Θεος κ κολαση - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 44 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    katerinaki, θα σου στειλω π.μ. αν σε ενδιαφερει κατι παραπανω για το θεμα.
    χμμ αυτο θα με ενδιεφερε πολυ κ μενα , αν θες στειλε μου

Μαλλον οπως εχει βιωσει ο καθενας το φοβο και το θυμο ετσι τα αντιλαμβανεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μονο που τελικα κανεις δεν ειναι "τελειος".
    Αυτο ισχυει και για σενα. Μπορει τελικα εσυ να εχεις λαθος, και να νομιζεις οτι εχει η σοφια. Επειδη δε συμφωνει καποιος μαζι σου δε σημαινει οτι αυτος εχει το λαθος και δεν ειναι τελειος.. καλα την εχεις ψωνισει μου φαινεται.

Senior Member
    παντως (χωρις να τα εχω διαβασει ολα) τη πιο ντομπρα, ξεκαθαρη κι εν τελει ανθρωπινη σταση σ' αυτό το thread την ειχε η... maria_m. παρα τις αρχικες αναταραξεις.
    ειναι ωραια η ζωη ρε συ, γεματη εκπληξεις : )

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο ισχυει και για σενα. Μπορει τελικα εσυ να εχεις λαθος, και να νομιζεις οτι εχει η σοφια. Επειδη δε συμφωνει καποιος μαζι σου δε σημαινει οτι αυτος εχει το λαθος και δεν ειναι τελειος.. καλα την εχεις ψωνισει μου φαινεται.
    Δεν παρατήρησα να την έχει ψωνίσει ο keep σ' αυτό το θέμα. Νομίζω ότι ήταν από αυτούς που είχαν την πιο ήπια στάση. Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ βέβαια, γιατί πάει μέρες αυτό το θέμα. Απλά, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να μπαίνει ο καθένας για να εκτονωθεί.

Banned

Senior Member
    Χμ ενταξει ισως να το παρακανα , αλλωστε η Σοφια σαν ανθρωπος ειναι μερικα επιπεδα παραπανω απο πολλους και ισως γινεται καπου κεκτημενο δικαιωμα να περιμενουμε το καλυτερο. Μονο που τελικα κανεις δεν ειναι "τελειος".
    εγω νομιζω οτι δηλωνοντας δημοσιως αυτο, κρινοντας τη σοφια οτι αν και εχει επιπεδο δεν ειναι τοσο τελεια οσο περιμενε, επειδη προφανως δεν ασπαζεται την αποψη του, φαινεται οτι μαλλον την εχει ψωνισει.

Senior Member
    ... καλα την εχεις ψωνισει μου φαινεται.
    Αυτό τώρα πώς προέκυψε για τον keep?

Καλά, είναι γενικώς εύκολο να διαστρεβλωθούν τα λόγiα κάποιου εφόσον πρόκειται για γραπτό λόγο. Κάποιες όμως φορές παρατηρώ ότι δεν μπαίνουμε στον κόπο να καταλάβουμε και τι τελικά εννοεί ο άλλος. Η παρατήρηση είναι γενική.

Quote Originally Posted by Lou! View Post
    οσο για αυτο το 80% ανεξαρτητως κουλτουρας μ αρεσε πολυ. απο οτι βλεπω ο Θεος δεν νοιαζεται για θρησκειες αλλα για υπερβατικες εμπειριες. αυτο ειναι ενα ωραιο επιχειρημα για τους ορθοδοξους που εχουν καβαλησει το καλαμι νομιζοντας οτι κατεχουν την αληθεια κ οτι οι αλλες θρησκειες ειναι απαραιτητα ψευτικες, οτι εν τελει δεν ειναι θεμα θρησκειας, οποιος ανθρωπος θελει θα μπορουσε να εχει μια υπερβατικη εμπειρια με καποιον τροπο που ενεργοποιει αυτη την εμπειρια.
    Μα Λου αν υπάρχει Θεός (που εγώ πιστεύω ότι υπάρχει) δεν θα "κρίνει" τους ανθρώπους από την θρησκεία τους αλλά από τη ζωή τους. (Αν υπάρχει αξιοκρατία...)
    Και κάτι άλλο για σένα ήθελα να πω.. Καλό είναι να ψαχνόμαστε, είμαστε νοήμονες άνθρωποι και καλό είναι να χρησιμοποιούμε την κριτική μας σκέψη αλλά να μην ζορίζουμε και τον εαυτό μας ε? Να προσέχουμε τον εαυτό μας (αυτό θέλει και ο Θεός για να είμαστε και εντός θέματος ) Ελπίζω να είσαι καλύτερα

edit : υ.γ. Rain λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου

Senior Member
    εγω νομιζω οτι δηλωνοντας δημοσιως αυτο, κρινοντας τη σοφια οτι αν και εχει επιπεδο δεν ειναι τοσο τελεια οσο περιμενε, επειδη προφανως δεν ασπαζεται την αποψη του, φαινεται οτι μαλλον την εχει ψωνισει.
    Δε νομίζω ότι είναι θέμα απόψεων, αλλά συμπεριφορών και διαθέσεων. Πίστευα εξαρχής - και αποδεικνύεται εντέλει - ότι μερικοί αντιμετώπισαν το θέμα πιο φορτισμένοι από άλλους. Για τους δικούς τους λόγους και βιώματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    εντάξει πραφανώς, εγώ απλά εξεπλάγην (ευχάριστα)
    εγω παλι το περιμενα αυτο,μου αρεσει οι ανθρωποι να δειχνουν ολες τις πλευρες τους..........................και να μην κρυβονται πισω απο τις λεξεις!!!!!!!

Senior Member
    καποιοι μπορει να ηταν συναισθηματικα φορτισμενοι για δικους τους λογους, αλλα αλλοι ηταν εγκεφαλικα. Και στις δυο περιπτωσεις τσινανε οι ανθρωποι αμα τους παρεθετεις διαφορετικες αποψεις, ειτε φορτισμενες ειτε μη, με διαφορους τροπους.

Senior Member
    κ οι εγκεφαλικα προδιατεθιμενοι ουσιαστικα ειναι για δικους τους λογους συναισθηματικα φοτισμενοι! λολ! ολοι με το συναισθημα φορτιζομαστε, οχι με τη διανοια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν παρατήρησα να την έχει ψωνίσει ο keep σ' αυτό το θέμα. Νομίζω ότι ήταν από αυτούς που είχαν την πιο ήπια στάση. Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ βέβαια, γιατί πάει μέρες αυτό το θέμα. Απλά, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να μπαίνει ο καθένας για να εκτονωθεί.
    Καλησπερα....
    Ξερεις σκεφτομουνα τι ακριβως θελεις να μου πεις με την εμμονη μου και την εμπαθεια μου απεναντι σου.....Δεν <<τσιμπαω>> Μαρακι εγω απο τετοια,δλδ δεν υπάρχει τροπος να με φιμωσεις οτι και να γραψεις.Μπορει να θυμωνεις με αυτα που σου γραφω αλλα αφου εκτιθεσαι δημοσια θα λαβεις και απαντηση αν αυτο που γραφεις μου κανει κλικ,θετικο η αρνητικο.Προφανως μου κανουν κλικ αρνητικα λυπαμαι που διαφωνω αλλα δυστυχως δεν μπορω να συμφωνω για να σου κανω την χαρη......

Senior Member
    Χμ ενταξει ισως να το παρακανα , αλλωστε η Σοφια σαν ανθρωπος ειναι μερικα επιπεδα παραπανω απο πολλους και ισως γινεται καπου κεκτημενο δικαιωμα να περιμενουμε το καλυτερο. Μονο που τελικα κανεις δεν ειναι "τελειος".
    Πανεξυπνο μου σαι παντως...το επιασες αμεσως το νοημα λολ. Αυτο ακριβως λεω οτι η σοφια ειναι πολλα , μα παρα πολλα επιπεδα πανω απο μερικους
    Κανεις=nobody.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Καλησπερα....
    Ξερεις σκεφτομουνα τι ακριβως θελεις να μου πεις με την εμμονη μου και την εμπαθεια μου απεναντι σου.....Δεν <<τσιμπαω>> Μαρακι εγω απο τετοια,δλδ δεν υπάρχει τροπος να με φιμωσεις οτι και να γραψεις.Μπορει να θυμωνεις με αυτα που σου γραφω αλλα αφου εκτιθεσαι δημοσια θα λαβεις και απαντηση αν αυτο που γραφεις μου κανει κλικ,θετικο η αρνητικο.Προφανως μου κανουν κλικ αρνητικα λυπαμαι που διαφωνω αλλα δυστυχως δεν μπορω να συμφωνω για να σου κανω την χαρη......
    Οσο για σενα γιουχου , εσυ εισαι απαραδεκτος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οσο για σενα γιουχου , εσυ εισαι απαραδεκτος.
    αγαπω κηπ με τρελα!!!!!!!

Page 35 of 44 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast