μαγδα σε καταλαβαινω,κανεις μια προσπαθεια ,δεν εχεις κανει ατασθαλιες,γυμναζεσαι,θες και να δεις αποτελεσματα των κοπων σου...ομως εχεις χασει ποντους ετσι δεν ειναι???
εγω στην θεση σου θα εκανα αλλη διατροφημε ιδιες θερμιδες αλλα με αλλα τροφιμα
Printable View
μαγδα σε καταλαβαινω,κανεις μια προσπαθεια ,δεν εχεις κανει ατασθαλιες,γυμναζεσαι,θες και να δεις αποτελεσματα των κοπων σου...ομως εχεις χασει ποντους ετσι δεν ειναι???
μας γ.....ς!Quote:
[i]Originally posted by need2loose]
Ξέχασα να σας πω ότι θα πρέπει καθημερινά να παίρνετε 1200 θερμίδες επί ένα χρόνο και να γυμνάζεστε 4 φορές την εβδομάδα. Πως ακούγεται τώρα; καλύτερο;
Μα γιαυτο και εξηγω οτι εδω και μερικες μερες εβαλα υδατανθρακα.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα marimari, μια χαρά σε βρίσκω με αυτά που τρώς αλλά για ατκινς δε σε κόβω! Ναι ειναι τέλειο να μπορείς να φας το μισό από κάτι πραγματικά!
Bouliana είσαι αφασία, μου αρέσει που το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα, είναι το πιο σημαντικό τελικά για εμάς που ξεστρατίζουμε! Το μετά! Η επόμενη μέρα!
Kαλημέρα σε όλους, 102.3
Ποιος ειπε οτι αυτο ειναι Ατκινς;;;;;;;;;;;
Είχα χάσει μερικούς πόντους, ναι! Τώρα όμως ούτε αυτό γίνεται!Quote:
Originally posted by helena73
Θα την αλλάξω την διατροφή Έλενα μου, στο πρόγραμμα είναι!
Σας έχω ζαλίσει sorry !!!!
Quote:
Μαγδα στη θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα (εξτρα), θα διάβαζα, θα έπαιζα, θα συζητούσα, θα έκανα οτιδήποτε αλλο εκτός απο το να σκέφτομαι το κολλημα.Δεν βοηθα οταν κολλα και το μυαλο. Δεν κουραζεις ετσι τον εαυτο σου? Σε ολα τα πραγματα σου λενε χαλαρωσε και θα ερθει, ειδικα εσυ που εισαι με προγραμμα και συνεπης πρεπει να χαλαρωσεις λιγουλακι νομιζω~!!!!!!!
Φιλακια καλημερες εχουμε λαπτοπ πολεμο παλι, μου πα;ιρνει τα χερια απο το πισι!!!!!!!!!
Που θα πάει θα το πάρω απόφαση, λίγο χρόνο χρειάζομαι ακόμα!
:spin::spin::spin::spin::smirk:Quote:
Originally posted by bouliana
μας γ.....ς!Quote:
[i]Originally posted by need2loose]
Ξέχασα να σας πω ότι θα πρέπει καθημερινά να παίρνετε 1200 θερμίδες επί ένα χρόνο και να γυμνάζεστε 4 φορές την εβδομάδα. Πως ακούγεται τώρα; καλύτερο;
δεν ακούγεται και τόσο καλό, ε;
Quote:
Originally posted by Tassos67
Μπραβο σου!!! Ειδες που δεν επρεπε τελικα να απογοητευτεις και να τα παρατησεις κι οτι αδικα σου περνουσαν σκεψεις για χειρουργειο; Εχεις ακομη αποθεματα δυναμης και με λιγη υπομονη τα καταφερνεις. :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by marimari
...Εχω την ιδια απώλεια την ιδια έλλειψη λιγούρας, αλλα νιωθω το στομαχι μου πιο βαρυ....Λοιπον η ιδια απωλεια επειδη καταφερα και ορισα την ποσοτητα της μεριδας ολον αυτον τον καιρο.
Νιωθω δυνατη να χωρισω την τυροπιτα στα 2 και να φαω μονο το μισο χωρις να θελω να κατασπαραξω και το χαρτακι μαζι.
Φυσικα ειναι νωρις για να πω οτι το "νικησα" αλλα τουλαχιστον γινεται και μαρεσει.
Τωρα...με την γυμναστικη ξερω οτι οταν ξεκινας παει πισω η ζυγαρια και το ειδα και εγω, αλλα κανει καλο και αμα συνεχισεις θα δεις κατεβασμα σε 1 μερα αποτομα, μπορει και κιλο...ναι το εχω δει και μαλιστα σε φιλη που ειναι πολύ πιο κατω απο τα δικα μου κιλα...Μην τα παρατας.
Χτες εκανα ζουμπα για πρωτη φορα.Ξετρελαθηκα.Δεν θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μουχει ανεβει τοοοοοσο πολύ η διαθεση.
Χωρος και γυμναστικη μαζι.....Ααχχχχ ποσο λυτρωτικό ειναι αυτο δεν φαντάζεστε.Πολύ μου αρεσε.
Ευχαριστωωωωωωωωω...
Μεχεις βοηθησει πολλες φορες με τα γραφομενα σου!!!!!!!!
Μαγδα στις 23 Φλεβάρη έκλεισα μήνα δίαιτας και Ατκινς, με εξαίρεση μιαμιση εβδομάδα με συνάχι, αρα στο περίπου είναι μήνας η ολη διαδικασία δίαιτας και λιιιιιγης γυμναστικής.Η απώλεια είναι -βάση ημερολογίου- 7,7 κιλα.:yes:
Δεν καταλαβαινω, τοτε γιατι την χαλας την ατκινς? Παιδια εχετε παθει ατκινσοπαρακρουση :P
xaxaxaxxaxaxaxxaxa με εχετε λιωσει σημεριςQuote:
Originally posted by need2loose
Ναι μεγάλη .... θα γράψω και βιβλίο : "πως να χάσετε 5 κιλά σε ένα χρόνο! Όλα τα μυστικά της επιτυχίας!" θα ακολουθήσει και 2ος τόμος : " πως να χάσεται 15 κιλά λίγο πριν να βγείτε στη σύνταξη!" :smilegrin:Quote:
Originally posted by ton76
Quote:
70,1 και τα μυαλά στα κάγκελα :crazy::crazy::crazy:
Την Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας ήμουν 70,2 και Παρασκευή 70,4!
yeah baby! Έχασα 100-300 γρ τρέμετε κιλά, έρχεται ο θάνατος σας! Αργός αργός και βασανιστικός :P
Αν δεν είναι επιτυχία τα 300 γρ τότε τι είναι; :P :P :P :P
χαχα!!! πολυ γελασα!! και βεβαια επιτυχια ειναι !!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Magda εγω θα ελεγα να τα συζητατε στο lowcarb ωστε οποιος ενδιαφερεται να βλεπει και να κρινει. Εγω πχ νομιζα οτι δεν χανατε γραμμαριο με την ατκινς και τωρα βλεπω η marimari έχασε τοσα κιλα σε ένα μηνα!!! Κριμα ειναι να μπερδευται ο αναγνωστης! Καλη κάθοδο mari πας τέλεια!!!! Με ατκινς ή χωρις!
Καλά το συμπέρασμα ότι δεν χάναμε τίποτα με την Ατκινς από που προέρχεται; Δεν νομίζω ότι ο κάθε αναγνώστης μπορεί να μπερδευτεί, εγώ π.χ δεν μπερδεύτηκα ποτέ με την Μαρί!Quote:
Magda εγω θα ελεγα να τα συζητατε στο lowcarb ωστε οποιος ενδιαφερεται να βλεπει και να κρινει. Εγω πχ νομιζα οτι δεν χανατε γραμμαριο με την ατκινς και τωρα βλεπω η marimari έχασε τοσα κιλα σε ένα μηνα!!! Κριμα ειναι να μπερδευται ο αναγνωστης! Καλη κάθοδο mari πας τέλεια!!!! Με ατκινς ή χωρις!
Το συζητάμε στο lowcarb κανένα πρόβλημα :)
Μάλλον χρειάζομαι ύπνο! Εγώ νόμιζα δεν έχανε και είχε απογοητευτει, ίσως πρέπει να μπαίνω συχνότερα ή και να κοιμηθώ, αν αποφανθείτε ότι σας έκανε καλό περιμένω πρωτεινικο πλάνο δώρο μόλις δεις 69! :wink1: (δηλ. ετοίμαζε το ήδη!)
Μα εχω λυσαξει η ερμη να γραφω..."ΤΥΠΟΥ Ατκινς"...και "ΤΥΠΟΥ Ατκινς"...ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω και να το ξαναπω οτι εκανα κατα το 70% Ατκινς.Δεν προλαβαινω να ψαξω και να παραθεσω αυτα που εγραφα κατα καιρους.
Ελεγα οτι εβαζα περιστασιακα πορτοκαλι μεσα στην διατροφη ενω η Ατκινς ΔΕΝ εχει πορτοκαλι.
Ελεγα και εγραφα οτι ετρωγα το κοντρα πλακε κρακερακι της Μαγδας ενω η Ατκινς ΔΕΝ εχει κατι τετοιο.Μονο μια φορα εγραψα οτι κολλησα και 2-3 μερες μετα εγραψα οτι ξεκολησα.
Ημουν ξεκαθαρη οτι δεν εκανα Ατκινς.
Θεωρω οτι οσοι διαβάζουν καταλαβαινουν τι επιτρεπει η Ατκινς και τι οχι.Δεν στηριζεσαι σε μια πλατιά συζήτηση περι διαιτας για να κανεις Ατκινς.Πας κατευθειαν στην σελιδα της διαιτας.
Καλη καθοδο σε ολους με Ατκινς η χωρις.Το θεμα ειναι η καθοδος και οχι η διαιτα.
Ετσι κι αλλιως και εφω προσπαθω να την φερω στα μετρα μου σταδιακα και σιγα σιγα για να εχω πιο υγιεινο τροπο διατροφης γιατι μονο πρωτεινη και σαλατα για μια ζωη μονο υγιεινό δεν ειναι
:yes:
Αααα και μην σας φαινονται πολλα αυτα τα κιλα.Τα εχω και τα εχασα.
Η Μαγδα για παραδειγμα που ειναι σαφως πιο κατω δεν μπορει να χανει με τον δικο μου ρυθμο.
1-3-13,
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
μετά από ακριβώς ένα χρόνο εμφανίστηκα με 3 κιλάκια παραπάνω
73,4 για σήμερα....
ε μα με εχετε ζαλισει με τα τύπου ατκινς και ατκινς την ερμη χαχαχαχα εχω την αυπνια μου εχω κι εσας στο καθημερινο ζυγισμα χωρις να ζυγιζεστε καθε μερα :lol:
Γεια piceofcake, εχεις φανταστικο nickname!! Απο ποσα ξεκινησες? Ησουν πιο πολλα παλια ή τόσα? Καλη αρχή!
Quote:
ε μα με εχετε ζαλισει με τα τύπου ατκινς και ατκινς την ερμη χαχαχαχα εχω την αυπνια μου εχω κι εσας στο καθημερινο ζυγισμα χωρις να ζυγιζεστε καθε μερα :lol:
Γεια piceofcake, εχεις φανταστικο nickname!! Απο ποσα ξεκινησες? Ησουν πιο πολλα παλια ή τόσα? Καλη αρχή!
Καλημερααααααααααα
Ναι τελικα θες λιγο υπνο παραπανω.
Καθε μερα ζυγίζομαι- τουλαχιστον εγω- και μερικες φορες γραφω και τα κιλα μου.
Απλώς τοχουμε κανει το φορουμ, ψιλομπαχαλο με το να γραφουμε σε 500 θεματα για το ιδιο ακριβως πραγμα-και για μενα το λεω αυτο, μην γινει παρεξηγηση...Αυτο σιγουρα δεν μπορει να βοηθησει καποιον απεξω που διαβαζει και θελει να λυσει συγκεκριμενες αποριες.
:smilegrin:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλως ορισες piceofcake.Ευχομαι το να χασεις αυτα τα κιλακια που θες ναναι τοσο ευκολο σαν..."piceofcake" :smilegrin: :smilegrin::smilegrin:
καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ευχομα ινα εχουμε μια ωραια μερα ,,η δικια μου η χθεσινη δεν ηταν καλη,ευχομαι ναπανε ολα καλα σημερα...σημερα
69,7
Mpr;abo Elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Καλημερααααααααα τί κάνετε?
101.4 :kiss:
mari mou εδώ δεν είμαι σε θέση να βλέπω αυτα που γράφεις, πόσο μάλλον αυτά που δε γράφεις LOL Καλή κάθοδο και καλό σαββατόβραδο!!!!!!!!!!:bouncy:
Ότι το έχουμε κάνει μπάχαλο είναι σίγουρο! Αλλά είναι και κάπως δύσκολο να συζητάμε αλλού. Λέτε να κάνουμε κανένα τόπικ τύπου
"καφετέρια" και να πηγαίνουμε εκεί να λέμε το κοντό και το μακρύ μας; Αλλά τι θα λέμε πχ Έλενα έλα να τα πούμε στην καφετέρια;
Δεν ξέρω! Έχετε καμιά ιδέα πως να προφυλάσσουμε από τη μια τα θέματα αλλά να λέμε τα νέα μας και τις σκέψεις μας από την άλλη;
και αυτό που έγραψα μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι άσχετο με το τόπικ!! Θα βάλω και το σημερινό μου ζύγισμα για να το κάνω σχετικό :P
69,8 σήμερα, επιτέλους κάτι έγινε !!!!! Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ανέβασα τις θερμίδες μου, θα δείξει και τις επόμενες ημέρες...
Μπράβο Ελενίτσα μου!!!! Άντε να κατηφορίζουμε σιγά σιγά!!!Quote:
Originally posted by helena73
καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ευχομα ινα εχουμε μια ωραια μερα ,,η δικια μου η χθεσινη δεν ηταν καλη,ευχομαι ναπανε ολα καλα σημερα...σημερα
69,7
Εύχομαι η μέρα σου να είναι πολύ καλύτερη σήμερα!!!!
εδω δεν εχει διαχειριστες? Μας κοβω να παρουμε τα βουνα Τασο, πιες παραλιες χαχαχαχαχ
δοξα σοι ειδατε 6 και οι δυο! Καιρος κι εμας για 9! Τασο στελλου λινεαλ παμε γερα!Quote:
69,8 σήμερα, επιτέλους κάτι έγινε !!!!! Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ανέβασα τις θερμίδες μου, θα δείξει και τις επόμενες ημέρες...
καλό το 6+ αλλά αυτό που επιθυμώ πάρα μα πάρα πολύ να δω είναι το 63-Quote:
δοξα σοι ειδατε 6 και οι δυο! Καιρος κι εμας για 9! Τασο στελλου λινεαλ παμε γερα!Quote:
μέχρι τα 64 τα τελευταία χρόνια κατέβαινα μπορεί και 2 φορές το χρόνο από εκεί και πέρα σταματούσα. Είναι το ψυχολογικό φράγμα που θέλω να περάσω!!!!
Κι γω το 80!!! Μετα ισως βαλω στοχο κι 70! Και 65! Ετσι μου λεει ο γυμναστης μου. Τελικα δε θα σταματησω σε αυτον, ειναι καλος, κι ας του πληρωνω τοσα "ευρα" μονο για αεροβια τωρα.
Ο γυμναστής σου είναι σαν personal trainer; Πληρώνεις αυτόν άμεσα ή το γυμναστήριο;Quote:
Κι γω το 80!!! Μετα ισως βαλω στοχο κι 70! Και 65! Ετσι μου λεει ο γυμναστης μου. Τελικα δε θα σταματησω σε αυτον, ειναι καλος, κι ας του πληρωνω τοσα "ευρα" μονο για αεροβια τωρα.
Οχι αυτος ειχε μεσα ενα βοηθο που ανοιξε κεντρο οπου κανει τον personal trainer. Ο γυμναστης μου δεν εμφανιζεται συχνα στο γυμναστηριο πια αλλα παλια με ειχε βοηθησει πολυ, εν ετη 2005-6, και τον εμπιστευομαι. Δηλ. προτιμω τα 5' που θα τον δω να με συμβουλεψει παρα να παω σε αλλο γυμναστηριο, για τωρα που δεν κανω πολλα! Εφυγα τζα σαςςςςς
Τασο καταρχας πολλαααααααααααα μπραβο για την απωλεια αυτης της εβδομαδας.
Σε παρακαλω βαζε λιιιιγο μεγαλυτερα κενα αναμεσα στα νουμερα γιατι καθομαι που καθομαι λιγο στο φορουμ και προσπαθω να διαβαζω τα πιο σημαντικα, μη χασω και τα ματακια μου...παραμονο τα κιλακια μου ...!!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::spin::spin::spi n:
πάω απόψε, τιγκα το γυμναστήριο, φόρτωσα, είχα ανάγκη να "απομονοθώ" στο διάδρομο μου, να βγάλω όση αερόβια προλάβω γιατί είχα να βγω μετά (ετοιμάσω παιδί κτλ).Quote:
Φόρτωσα λοιπόν και λέω "όπως είσαι φύγε". Ετσι κι αλλιώς η εγγραφή μου έχει τελειώσει (μηνίαια), φεύγω γκαζωμένη λοιπόν να πάω σε ένα άλλο γυμναστήριο αγαπητό. Εφαγα ήττα, ήταν κλειστό.
Σκέφτομαι "και πως θα πας τώρα στο γάμο αγύμναστη και πρισμένη με την περίοδο μαρη" (προέκυψε ένας γάμος που δε θέλω με την καμμιά να πάω + το ότι δεν έχω ρούχα σε αυτα τα κιλά και πρέπει τετρ'απαχη να βγω για ψώνια!)
Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει :(
Αυτό που σε καλούν τελευταία στιγμή και δεν σου δίνουν περιθώριο να προετοιμαστείς είναι πολύ σπαστικό!Quote:
πάω απόψε, τιγκα το γυμναστήριο, φόρτωσα, είχα ανάγκη να "απομονοθώ" στο διάδρομο μου, να βγάλω όση αερόβια προλάβω γιατί είχα να βγω μετά (ετοιμάσω παιδί κτλ).Quote:
Φόρτωσα λοιπόν και λέω "όπως είσαι φύγε". Ετσι κι αλλιώς η εγγραφή μου έχει τελειώσει (μηνίαια), φεύγω γκαζωμένη λοιπόν να πάω σε ένα άλλο γυμναστήριο αγαπητό. Εφαγα ήττα, ήταν κλειστό.
Σκέφτομαι "και πως θα πας τώρα στο γάμο αγύμναστη και πρισμένη με την περίοδο μαρη" (προέκυψε ένας γάμος που δε θέλω με την καμμιά να πάω + το ότι δεν έχω ρούχα σε αυτα τα κιλά και πρέπει τετρ'απαχη να βγω για ψώνια!)
Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει :(
Ναι και ξέσπασα στο ξυλάκι εγώ, επειδή πρέπει να ψάχνω ελαστικό καλό παντελόνι. Αν το ήξερα θα είχα κρατήσει της εγγυμοσύνης!!!
(Τάσο βρήκα παγωτά!!! Και βρήκα κι ένα με πιο λίγες θερμίδες και από το light το ξυλάκι!!!)
(Μάγδα βρήκα δικαιολογία κι έφαγα το 1 παγωτό!!! :grind: )
Καλημερα, και καλη Κυριακη!!!!!!!!
Μερικα γραμμάρια πανω σήμερα γιατι την Παρασκευη μετα παο ενα μηνα καλης διαιτας και εγκράτειας εκανα ενα περιποιημένο υπερφαγικο με παστιτσιο που το ευχαριστήθηκα.Εφτιαχνα και μια τουρτα υπερπαραγωγη και τσιμπισα απαυτο που ειχε περισσέψει...
Καθολου τύψεις, απλώς χρειάζομαι και 3 ημερα για να ξαναγυρίσω στα 112,5.Ηταν ωραια ομως.
Τι ωραιο που ειναι να μην εχεις τυψεις αμα φας παραπανω.Τελικα πολλα "πρωτα" συναισθηματα ζω αυτο τον καιρο!!!!!!!!:)
Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει :( [/quote]
αυτο σημαια πρεπει να το κανουμε το πιασες Δημητρα!!! :thumbup:
Γιατι το λες αυτο.Φανταζομαι δεν ειμαι η μονη που διαβαζω τα νουμερα σου.
Εχεις πολύ καλη εξέλιξη καθόδου, κοιτάς παράλληλα και το ιατρικό κομμάτι του πράγματος , κανουμε στο περιπου την ιδια διατροφη...και εχεις επιδείξει ατσάλινη θέληση και άκαμπτη προσπάθεια.
Πέστο αυτό σε ένα λογικό άνθρωπο και να μη σε πάρει για τρελή... σου λέει αντί να το ράψεις τρως; Που να το κατανοήσεις κάποιος που δεν κουβαλάει την παράνοια μας. Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όσο πλησίαζε ο καιρός για κάτι τέτοιο και εγώ ήμουν απροετοίμαστη τόσο πλακωνόμουν στο φαγητό, πανικός και στεναχώρια = πολύ φαγητό. Αφού δεν μπορώ να είμαι καλή ας είμαι χάλια!!!!Quote:
Ναι και ξέσπασα στο ξυλάκι εγώ, επειδή πρέπει να ψάχνω ελαστικό καλό παντελόνι. Αν το ήξερα θα είχα κρατήσει της εγγυμοσύνης!!!
(Τάσο βρήκα παγωτά!!! Και βρήκα κι ένα με πιο λίγες θερμίδες και από το light το ξυλάκι!!!)
(Μάγδα βρήκα δικαιολογία κι έφαγα το 1 παγωτό!!! :grind: )
Πράγματι είναι μια τρέλα Μάγδα μου, δυστηχώς σήμερα είναι χειρότερα τα πράγματα με τον άντρα μου εξαιτίας αυτού. Είμαι τόσο χάλια, μέχρι την Κυριακή θα μου βγέι η ψυχή το ξέρω :(
Καλημέρα (σκατομέρα αλλά τέλοσπάντων εύχομαι να είναι καλή για εσάς)
100.9
Τάσο έχει επιλογή από το save as-> other formats -> text tab delimited το κάνεις αποθήκευση με αυτό το format πχ στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί το ανοίγεις και κάνεις copy το κείμενο έχοντας κενά πλέον. Αν δεν το βρίσκεις πες μου έκδοση του exel μήπως πρέπει να στο διατυπώσω αλλιώς :)Quote:
Originally posted by Tassos67
Έκανα copy-paste από το excel με κενά από tabs. Έπρεπε να βγει τέλειο και βγήκε χάλια. Έσπασα τα νεύρα μου δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους να επαναφέρω τα κενά στην προβλεπόμενη θέση. Δεν τα κατάφερα. Μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε μέλος να ασχοληθεί με τα νούμερά μου! Την επόμενη φορά ή θα τα πληκτρολογήσω ένα προς ένα ή θα κάνω attach μια image από screen capture. Αν και στο δεύτερο διατηρώ επιφυλάξεις αφού μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να κατέβει το image από το google drive. ΟΚ, επόμενη φορά προσεκτικότερα. Και σύντομα θα επαναφέρω κι αυτή την ανάρτηση.Quote:
Originally posted by marimari
Σε παρακαλω βαζε λιιιιγο μεγαλυτερα κενα αναμεσα στα νουμερα γιατι καθομαι που καθομαι λιγο στο φορουμ και προσπαθω να διαβαζω τα πιο σημαντικα, μη χασω και τα ματακια μου...παραμονο τα κιλακια μου ...!!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::spin::spin::spi n:
69,6 !!!!! επιτέλους κάτι γίνεται και τρώω και περισσότερο τώρα!!!!
Έλα βρε παιδάκι μου δεν αξίζει να χαλάμε την ψυχούλα μας έτσι! Μη το χαλάσεις τώρα που είσαι μια αναπνοή από το 9+, έλα Δημητρούλα μας κρατήσου!!!!! Έβαλες ένα πρόγραμμα και πρέπει να μείνεις σταθερή σε αυτό! Πρέπει να μάθεις να υπερπηδάς τέτοιες καταστάσεις!!!!! Μη παραίτησε! Να πας να κάνεις την γυμναστικούλα σου και θα περάσει η εβδομάδα όπως όλες, στο τέλος της εβδομάδας θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Θα περάσει και η επόμενη Κυριακή και τέλος! Μη σκας τόσο κρίμα είναι :(Quote:
Πράγματι είναι μια τρέλα Μάγδα μου, δυστηχώς σήμερα είναι χειρότερα τα πράγματα με τον άντρα μου εξαιτίας αυτού. Είμαι τόσο χάλια, μέχρι την Κυριακή θα μου βγέι η ψυχή το ξέρω :(
Καλημέρα (σκατομέρα αλλά τέλοσπάντων εύχομαι να είναι καλή για εσάς)
100.9
μπραβομαγδαααααααα,,,,,εγω βγηκα χθες,ηπιαμε,φαγαμε...σημερα με εδειξε 71,4:crazy::crazy::crazy::crazy:
δημητρουλα συντομα το 9+