Και τα υπολοιπα ποστ στο θρεντ σου τα ειχα διαβασει. Μην υποθετεις, επειδη για καποιον εκαναν μπαμ δυο περιοχες του θρεντ μια πιο στην αρχη και μια στη μεση ως πιο σημαντικες, οτι δεν εδωσα σημασια στις υπολοιπες.
Οι προθεσεις μου ηταν αυτες ακριβως που ειχα πει. Αν θελεις ξαναδιαβασε τα. Αν και το κριτηριο σου για το ποια ποστ ειχαν "καλες προθεσεις και διαθεση να βοηθησουν" φαινεται να εξαντλειται πλεον στα ποστ που συμφωνουν μαζι σου και μονο, ρωτησες αν εχω τελικα κατι να προσφερω στο θρεντ, και το τελευταιο ειναι αυτο:
https://www.smh.com.au/lifestyle/lif...17-p4zfvt.html
Που κολλαει η τοξικη θηλυκοτητα σε ολα αυτα, ειδικα στο ποστ σου αμεσως μετα απο την παρεμβαση του γκολντεν; Επιγραμματικα:
Μιλιβα προ Γκολντεν: Δεν ξερω γιατι εκνευριστηκε η λιτλ αλλα ηταν επιθετικη με τους αντρες ομως που δεν ξερω αν ηθελαν να την προσβαλλουν σκοπιμως.........
Ομπορο εις ματειν: Μιλιβα μηπως τελικα εισαι λιγο εαυτουλης, οχι αρκετα συναισθητικη με τον αλλον και για αυτο ας πουμε δεν αντεδρασες στα αισχη προς λιτλ και αυτο παιζει ρολο γενικα στις σχεσ-
(Ακολουθει ανασφαλης αμετανοητη αυτοκαρφωτικη απαντηση Γκολντεν)
Μιλιβα κουοτ Γκολντεν: Ε οχι λοιπον ομπορο εχει δικιο ο γκολντεν ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΑΝΙΑ ΑΡΓΚ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ
Καπου εκει εχασα πασα ιδεα, που λεμε. Αλλα και πηρα μια ιδεα για το που μαλλον ειναι το προβλημα σου. Τελικα μηπως μαλλον περιμενεις τον ανασφαλη μισογυνη να μπει στη ζωη σου να τον τιμησεις, να τον κανεις αξιοσεβαστο πατριαρχη; Ευχομαι πως δεν ειναι ετσι αλλα η εκρηξη σου εκεινη νομιζω δεν αφηνει νομιζω πολλα περιθωρια ερμηνειων. Να ξερεις παντως οτι η κοινωνια αλλαζει, οι νεοι μισογυνηδες ειναι περισσοτερο ανασφαλεις παρα patriarch material πλεον και ειναι δεν και ο χρονος με το μερος τους (για οσους ειναι στη λαθος πλευρα της ιστοριας τεινει να ισχυει αυτο γενικα)
Αυτα απο εμενα. Τελευταια αναρτηση μου στο θρεντ σου. Σεβομαι την απαιτηση σου να μην ξαναασχοληθω, αλλα πλεον με μεγαλη δυσκολια αν με εννοεις.
Καλη συνεχεια στη ζωη σου, οπως ειπα. Κακος ανθρωπος δεν εισαι, αλλα η συνενοχη σε καταστασεις και αντιληψεις ειναι κι αυτη συνενοχη πως να το κανουμε.