Results 196 to 210 of 215
-
18-06-2011, 04:26 #196
.το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης., που σε ΚΑΘΕ μου απάντηση περιλαμβάνω ένα σωρό επιχειρήματα και μου απαντάς με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και γενικούρες της μιας γραμμής που σου έμαθε ο φίλος σου ο Τζίμης ο αναρχικός, και μας το παίζεις τώρα και ψαγμένη. Έχεις εσύ εμπεριστατομένη πολιτική συνείδηση (γιατί το αντίθετο διατυμπανίζεις επανειλλημένα), για να κρίνουμε δευτερευόντος αν την βλάπτει η οποιαδήποτε ψυχολογική σου κατάσταση; Έχεις πάει ποτέ σου Αμερική, έχεις ξεκινήσει μόνη σου το οτιδήποτε από το μηδέν, έχεις μιλήσει καθόλου μαζί μου για να ακούσεις τι πιστεύω για οποιοδήποτε θέμα... .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης., που με ό,τι με αφορά και με ό,τι καταπιαστώ, κάνω τη χώρα μου περήφανη; Εγώ τουλάχιστον διάβασα ΟΛΑ σου τα σχόλια, και τις 28 σελίδες*, πριν σου απαντήσω, και για αυτό και δεν καταφέρθηκα εναντίον σου πρώτη. Εσύ έχεις ιδέα τι άτομο είμαι; .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.*οκ υπερβάλλω λίγο γιατί εγώ έχω δουλειά και δεν έχω τόσο χρόνο, αλλά honestly διάβασα αρκετά!
Ασε το άλλο, καταφέρθηκα εναντίον σου επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ; .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Και μετά διάβασε εσύ τις δικές σου απαντήσεις και πες μου σε τι στοιχεία και γεγονότα τις βασίζεις, καθώς και με τι επιχειρήματα τις υποστηρίζεις, και ας είναι και υποκειμενικά, όπως μπορεί ο καθένας... Ασε ρε που θα μου πεις ότι δεν έχω τι άλλο να σου πω, στη λέω επανειλλημένα και δεν είχα και σκοπό να ασχολούμαι για τέτοια σοβαρά θέματα με άτομα που δεν έχουν ουσιαστική γνώση και γνώμη... και δεν έχεις με τι να αντικρούσεις παρά με αόριστες παπαριές. ΟΥΤΕ ΜΙΑ συνειδητοποιημένη άποψη στις απαντήσεις σου όμως; Έλεος, και στην τύχη να απαντούσες, δεν μπορεί, ΕΝΑ fact με τις αποδείξεις του θα ανέφερες.
Και ειλικρινά, επειδή έχω διαβάσει και άλλες απαντήσεις σου και σε θεωρούσα καταπώς νορμάλ άτομο, δεν θέλησα να κατηγορήσω το μορφωτικό σου επίπεδο ή τις νοητικές σου ικανότητες για τις μαλακίες της ασαφούς ανιδεότητας που επιδεικνύεις με τις απαντήσεις σου σε αυτό το θέμα, .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Και απαντάω σε όποιον θέλω όπως θελω, που μου θίχτηκες και το παίζεις και τεθλιμένη Μαρία τώρα, ενώ άρχισες πρώτη τις μομφές, και θέλεις και υποστήριξη... .το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.(Yes indeed, Dissolved has hit rock bottom, arguing with idiots. Yes I know I know, you can't win against an idiot, she'll drag me down to her level and beat me with experience... ah well, at least it's stress relieving! Φιλούμπες και sorry στους αθώους θεατές του θεάτρου αυτού του παραλόγου, but have no fear, summer is here!)Last edited by DissolvedGirl; 18-06-2011 at 04:51.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 18-06-2011, 10:37 #197
As falsely presupposed, contemporary women show signs of excess power/control qualities. λολ
Δεν ξέρω αν είστε φτηνές, χυδαίες ή μυγοφτύματα, omg what a word λολ, αλλά εγώ πολύ απολαμβάνω την αυτοπεποίθηση των συνομιλητριών μου, αν και αυτή η ιδιότητα φέρνει και προστριβές κάποιες φορές. Kαι ειλικρινά η συζήτηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν προσπεράσει δλδ κανείς τις κονταρομαχίες, εννοώ να μην τους δώσει παραπάνω αξία, τότε μένει η ουσία, που είναι ότι και επιχειρήματα παρουσιάζονται και αυτά έχουν υπόστρωμα και γνώση."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-06-2011, 16:48 #198
εγω θα κανω το ακριβως αντιθετο απο τη RainAndWind, ριχνωντας οσο μπορω το επιπεδο. θα προσπερασω ολη την ουσια (γιατι παπαρια μαντολες καθεστε και αναλυετε λες και μπορειτε να αλλαξετε τπτ), και θα επικεντρωθω στις προστριβες και στο βρισιδι. και θα σας κανω τη χαρη να κανω και τον διαιτητη μαλιστα! σας παρακαλω πολυ, το εχω αναγκη αυτο το πραμα, γουσταρω να βλεπω βια, να νιωθω οτι συμμετεχω κι εγω σε καβγα, ειδικα αν παιχτει και ξυλο. προτεινω ομως κατι καλυτερο, να μαλλιοτραβηχτειτε με μπικινι στις λασπες, ετσι να κανουμε κι ενα οφθαλμολουτρο ωραιο, να χορτασουμε λερωμενα βυζακια (οπως αναφερθηκαν) και κωλαρακια. ε μυγοφτυσιματα και βρωμικα καπιταλιστικα σπερματα, τι λετε ?
18-06-2011, 17:46 #199
Κενό, έχεις πολύ πλάκα και πολλές φορές μ' αρέσει ο τρόπος σου. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να το εκλάβω ως αστείο γιατί μου επιτέθηκε χρησιμοποιώντας την κατάθλιψη..
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
18-06-2011, 18:14 #200
Gypsy Cello εισαι καινουργια εδω και δεν εχεις αντιληφθει μαλλον τι κλιμα επικρατει στο φορουμ. μη το παιρνεις και τοσο σοβαρα, και γενικα μη καθεσαι και ασχολησε τοσο και μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις (ποσο μαλλον να αφηνεις να σε προσβαλλουν και να σε επηρεαζουν αρνητικα). ετσι εκανα κι εγω στην αρχη, μεχρι που με καταγγειλαν στη safeline και με απειλουσαν και με μηνυσεις, απλα επειδη διαφωνουσαν μαζι μου και ειχα αλλες αποψεις οι οποιες τους φαινοντουσαν επικινδυνες. αυτα χωρις να εχω κατι εναντιον σου, ουτε εναντιον της DissolvedGirl, απλα δε χρειαζονται τσακωμοι και μαλακιες για πραγματα που ετσι κι αλλιως δεν αλλαζουν.
18-06-2011, 18:25 #201
Σου επιτέθηκε κανείς χρησιμοποιώντας την ασθένεια σου ως επιχείρημα; Δεν γνωρίζω κιόλας από τι νοσείς (αν νοσείς) αλλά είναι σοβαρό.
18-06-2011, 20:02 #202
Τα επιχειρήματα μου για τις παρενοχλήσεις αντικειμενικότατο ήταν αφού επικαλείται την επιστήμη της στατιστικής. Αν κατάλαβες. Στα περί υποκειμενικότητας απλά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ενδεχομένως αλλιώς θα το έπαιρνα εγώ και αλλιως μια γυναίκα από άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Γι' αυτό σε κάλεσα να μην εισχωρήσεις στην υποκειμενικότητα. Η κάθε χώρα βάσει της κουλτούρας της θεσπίζει και τους νόμους της. Και παρολ' αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο οι παρενοχλήσεις αντρών προς γυναίκες είναι περισσότερες. Αυτό που λες εσύ για το αν είναι παρενόχληση ή να αισθάνεται έτσι μπορεί να συζητήθει στο νομικό πλαίσιο μιας χώρας. Γιατί τόσο μένος εναντίον του ίδιου σου του φύλου;; Ψάξτο σε κανέναν ψυχίατρο πολύ ανταγωνισμό τρέφεις για τις γυναίκες.
Εσύ που έχεις υπερασπιστεί το Κωλοαμέρικα επανειλλημένως δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα εγκλήματα προς όφελος του καπιταλισμού. Αντικειμενικότατα έτσι; :rolleyes:
Για τον πολιτισμό σου απάντησα ότι δημιουργείται και διαχέεται μέσα στον χρόνο. Στην παρούσα φάση συντελεί και το ίντερνετ που το έφτιαξαν τα αμερικανάκια για δικούς τους σκοπούς και ίσως να τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η πρόθεση κατά Νίτσε. Θα μπορούσε όμως να έχει δημιουργηθεί και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες. Επαναλαμβάνω όμως ότι δημιουργία πολιτιστικών επιτευγμάτων δεν μπορεί να γίνει σε πλαίσιο βιομηχανικής παραγωγής του Χόλυγουντ. Δεν μπορείς να το καταλάβεις;;;
Οι μόνες γνώσεις που έχεις αφορούν πολιτικές αναλύσεις από αμφιβόλου ποιότητας αναγνώσματα. Εγώ σου είπα ότι δεν ασχολούμαι, γιατί τόσο μένος για υπέυθυνες απαντήσεις μέσα σ' ένα χώρο που είναι φόρουμ επαναλαμβάνω. Στο αρχικό μου ποστ σε αποκάλεσα Θάτσερ χαριτολογώντας. Ακου εκεί μομφές. Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Μήπως έχεις delusional disorder και θεωρείς ότι είσαι μέγας πολιτικός; Αν έχεις τόση ζέση γι' αυτά τα θέματα, ασχολήσου με την πολιτική. Δεν θα είσαι απλώς τσόκαρο, θα είσαι πολιτικοποιημένο τσόκαρο :D.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Κάθισες και διάβασες 28 σελίδες σχόλια μου. Απόδειξη του πόσο τάραξε την δική σου αυτοπεποίθηση η παρέμβαση μου. Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ποια είσαι και μετά απ' ότι έγινε ούτε θέλω να μάθω.
Επιμένεις ότι είμαι κουμμουνάκι ενώ σου είπα ότι ψάχνομαι γκε γκε;
Δουλειά δεν θέλω γιατί δεν είμαι δουλάκι. Δημιουργική εργασία θα βρώ, μην ανησυχείς που σε πήρε και ο πόνος!
[B]Ας το έλεγες από την αρχή ότι με θεωρείς ηλίθια. Δεν θα είχα πρόβλημα, αφού και από τον ηλίθιο κάτι έχουμε να μάθουμε όπως είπε και ο Γαλιλαίος. Εσύ όμως δεν είσαι ούτε αυτό, είσαι απλά τίποτα και με... διαφορά
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
18-06-2011, 20:14 #203
18-06-2011, 21:42 #204
Χαίρομαι που το ακούω. Εγώ πάλι καλή πλάκα έσπασα μαζί σου και θα συνεχίσω όσο μου απαντάς! Αν δε θέλεις να σε προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο, ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ και ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις με τι άτομο μιλάς. Την είδα την αξιοπρέπειά σου με το "επιεικώς απαράδεκτο", το "μηρύκασμα" κτλ.
Όπως είπε και ο Lao-Tzu (και τον αντέγραψε μετά και ο Yoda) Nothing is Everything, και το τίποτα σε ταπώνει επανειλλημένα. Είσαι ένα μηδενικό που προσπαθεί να γίνει νούμερο. Και επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες (έπεσες σε genial geek, sorry) o Γαλιλαίο είπε "I have never met a man so ignorant that I couldn't learn something from him". Ιgnorant καλή μου σημαίνει ανίδεος, όχι ηλίθιος... Ηλίθια...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
18-06-2011, 22:17 #205
18-06-2011, 22:18 #206
Είπα πως δεν θα ξαναμιλήσω γιατί
όταν επιτίθεσαι προσωπικά και βάζεις και τα ενδοοικογενειακά και παιδικά τράυματα στο στόχαστρο. Γι' αυτό άλλωστε διάβασες 28 σελίδες για να ξέρεις πως μπορείς να με προσβάλλεις καλύτερα. Και συνεχίζεις να το κάνεις!
Να χάσω 7 κιλά; 1,57 με 46 κιλά, μήπως με μπερδεύεις με φαντάσματα του παρελθόντος σου; Μόνο γι' αυτό απάντησα ξανά. ΥΓ: Ο ανίδεος που δεν σκέφτεται γίνεται και ηλίθιος, όπως εσύ.Last edited by Gypsy Cello; 18-06-2011 at 22:38.
18-06-2011, 22:59 #207
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-06-2011, 11:30 #208
Έχω μείνει άναυδη με αυτό το ξέσπασμα. Μήπως τελικά γνωρίζεστε? Τόση εμπάθεια δεν εξηγείται...
Πάντως, όποιος δεν είναι φιλοαμερικάνος, δεν είναι απαραίτητα και κομμουνιστής.
19-06-2011, 14:25 #209
19-06-2011, 14:56 #210
ΚΕΝΟ τώρα θυμήθηκα ένα quote που ήθελα να γράψω και το είχα ξεχάσει. Ας το γράψω εδώ ταιριάζει: "Σπάνια σκέφτομαι με λέξεις, συνήθως σκέφτομαι με σχήματα και εικόνες".
Albert Einsteinέτσι γιατί περίεργα την είδα...