Ένα σου λέω με το παλιό είναι το Άγιο Όρος και όλοι οι υπόλοιποι ορθόδοξοι, Ρωσία και τα λοιπά πλην της Ελλάδας.
Δεν πάω πολύ εκκλησία...
Printable View
τελικα,εγω δεν καταλαβα το κυριοτερο:η μαγισσα Κλω-Κλω ποια ειναι?
Το μεγάλο σου λάθος είναι ότι ζηλεύεις τους άλλους γιαυτά που έχουν καταφέρει να πετύχουν και τους μισείς ενώ θα έπρεπε να τους θαυμάζεις και να προσπαθείς να δεις τι καλό έχουν κάνει και τα έχουν καταφέρει καλύτερα.Μάθε να σκέφτεσαι θετικά απέναντι στον συνάνθρωπό σου και να σέβεσαι αυτούς που έχουν πετύχει κάτι καλό στη ζωή τους.
Σιγά να μην ζηλεύω αυτές τις καρακάξες και δεν μισώ κανέναν και φυσικά χαίρομαι για αυτό που πετυχαίνουν οι άλλοι αρκεί να πετυχαίνω και εγώ. Νομίζω ότι δεν έκρινες σωστά και μιλάς απερίσκεπτα. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ κακές, με προκάλεσαν και μου έβγαλαν αυτά τα συναισθήματα κυρίως γιατί με πείραξαν χωρίς να τις κάνω απολύτως τίποτα. Οι συγκεκριμένες είναι 40 χρονών γεροντοκόρες οπότε τι να ζηλέψω;;;
ε εχουμε εκατομυριο κυταρα ακομα για αυτο δε πτοουμαστε εχουμε καιρο για να μας καταστρεψει αλλα 5000Quote:
μας εχεις καταστρεψει 5000 εγκεφαλικα κυταρα
εγω παντως προτιμω τη ματζικα ντε σπελ απο τη κλω κλω
Ακόμα ένα θέμα δελφίνι στο οποίο δεν εχεις καμία ευθύνη και πάλι οι άλλες φταίνε για όποιο λόγο.... το θέμα είναι πως είναι ακόμα ένα θέμα. Δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου για το οποίο να ευθύνεσαι εσύ... Ε έτσι μην περιμένεις και να αλλάξει τίποτα...
Και τελικά τι σημαίνει "αρσούσες"?
και εγω δεν εκανα τιποτα αλλα η καθρεφτω τσαντιστηκε και με απεκλεισε απο τα μηνυματα,γιατι χρησιμοποιησα υποκοριστηκα λεει,την ειπα δηλαδη μικρη,καθρεφτακι κλπ.χωρις να ξερω οτι κατι τετοιο την τσαντιζει.αφου δεν το ηξερα πως τα παιρνεις ετσι δηλαδη?τωρα που μου το ειπες και το καταλαβα αν το ξανακανω θα εχεις καθε δικιο.αλλα μην γινεσαι σπαστικια χωρις λογο για κατι που δεν το ηξερα ουτε ειχε τυχει να μου το εχεις πει.αντε!
Αρσούζα = ποντιακή βρισιά=
Άτιμη, αχάριστη κι αλήτισσα, αφιλότιμη, κα##όλα βρε αδερφέ.
Παράδειγμα: «Αυτή η αρσούζα η αδερφή του Αντωνάκη ήτανε στο τηλέφωνο, πολλά στεναχωρεμέντζα είμαι».
Αυτό λέω κι εγώ ρε συ δελφίνι, πως κι εδώ δεν βλέπεις τίποτα να έχεις κάνει εσύ. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κάνει και άν στο συγκεκριμένο έχεις κάνει... Το θέμα είναι όπως είπα πως σε όλα το θέματα σου δεν βλέπω να έχεις καμία ευθύνη κι αυτό δεν γίνεται απ' ότι καταλαβαίνεις... σαν να μην υπάρχεις... γιατί πάντα σε όλες τις ισότιμες σχέσεις λίγο ή πολύ φταίνε και οι δύο πλευρές.
Πάντως γενικά απ' την στιγμή που δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης σε ένα θέμα, δεν υπάρχει και περίπτωση να το αλλάξουμε... όπως κατά τύχη χάλασε, έτσι και κατα τύχη θα φτιάξει, αν φτιάξει.
Σπύρο αυτό που με εκνευρίζει είναι αυτή η οικειότητα που βγάζεις προς τα εμένα, που δεν ξέρω από που την έχεις πάρει.. Αυτά τα καθρέφτω, καθρεφτάκι, μικρή κτλ κτλ που μπορεί να σου έρθουν παρόμοια και στο μέλλον είναι αυτά που με εκνευρίζουν και εχθές υποτίθεται πως το καταλάβες. Να σου πω οπότε να πάψεις να ασχολείσαι γιατί ούτε και στο φόρουμ πρόκειται να σου απαντήσω σε τίποτα αν δεν μαζευτείς και σοβαρευτείς, απέναντι μου τουλάχιστον... Κι επειδή σκοτίστηκες κι όλας να αλλάξεις για μια σπαστικιά κι εγώ σε θεωρώ σπαστικό επίσης.. ως τελευταία μου πρόταση να σου πω κι από δω καλή σου συνέχεια...
μου ειπες οτι σε ειχε πειραξει κατι που ειπα.ισως ηταν η προταση ισως ο τροπος η οτιδηποτε.σημερα μου ειπες τι σε πειραξε και το καταλαβα.σημερα μου ειπες ομως τι ειναι αυτο που σε πειραζει.οποτε αν το ξαναεκανα να πω ενταξει.αλλα με την μια?χωρις να ξερω οτι κατι σε πειραζει?ενταξει εσυ εισαι φιρμα και εγω ειμαι ο κανενας.αφορμη εψαχνες.καληνυχτα.
και εκτος αυτου καθρεφτακο το αν σκοτιστηκα οπως λες να αλλαξω η να σοβαρευτω το ξερω εγω.εσενα δεν σε νοιαζει να το δεις.γιαυτο απλα με το παραμικρο χωρις προειδοποιηση με ξεγραψες.οποτε μην λες ασυναρτησιες.απλα με καποια ποστ που σου ειχα γραψει τοτε σε ενα θεμα,τσαντιστηκες γιατι δεν ειχες τι να πεις.απλα!
Σπυρο, η καθρεφτης ζητησε, στο προηγουμενο ποστ της , να ληξει εδω το θεμα. Θα σε παρακαλουσα να σεβαστεις την αποφαση της και μην το συνεχιζεις με επαναλαμβανομενα ποστ .
Καθρέφτη, όσον αφορά εμένα νομίζω ότι λάθος κάνεις και δεν αποποιούμαι τις ευθύνες από τίποτα. Και μένα με εκνευρίζει ο τρόπος που μου μιλάς και δεν νομίζω ότι έχεις δίκαιο. Και πάντα είσαι εκτός θέματος. Πολλές φορές μπορεί να φταίει μόνο η μία πλευρά και όχι και οι δυο.
δεν συνηθιζω να μιλαω ουτε με δικηγορους ουτε με αντιπροσωπους αυτων που φοβουνται να μιλησουν.οποτε μην το συνεχιζεται.και να μην λεει τετοια πραγματα ουτε να με παρουσιαζει ετσι γιατι ουτε κανας "σαλιαρης και πεφτουλας" οπως με ειχατε πει ειμαι ουτε κανενας ειρωνας.και ασχετα το πως θελει να με παρουσιασει,εγω ενδιαφερομουν και σχεδον καθε μερα εβρισκε ενα μυνημα μου ειτε καλημερα ειτε καληνυχτα ειτε να ρωτησω τι κανει η πως πηγε με τις δουλειες κλπ κλπ κλπ.ουτε να τις λεω μ@λ@κιες ουτε αισχρα ουτε προστυχα.ενταξει?οποτε μ@@@κια εκανε και μην συνεχιζεται να ασχοληστε!
Σε παρακαλώ Σπύρο σε άλλο θέμα να λύσεις της διαφορές σου με την καθρέφτη όχι στο δικό μου!!!