Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 71 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 1054
    Χρόνια Πολλά Σταύρο ότι καλύτερο στη ζωή σου σου εύχομαι! Όσο για τα Drums ναι είμαι drum lover Σε όλες τις συναυλίες που πήγα πάντα κολλούσα μ αυτόν που έπαιζε drums. Τρομερή εκτόνωση και ελευθερία. Γι αυτό σιγά σιγά ξεκίνα για να πάρει το όνειρο σου σάρκα και οστά. Και για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Στο θέμα μας πάντα η κατάσταση μου είναι σταθερά χάλια. Δεν σταματάνε με τίποτα αυτά! Εσείς πως είστε;

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα,να΄σαι καλά!

Σε όλες τις συναυλίες που πήγα πάντα κολλούσα μ αυτόν που έπαιζε drums.
    Aπίστευτο!Εμένα μου ξαναγεννήθηκε η επιθυμία όταν πριν από 9 μέρες είχα πάει στην συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων.Είμαι πρώην Dj και γενικά με τον ρυθμό έχω καλή σχέση.
    Κόλλησα και εγώ με τον Drummer,Aλέξανδρος Κτιστάκης λέγεται!Χα χα!Αν έχεις Free Τime δες εδώ τα 2 πρώτα λεπτά!
    Σκέφτομαι να του πω να μου κάνει μαθήματα...

Σχετικά με τα θέμα μας,σήμερα έχει σταματήσει ο δείκτης τις συσπάσεις.
    Αλλά εγώ είμαι σε ψιλοτραγική κατάσταση!Φανταστείτε πως όταν πάω στο περίπτερο για να πάρω παγωτό,ανοίγω το ψυγείο χρησιμοποιώντας μόνο τον δείκτη του χεριού μου για να πιστοποιήσω πως δεν συνυπάρχει μυική αδυναμία!
    Μιλάμε αν με δει κανένας γνωστός,θα γίνω ρεζίλι.
    Το έκανα και 2 φορές μάλιστα!
    Το μόνο που είναι σύμμαχος μας,αν είναι,είναι ο χρόνος.Αν περάσουν 6 μήνες και δεν προστίθεται μυική αδυναμία στις ήδη μυικές συσπάσεις,είμαστε σε καλό δρόμο.
    Άγχος...Βγαίνω να κεράσω τώρα κάτι φίλους για την γιορτή μου,ελπίζω να ξεκολλήσει το μυαλό μου...

Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα,να΄σαι καλά!

Aπίστευτο!Εμένα μου ξαναγεννήθηκε η επιθυμία όταν πριν από 9 μέρες είχα πάει στην συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων.Είμαι πρώην Dj και γενικά με τον ρυθμό έχω καλή σχέση.
    Κόλλησα και εγώ με τον Drummer,Aλέξανδρος Κτιστάκης λέγεται!Χα χα!Αν έχεις Free Τime δες εδώ τα 2 πρώτα λεπτά!
    Σκέφτομαι να του πω να μου κάνει μαθήματα...

Σχετικά με τα θέμα μας,σήμερα έχει σταματήσει ο δείκτης τις συσπάσεις.
    Αλλά εγώ είμαι σε ψιλοτραγική κατάσταση!Φανταστείτε πως όταν πάω στο περίπτερο για να πάρω παγωτό,ανοίγω το ψυγείο χρησιμοποιώντας μόνο τον δείκτη του χεριού μου για να πιστοποιήσω πως δεν συνυπάρχει μυική αδυναμία!
    Μιλάμε αν με δει κανένας γνωστός,θα γίνω ρεζίλι.
    Το έκανα και 2 φορές μάλιστα!
    Το μόνο που είναι σύμμαχος μας,αν είναι,είναι ο χρόνος.Αν περάσουν 6 μήνες και δεν προστίθεται μυική αδυναμία στις ήδη μυικές συσπάσεις,είμαστε σε καλό δρόμο.
    Άγχος...Βγαίνω να κεράσω τώρα κάτι φίλους για την γιορτή μου,ελπίζω να ξεκολλήσει το μυαλό μου...
    Τι γινεται παιδια;καιρο εχουμε να τα πουμε και αυτο ειναι καλο .τζινα εισαι καλα;εσυ μαριαννα πως πας;

Senior Member
    καλησπέρα! εδω και 3 μέρες με έχουν ξετινάξει οι δεσμιδεώσεις!!! σε 1002 σημεία διαφορετικά! χερια ποδια, πατουσες, δακτυλα (χεριών και ποδιών) γλώσσα...μπράτσα..πρόσωπο...α πλά παντού!το γράφω για να σας δώσω κουράγιο! ξέρω ότι δν έχω κάτι...1.5 χρόνο τα έχω κάθε μέρα...απλά κάποιες μέρες όπως οι 3 τελευταίες είναι ασταμάτητες και πολύ δυνατές! καλό ΠΣΚ σε όλη την παρέα!!

Senior Member
    Mη λες ΠΣΚ βρε Madiwasp...
    Μου θυμίζει την ΣΚΠ!Xa xa!
    Eγώ έχω κολλήσει τώρα πάλι,λόγω τρόμου στα χέρια...

Senior Member
    Χαχαχα...τρομος ε? Εφαγα κ εγω ενα σκαλωμα τον τελευταιο μηνα για παρκινσον..ετρεμαν μερικες φορες..ιδιαιτερα οταν εγραφα..αλλα σιγα σιγα ξεκολλαει το μυαλο μου..εχω εξαντλησει ολο το φασμα των νευρολογικων...

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Χαχαχα...τρομος ε? Εφαγα κ εγω ενα σκαλωμα τον τελευταιο μηνα για παρκινσον..ετρεμαν μερικες φορες..ιδιαιτερα οταν εγραφα..αλλα σιγα σιγα ξεκολλαει το μυαλο μου..εχω εξαντλησει ολο το φασμα των νευρολογικων...
    Ρε μαντη καλησπερα φοβομασται και μεις ,αλλα εσυ το γαμ...............ς τι παρκισον λες.συνελθε.ελεος .συγνωμη που στο λεω ετσι αλλα ελεος.δεν εχεις τιποτα ποσο μαλλον παρκισον...............ελεος.καλο βραδυ.μα παρκισον και συ.;

Senior Member
    Ενω η als ειναι καλυτερη?? Αχαχαχαα!! Πρεπει να παμε σε ψυχιατρο ολοι μας μου φαινεται με αυτα που σκεφτομαστε!

Senior Member
    Εγώ αυτό το διάστημα υποβάλλομαι μόνος μου σε νευρολογικά Tests!Καλά πάω μέχρι τώρα...
    Έχω υποβληθεί στο Romberg's sign,Gait and Coordination,Heel/Shin test,L'Hermittes sign.
    Μιλάμε έχω καεί εντελώς!Χα χα!
    http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html"]http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html"]http://www.mult-sclerosis.org/diagnosingms.html

Σχετικά με την ALS έφθασα στο σημείο να βάλω <χέρι> σε καφετέρια με ένα φιλαράκι μου για να διαπιστώσω αν έχω δύναμη...
    Τον νίκησα κιόλας!Αν και είμαι σχετικά αδύνατος για το ύψος μου.(1.83, 77 κιλά).
    Μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο!
    Last edited by Stavros; 19-09-2015 at 23:34.

Senior Member
    χαχαχαχ!!! εγω εκανα κουτσο με 12ποντο τακουνι για να δω αν εχω αδυναμία!!!!!

Senior Member
    @madiwasp

Χα χα!Καλά το κουτσό το έχω σκίσει...!Από τα αγαπημένα μου!Βέβαια χωρίς τακούνι εγώ..Μη μας παρεξηγήσουν κιόλας...
    Χθες μάλιστα το βράδυ έκανα και ένα 100άρι τρέξιμο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    @madiwasp

Χα χα!Καλά το κουτσό το έχω σκίσει...!Από τα αγαπημένα μου!Βέβαια χωρίς τακούνι εγώ..Μη μας παρεξηγήσουν κιόλας...
    Χθες μάλιστα το βράδυ έκανα και ένα 100άρι τρέξιμο!
    Όχι τιποτα αλλο...θα σπάσω κανενα πόδι και θα τρέχω στα νοσοκομεία!!! με είδε ο άντρας μου και γελούσε! μου λέει ...δεν πας καλα...!!!

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Όχι τιποτα αλλο...θα σπάσω κανενα πόδι και θα τρέχω στα νοσοκομεία!!! με είδε ο άντρας μου και γελούσε! μου λέει ...δεν πας καλα...!!!
    Και γω σημερα ετρεξα 17χλμ καλα ειναι για αρρωστο.εσειςτι λετε;αλλακαιγω αυτοεξεταση φουλ.ξεκινησα το τρεξιμο παλι γιατι χωρις αυτο δεν ειμαι εγω

Senior Member
    Φίλε με 17 χιλιόμετρα που έκανες νομίζω πως έχουμε αποκλείσει όλες τις σοβαρές νευρολογικές παθήσεις!
    Masiwasp νομίζω πως βρήκα την αιτιολογία των προβλήματων σου:Μάλλον θα παντρεύτηκες μικρή και σου βγαίνουν τα ψυχοσωματικά σου!(Πλάκα κάνω)!

Senior Member
    αχαχαχ!!! μικρή παντρεύτηκα (σχετικά)..στα 24..τώρα είμαι 25...αλλά αν με κάνει κάτι ευτυχισμένη είναι ο άντρας μου ο οποίος είναι ένας απίστευτος άνθρωπος! και απορώ πώς με ανέχεται!!!τα ψυχοσωματικά ξεκίνησαν όταν άρχισα να μπαίνω στο νετ για μια πληγή που εβγαλα στη γλώσσα και διάβασα για καρκίνους κλπ...από τότε καταστράφηκε η ζωή μου...

Page 37 of 71 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast