Τι σκέφτεστε; - Page 375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 375 of 1532 FirstFirst ... 2753253653733743753763773854254758751375 ... LastLast
Results 5,611 to 5,625 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ τι σε κανει να πιστευεις οτι ανυσηχω αν μιλας για μενα. Λιγο κουφο δεν ειναι? Αν νομιζα οτι εννοουσες για μενα πουθενα θα στο ελεγα στα ισια.. οποτε αναθεωρησε λιγο τα γραπτα σου plz! :) Η ασχημη γνωμη ειναι επειδη εσυ θες να υπαρχει για σενα! Οταν βγαζεις κομπλεξ και αρνητισμος χωρις να προσπαθεις να εχεις την διαθεση σε κατι θετικο απομακρυνεις τους ανθρωπους και τους δημιουργεις αρνητικοτητα.
    μα ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω σε ολους κατι θετικο ? δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, κι ορισμενοι δε το αξιζουν, παρτο χαμπαρι!

επισης το εχω ξαναπει οτι ειμαι πολυ επιλεκτικος και παραξενος, οποτε δε ριχνω την ευθυνη παντα στους αλλους (ειδικα αφου εγραψα οτι εγω αγχωνομαι συχνα).

με σενα συγκεκριμενα ομως δεν εχω καποιο προβλημα, ακομα κι αν εσυ νομιζεις πως η καθεμια κακια που πεταω εδω μεσα παει για σενα.

κι επειδη δεν εχω ορεξη να κανω κουβεντα μαζι σου στο φορουμ, σου βγαζω το block απ'το msn, αμα θες κατι ελα μιλα μου εκει.

δεν γουσταρω αλλες παρεξηγησεις και τσακωμους γενικοτερα, ας νομιζει ο καθενας οτι θελει, τελος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μα ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω σε ολους κατι θετικο ? δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, κι ορισμενοι δε το αξιζουν, παρτο χαμπαρι!

επισης το εχω ξαναπει οτι ειμαι πολυ επιλεκτικος και παραξενος, οποτε δε ριχνω την ευθυνη παντα στους αλλους (ειδικα αφου εγραψα οτι εγω αγχωνομαι συχνα).

με σενα συγκεκριμενα ομως δεν εχω καποιο προβλημα, ακομα κι αν εσυ νομιζεις πως η καθεμια κακια που πεταω εδω μεσα παει για σενα.

κι επειδη δεν εχω ορεξη να κανω κουβεντα μαζι σου στο φορουμ, σου βγαζω το block απ'το msn, αμα θες κατι ελα μιλα μου εκει.

δεν γουσταρω αλλες παρεξηγησεις και τσακωμους γενικοτερα, ας νομιζει ο καθενας οτι θελει, τελος!
    Καλα εισαι με τα καλα σου? Μιλαω ελληνικα ή αραβικα? :P Τι σε κανει να πιστευεις οτι οτι γραφεις αφορα εμενα? Για να ξεκαθαρισουμε κατι.. το οτι γραφω απαντηση σε κατι που σε απασχολει ειναι επειδη σε βλεπω σαν ολα τα μελη του φορουμ ασχετα με το αν σε συμπαθω ή οχι. Ηρθα εδω μεσα και για να βοηθησω αλλα και να βοηθηθω. Δεν σημαινει τιποτα αλλο παραπανω απο μια απλη βοηθεια και γνωμη. Ουτε σημαινει οτι ασχολουμαι με σενα και ουτε εχω εμμονη ιδεα οτι οτι γραφεις αφορα εμενα. Ελεος! Ας σκεφτομαστε και λιγο πιο λογικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πώς θα ξαγρυπνήσω άλλες 10 ώρες ώστε να πέσω νωρίς και να αποκαταστήσω το βιολογικό μου ρολόι.
    xD ακριβώς το ίδιο προσπαθώ σήμερα! ο/
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    xD ακριβώς το ίδιο προσπαθώ σήμερα! ο/
    ρε παιδιά, γιατί κάνετε τέτοια βαρβαρότητα στο σώμα σας? μπορείτε και σιγά σιγά να διορθώσετε το ρολογάκι σας, με το να ξυπνάτε κάθε μέρα και μισή ώρα νωρίτερα, ανεξάρτητα από την ώρα που σας πήρε ο ύπνος, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό.

Senior Member
    Αν έχεις κατάθλιψη και με το που πεφτεις να κλεισεις τα ματια ερχονται οι σκεψεις.. σε παιρνει το πρωι μανα μου :Ρ

Senior Member
    Νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα , να προσγειωθω ξανα στους ρυθμους της πολης !
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Αν έχεις κατάθλιψη και με το που πεφτεις να κλεισεις τα ματια ερχονται οι σκεψεις.. σε παιρνει το πρωι μανα μου :Ρ
    οκ, αν λοιπόν το μπέρδεμα του βιολογικού σου ρολογιού οφείλεται σε κατάθλιψη και όχι απλά σε κακό τρόπο ζωής, τότε και να μείνεις άυπνη μια ολόκληρη μέρα με σκοπό να κοιμηθεις από την εξάντληση νωρίς, το επόμενο βράδυ που θα είσαι ξεκούραστη και πάλι δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. άρα ίσως να πρέπει να αναζητήσεις άλλο τρόπο για να λύσεις το πρόβλημα του ύπνου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    οκ, αν λοιπόν το μπέρδεμα του βιολογικού σου ρολογιού οφείλεται σε κατάθλιψη και όχι απλά σε κακό τρόπο ζωής, τότε και να μείνεις άυπνη μια ολόκληρη μέρα με σκοπό να κοιμηθεις από την εξάντληση νωρίς, το επόμενο βράδυ που θα είσαι ξεκούραστη και πάλι δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. άρα ίσως να πρέπει να αναζητήσεις άλλο τρόπο για να λύσεις το πρόβλημα του ύπνου.
    Το θέμα δεν είναι να κουραστώ για να κοιμηθώ, έχει τύχει να μην έχω κοιμηθει 30 ώρες και να μαι σε εγρήγορση. Δεν ταλαιπωρούμαι, βρίσκομαι υπο επεξεργασία του εαυτού μου και πάει μια χαρά. Σευχαριστώ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ρε παιδιά, γιατί κάνετε τέτοια βαρβαρότητα στο σώμα σας? μπορείτε και σιγά σιγά να διορθώσετε το ρολογάκι σας, με το να ξυπνάτε κάθε μέρα και μισή ώρα νωρίτερα, ανεξάρτητα από την ώρα που σας πήρε ο ύπνος, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό.
    Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, ώστε να το ρυθμίσω αργά αργά. Σε καμιά δεκαριά μέρες ξεκινούν τα μαθήματα της σχολής. :(

Senior Member
    ε, τότε βρε συ σέλντον θα γίνει μια και καλή, με την έναρξη των μαθημάτων θες δε θες!

Senior Member
    Έχω έντονη την ανάγκη για σιωπή...
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαι χειροτερος κι απ'τα σκατα του σκυλου στο πεζοδρομιο!

Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Έχω έντονη την ανάγκη για σιωπή...
    εγω παλι εχω αναγκη για επικοινωνια, αλλα δεν εχω αξια και ετσι μαλλον γιαυτο με εχουν ολοι στη γωνια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ειμαι χειροτερος κι απ'τα σκατα του σκυλου στο πεζοδρομιο!

εγω παλι εχω αναγκη για επικοινωνια, αλλα δεν εχω αξια και ετσι μαλλον γιαυτο με εχουν ολοι στη γωνια...
    Same here.....

...σκεφτομαι πως αυτη τη μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωη μου..........:)

Senior Member
    Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηη!!!

:D :D