Μιλαμε εχω πιει ΤΑ νερα σημερα! (ασχετο) :D
Δεν συμφερω!!
Printable View
Μιλαμε εχω πιει ΤΑ νερα σημερα! (ασχετο) :D
Δεν συμφερω!!
ασε το πρωι ολο τουαλετα ημουν στη δουλεια...
:D:D αρχιζω κ γω νερα μηπως κ ξεπλυθει το αλατι της κνοροσουπας...ποσο μαρεσει ομως!!!!!
ναμαι και παλι...
λοιπον, σημερα εχουμε...
πρωι τοστ...
μεσημερι σαλατα εποχης με μισο στοιθος κοτοπουλο
βραδυ ενα ζελε με φρουτα
γυμναστηριο
25' διαδρομο
20' ποδηλατο
6' steps
30' οργανα χερια και ποδια
30 κοιλιακους
καλα πηγε
τωρα... το παραθυρακι μου εμενα εκλεισε με το τελευταιο μου γευμα ή τωρα που εφαγα το ζελε? βασικα 4 κουταλιες ηταν πολυ μικρο.....
που εφαγες το ζελε...αλλα λιγο ηταν βρε συ ...
χαλια χαλια χαλια τοτε............!
σνιφφφφφ
κοριτσακια μου κλεινω για σημερα, θα μιλησουμε ξανα το πρωι...
παλιοκοριτσο μου, ηταν οοοτι καλυτερο μπορουσα για σημερα....παντως ακομα νιωθω φουσκωμα απο τη σαλατα... :)
καλο βραδυ!
καλο ξημερωμα!
τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)
αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες :D
ποτε παντρευεσαι βρε BAD??? σημερα θα ανοιξουμε το παραθυρο στις 11 (να εχω 14 ωρες νηστεια) με τοστακι!!! ειδατε??? φτιαχνω κ τοστ... τα ψηνω..... τα τρωω αργα.... μια χαρα!!!
Καλημερα κοριτσαρες, ολα καλα?
σε 2 μηνες! καλημερα κοριτσια! δειτε στο τι εφγαα σημερα να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι δεν εχω θερμιδομετρητη εδω...ευτυχως! μου τη δινουν...
αφου δε κανω το διαιτολογιο μου πιανω παλια διαιτολογια κ κανω μιξαρισμα, ελπιζω θερμιδικα να μη ξεφευγω...
αχ αντε η ωρα η καλη!!!!!
που θα παντρευτεις????
νομιζω πως ειναι αρκετα καλο το προγραμμα σου (μπροστα στο δικο μου ειναι λες και εφαγες τρομερα πολυ αλλα εγω ειμαι λαθος στην προκειμενη περιπτωση...)
θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!
παλιοκοριτσο, το τυρι εχει πολλες θερμιδες επειδη εχει πολλα λιπαρα. ενημερωτικα σου το λεω. φαντασου οτι τα Light εχουν 17% λιπαρα δηλ σε 100γρ εχεις ηδη 150 θερμιδες απο το λιπος.....Quote:
Originally posted by BaD
καλο ξημερωμα!
τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)
αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες :D
αγαπη μου εννοειται να ξεκολλησει το μυαλο σου εσενα...εμας ομως δεν γινεται αν το λες να μας προτρεψεις...εχουμε τοσα κιλα... ορκιζομαι οτι αμα παω 78 κιλα δεν θα το πολυψαχνω μετα...μονο θα ζυγιζομαι να ξερω τι παιζει κ τα αλλα θα τα χασω με ηρεμια...Quote:
Originally posted by natallia
θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!
Παντως πραγματικα ναναι καλα η φορτυ...
το ξερω μπαρμπ μου, απλα κανω το εξης...επειδη δε γουσταρω τις θερμιδες βλεπω πχ τι βραδυνο μου ειχει ο διαιτολογος με τυρι κ λεω πχ μουχε σαλατα + 1 φ. ψωμι + 3 δ. τυρι
ε τοτε μπορω να φαω σουπα (ελαχιστες θερμιδες η συγκεκριμενη) + 3 δ. τυρι τριμμενο + εξτρα τυρι αντι για το ψωμι...κατι τετοιες αλχημειες κανω...κ οταν βλεπω οτι δεν χανω μειωνω την ποσοτητα...
Απλα κανω αναδρομη κ βλεπω τελικα οτι τα καμμενα τα διαιτολογια ειναι ζητημα να τα εκανα αυτουσια 1 βδομαδα...χαχαχαχαχ τεσπα θα σοβαρευτω καποτε...
Τετακι, μτσεκ, κοριτσια γενικα που ειστε αποψε??? α τυχερουλες ειναι παρασκευη ξεχασα...χμ αλες ιδρωνουν στα γυμναστηρια κ αλλες κοβουν βολτες ετσι? χεχε τυχερες!
{--- τελευταιο γευμα 10 βραδυ
ισως καταφερω νηστεια, προτιμω ομως να τρωω πρωινο...θα δειξει!
Για να τρως τελευταίο 10 τί ώρα τρως το πρωινό, βρε ΚΑΚΙΑ;
Hi girlsssssssss!
Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!
Είναι ένα μεγάάάάάάλο, ένα τεράαάάάάάάάάάάα΄στιο κατόρθωμα, Τέτη...το ξέρω γιατίκαι εγώ έκλεισα 4 χρόνια αγυμνασιάς, όσα είναι η μπέμπα μου...Δανεικό, ξεδανεικό ....λιώστο, στίφτο, πάτα το κάτω! Και μετά από τόση δόση κακίας για το διάδρομό σου, σου εύχομαι τα καλύτερα τρεξίματα!!!!Quote:
Originally posted by TETH
Hi girlsssssssss!
Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!
Σ' ευχαριστω πολυ tidekpe και να σου ζησει το κοριτσακι σου, κι εμενα η μεγαλη μου 4 ειναι...απο εκει και επειτα με πηρε η "πανω" βολτα...αλλα αμα ειναι για παιδια, χαλαλι τους!
Κι μένα από τότε άρχισε αυτή η βόλτα...από τη μικρή, την άτιμη...εσύ βέβαια είχες και 2 εγγυμοσύνες απανωτές...γι'αυτό!!!!!Χαίρομ� �ι που είσαι συναγωνίστρια..λόιπόν γυμναστικούλα, διατροφή, ξεκω....μα στο σπίτι με τα παιδιά και πού θα πάει....θα χάσουμε!!!!!!
Ετσι λεω κι εγω βρε tidekpe μου, για να δουμε...ειμαι και τις περισσοτερες ωρες στο σπιτι γιατι η μικρη μου ακομη ειναι μωρακι... το γυμναστηριο δεν παιζει με τιποτα αυτον τον καιρο γιατι δεν εχω και πολυ βοηθεια...κανει και ο αντρας μου δυσκολη δουλεια και λειπει πολυ (και μου λειπει επισης)...αλλα κανω οτι μπορω τελοσπαντων!
καλως το τετακι! καλη φαση ο διαδρομος, με το μαλακο ε? να κανεις ζεσταμα στην αρχη σε σιγανη ταχυτητα κ σιγα σιγα να πηγαινεις στο γρηγορο περπατημα...κ μετα στο τελος παλι να ελαττωνεις σιγα σιγα! η καλυτερη γυμναστικη ειναι αλλα προσεχε μη σε πονεσουν τα ποδαρακια σου οκ?
Λοιπον τελευταιο γευμα, ο Θεος να το κανει γευμα, 12 βραδυ. Αυριο μετρημενο ολιγοθερμιδικο διαιτολογιο να ισοσταθμισω το βουλιμικο...
Quote:
Originally posted by BaD
καλως το τετακι! καλη φαση ο διαδρομος, με το μαλακο ε? να κανεις ζεσταμα στην αρχη σε σιγανη ταχυτητα κ σιγα σιγα να πηγαινεις στο γρηγορο περπατημα...κ μετα στο τελος παλι να ελαττωνεις σιγα σιγα! η καλυτερη γυμναστικη ειναι αλλα προσεχε μη σε πονεσουν τα ποδαρακια σου οκ?
Ξεκινησα απο 2.5 και εφτασα μεχρι το 5.5 και τελος παλι 2.5...δεν ξερω αν το εκανα καλα, πιστευω αν κανω σε καθημερινη βαση, θα μαθω που θα παααααααει!
ε δεν ειναι κ καμια φοβερη επιστημη χεχε οσο περπατας πανω απο 20' καλα εισαι...εστω και 21. αλλα ακομα κ ενα βημα παραπανω να κανεις τη μερα καλο ειναι, απλα το ιδανικο ειναι πανω απο 20 λεπτα...
αμα κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις θα σου πω κ κολπακι να καις παραπανω θερμιδες...
εχει μετρητη σφυγμων? κι ας πηγαινει λαθος δε μας νοιαζει. αρκει ναχει να βλεπεις την μεταβολη..
Επιδη ειναι πολλα τα posts μπορει καποια να μου στειλει καποιο λινκ για την IF διατροφη αρκετα επεξηγηματικο?Το γαλα πιανεται ως τροφη εε?:-(
Quote:
Originally posted by BaD
εχει μετρητη σφυγμων? κι ας πηγαινει λαθος δε μας νοιαζει. αρκει ναχει να βλεπεις την μεταβολη..
Καλημερα κοριτσακια μου! Πως ειστε σημερα?
Οπως βλεπετε και απο το τικερακι μου ειχαμε μια μικρη απωλεια, οχι σπουδαια πραγματα, αλλα δεν πτοουμαι!
ΒaD ο διαδρομος εχει μετρητη σφυγμων, αν μπρορεις "ξεστραβωσε" με αν θες σχετικα με την μεταβολη! :)
Πηγαινε στο πρωτο πρωτο μηνυμα της φορτυ κ κατεβασε ττο ebook.Quote:
Originally posted by maroulita
Επιδη ειναι πολλα τα posts μπορει καποια να μου στειλει καποιο λινκ για την IF διατροφη αρκετα επεξηγηματικο?Το γαλα πιανεται ως τροφη εε?:-(
Ειναι στα αγγλικα ομως. Ο,τι αλλο θες να το πουμε εδω...δεν εχει ιιδιατερους κανονες, απλα τρως τα γευματα σου μεσα σε καποια χρονικα πλαισια κ διαλεγεις το προγραμμα που σου ταιριαζει.
Ξημερωσε αλλη μια χαλια μερα, δυστηχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...
Παρολαυτα δε θαφησω να μου χαλασει τιποτα τη διαθεση, το μονο που σκαω οτι σκανε τη μανα μου, κ αυτο δεν ξερω ποσο θα το ανεχτω ακομα...
Λοιπον χθες μεσανυχτα εφαγα παγωτα ρυζια σαλατες κ ο,τι αλλο υπηρχε σπιτι...γιαυτο σημερα δεν εφαγα πρωινο γευμα ωστε να κανω 15ωρη τουλαχιστο νηστεια.
Ετσι μετα τις 2 θαρχισω να τρωω κ μαλιστα σκεφτομαι να κανω μια αποτοξινωσουλα με γιαουρτια κ φρουτα απο το διαιτολογο (παλια).
Ψαχνω το τοπικ με τις αποτοξινωσεις να το δω...
Εσεις τι κανετε καλες μου? αχ ρε κοριτσια μιλαμε απο πρωτη γεναρη ειναι ολοι σαν δαιμονισμενοι, τι στο καλο? ειναι αναδρομος κανενας πλανητης?
[quote]Originally posted by BaD
Ψαχνω το τοπικ με τις αποτοξινωσεις να το δω...
Δοκιμασε την αποτοξινωση των 4 ημερων που σου ειχα πει πριν δυο εβδομαδες νομιζω ηταν? Τη θυμασαι?
Ειναι πολυ καλη!
ΚΑλημερουδια κοριτσακια!! να ρωτησω κατι παντελως ασχετο?? τι ωρα κλεινει η αγορα σημερα? για θεσσαλονικη αν γνωριζει καποια να μου πει πλζ...
Τετη μου που θα τη βρω? εδω τα δικα μου δε θυμαμαι...
Για 4 μερες:
Πρωι - 1- 2 αβγα βραστα με 1 ντοματα (εγω ετρωγα 1 αβγο δεν μπορουσα δευτερ)
Μεσημ - Ενα πιατο ρυζι με 1 γιαουρτι (εγω ετρωγα μπασματι)
Βραδυ - Ψαρι φιλετο ψητο με πρασινη σαλατα χωρις λαδι με μπολικο λεμονι (εγω ετρωγα μπροκολο, γιατι δεν συμπαθω και πολυ το μαρουλι).
σευχαριστω, συγνωμη που μπαινοοβγαινω αλλα ειμαι με dialup κ ολο θελουν να παρουν τηλεφωνο...
το βραδυνο το ψαρι ειναι το προβλημα...που θα το βρω? δεν εχω παρει...
Quote:
Originally posted by BaD
σευχαριστω, συγνωμη που μπαινοοβγαινω αλλα ειμαι με dialup κ ολο θελουν να παρουν τηλεφωνο...
το βραδυνο το ψαρι ειναι το προβλημα...που θα το βρω? δεν εχω παρει...
Εγω ψαρι παιρνω το κατεψυγμενο φιλετο του καλλιμανη απο το σουπερ μαρκετ ειναι πεντανοστιμο και γρηγορο στο ψησιμο. Αν μπορεις να πας σουπερ σημερα παρε αυτο η κατι παρομοιο.
Επισης, ξεχασα να πω οτι μετα απο αυτο το 4ημερο μου ειχε πει η εδοκρινολογος μου που μου την ειχε δωσει, 5η και 6η ημερα χρειαζεται κρεατακι ψητο μονο με σαλατα, μεσημερι ΚΑΙ βραδυ.
θα παω, μαρεσει, εχει κ πιο πολυ φαγητο απο τη δικια μου αποτοξινωση που ειναι κυριως με γιαουρτοφρουτα.
Σευχαριστω πολυ τετακη, το ψαρι το βραδυ ειναι σουπερ επιλογη, κ δεν πεινας μετα...ετσι θα κανω κ νηστειες...παω κεντρο για δουλειες κ αμα πετυχω σουπερμαρκετ θα παρω κ το ψαρακι.
τα φρουτα δεν ειναι αποτοξινωση
ειναι ενα καρο υδατανθρακες και σακχαρα.
και φυσικα θερμιδες!
και στην τελικη τι θα πει αποτοξινωση? νομιζω οτι ειναι παρεξηγημενη εννοια.
αποτοξινωση για τον δικο μου οργανισμο απο διαιτολογο ντιβαις ηταν
απλα δε μαφηνει να την κανω μετα παο τοσο καιρο διαιτα...τετη ευχαριστω παω να τα παρω επιτοπου!
Κι εγω την ξεκιναω απο Δευτερα την συγκεκριμενη αποτοξινωση, μαζι με νυστεια πιστευω θα παει πολυ καλα!