Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση, αλλά από τα ελάχιστα που βγαίνουν από εδώ κι από εκεί, πολύ προβλέψιμο το μέλλον της Μουρτζουκου. Όπως έχω πει κι άλλη φορά, φαίνεται η πορεία των ανθρώπων από νωρίς.
Printable View
Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση, αλλά από τα ελάχιστα που βγαίνουν από εδώ κι από εκεί, πολύ προβλέψιμο το μέλλον της Μουρτζουκου. Όπως έχω πει κι άλλη φορά, φαίνεται η πορεία των ανθρώπων από νωρίς.
George δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ πάντα βγαίνω έξω και κοιμάμαι μόνο το βράδυ. Ούτε κλαίω όλη την ώρα, ούτε κλαίω κάθε βράδυ, και ανθρώπους βλέπω, και βόλτα βγαίνω και για καφέ έχω πάει. Όπως μου είπε και η ψυ που με ρώτησε αν παίρνω αγωγή και της είπα όχι, μου είπε τα καταφέρνεις όμως χωρις αυτα, δεν τα χρειάζεσαι. Και έχει δίκιο.
Τα δοκίμασα και ενώ ΠΡΙΝ τα δοκιμάσω έβγαινα παντού, εγώ είχα υπ το δικό σου πρόβλημα ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ με κατεστειλαν, τα ίδια τα φάρμακα έκαναν αδύνατο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι και να πάω πουθενά.
Είχα την αντίστροφη πορεία από εσένα. Τα έχω πει πάρα πολλές φορές. Μιλάς σαν να μην πέρασα ΧΡΟΝΙΑ δοκιμάζοντας. Λες και τα είδα και είπα κατευθείαν όχι. Ούτε καν.
Επίσης το φόρουμ γράφει με bold πάνω πανω πως απαγορεύεται η προτροπή για αγωγή. Πόσο μάλλον σε άτομα που έχουν εξηγήσει την εμπειρία τους 7625229 φορές και πάλι τον χαβά σας.
Είναι ασέβεια να μην ακούς τι λέει κάποιος για τον εαυτό του. Είσαι ο δεύτερος που θα κάνω ignore. Φτάνει πια η ίδια μλκ8α.
Δεν σου είπα ποιο φάρμακο να πάρεις( επειδή αυτό λέει ο κανονισμός) αλλά ότι χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή. Και αυτό είναι αλήθεια.. Δεν είναι κακό να πάρει κάποιος για να βοηθηθεί. Εσύ το θεωρείς αρνητικό γιαυτό αντιδράς έτσι κάθε φορά που το ακούς. Ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.
*και δεν ήρθα στο θέμα σου να γράψω κάτι. Ειπα τι σκέφτομαι όσο αφορά την Μαρίνα Καλογήρου και γύρισες το θέμα σε σένα, όποτε είπα την άποψή μου. Επειδή αυτό πιστεύω. Ότι ο ψυχίατρος θα σε βοηθήσει. Χθες το είδες και δεν έκανες καμιά επίθεση, ενώ ήμουν εδώ και συζητούσαμε και ήρθες σήμερα να μου επιτεθείς? Γιατί;
Τεσπα..
είδα κι εγώ σήμερα την συνέντευξη στην Νέγκα -αν λες αυτήν. και μου άρεσε το ότι τα δύο πρόσωπα είχαν συνεχώς οπτική επαφή και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η θεραπεύτριά της.
η Αθηναϊς Νέγκα λοιπόν είναι κάτι σαν μανιέρα αυτό, δεν λειτουργεί σε άλλο μόουντ, απόμακρη και σνομπ. σε όποιον αρέσει, εγώ βαριέμαι εύκολα τις συνεντεύξεις ευτυχώς ήταν μικρή. πάντως έλεγε ξανα και ξανά ότι δεν είχαν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο που σημαίνει πως αφήνει χώρο να γεμίσει την συζήτηση το θέμα από τον καλεσμένο, δεν είχε προμελετημένα πράγματα δηλαδή.
εγώ δεν είδα μέχρι το τέλος τη συνέντευξη αλλά ειναι σοκαριστικό εκεί που είπε οτι τώρα κατάλαβε την κακοποίηση..
γεια παιδια. ειναι πολυ ευκολο ναρθουν τα πανω κατω. κοριτσι ευχωμαι να βρεις γρηγορα την ακρη σου. με την πουτσουκου πως την λενε μαγκες δεν ασχολιθηκα καθολου. περα απο το να μαθω οτι την ριξαν μεσα. φαινωταν απο την αρχη η παραλογη συμπεριφορα της φυσικα. αλλα πλεον ειχα και τα δικα μου να ασχοληθω και επελεγα να μην μου τραβαει την ενεργεια αυτο. ασε που εδω και χρονια δεν αναλωνωμαι στοις ειδησεις.
είναι οι άμυνες που έχουν οι εγκεφαλοι των παιδιών, κι ύστερα σου λέει, παιδί είναι δεν καταλαβαίνει, το ενσωμάτωσε το τραύμα και αυτό δεν ξεχώριζε από την ύπαρξή της.
σε αυτή την ηλικία που της συνέβει δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις εκείνη τη στιγμή οτι αυτό που σου συμβαίνει είναι κακό ούτε άμυνες έχεις. Όμως αυτό αποτυπώνεται στο μυαλό σου και όταν αργότερα μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί, είναι δύσκολο. Και επειδή ακριβώς συνέβη σε τόσο μικρή ηλικία κάποια πράγματα μπορεί να καταγραφούν λάθος στο μυαλό, και μετέπειτα οι επιλογές σου να γίνονται ασυνείδητα με οτι σου έχει συμβεί..ίσως γι' αυτό και αυτή είπε οτι τώρα συνειδητοποιήσε τι ζημιά της έχει κάνει
,ότι δεν έχω κατι να περιμένω
ότι όλο θα είναι
Ετσι οπως σκεφτεσαι ποτέ δεν θα εκτιμας αυτα που εχεις.
Μια στέγη είναι το μόνο που εχω, κι αυτή δεν είναι δική μου, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθώ ξανά στον δρόμο. Και ποτέ δεν αρκεί μια στέγη για λόγο/νόημα ζωής.
Εκτιμούσα κάποια πράγματα και ήταν ο λόγος που συνέχιζα, αλλά χάθηκαν.
Το νοημα της ζωης ειναι να εισαι ζωντανος.
Όχι.
Ο δρόμος ήταν πιο ήρεμος και δεν είχα κανέναν να φωνάζει, να μιλάει άσχημα κι όλα αυτά. Αλλά μπορεί εκεί να μην με πειράζει κανείς, αλλά έχεις την ζέστη, δεν έχεις τουαλέτα κλπ.
Εισαι σιγουρη πως δεν τους χρωστας φωνες και προσβολες;
Αξλ, βασικά
Πάρε και το επίδομά μου, θέλεις να στο στείλω τέλος μήνα ? Ούτως ή άλλως δεν αρκεί ούτε για να έχω ένα ενοίκιο.
Σε ευχαριστω πολυ, αλλα εχω το δικο μου - δεν μπορω να κοιμαμαι σε 2 :Ρ
Κάντο διπλό
χαχαχαχα καλο, θα το σκεφτω
βαριέμαι βαριέμαι.....
Πηγαινε τραβα μια...
ότι να ναι....
https://www.youtube.com/watch?v=eF2mgQKknKY&t=67s
μου άρεσε αυτό το βίντεο, μπορεί να βοηθήσει κάποιον αν νιώθει παρόμοια
Γιατί κάποια άτομα (σαν την Ελισάβετ Φαρφαλίνα) έχουν καταφέρει πράγματα, έχουν σπουδάσει, έχουν παντρευτεί, κι εγώ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα στην ζωή μου - κι ας μην μπαίνω σε χειρουργείο κάθε τρεις και λίγο;
Γιατί δεν κατάφερα να δώσω πανελλήνιες; Γιατί δεν κατάφερα να σπουδάσω; Να δουλέψω; Να ζήσω μια φορά μια σχέση; Να μείνω μόνη μου; Να μην εξαρτώμαι από τους γονείς;
Μερικοί είμαστε παράσιτα. Μόνο αυτό - παράσιτα.
Σαν τα τσιμπούρια που τρέφονται από το αίμα άλλων:
οικονομικά από τους γονείς μου - σιγά μην εμένα ζωντανή στον δρόμο με όλες αυτές τις παθήσεις - και από το κράτος, όσο μικρό και να είναι το επίδομα, δεν παύει να είναι επιβάρυνση
ψυχολογικά από άλλους ανθρώπους, τους οποίους αντιμετώπιζα σαν hosts. Λες και υπήρχαν για να μπορώ να ζήσω εγώ. Όχι για να ζήσουν εκείνοι.
Oταν τα παιδια ειναι μικρα και τους φερονται ασχημα οι γονεις, το παιδι δεν μπορει να κατηγορισει τους γονεις και εσωτερικευει την κακια των γονιων σαν δικια του.
Είμαι πολύ καλός άνθρωπος και πραγματικά χαίρομαι για όποιον βρέθηκε στον δρόμο μου.
Απλα μην το ξανακανεις.
Τι να μην ξανακάvω
Μακάρι να μάθω να μην με στεναχωρεί αυτό.
Πολλά είπα που δεν ισχύουν, όλα τέλεια είναι, είμαι χαρούμενη κι έχω καταφέρει πολλά για αυτό είμαι ανεξάρτητη