Εκεί που πάει να γίνει κάτι καλό που να με βγάλει από τη μιζέρια μου, κάτ άλλο θα στραβώσει και επιστρέφω πάλι εκεί απ' όπου ξεκίνησα.
Printable View
Εκεί που πάει να γίνει κάτι καλό που να με βγάλει από τη μιζέρια μου, κάτ άλλο θα στραβώσει και επιστρέφω πάλι εκεί απ' όπου ξεκίνησα.
σκεφτομαι αλατι στις πληγες. και να γελαω ωσαν τον Bryan Fury (cyborg ειπες ?).
Μια χαμένη παιδική αθωότητα. Τότε που όλα έμοιαζαν ανέμελα και ξέγνοιαστα. Ή σχεδόν όλα...
Έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας..
Σκέφτομαι ότι υπάρχουν Άγιοι άνθρωποι ακόμα και στη σημερινή εποχή. άνθρωποι που αρνιούνται αυτά τα οποία είμαστε εξαρτημένοι όλοι εμείς όπως το σεξ. Και αν δεν υπάρχουν κάποτε υπήρχαν. Πολλές φορές θέλω να πιστεύω πως υπάρχει κάποια άγια μορφή εκεί ψηλά που μας κοιτάει σιωπηλά η άλλοτε βροντερά. Και γιατί να έχουν όλα λογική εξήγηση, απο το πηγάδι κατουρίσαμε; Όχι δα. Εξωγήινοι, Θεός ότι να'ναι εγώ πιστεύω πως θα υπάρχει ζωή και κάπου αλλού εκτός απο τη Γη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πίσω στο χρόνο δεν μπορούμε να πάμε ούτε να προβλέψουμε το μέλλον ούτε είναι όλα μια λογική εξήγηση ούτε τα παραφυσικά φαινόμενα. ... ΤΙ ΕΙΠΕΣ? Κατάλαβες φίλοι μου; Εγώ ΔΕΝ καταλαβαίνω. Όλοι αυτοί οι θόρυβοι, είναι σαν το κασετόφωνο που διατηρεί τους χαμένους ήχους όπως τα κοράκια έξω που είναι αρκετά σιωπηλά και δεν τρωνε ούτε το τυρί που τρώω εγώ, τι διάολο πρέπει να αγοράσω πιο ποιοτικό τυρί φαίνεται η τα σκυλιά δεν μπορούνε να φάνε τις αηδίες που τρώμε εμείς. Τα γατιά αν ήταν τίγρεις με ευχαρίστιση θα μας έτρωγαν. Δεν είναι αστεία αυτά. Τα λατρεύω τα γατιά γιατί μας έχουν αγαπήσει και ήρθαν πιο κοντά μας. Όχι όμως και οι αληθινές τίγρεις κατανοητό πιστεύω.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν δώσει στους Θεους τους μορφή με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ζώου, άλλοτε πτηνού, άλλοτε γάτας, άλλοτε σκύλου και άλλα. Τυχαίο δε νομίζω αλλά εκτός κι αν είχαν έρθει εξωγήινοι εκείνη την εποχή μάλλον κάτι θα έβλεπαν σε αυτά τα ζώα κάτι το θεικό ας πούμε. Καλή μέρα και καλή εβδομάδα αργοπορημένα ίσως συμφορουμήτιδες και συμφορουμίτησες. Αγαπάτε ο ένας τον άλλο είναι καλό να γίνεται αυτό.
Πώς θα ξαγρυπνήσω άλλες 10 ώρες ώστε να πέσω νωρίς και να αποκαταστήσω το βιολογικό μου ρολόι.
σκεφτομαι το παραμυθι της καθεμιας που ζει το παραμυθι της. keep losing κοριτσακια.
Καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ τι σε κανει να πιστευεις οτι ανυσηχω αν μιλας για μενα. Λιγο κουφο δεν ειναι? Αν νομιζα οτι εννοουσες για μενα πουθενα θα στο ελεγα στα ισια.. οποτε αναθεωρησε λιγο τα γραπτα σου plz! :) Η ασχημη γνωμη ειναι επειδη εσυ θες να υπαρχει για σενα! Οταν βγαζεις κομπλεξ και αρνητισμος χωρις να προσπαθεις να εχεις την διαθεση σε κατι θετικο απομακρυνεις τους ανθρωπους και τους δημιουργεις αρνητικοτητα.
τρελό πήξιμο αυτή τη βδομάδα :(
μα ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω σε ολους κατι θετικο ? δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, κι ορισμενοι δε το αξιζουν, παρτο χαμπαρι!
επισης το εχω ξαναπει οτι ειμαι πολυ επιλεκτικος και παραξενος, οποτε δε ριχνω την ευθυνη παντα στους αλλους (ειδικα αφου εγραψα οτι εγω αγχωνομαι συχνα).
με σενα συγκεκριμενα ομως δεν εχω καποιο προβλημα, ακομα κι αν εσυ νομιζεις πως η καθεμια κακια που πεταω εδω μεσα παει για σενα.
κι επειδη δεν εχω ορεξη να κανω κουβεντα μαζι σου στο φορουμ, σου βγαζω το block απ'το msn, αμα θες κατι ελα μιλα μου εκει.
δεν γουσταρω αλλες παρεξηγησεις και τσακωμους γενικοτερα, ας νομιζει ο καθενας οτι θελει, τελος!
Καλα εισαι με τα καλα σου? Μιλαω ελληνικα ή αραβικα? :P Τι σε κανει να πιστευεις οτι οτι γραφεις αφορα εμενα? Για να ξεκαθαρισουμε κατι.. το οτι γραφω απαντηση σε κατι που σε απασχολει ειναι επειδη σε βλεπω σαν ολα τα μελη του φορουμ ασχετα με το αν σε συμπαθω ή οχι. Ηρθα εδω μεσα και για να βοηθησω αλλα και να βοηθηθω. Δεν σημαινει τιποτα αλλο παραπανω απο μια απλη βοηθεια και γνωμη. Ουτε σημαινει οτι ασχολουμαι με σενα και ουτε εχω εμμονη ιδεα οτι οτι γραφεις αφορα εμενα. Ελεος! Ας σκεφτομαστε και λιγο πιο λογικα...
Αν έχεις κατάθλιψη και με το που πεφτεις να κλεισεις τα ματια ερχονται οι σκεψεις.. σε παιρνει το πρωι μανα μου :Ρ
Νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα , να προσγειωθω ξανα στους ρυθμους της πολης !
οκ, αν λοιπόν το μπέρδεμα του βιολογικού σου ρολογιού οφείλεται σε κατάθλιψη και όχι απλά σε κακό τρόπο ζωής, τότε και να μείνεις άυπνη μια ολόκληρη μέρα με σκοπό να κοιμηθεις από την εξάντληση νωρίς, το επόμενο βράδυ που θα είσαι ξεκούραστη και πάλι δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. άρα ίσως να πρέπει να αναζητήσεις άλλο τρόπο για να λύσεις το πρόβλημα του ύπνου.
ε, τότε βρε συ σέλντον θα γίνει μια και καλή, με την έναρξη των μαθημάτων θες δε θες!
Έχω έντονη την ανάγκη για σιωπή...
...σκεφτομαι πως αυτη τη μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωη μου..........:)
Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηη!!!
:D :D
αστείο λολλλλλλ (όχι) γέλα :D
/ mile!
|
\
___
Στεναχωριεμαι οταν φευγουν ανθρωποι απο διπλα μου ακομα και οταν φταινε για κατι... ειναι παραλογο?
σκέφτομαι πόση ανάγκη για μπούφλες έχουν μερικοί (κοινός παρανομαστής α) για να ηρεμήσουν.
yeah D:DDD yeah! say yeah! he is speaking honestly :D !!! YEAH SAY IT MOTHERFUCKERS.
katapathste auto :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
cyborg Μην spamαρεις σε παρακαλώ.
σκεφτομαι πως θελω ενα νεο φλερτ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α
Σκέφτομαι ότι πλησιάζουν απειλητικά οι μέρες για να ξεκινήσει το εξάμηνο και φρικάρω. Την έχω σκυλοβαρεθεί τη σχολή. Μετανιώνω που δεν ξανάδωσα πανελλήνιες, για να κηνυγήσω τον πρώτο μου στόχο. Τώρα πια πέταξε το πουλάκι. Πώς θα δουλέψω σε κάτι που πλήττεται από ανεργία και συγχρόνως τείνει να μη με εκφράζει όσο πρώτα;
σκεφτομαι αυτο που μου ειπανε, πως φερνω κατι απο green mile κι οτι εχω φυσιογνωμια για ταινια. δε ξερω τι μου γινεται και πως δειχνω τελικα.
Χαος και χαμος ερχεται !
σκεφτομαι οτι η διαθεση φτιαχνει οταν υπαρχει κατι να αντλω ενεργεια. θετικη ή αρνητικη, μετατρεπω τα παντα να ειναι προς οφελος μου!