Απο συσπασεις παρα πολλες στα ποδια.ψυχολογικα ειμαι λιγο καλητερα.δεν εχω και αλλες επιλογες οπως λες και συ.προσπαθω και γω .
Printable View
Απο συσπασεις παρα πολλες στα ποδια.ψυχολογικα ειμαι λιγο καλητερα.δεν εχω και αλλες επιλογες οπως λες και συ.προσπαθω και γω .
Χαίρομαι που ψυχολογικά είσαι λίγο καλύτερα. Είναι ένα μεγάλο βήμα κι αυτό, το ξέρεις.
Παιδια γεια σαε..πηγα στον ψυχιατρο μου αλλαξε τελειως αγωγη κ μου ειπε οτι συν το αγχος επαθα κ υποτροπη απο το κοψιμο της προηγουμενης αγωγης που σταματησα τον μαιο κ που πηρα πεντε μηνες..ουσιαστικα δηλαδη μολις αρχισα να στρωνω την εκοψα.επισης μου ειπε οτι το χαπι που επαιρνα ενα μηνα τωρα ηταν σαν να μην επαιρνα τιποτα..οποτε εδω κ τρεις μερες εχω αλλαξει αγωγη..συνεχιζω με τα συμπτωματα αλλα οχι τοοοσο εντονα...μαριαννα κλεισε ραντεβπυ σε ψυχιατρο δεν εχεις τιποτα κοριτσι μου..οσο το αφηνεις θα σε ταλαιπωρει.αχιλλεα συναδελφε μου θα φυγουν τα ρημαδια που θα παει...
Τζινα εγω εδω και 2 μερεςδεν μπορω να καταπιω καλα.δεν ξερω τι σκατα ειναι τουτο παλι..και οι γαμπες χαλια
Καλησπερα Μαριαννα,οι σπασμοι στο προσωπο πως ειναι?
Πριν 2 χρονια με ειχε πιασει κ εμενα κατι που ξεκινουσε απο την μεση του μετοπου,προς το ματι,στο αυτι κ κατεληγε στν γναθο,νομιζα πως εφταιγε κανενα δοντι κ ετσι επισκεφτηκα οδοντιατρο,ολα οκ ομως μου ειπε πως ηταν μυικο κ μου υπεδειξε καποιες ασκησεις με τα χερια να κανω πανω στην γναθο κ αν ηθελα(αλλα δεν το εβρισκε απαραιτητο) να παρω μυοχαλαρωτικα.Τελικα με τις ασκησουλες σε 3 μερες ημουν οκ.για δες το αν ειναι κ αυτο.. :)
H μανα μου εδω κ καιρο νομιζει οτι κατι την ενοχλει στον λαιμο οταν καταπινει..πηγε σε ΩΡΛ και της ειπε οτι ειναι απο αγχος,ψυχολογικο, δεν βρηκε κατι...ελεος ρε παιδια γαμω ο μυαλο μας μεσα δλδ
Αχιλλεα ξερεις τι ειναι. Μπορει να μοιαζει τρελο αλλα αυτο ειναι.το αγχος..θες ψυχοθεραπεια δες το ...πρεπει...σημερα ειμαι μετρια αλλα παααααρα πολυ βαρος στα ποδια.
Γεια σου agnostix..Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.. Να είσαι καλά..Δυστυχώς οι σπασμοί στο πρόσωπο και όχι μόνο στο πρόσωπο συνεχίζονται..Τζίνα μου γλυκιά αρχίζω και απομακρύνομαι όλο και περισσότερο από την ιδέα του ψυχολόγου - ψυχιάτρου γιατί χειροτερεύω και νομίζω ότι όλοι οι νευρολόγοι με δουλεύουν πια.. Μόνο να έβλεπες τα δάχτυλα των χεριών μου και των ποδιών μου και θα καταλάβαινες για τι χάλι σου μιλάω. Και πολλοί σπασμοί σε χέρια, πόδια και πρόσωπο. Δεν μπορώ να ησυχάσω πουθενά. Με τα χίλια ζόρια τα βγάζω πέρα στη δουλειά. Με έχουν καταστρέψει!
Μαριάννα καλημέρα.Υπάρχει ένα σύνδρομο,το Σύνδρομο Καλοήθους Δεσμίδωσης,το οποίο είναι όπως το λέει και η λέξη:Kαλοήθες.
Το μόνο του ουσιαστικά σύπτωμα είναι οι σπασμοί (δεσμιδώσεις) των μυών και σε κάποιες περιπτώσεις κάνει και κόπωση.
Μήπως ρε σεις έχουμε αυτό όλοι?
Βασικά οι περισσότεροι έχουν φοβηθεί πως είναι σημάδα Πλάγιας Αμυοτροφικής Σκλήρυνσης αλλά δεν το νομίζω.
Δειτέ τις διαφορές του Συνδρόμου Καλοήθους Δεσμίδωσης από την Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση.
http://s7.postimg.org/f9yc542ez/als.jpg
Αν δεν υπάρχει αδυναμία μυών,δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Φυσικά το πιθανότερο είναι να είναι κλασικά σωματοποίηση του άγχους από ΓΑΔ (Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή) σε συνδυασμό με Υποχονδρίαση.
Μαριαννα εσυ αν ησουν γιατρος θ αφηνες ασθενη να ψυγει αν υποψιαζοσουν als?η εστω σκληρυνση?πηγαινε κοριτσι μου στον ψυχιατρο να σωθεις..εγω το εκανα πριν εξι μερες κ αρχιζω να βλεπω λιγο φως στο τουνελ..που να σου περιγραψω τι εχω βιωσει εγω...
Κλασικα..οτι θα περασει..κ οτι ηταν υποτροπη απο την αγωγη που σταματησα στους 5 μηνες..αχιλλες ειναι λογικο να εχεις τετοια συμπτωματα κατα καιρους λογω αγωγης.επισης η αγωγη κουκουλωνει το θεμα δεν το λυνει.μονο η ψυχοθεραπεια το λυνει.
Eγώ λέω να εκπληρώσω το όνειρο μου από μικρό παιδί που το άφησα στην μέση λόγω της δουλειάς μου...
Σκέφτομαι στον ελεύθερο μου χρόνο να αρχίσω να μαθαίνω Drums!
Aπό μικρός ήμουν νευρόσπαστο,ας εξωτερικεύσω την ενέργεια μου αυτή σε κάτι εποικοδομητικό τουλάχιστον!
Τουλάχιστον,αν μπορώ να παίξω Drums,σίγουρα ΔΕΝ παίζει να έχω ούτε υποψία νευρολογικής νόσου!
Τώρα μαθαίνω,χωρίς να έχω αγοράσει ακόμα Drums,το αριστερό πόδι να κινείται σε διαφορετικό Pattern από το δεξί.
Παλούκι είναι αλλά σιγά σιγά με εξάσκηση το καταφέρνω!
Πάμε!!
ΥΓ:Οι συσπάσεις και κάτι τρόμοι,συνεχίζονται αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία.
Το βλέφαρο εδώ και 15 μέρες σταμάτησε να μου παίζει.
Δεν σας έχω αναφέρει πως εδώ και 6 χρόνια παίρνω Remeron το βράδυ για την αυπνία.Είναι αντικαταθλιπτικό αλλά σε εμένα δεν λειτουργεί και πολύ καλά με την ιδιότητα του αντικαταθλιπτικού.
Τα SSRI με πιάνουν αλλά εδώ και 2 χρόνια τα έχω κόψει και κρατιέμαι με το ζόρι να μην τα ξαναπάρω...Effexor έπαιρνα,καλό ήταν,αλλά είχε αρκετές παρενέργειες...
Σταύρο γεια σου. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι αυτό το καλοήθες σύνδρομο. Σου εύχομαι να εκπληρώσεις το όνειρο σου. Τα ντραμς είναι η αδυναμία μου. Τζίνα μου γεια και σε εσένα. Στην ερώτηση που μου έκανες θα σου απαντήσω πως δεν πιστεύω πως αν ο γιατρός υποψιαζόταν als ή σκπ θα έδιωχνε κάποιον ασθενή. Αλλά από την άλλη πως είναι δυνατόν βρε Τζίνα μου με όλα αυτά που του είπα να μου λέει με ύφος "Και το νευρολογικό πρόβλημα που είναι;" Απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Προσπαθώ να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου να συνεχίσει πότε τα καταφέρνω πότε όχι και πέφτω πάρα πολύ. Έχω καταστραφεί από τα forum που έχω διαβάσει για σκπ. Αχιλλέα δεν σε ξέχασα..Ευχαριστώ για την στήριξη. Δεν φαντάζεσαι τι "ανακούφιση" νιώθω όταν μου λέει κάποιος "κι εμένα κουνιόταν το δάχτυλο μου" για τον απλό λόγο ότι έχω κολλήσει ότι αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ σε μένα. Αυτό με τα δάχτυλα με τρελαίνει πιο πολύ απ όλα!
καλα για να εκπληρωσεις το ονειρο σου δε χρειαζεται κ να γκαβωθουμε με αυτα τα μαυρα γραματα αλλα ο σωστος τροπος για να φαινονται ωραια ειναι αυτος :)
Aλέξανδρε καλησπέρα....Δεκτή η παρατήρηση...Αλλά εγώ δεν τα μεγάλωσα όπως εσύ,απλά Bold τα έκανα!
Μαριάννα έλα ρε συ,Drum Lover κι εσύ?
Σε κακό μου βγήκε τελικά...Ενώ καθόμαι και βλέπω μπάσκετ/ποδόσφαιρο τώρα,έχω εντονότερες συσπάσεις στον δείκτη του αριστερού μου χεριού...
Εντωμεταξύ μου το κάνει μόνο στο αριστερό χέρι και αυτό δεν μου αρέσει..Η ασυμμετρία δεν μου αρέσει...Εντωμεταξύ οι συσπάσεις μεταφέρονται και σε άλλα μέρη του σώματος!Αυτό κάπως καλό ακούγεται...
Πχ συσπάσεις στο στήθος,πίσω από τον δελτοειδή μυ,στις γάμπες κτλ..
Κοίτα ρε πούστη μου που πάλι με επαναφέρει στις μαύρες σκέψεις....
Καταλαβαίνετε,Googλάρισμα και ξανά πάλι αρνητισμός για πιθανή σοβαρή ασθένεια...
Εδώ και μισή ώρα σταμάτησαν οι συσπάσεις στον δείκτη.
Λέτε ρε σεις λόγω του ότι δεν πίνω πολύ νερό,να υπάρχει κάποιας μορφής αφυδάτωση στον οργανισμό?
Αλλά ως συνήθως το μυαλό μας πάει στις σοβαρότερες διαταραχές...
Έχω βρει μια νευρολόγο που έχει ειδικότητα στις λεγόμενες Movement Disorders.
Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι.Παρότι έχω επισκεφτεί 10άδες γιατρούς και έχω κάνει άπειρες εξετάσεις,αυτή την φορά φοβάμαι.
Εντωμεταξύ ακόμα και αν αποκλειστεί η ALS υπάρχει και η Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Το κέρατο μου μέσα.Δεν μπορώ άλλες Μαγνητικές.Θα σκάσω.
YΓ:Όπως είχα αναφέρει,επί 1 μήνα είχα πετάρισμα του ματιού μου.Αυτό με άφησε και έδωσε την θέση του στο δάχτυλο του χεριού μου.
Βρήκα μια ευχάριστη πληροφορία στο Internet η οποία λέει:
http://www.livestrong.com/article/13...itches-spasms/Quote:
Twitching of the eyelids, thumb or calf muscles in the legs are common and, according to the University of Maryland Medical Center, caused by anxiety or stress. This benign twitching comes and goes, usually not lasting for more than a few days
Αναφέρει τον αντίχειρα αλλά πιθανολογώ πως μπορεί οποιοδήποτε δάχτυλο να αφορά.Επίσης αναφέρει γάμπες για τον φίλο Αχιλλέα αλλά και Eyelid Twitches !!!
Βέβαια μιλάει για λίγες μέρες,εκεί έχουμε ένα θέμα...
Βλέπω αύριο που γιορτάζω...θα είμαι μέσα στην θλίψη!
Χρόνια Πολλά Σταύρο ότι καλύτερο στη ζωή σου σου εύχομαι! Όσο για τα Drums ναι είμαι drum lover :) Σε όλες τις συναυλίες που πήγα πάντα κολλούσα μ αυτόν που έπαιζε drums. Τρομερή εκτόνωση και ελευθερία. Γι αυτό σιγά σιγά ξεκίνα για να πάρει το όνειρο σου σάρκα και οστά. Και για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Στο θέμα μας πάντα η κατάσταση μου είναι σταθερά χάλια. Δεν σταματάνε με τίποτα αυτά! Εσείς πως είστε;
Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα,να΄σαι καλά!
Aπίστευτο!Εμένα μου ξαναγεννήθηκε η επιθυμία όταν πριν από 9 μέρες είχα πάει στην συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων.Είμαι πρώην Dj και γενικά με τον ρυθμό έχω καλή σχέση.Quote:
Σε όλες τις συναυλίες που πήγα πάντα κολλούσα μ αυτόν που έπαιζε drums.
Κόλλησα και εγώ με τον Drummer,Aλέξανδρος Κτιστάκης λέγεται!Χα χα!Αν έχεις Free Τime δες εδώ τα 2 πρώτα λεπτά!
Σκέφτομαι να του πω να μου κάνει μαθήματα...
Σχετικά με τα θέμα μας,σήμερα έχει σταματήσει ο δείκτης τις συσπάσεις.
Αλλά εγώ είμαι σε ψιλοτραγική κατάσταση!Φανταστείτε πως όταν πάω στο περίπτερο για να πάρω παγωτό,ανοίγω το ψυγείο χρησιμοποιώντας μόνο τον δείκτη του χεριού μου για να πιστοποιήσω πως δεν συνυπάρχει μυική αδυναμία!
Μιλάμε αν με δει κανένας γνωστός,θα γίνω ρεζίλι.
Το έκανα και 2 φορές μάλιστα!
Το μόνο που είναι σύμμαχος μας,αν είναι,είναι ο χρόνος.Αν περάσουν 6 μήνες και δεν προστίθεται μυική αδυναμία στις ήδη μυικές συσπάσεις,είμαστε σε καλό δρόμο.
Άγχος...Βγαίνω να κεράσω τώρα κάτι φίλους για την γιορτή μου,ελπίζω να ξεκολλήσει το μυαλό μου...
καλησπέρα! εδω και 3 μέρες με έχουν ξετινάξει οι δεσμιδεώσεις!!! σε 1002 σημεία διαφορετικά! χερια ποδια, πατουσες, δακτυλα (χεριών και ποδιών) γλώσσα...μπράτσα..πρόσωπο...α πλά παντού!το γράφω για να σας δώσω κουράγιο! ξέρω ότι δν έχω κάτι...1.5 χρόνο τα έχω κάθε μέρα...απλά κάποιες μέρες όπως οι 3 τελευταίες είναι ασταμάτητες και πολύ δυνατές! καλό ΠΣΚ σε όλη την παρέα!!
Mη λες ΠΣΚ βρε Madiwasp...
Μου θυμίζει την ΣΚΠ!Xa xa!
Eγώ έχω κολλήσει τώρα πάλι,λόγω τρόμου στα χέρια...
Χαχαχα...τρομος ε? Εφαγα κ εγω ενα σκαλωμα τον τελευταιο μηνα για παρκινσον..ετρεμαν μερικες φορες..ιδιαιτερα οταν εγραφα..αλλα σιγα σιγα ξεκολλαει το μυαλο μου..εχω εξαντλησει ολο το φασμα των νευρολογικων...
Ενω η als ειναι καλυτερη?? Αχαχαχαα!! Πρεπει να παμε σε ψυχιατρο ολοι μας μου φαινεται με αυτα που σκεφτομαστε!
Εγώ αυτό το διάστημα υποβάλλομαι μόνος μου σε νευρολογικά Tests!Καλά πάω μέχρι τώρα...
Έχω υποβληθεί στο Romberg's sign,Gait and Coordination,Heel/Shin test,L'Hermittes sign.
Μιλάμε έχω καεί εντελώς!Χα χα!
http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html"]http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html"]http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html
Σχετικά με την ALS έφθασα στο σημείο να βάλω <χέρι> σε καφετέρια με ένα φιλαράκι μου για να διαπιστώσω αν έχω δύναμη...
Τον νίκησα κιόλας!Αν και είμαι σχετικά αδύνατος για το ύψος μου.(1.83, 77 κιλά).
Μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο!
χαχαχαχ!!! εγω εκανα κουτσο με 12ποντο τακουνι για να δω αν εχω αδυναμία!!!!!
@madiwasp
Χα χα!Καλά το κουτσό το έχω σκίσει...!Από τα αγαπημένα μου!Βέβαια χωρίς τακούνι εγώ..Μη μας παρεξηγήσουν κιόλας...
Χθες μάλιστα το βράδυ έκανα και ένα 100άρι τρέξιμο!
Φίλε με 17 χιλιόμετρα που έκανες νομίζω πως έχουμε αποκλείσει όλες τις σοβαρές νευρολογικές παθήσεις!
Masiwasp νομίζω πως βρήκα την αιτιολογία των προβλήματων σου:Μάλλον θα παντρεύτηκες μικρή και σου βγαίνουν τα ψυχοσωματικά σου!(Πλάκα κάνω)!
αχαχαχ!!! μικρή παντρεύτηκα (σχετικά)..στα 24..τώρα είμαι 25...αλλά αν με κάνει κάτι ευτυχισμένη είναι ο άντρας μου ο οποίος είναι ένας απίστευτος άνθρωπος! και απορώ πώς με ανέχεται!!!τα ψυχοσωματικά ξεκίνησαν όταν άρχισα να μπαίνω στο νετ για μια πληγή που εβγαλα στη γλώσσα και διάβασα για καρκίνους κλπ...από τότε καταστράφηκε η ζωή μου...
να φανταστείς Σταύρο, τωρα είμαι έγκυος και πάνω που έλεγα ότι θα με αφήσουν οι βλακείες με τη νοσοφοβία έχω γίνει χειρότερα..εύχομαι η κορη μου να μη μου μοιάσει!!
Γερό να είναι το παιδί που περιμένεις και πάντα ευτυχισμένη!
Τα Tests δεν σταματάνε ποτέ μέχρι να πειστούμε πως είμαστε ΟΚ!!
Αχιλλέα πως πας με τον οισοφάγο?Καταπίνεις τώρα καλά ή παραμένει το πρόβλημα?
Σταυρο μια χαρα καταπινω .μερικες φορες νομιζω οτιεχω δυσπνοια αλλα μαλλον ειναι αγχος.οι συσπασεις στιςγαμπες συνεχιζονται αλλα οκ.τι σε κανει ναπιστευεις οτι μια εξετααση θα σε ηρεμιση;φαυλος κυκλος το περασα και το ξερω.απ τι στιγμη που μπηκες ιντερνετ τον ειπιες.δεν θελουμε εξεταση κανενος ειδους πλην ψυχιατρικης.για αυτο γραφεις εδω και συ και ολοι μας.
Παιδια τι κανετε?Αχιλλεα πως παμε?εχω ειμαι πολυ καλυτερα.εχω βεβαια τις συσπασουλες μου κ εδω κ μια βδομαδα δυσπνοια..αλλα εχω πειστει πια οτι δεν εχω κατι..βαρεθηκα να ασχολουμαι κ πανω απ ολα δεν μπαινω στο ιντερνετ να διαβασω...