Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 374
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 374 of 375 FirstFirst ... 274324364372373374375 LastLast
Results 5,596 to 5,610 of 5614
    Senior Member
    Δεν έκανα εγώ επιλογές, εκείνες έκαναν εμένα.

Προσπάθησα να έχω την ζωή που ήθελα, και μετά ξαναπροσπάθησα, και ξαναξαναπροσπάθησα, αλλά δεν βγήκε, δεν με θέλει. Ορκίζομαι, δεν με θέλει.

Senior Member
    Τι επιλογές πιστεύεις πως έχω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Τι επιλογές πιστεύεις πως έχω;
    Με το χέρι στη καρδιά θα σου απαντήσω.. Μια επιλογή είναι η φαρμακευτική αγωγή. Την χρειάζεσαι. Εσύ το βλέπεις ως κάτι αρνητικό και άσχημο αλλά θα είναι δώρο για σένα.. Πάντα στη ζωή μας έχουμε επιλογή. Πέρασα κατάθλιψη. Ξέρεις τι επιλογές είχα? Ή να κοιμάμαι όλη μέρα και να βυθιζομαι ή να κάνω κάτι για να βγω. Επέλεξα να βγω. Ήταν πολύ δύσκολο να βγω. Έκλαιγα τα βράδια, δεν μπορούσα να πάω ούτε στο πάρκο που είναι εδώ δίπλα, δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Με πίεσα όμως. Ήθελα να γίνω καλά.

Senior Member
    Ένα λεπτό να επιλέξω από τις πολλές δουλειές που μπορώ να κάνω και με θέλουν όλοι, ένα άλλο λεπτό να επιλέξω έναν από τους πολλούς που θέλουν να έχουν σχέση με εμένα, ένα ακόμη λεπτό να επιλέξω ένα από τα πολλά διαμερίσματα που μπορώ να νοικιάσω. Α κι άλλο ένα, να απαντήσω στα τόσα μηνύματα και τις κλήσεις που έχω. Έχω άπειρες επιλογές.

Senior Member
    Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση, αλλά από τα ελάχιστα που βγαίνουν από εδώ κι από εκεί, πολύ προβλέψιμο το μέλλον της Μουρτζουκου. Όπως έχω πει κι άλλη φορά, φαίνεται η πορεία των ανθρώπων από νωρίς.

Senior Member
    George δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ πάντα βγαίνω έξω και κοιμάμαι μόνο το βράδυ. Ούτε κλαίω όλη την ώρα, ούτε κλαίω κάθε βράδυ, και ανθρώπους βλέπω, και βόλτα βγαίνω και για καφέ έχω πάει. Όπως μου είπε και η ψυ που με ρώτησε αν παίρνω αγωγή και της είπα όχι, μου είπε τα καταφέρνεις όμως χωρις αυτα, δεν τα χρειάζεσαι. Και έχει δίκιο.

Τα δοκίμασα και ενώ ΠΡΙΝ τα δοκιμάσω έβγαινα παντού, εγώ είχα υπ το δικό σου πρόβλημα ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ με κατεστειλαν, τα ίδια τα φάρμακα έκαναν αδύνατο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι και να πάω πουθενά.

Είχα την αντίστροφη πορεία από εσένα. Τα έχω πει πάρα πολλές φορές. Μιλάς σαν να μην πέρασα ΧΡΟΝΙΑ δοκιμάζοντας. Λες και τα είδα και είπα κατευθείαν όχι. Ούτε καν.

Senior Member
    Επίσης το φόρουμ γράφει με bold πάνω πανω πως απαγορεύεται η προτροπή για αγωγή. Πόσο μάλλον σε άτομα που έχουν εξηγήσει την εμπειρία τους 7625229 φορές και πάλι τον χαβά σας.

Είναι ασέβεια να μην ακούς τι λέει κάποιος για τον εαυτό του. Είσαι ο δεύτερος που θα κάνω ignore. Φτάνει πια η ίδια μλκ8α.

Senior Member
    George δεν είμαστε το ίδιο. Εγώ πάντα βγαίνω έξω και κοιμάμαι μόνο το βράδυ. Ούτε κλαίω όλη την ώρα, ούτε κλαίω κάθε βράδυ, και ανθρώπους βλέπω, και βόλτα βγαίνω και για καφέ έχω πάει. Όπως μου είπε και η ψυ που με ρώτησε αν παίρνω αγωγή και της είπα όχι, μου είπε τα καταφέρνεις όμως χωρις αυτα, δεν τα χρειάζεσαι. Και έχει δίκιο.

Τα δοκίμασα και ενώ ΠΡΙΝ τα δοκιμάσω έβγαινα παντού, εγώ είχα υπ το δικό σου πρόβλημα ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ με κατεστειλαν, τα ίδια τα φάρμακα έκαναν αδύνατο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι και να πάω πουθενά.

Είχα την αντίστροφη πορεία από εσένα. Τα έχω πει πάρα πολλές φορές. Μιλάς σαν να μην πέρασα ΧΡΟΝΙΑ δοκιμάζοντας. Λες και τα είδα και είπα κατευθείαν όχι. Ούτε καν.
    Καλησπέρα.. Δεν είπα ποτέ ότι είμαστε το ίδιο. Ειπα τι έζησα και που με βοήθησε η ψυχοθεραπεία..

Senior Member
    Επίσης το φόρουμ γράφει με bold πάνω πανω πως απαγορεύεται η προτροπή για αγωγή. Πόσο μάλλον σε άτομα που έχουν εξηγήσει την εμπειρία τους 7625229 φορές και πάλι τον χαβά σας.

Είναι ασέβεια να μην ακούς τι λέει κάποιος για τον εαυτό του. Είσαι ο δεύτερος που θα κάνω ignore. Φτάνει πια η ίδια μλκ8α.
    Δεν σου είπα ποιο φάρμακο να πάρεις( επειδή αυτό λέει ο κανονισμός) αλλά ότι χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή. Και αυτό είναι αλήθεια.. Δεν είναι κακό να πάρει κάποιος για να βοηθηθεί. Εσύ το θεωρείς αρνητικό γιαυτό αντιδράς έτσι κάθε φορά που το ακούς. Ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

*και δεν ήρθα στο θέμα σου να γράψω κάτι. Ειπα τι σκέφτομαι όσο αφορά την Μαρίνα Καλογήρου και γύρισες το θέμα σε σένα, όποτε είπα την άποψή μου. Επειδή αυτό πιστεύω. Ότι ο ψυχίατρος θα σε βοηθήσει. Χθες το είδες και δεν έκανες καμιά επίθεση, ενώ ήμουν εδώ και συζητούσαμε και ήρθες σήμερα να μου επιτεθείς? Γιατί;
    Τεσπα..
    Last edited by george1520; 17-07-2025 at 15:37.

Senior Member
    είδα κι εγώ σήμερα την συνέντευξη στην Νέγκα -αν λες αυτήν. και μου άρεσε το ότι τα δύο πρόσωπα είχαν συνεχώς οπτική επαφή και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η θεραπεύτριά της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    είδα κι εγώ σήμερα την συνέντευξη στην Νέγκα -αν λες αυτήν. και μου άρεσε το ότι τα δύο πρόσωπα είχαν συνεχώς οπτική επαφή και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η θεραπεύτριά της.
    Σου άρεσε όμως η παρουσιαστρια; Οι ερωτήσεις της; Μου φάνηκε κάπως ψυχρή.

Senior Member
    η Αθηναϊς Νέγκα λοιπόν είναι κάτι σαν μανιέρα αυτό, δεν λειτουργεί σε άλλο μόουντ, απόμακρη και σνομπ. σε όποιον αρέσει, εγώ βαριέμαι εύκολα τις συνεντεύξεις ευτυχώς ήταν μικρή. πάντως έλεγε ξανα και ξανά ότι δεν είχαν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο που σημαίνει πως αφήνει χώρο να γεμίσει την συζήτηση το θέμα από τον καλεσμένο, δεν είχε προμελετημένα πράγματα δηλαδή.

Senior Member
    εγώ δεν είδα μέχρι το τέλος τη συνέντευξη αλλά ειναι σοκαριστικό εκεί που είπε οτι τώρα κατάλαβε την κακοποίηση..

Junior Member
    γεια παιδια. ειναι πολυ ευκολο ναρθουν τα πανω κατω. κοριτσι ευχωμαι να βρεις γρηγορα την ακρη σου. με την πουτσουκου πως την λενε μαγκες δεν ασχολιθηκα καθολου. περα απο το να μαθω οτι την ριξαν μεσα. φαινωταν απο την αρχη η παραλογη συμπεριφορα της φυσικα. αλλα πλεον ειχα και τα δικα μου να ασχοληθω και επελεγα να μην μου τραβαει την ενεργεια αυτο. ασε που εδω και χρονια δεν αναλωνωμαι στοις ειδησεις.