επανειλλημένως δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα εγκλήματα προς όφελος του καπιταλισμού. Αντικειμενικότατα έτσι; :rolleyes:
    Άντε πάλι πετάμε μια γενικούρα και ας κόβεται ο άλλος. Ανέφερε εσύ καλό μου κανένα έγκλημα προς όφελος του καπιταλισμού που ξέρεις, να το σχολιάσω. Άσε που δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ το οτιδήποτε δεν με εκφράζει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αγνοήσω και πασιφανείς αλήθειες στο μεταξύ. Ρε πως κάνεις μπαμ ότι δεν έχεις ταξιδέψει προς δυσμάς καθόλου! Φτάσε εσύ πρώτα το πολιτισμικό και νοητικό επίπεδο ενός Αμερικάνου και κάνε κριτική μετά.

Για τον πολιτισμό σου απάντησα ότι δημιουργείται και διαχέεται μέσα στον χρόνο. Στην παρούσα φάση συντελεί και το ίντερνετ που το έφτιαξαν τα αμερικανάκια για δικούς τους σκοπούς και ίσως να τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η πρόθεση κατά Νίτσε. Θα μπορούσε όμως να έχει δημιουργηθεί και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες. Επαναλαμβάνω όμως ότι δημιουργία πολιτιστικών επιτευγμάτων δεν μπορεί να γίνει σε πλαίσιο βιομηχανικής παραγωγής του Χόλυγουντ. Δεν μπορείς να το καταλάβεις;;;
    Αυτό το τελευταίο σου ΙΣΩΣ και να είναι η πρώτη νορμάλ απάντηση επί ενός θέματος που έχεις γράψει σε αυτό το thread, δίνω 10 για την προσπάθεια. Πάμε.
    Για αρχή, το Ίντερνετ με τη μορφή και τη λειτουργία που του αποδίδεις αποτελεί ελβετική πατέντα. Επιπλέον, εφόσον όπως λες ο πολιτισμός δημιουργείται και διαχέεται μέσα στο χρόνο, πως μπορείς να αποκλείεις τόσο απόλυτα την ιδέα ότι το Hollywood (Cinema of the US) αποτελεί το ίδιο πολιτιστικό επίτευγμα της εποχής μας; Δεδομένου της τεχνογνωσίας που δημιουργείται στα πλαίσια της δεδομένης βιομηχανικής παραγωγής του κινηματογράφου, θα έλεγα ότι η δημιουργία ενός οπτικοακουστικού τρισδιάστατου μέσου ανταλλαγής πληροφοριών είναι από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα... εκτός αν πιστεύεις ότι απόδειξη πολιτισμού θεωρείται μόνο ότι έχει κίωνες. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

Οι μόνες γνώσεις που έχεις αφορούν πολιτικές αναλύσεις από αμφιβόλου ποιότητας αναγνώσματα. Εγώ σου είπα ότι δεν ασχολούμαι, γιατί τόσο μένος για υπέυθυνες απαντήσεις μέσα σ' ένα χώρο που είναι φόρουμ επαναλαμβάνω. Στο αρχικό μου ποστ σε αποκάλεσα Θάτσερ χαριτολογώντας. Ακου εκεί μομφές. Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Μήπως έχεις delusional disorder και θεωρείς ότι είσαι μέγας πολιτικός; Αν έχεις τόση ζέση γι' αυτά τα θέματα, ασχολήσου με την πολιτική. Δεν θα είσαι απλώς τσόκαρο, θα είσαι πολιτικοποιημένο τσόκαρο :D.
    Αφού λες δεν ασχολείσαι, τι πετάγεσαι ωσάν μυριστή πορδή να πεις την άποψή σου, την οποία επίσης όπως λες δεν έχεις διαμορφώσει καν; Άσε τα delusional disorder για μεγάλους πολιτικούς, εδώ πάσχεις από real life disorder ότι είσαι άτομο με άποψη (γιατί νομίζω ότι θεωρείς το ότι δεν έχεις άποψη, άποψή σου). Δεν γνωρίζω περί τσοκάρων πάντως, τέτοια φοράνε οι αφέντες στη στάνη σου ή σε χτύπησε κανένα όταν ήσουν μικρή και σου έμεινε κουσούρι;
    Εν κατακλείδι, όπως είπε και ένας πολύ καλύτερος ρήτορας από εμένα "Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, βούλωσ΄το" :D

Από που κατάλαβες ότι είμαι χοντρή και φοράω πατομπούκαλα; Επειδή διαβάζω; χεχε!! Αυτό είναι απόδειξη του πόσο έχει βαλτώσει το μυαλό σου μέσα στα στερεότυπα. Γρήγορα στον shrienk :p Δεν έχω μυωπία, ούτε και πνευματική όπως εσύ!
    Για αρχή, όσα διαβάζω εγώ και τα εντάσσω σε συνομιλίες σε ένα μήνα, τα διαβάζεις εσύ σε ένα χρόνο, και σου παίρνει άλλον ένα να τα κατανοήσεις. Ποια στερεότυπα βρε χαμένη; Για άλλη μια φορά, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ (ΛΕΙΨΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ προσπάθησα μάταια να αναφερθώ σε κάποιο εξωτερικό λόγο που το μυαλό, το στόμα και τα δάχτυλά σου δεν επικοινωνούν (ίσως φταίει η έλλειψη μυαλού, ίσως απλά να έγινε βραχυκύκλωμα, ποτέ δεν παύω να ελπίζω). Και το ξέρω ότι το ξέρεις ότι πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 7 κιλά. Διάβαζε στο ποδήλατο, καλό θα σου κάνει.
    Και γράφεται shrink (κανένα Lower έχουμε ή... μάλλον πολλά ζητάω...)

Κάθισες και διάβασες 28 σελίδες σχόλια μου. Απόδειξη του πόσο τάραξε την δική σου αυτοπεποίθηση η παρέμβαση μου. Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ποια είσαι και μετά απ' ότι έγινε ούτε θέλω να μάθω.
    Βρε βούρλο που θέλεις να γίνεις και λειχήνα, εσύ έκρουσες τον κώδωνα του φόρουμ γιατί εγώ και καλά χρησιμοποίησα την αρρώστιά σου εναντίον σου (άλλο misfire εκεί, ειλικρινά από fail σε fail πας), και πιστεύεις πραγματικά ότι εγώ ταράχτηκα; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ και τα διάβασα, για να ξέρω τι άτομο είσαι και να φερθώ ανάλογα. Όχι ότι περίμενα κάποιον τόσο κακομοιριασμένο να καταλαβαίνει από conversational superiority 1.0.1: Know your opponent... Έχε χάρη που έβρεχε εχθές και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.

Επιμένεις ότι είμαι κουμμουνάκι ενώ σου είπα ότι ψάχνομαι γκε γκε;
    Επειδή λοιπόν εγώ το έχω ψάξει σου λέω ότι, με βάση αυτά που λες και τον τρόπο που τα λες, προς το παρόν είσαι ένα εκολαπτόμενο κομμουνάκι. Ελπίζω να ψαχτείς λίγο καλύτερα και να αλλάξεις ρότα, αλλά για καλό και για κακό μην το επιχειρήσεις μόνη σου, πάρε καμία φίλη (αν σου έμεινε καμία) να σου κρατάει το χεράκι.
    Και επειδή αυτό το γκεγκε μου έδωσε άλλη μια απόδειξη του πνευματικού σου εύρους, για να το κάνω πιο λιανά μην κάψεις και να εναπομείναντα κυκλώματα, είσαι αυτό που λέμε γκάου μπίου.

Δουλειά δεν θέλω γιατί δεν είμαι δουλάκι. Δημιουργική εργασία θα βρώ, μην ανησυχείς που σε πήρε και ο πόνος!
    Δουλειά δε θέλεις (όχι ότι η δουλειά τρελαίνεται για εσένα) γιατί είσαι βουτυρομπεμπέκα. Παρακάτω.

[B]Ας το έλεγες από την αρχή ότι με θεωρείς ηλίθια. Δεν θα είχα πρόβλημα, αφού και από τον ηλίθιο κάτι έχουμε να μάθουμε όπως είπε και ο Γαλιλαίος. Εσύ όμως δεν είσαι ούτε αυτό, είσαι απλά τίποτα και με... διαφορά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΞΑΝΑ.
    Χαίρομαι που το ακούω. Εγώ πάλι καλή πλάκα έσπασα μαζί σου και θα συνεχίσω όσο μου απαντάς! Αν δε θέλεις να σε προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο, ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ και ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις με τι άτομο μιλάς. Την είδα την αξιοπρέπειά σου με το "επιεικώς απαράδεκτο", το "μηρύκασμα" κτλ.
    Όπως είπε και ο Lao-Tzu (και τον αντέγραψε μετά και ο Yoda) Nothing is Everything, και το τίποτα σε ταπώνει επανειλλημένα. Είσαι ένα μηδενικό που προσπαθεί να γίνει νούμερο. Και επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες (έπεσες σε genial geek, sorry) o Γαλιλαίο είπε "I have never met a man so ignorant that I couldn't learn something from him". Ιgnorant καλή μου σημαίνει ανίδεος, όχι ηλίθιος... Ηλίθια...

Senior Member
    Είπα πως δεν θα ξαναμιλήσω γιατί
    όταν επιτίθεσαι προσωπικά και βάζεις και τα ενδοοικογενειακά και παιδικά τράυματα στο στόχαστρο. Γι' αυτό άλλωστε διάβασες 28 σελίδες για να ξέρεις πως μπορείς να με προσβάλλεις καλύτερα. Και συνεχίζεις να το κάνεις!
    Να χάσω 7 κιλά; 1,57 με 46 κιλά, μήπως με μπερδεύεις με φαντάσματα του παρελθόντος σου; Μόνο γι' αυτό απάντησα ξανά. ΥΓ: Ο ανίδεος που δεν σκέφτεται γίνεται και ηλίθιος, όπως εσύ.
    Last edited by Gypsy Cello; 18-06-2011 at 22:38.

Senior Member

Senior Member
    Έχω μείνει άναυδη με αυτό το ξέσπασμα. Μήπως τελικά γνωρίζεστε? Τόση εμπάθεια δεν εξηγείται...
    Πάντως, όποιος δεν είναι φιλοαμερικάνος, δεν είναι απαραίτητα και κομμουνιστής.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως, όποιος δεν είναι φιλοαμερικάνος, δεν είναι απαραίτητα και κομμουνιστής.
    http://img37.imageshack.us/img37/7641/womenboxing05.jpg

Senior Member
    ΚΕΝΟ τώρα θυμήθηκα ένα quote που ήθελα να γράψω και το είχα ξεχάσει. Ας το γράψω εδώ ταιριάζει: "Σπάνια σκέφτομαι με λέξεις, συνήθως σκέφτομαι με σχήματα και εικόνες".

Albert Einstein

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast