κ οι εγκεφαλικα προδιατεθιμενοι ουσιαστικα ειναι για δικους τους λογους συναισθηματικα φοτισμενοι! λολ! ολοι με το συναισθημα φορτιζομαστε, οχι με τη διανοια!
Printable View
κ οι εγκεφαλικα προδιατεθιμενοι ουσιαστικα ειναι για δικους τους λογους συναισθηματικα φοτισμενοι! λολ! ολοι με το συναισθημα φορτιζομαστε, οχι με τη διανοια!
Καλησπερα....
Ξερεις σκεφτομουνα τι ακριβως θελεις να μου πεις με την εμμονη μου και την εμπαθεια μου απεναντι σου.....Δεν <<τσιμπαω>> Μαρακι εγω απο τετοια,δλδ δεν υπάρχει τροπος να με φιμωσεις οτι και να γραψεις.Μπορει να θυμωνεις με αυτα που σου γραφω αλλα αφου εκτιθεσαι δημοσια θα λαβεις και απαντηση αν αυτο που γραφεις μου κανει κλικ,θετικο η αρνητικο.Προφανως μου κανουν κλικ αρνητικα λυπαμαι που διαφωνω αλλα δυστυχως δεν μπορω να συμφωνω για να σου κανω την χαρη......
Quote:
Χμ ενταξει ισως να το παρακανα , αλλωστε η Σοφια σαν ανθρωπος ειναι μερικα επιπεδα παραπανω απο πολλους και ισως γινεται καπου κεκτημενο δικαιωμα να περιμενουμε το καλυτερο. Μονο που τελικα κανεις δεν ειναι "τελειος".
Πανεξυπνο μου σαι παντως...το επιασες αμεσως το νοημα λολ. Αυτο ακριβως λεω οτι η σοφια ειναι πολλα , μα παρα πολλα επιπεδα πανω απο μερικους:)Quote:
Αυτο ισχυει και για σενα. Μπορει τελικα εσυ να εχεις λαθος, και να νομιζεις οτι εχει η σοφια. Επειδη δε συμφωνει καποιος μαζι σου δε σημαινει οτι αυτος εχει το λαθος και δεν ειναι τελειος.. καλα την εχεις ψωνισει μου φαινεται.
Κανεις=nobody.
ε ναι ρε κηπ νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι....δεν συμφωνεις?εξαλου εμενα μου αρεσει να με αγαπανε....εσυ με αγαπας??λολολολ
Καλα να παθεις ανεμε.πολλα θες.λολ
απορριψη ρε κηπ?γιατι ρε φιλαρακι?θα ειμαι καλος...λολολολ
αχ το εκανες παραθεση καταλαθος το γραψα το αλλο αναχαθω!
και μην σκας και εγω αγαπω την καρι εδω πλατωνικα!χααχαχαχ:cool:
Εξακολουθείς να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.
Δεν έχω καμιά πρόθεση να φιμώσω εσένα (μήπως νομίζεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σένα?), ούτε οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα αλλά ούτε και εκεί έξω και δεν ξέρω πού γίνεται φανερό αυτό στα γραφόμενά μου. Όπως επίσης, δεν καταλαβαίνω πού φαίνεται η ανάγκη μου να συμφωνείς μαζί μου. Τώρα, όσον αφορά το θυμό, όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν με αγγίζουν καθόλου αυτά που μου προσάπτεις, μιας και είναι τελείως άκυρα.
Φοβάμαι ότι όλα αυτά βρίσκονται στη φαντασία σου και μόνο. Αλλά γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω και πολλά.
Και δεν βλέπω πια η σχέση αυτών που γράφεις με την παράθεση που βρίσκεται από πάνω. Μάλλον ήθελες από κάπου να πιαστείς.
η φαντασια μου τα φταιει ολα που σε κλασε οπως ηθελε αυτη..λολολολολ.....οσο για το οτι δεν σε αγγιζει τιποτε ειναι φανερο.......με τις υγειες σου και περαστικα σου!!!!!
ειναι που δεν θυμωνεις!!!!!
σου αφιερωνω αυτο...λολολολοhttp://www.youtube.com/watch?v=keLrn0Wo014
με πολυ Χριστιανικη αγαπη...λολολολολ
Συνέχισε να προσπαθείς. Με κάτι τέτοια πάντως, δύσκολο να με κάνεις να θυμώσω. Το αντίθετο θα έλεγα.
Μήπως ήπιες λίγο παραπάνω σήμερα? Για μεθυσμένο σε κόβω.
σχετικα με το θεμα εχω να πω οτι...
στην φυση ολα ειναι αιτιο αποτελεσμα!Θεος δεν υπαρχει...!
Η δημιουργια ζωης ειναι απλα ενα φυσικο φαινομενο και εχει επιβεβαιωθει πειραματικα!
καλο και κακο δεν υπαρχει...!ουτε ελευθερια υπαρχει...!
Ολα αυτα ειναι ανθρωπινες συμβασεις...!
το επιχειρημα μου για την μη υπαρξη του θεου ειναι οτι ολα στη φυση ειναι αιτιο αποτελεσμα!Και χωρος για θεο δεν υπαρχει...!Απλα καθε μερα γινονται διαφορα φυσικα φαινομενα οπως η βροχη μεχρι και οι εγκεφαλικες λειτουργιες κλπ...!
οσον αφορα τον ιησου ο χριστος ηταν ενας σχιζοφρενης που επασχε απο παραληρημα μεγαλειου και αν ζουσε σημερα θα ηταν κλεισμενος σε καποιο ψυχιατρειο...!
επισης δεν μπορω να δεχθω οτι οι προγαμιαιες σχεσεις ειναι αμαρτια ο αυνανισμος και το να βαφεται μια γυναικα προκλητικα(επειδη και καλα προσπαθει να κολασει τον αντρα κλπ...)
παντως νομιζω οτι τη πηραμε την κωσταντινουπολη. δε βλεπω ραγιαδες τριγυρω
H απάντηση στα υπαρξιακά ερωτήματα είναι μία
Why the hell not?
To έλυσα. Κατά τ' άλλα ο κάθε καμμένος προβάλλει στους άλλους τα κόμπλεξ, τις στερήσεις, τους καθωσπρεπισμούς και τις μαλακίες του. Πάρντον μάι φρέντς. Και να μη, ΝΑ δηλαδή.
Πρόσωπα υπέρ άνω πάσης υποψίας που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Βλέπω το Θάνατό σου IV:rolleyes:
Και μετά σου κάνουν κήρυγμα για καρδιά vs μυαλό. ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! Εννοείται...
#Δε μπορείς να πεις Λου, πρωτοτύπησα, λολ
Αχ τι όμορφα που μυρίζει το πρωινο ναπάλμ στη φουκοσίμα λολ
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
λολ όντως : )
λολ η μόνη φορά που θα κάνουν κάτι "με τη καρδιά τους" λολολολ
αχ, αλλά αρχίζω να νοιώθω ένοχος... ασ'τους μωρέ, δεν πειράζει : )
Ψυχοπονιάρη μου εσύ! Άσε ρε, που θεωρείς τους πακιστανούς κατώτερους από την αφεντομουτσουνάρα σου, διάσημε όμορφε ψηλέ δημοσιοκάφρε και θέλεις να μας το παίξεις και καρδιακός. Καρδιά my arse έχεις, όλα για το θεαθήναι. Βρήκες τον άλλον και αλληλογλύφεστε και πετάτε καρφιά. Όσους πιστούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι ήταν υποκριτές, σοβαροφανείς ηθικολόγοι, καμιά αλήθεια, καμία ουσία. Από επιχειρήματα έχετε τίποτε, ή μόνο ad hominem ατάκες?
΄Πωπω... μιλάμε για δολοφονική μανία λολ
αφιερωμενο μωρο μου....
http://www.youtube.com/watch?v=thuoAeGWxGA