Περί σχέσης - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 39 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 572
    Banned
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ που δείχνεις με την ποιότητα του λόγου σου το αληθινό σου πρόσωπο.

Ούτε μισογύνης είμαι αλλά ούτε και ομοφοβικός. Απλά δεν υιοθετώ άκριτα μια ατζέντα που επιβάλλουν αριστερίστικες πολιτικές.

Γιατί αναφέρεσαι σε διεστραμμένες απόψεις αλήθεια;

Και τι θα πει ακριβώς με έβαλε στην θέση μου; Δεν διάβασες τον απαξιωτικό της λόγο προς εμένα; Η δική σου θέση ποια είναι; Ένας άντρας που επιθυμεί να έχει ολοκληρωμένη σχέση με την γυναίκα που είναι ερωτευμένος, με την δική της συναίνεση διαπράττει έγκλημα;

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι διεστραμμένος; Εσύ τότε τι είσαι; Τι ακριβώς επιχειρείς να κάνεις με την παραποίηση των γεγονότων και του γραπτού λόγου;

Ζητώ συγγνώμη από την Μιλίβα αν την έθιξα κάπου γιατί γνωρίζω καλά ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με το μέλος που αναφέρεις. Απεναντίας εκείνη ήταν επιθετική, ανάρμοστη και προσβλητική απέναντι μου. Πράγμα που δεν είσαι διατεθειμένος να δεις.

Γράφεις ότι νοιώθω να απειλείται ο ανδρισμός μου (αλήθεια αισθάνεσαι καλά και υπερήφανος με αυτό που έγραψες; ).

Αγαπητέ, ζω στο εξωτερικό και παλεύω μόνος μου απέναντι σε όλα. Στις απαιτήσεις του βιοπορισμού μου και στις απαιτήσεις της αντιμετώπισης της ΓΑΔ. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Μάθε λοιπόν πως ένας άνθρωπος με κρίσεις πανικού οφείλει να συνεχίσει την ζωή του. Να σταθεί στα πόδια του και να δώσει τις μάχες του. Αυτό ακριβώς κάνω!!!!

Τα περί ανδρισμού λοιπόν αλλού!!! Οι κρίσεις πανικού με δίδαξαν ότι είμαι πού δυνατός άντρας, γιατί θέλει μεγάλα αρ@@@@α να παλεύεις με κάτι τέτοιο μόνος σε ξένη χώρα.

Δεν είμαι golden boy. Το nickname μου προέρχεται από το όνομα της κοπέλας που αγάπησα περισσότερο από όλες στην ζωή μου (Χρυσή) και δυστυχώς πέθανε από πολύ επιθετικό καρκίνο πριν από επτά χρόνια. Σε παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ μην με ειρωνευτείς ξανά για αυτό το θέμα.

Τέλος μην μου λες εμένα για την κρίση.

Ξενιτεύτηκα εξαιτίας αυτής. Και όχι φίλε μου δεν το γουστάρω καθόλου. Μακάρι να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει και να επιστρέψουμε όλοι όσοι είμαστε έξω. Αλλά δεν θα ανακάμψει όσο αναπαράγει στερεότυπα αριστερίστικά.
    εμενα προσωπικα δε με πειθει καθολου το μετανοηστικο υφος σου και δεν ειχα παρακολουθησει τη συζητιση με τη λιτλ αλλα αν ισχυουν αυτα που σου ελεγε οτι της ελεγες οτι εχει σμην αυτη η τακτικη ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και αυτη τη τακτικη ηταν η μεγα κοντρα μου με εσενα και τους ομοιους σου που εφτασα στα ακρα γι αυτη

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα προσωπικα δε με πειθει καθολου το μετανοηστικο υφος σου και δεν ειχα παρακολουθησει τη συζητιση με τη λιτλ αλλα αν ισχυουν αυτα που σου ελεγε οτι της ελεγες οτι εχει σμην αυτη η τακτικη ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και αυτη τη τακτικη ηταν η μεγα κοντρα μου με εσενα και τους ομοιους σου που εφτασα στα ακρα γι αυτη
    Ο λόγος μου έχει πάντα το ίδιο ύφος.

Μπορείς πολύ εύκολα να ανατρέξεις στις σελίδες (από 10 αν θυμάμαι καλά μέχρι και 17) και να δεις τι ακριβώς συζητήθηκε.

Τώρα αυτό για μένα και τους όμοιους μου... Τι να σου πω. Ειλικρινά εγώ τους αντιμετωπίζω όλους εξίσου. Δεν είχα ενημερωθεί ότι ανήκουμε σε διαφορετικές ομάδες... Συγγνώμη.

Αλήθεια εσύ σε ποια ομάδα ανήκεις;

Στο λέω γιατί δεν θυμάμαι να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου.

Τέλος για μια ακόμα φορά δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο μέλος έχει ΣΜΝ.

Banned
    δε θα αναλυσω σε ποια ομαδα ανοικω εγω αλλα ουτε και εσυ γιατι δεν εχω σκοπο να δυναμητισω το κλιμα αλλα οι δικες μου αποψεις δεν ενοχλουν κανενα γιατι δε τις μοιραστηκα και με κανενα αλλα καπιοι αλλοι ειχαν τη φαινη ιδεα επειδη ακουγαν διαφορους ψυχολογους οτι θα μπορουσαν να μου αλαξουν μυαλα με εξαγριωσαν σε τετοιο σημειο που εγινα αγνωριστος και εκτος αυτου αυτη η κοντρα δε τους βοηθησε και ολας

δε ξερω τι ειπες και τι οχι και δε προσπαθω να σου αλαξω μυαλα γιατι αμφιβαλω αν αυτο γινεται

Banned
    πχ τελευταια παρατηρω καποια ατομα που προσπαθουν συνεχως να με τρομοκρατησουν (δεν ενοω εσενα) επειδη παρεχω επιχειρηματα στους γκει και τους λεω πως να τους περασει το ολο θεμα και για ποιο λογο δηλαδη να μη το κανω εφοσον αυτο που λεω ειναι οφθαλμοφανες και αυταποδεικτο οτι ετσι ειναι
    Αρχικά καταχωρημένο από iwannaaa
    Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ
    να ξερεις λοιπον το εξης ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ οι αλλοι ουτε στραβοι ειναι ουτε χαζοι και αυτο που λεω φαινεται και οσοι προσπαθουν να επειρεασουν τους αλλους με πονηρους τροπους δε θα πετυχουν τιποτα απο το να κανουν το νευρικο τους συστημα αγνωριστο

Senior Member
    Ειλικρινά και ολόψυχα σ' ευχαριστώ πολύ για αυτή την τοποθέτηση σου.

Προς στιγμήν ένοιωσα σαν να είμαι ολομόναχος στο φόρουμ. Σαν να μην διάβασε κανένας άλλος τι είχε γίνει.

Ειλικρινά σ' ευχαριστώ πολύ,
    Δεν εισαι ολομοναχος ρε φιλε,απλα φοβομαστε τους feminazi και gaynazi και δε μιλαμε.Κανε κι εσυ το ιδιο.Δεν ειδες με τι μενος θελει ο oboro να μας καταδιωξει?ΔΕν ειδες πως κυνηγανε την ελευθερια της εκφρασης?Τα χω γραψει και στο ποστ ''προς τους διαχειριστες'',αυτοι διψανε για αιμα και εκδικηση κι εχουν τους νομους με το μερος τους προς το παρον.Εσυ λεγε τους ναι και μην τους πας κοντρα.
    OBORO ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.Μη φυγεις απο το φορουμ,αυτο το φορουμ ανηκει στην '''επιστημη της ψυχολογιας'',αν επιμεινεις λιγο θα διωξουν ολους εμας κα ιθα μεινετε εσεις οι ''προοδευτικοι'' να τα λετε μονοι σας.

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Κ για να μη παρεξηγηθώ ....ειμαι υπέρ των γυναικών .....υπέρ του φύλου μου και υπέρ του να είμαστε όλοι ισοι....ομως ΟΜΩΣ!!!! τον ΑΚΡΑΙΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ π ασπαζοβται καποιρς γυναικες που από την λαχταρα τους να πάρουν πισω το αίμα τους την καταπίεση π δέχθηκαν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ...
    σε παντρευομαι(εμοτικον καρδουλα)

Senior Member
    Μην δίνετε σημασία παίδες, το έχει σύστημα ο συγκεκριμένος να προσβάλει χωρίς λόγο. Ανέφερε δυο νήματα της Ιωάννας, καλώ τον οποιοδήποτε, να δει ποιος ξεκίνησε πρώτος τις προσβολές, μα φυσικά ο φίλος μας odoro. Μην δίνετε άλλη τροφή στα τρολ. Μπήκε σε ένα ξένο θέμα, με καμία διάθεση για να γράψει την άποψή του, παρά μόνο να παριστάνει τον "δικηγόρο" της little, λες και εκείνο το μέλος, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αν κάπου έχει παρεξηγηθεί και ψάχνει προφάσεις για να την "πει" στον άλλον.

Στον Goden εκτός των άλλων, τον κατηγόρησες ευθέως για την δουλειά που κάνει. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να ρωτήσουμε πρώτα τον odoro για την πορεία της ζωής μας. Με τέτοια άτομα μην ασχολείστε, είναι χάσιμο χρόνου. Η τακτική είναι να κάνουν χαμό, με αντιπαραθέσεις που δεν υπήρχαν, για να δείξουν ότι υπάρχει πρόβλημα από την μεριά των άλλων πάντα. Α και επειδή odoro με χαρακτήρισες φασίστα, σου γυρίζω πίσω τον χαρακτηρισμό, μιας και από τι βλέπω, ταιριάζει καλύτερα σε εσένα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Κάπου το είχε πει νομίζω, πως έχει μεγαλύτερη ευχέρεια μέσω υπολογιστή και διάφορων άλλων μέσων, στο να επικοινωνεί. Για το fb είχε πει νομίζω. Το face to face, είναι το θέμα της και αυτό μπορεί να διορθωθεί εύκολα.
    Βεβαιως διορθωνεται , αρκει να εγκαταλειψει αυτο το μεσον γνωριμιων , αν το χρησιμοποιει .................εγω ουτε που εχω καν φεις , το απεχθανομαι , οπως και τις συνομιλιες /γνωριμιας μεσω του η / υ ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βεβαιως διορθωνεται , αρκει να εγκαταλειψει αυτο το μεσον γνωριμιων , αν το χρησιμοποιει .................εγω ουτε που εχω καν φεις , το απεχθανομαι , οπως και τις συνομιλιες /γνωριμιας μεσω του η / υ ........
    Καλημέρα, αυτό το είπα με αφορμή, αυτό που είπες, πως μαζί σου επικοινώνησε μια χαρά. Γι'αυτό είπα για τα ηλεκτρονικά μέσα, πως μέσα από εκεί, επικοινωνεί πιο καλά από τι κατάλαβα.

Senior Member
    Καλημερα και σε σενα Κωστα , τωρα κανουμε υποθεσεις για την κοπελα , οντως μαζι μου επικοινωνησε μια χαρα , και αρκετες φορες , ( δεν την επρηξα ομως , ουτε της την επεσα ) , αλλα ολη η νεολαια (ειμαι 57 ) εχει μαθςει αυτον τον τοπο επικονωνιας , καλως η κακως , και αυτο δεν αλλαζει ...... θα επιδεινωνεται .....

Senior Member
    Καλημερα και σε σενα Κωστα , τωρα κανουμε υποθεσεις για την κοπελα , οντως μαζι μου επικοινωνησε μια χαρα , και αρκετες φορες , ( δεν την επρηξα ομως , ουτε της την επεσα ) , αλλα ολη η νεολαια (ειμαι 57 ) εχει μαθςει αυτον τον τοπο επικονωνιας , καλως η κακως , και αυτο δεν αλλαζει ...... θα επιδεινωνεται .....
    Η κάθε γενιά, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, θετικά ή μη, το θέμα είναι να μην χάνεται η ουσία. Εγώ δεν συμπαθώ καν τους υπολογιστές, αλλά χωρίς εκείνους δεν γίνεται, είναι απαραίτητοι.

Εννοείται πως όλα αυτά δεν τα λέω για την Μίλιβα, με απόλυτο τρόπο. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα, αλλά μέσα από αυτά που γράφει, προσπαθώ να βγάλω και εγώ ένα αποτέλεσμα. Στην ίδια ηλικία είμαι με την Μίλιβα, όπως και άλλα μέλη φαντάζομαι, οπότε καταλαβαίνω πάνω κάτω το σκεπτικό της.

Senior Member
    Εισαι λογικο παιδι Κωστα , και μιλας σωστα ....χαιρομαι να συνομιλω με ανθρωπους σαν κι σενα , ωριμους , ασχετως ηλικιας , αλλα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ξερω τι κανει η Μιλιβα με τους η/υ ( που να ξερω ) , αλλα ειναι ωριμο κοριτσι και σκεπτομενο ......φιλικα , .Αγγελος .....

Senior Member
    Εισαι λογικο παιδι Κωστα , και μιλας σωστα ....χαιρομαι να συνομιλω με ανθρωπους σαν κι σενα , ωριμους , ασχετως ηλικιας , αλλα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ξερω τι κανει η Μιλιβα με τους η/υ ( που να ξερω ) , αλλα ειναι ωριμο κοριτσι και σκεπτομενο ......φιλικα , .Αγγελος .....
    Χαίρομαι και εγώ Άγγελε, συμφωνώ και εγώ για την ωριμότητα της Μίλιβα, απλά να μην σταθεί μόνο εκεί.

Senior Member
    Στο μεταξυ ολοι εστιαζουν σ' αυτο που νομιζουν οτι καταλαβαν οταν ειδαν να γραφω "καλη τυχη σε οσους" κλπ. Διαβαζει ο,τι κατα βαθος επιθυμει να ισχυει κανεις εδω μεσα τελικα.

Λυπαμαι Golden για την παρεξηγηση του ονοματος σου και φυσικα για την απωλεια σου. Δε θα επικαλεστω ποσο ευκολο ειναι να κανει καποιος το συνειρμο με το γκολντεν μποϊ αντι να φανταστει μια τοσο τραγικη ιστορια γιατι ειναι νομιζω προφανες. Τωρα αν περιμενεις απ' την αλλη αυτο να αναιρεσει μαγικα ολα τα μισογυνικα και ομοφοβικα που εχεις γραψει εδω μεσα, ποσο μαλλον την αισχρη επιθεση σου κατα της λιτλ, μαλλον εισαι πιο χειριστικος κι απ' οτι νομιζα.

Την καλη τυχη θα τη χρειαστει οποιος παρει το φορουμ αυτο στα σοβαρα ετσι οπως εχει καταντησει πλεον. Νησιδες σωτηριας απομενουν, στο τελος κι αυτες θα εξαφανιστουν.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Στο μεταξυ ολοι εστιαζουν σ' αυτο που νομιζουν οτι καταλαβαν οταν ειδαν να γραφω "καλη τυχη σε οσους" κλπ. Διαβαζει οτι κατα βαθος επιθυμει να ισχυει κανεις εδω μεσα τελικα.

Λυπαμαι Golden για την παρεξηγηση του ονοματος σου και φυσικα για την απωλεια σου. Δε θα επικαλεστω ποσο ευκολο ειναι να κανει καποιος το συνειρμο με το γκολντεν μποϊ αντι να φανταστει μια τοσο τραγικη ιστορια γιατι ειναι νομιζω προφανες. Τωρα αν περιμενεις απ' την αλλη αυτο να αναιρεσει μαγικα ολα τα μισογυνικα και ομοφοβικα που εχεις γραψει εδω μεσα, ποσο μαλλον την αισχρη επιθεση σου κατα της λιτλ, μαλλον εισαι πιο χειριστικος κι απ' οτι νομιζα.

Την καλη τυχη θα τη χρειαστει οποιος παρει το φορουμ αυτο στα σοβαρα ετσι οπως εχει καταντησει πλεον. Νησιδες σωτηριας απομενουν, στο τελος κι αυτες θα εξαφανιστουν.
    Όποιος ασχολείται με οικονομικά---> golden boy, εξ'ου και το νικ, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, τον χλευάζεις και τον λες φασίστα. Δεν έχει νόημα φίλτατε να γράφεις σε ένα φορουμ, με σκοπό να χλευάσεις τον/την άλλον/η. Απλά λυπάμαι, τίποτα άλλο...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ που δείχνεις με την ποιότητα του λόγου σου το αληθινό σου πρόσωπο.

Ούτε μισογύνης είμαι αλλά ούτε και ομοφοβικός. Απλά δεν υιοθετώ άκριτα μια ατζέντα που επιβάλλουν αριστερίστικες πολιτικές.

Γιατί αναφέρεσαι σε διεστραμμένες απόψεις αλήθεια;

Και τι θα πει ακριβώς με έβαλε στην θέση μου; Δεν διάβασες τον απαξιωτικό της λόγο προς εμένα; Η δική σου θέση ποια είναι; Ένας άντρας που επιθυμεί να έχει ολοκληρωμένη σχέση με την γυναίκα που είναι ερωτευμένος, με την δική της συναίνεση διαπράττει έγκλημα;

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι διεστραμμένος; Εσύ τότε τι είσαι; Τι ακριβώς επιχειρείς να κάνεις με την παραποίηση των γεγονότων και του γραπτού λόγου;

Ζητώ συγγνώμη από την Μιλίβα αν την έθιξα κάπου γιατί γνωρίζω καλά ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με το μέλος που αναφέρεις. Απεναντίας εκείνη ήταν επιθετική, ανάρμοστη και προσβλητική απέναντι μου. Πράγμα που δεν είσαι διατεθειμένος να δεις.

Γράφεις ότι νοιώθω να απειλείται ο ανδρισμός μου (αλήθεια αισθάνεσαι καλά και υπερήφανος με αυτό που έγραψες; ).

Αγαπητέ, ζω στο εξωτερικό και παλεύω μόνος μου απέναντι σε όλα. Στις απαιτήσεις του βιοπορισμού μου και στις απαιτήσεις της αντιμετώπισης της ΓΑΔ. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Μάθε λοιπόν πως ένας άνθρωπος με κρίσεις πανικού οφείλει να συνεχίσει την ζωή του. Να σταθεί στα πόδια του και να δώσει τις μάχες του. Αυτό ακριβώς κάνω!!!!

Τα περί ανδρισμού λοιπόν αλλού!!! Οι κρίσεις πανικού με δίδαξαν ότι είμαι πού δυνατός άντρας, γιατί θέλει μεγάλα αρ@@@@α να παλεύεις με κάτι τέτοιο μόνος σε ξένη χώρα.

Δεν είμαι golden boy. Το nickname μου προέρχεται από το όνομα της κοπέλας που αγάπησα περισσότερο από όλες στην ζωή μου (Χρυσή) και δυστυχώς πέθανε από πολύ επιθετικό καρκίνο πριν από επτά χρόνια. Σε παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ μην με ειρωνευτείς ξανά για αυτό το θέμα.

Τέλος μην μου λες εμένα για την κρίση.

Ξενιτεύτηκα εξαιτίας αυτής. Και όχι φίλε μου δεν το γουστάρω καθόλου. Μακάρι να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει και να επιστρέψουμε όλοι όσοι είμαστε έξω. Αλλά δεν θα ανακάμψει όσο αναπαράγει στερεότυπα αριστερίστικά.
    Συγνώμη που παρεμβαίνω πύραυλος στο thread αυτό καταρχήν

Φίλε το να είσαι ανεκτικός στη διαφορετικότητα του άλλου δεν είναι αριστεριστερίστικο ούτε πολιτικάντικο, είναι ανθρώπινο. Αρκετά με τις καραμέλες "αριστερίστικα" "προοδευτικά" και τέτοιες βλακείες. Σε λίγο δε θα τολμάμε να μιλάμε για τη διαφορετικότητα χωρίς να μας βάζουν ταμπέλες.

Η φράση σου "θέλει μεγάλα αρ@@@@α" είναι για κλάματα. Ίσως την έγραψες πάνω στα νεύρα σου αλλά και πάλι δείχνει μέρος των πιστεύω σου περί "άντρα @ρχιδ@του αρσενικού" που συμμερίζεται μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Κάνεις μόνος σου αυτογκόλ με αυτό.

Επειδή έχω συναναστραφεί με άτομα από τον τομέα σου (finance) ξέρω αρκετούς που θέλουν να λέγονται δημοκράτες και φιλελεύθεροι αλλά στην πραγματικότητα είναι αντιαριστεροί συντηρητικοί με στοιχεία φιλελευθερισμού όπου τους βολεύει. Στοίχημα να έχω γνωρίσει και 2-3 άτομα που όντως ήταν φιλελεύθεροι με την πολιτική έννοια.

Anyway δεν θα αναλύσουμε εδώ πολιτικές πεποιθήσεις και ούτε ισχυρίζομαι πως σε έχω καταλάβει, απλά παρατήσεις κάνω.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Page 35 of 39 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast