Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς είναι κάποιος άπιστος, ενώ δεν έχει κάνει σεξ. Απλό.
Printable View
κ μετα αναρωτιεσαι γιατι τοσοι πολοι βγαζουν προσωπικα τους θεματα στα μιντια μονο οσοι μου μιαζουν πραγματικα ειναι ικανοι κ καταλαβουν τι ακριβως ελεγα οι υπολοιποι θα βγαλουν ακρη τη δευτερα παρουσια.
Ρε Μαριαν μια ερωτηση και θα στην κανω δημοσια..Καταλαβαινεις τι λεει , στην προκειμενη τουλαχιστον , ο Αλεξ και του κανεις και κουοτ?Αν ναι εισαι φοβερη!Ευγε!
μην ανυσιχεις καπιοι αλλοι που καταλαβαινουν εκτος του οτι καταλαβαινουν αντι να ξεφουρνιζουν χιλια ψεματα εχουν μαθει να λενε αληθειες.
Σκέφτομαι.... Ότι δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τίποτα.....
Είμαι εξασκημένη στην αποκρυπτογράφηση!
Ναι, κάποιες φορές καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πει. Όχι πάντα, ειδικά αν είναι μεγάλο το κείμενο είναι αδύνατον να διαβαστεί συνήθως.
Αυτό βεβαίως δε συμβαίνει λόγω κακής ορθογραφίας, ανύπαρκτου συντακτικού και σημείων στίξης και ιδιόρρυθμου ειρμού της σκέψης του, αλλά λόγω δικής μου ανικανότητας να κατανοήσω μια μεγαλοφυία.
καθολου εξασκημενη αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινειςQuote:
Είμαι εξασκημένη στην αποκρυπτογράφηση!
Με καλυψες πληρως και χαιρομαι που δειχνεις την ταπεινοτητα και την μετριοτητα σου σε αυτο το μελος!
http://www.pic4ever.com/images/laie_14.gif
μα δεν θελω να με καταλαβεις αν δε το εχεις καταλαβει ακομα.
οι ανθρωποι μιαζουν με τα χρωματα οταν λοιπον πλησιασεις 2 αντιθετα χρωματα διπλα διπλα το ενα φωτιζει το αλλο γιατι απλα το ενα καλυπτει τις ατελειες του αλλου οποτε ειναι παντελως ματαιο να πεισεις καπιον να αλαξει τακτικη οσο βλεπει οτι αυτος που του μιλα του καλυπτει τα ελαττωματα του οτι κ να γινει το μυαλο του θα βρισκετε παντα σε αυτον κ οσοι απλα προσπαθουν ματαια να του αλαξουν γνωμη το μονο που θα πετυχουν ειναι να αισθανθουν τα νευρα τους να γινονται αντισκινο.
Δεν εχει κανει ποτε σεξ ο Αλεξανδρος? :Ο
Αυτο με τις βιζιτουδες που λεει η λιλιουμ δεν ειναι τοσο απλο.Περα του οτι για μενα,η οποιαδηποτε απιστια ειναι η πιο σοβαρη αιτια χωρισμου,δεν μπορω να φανταστω πως αυτος ο ανθρωπος που σκορπαει τα λεφτα του σε πουτανες,θα μπορει ως παντρεμενος να διαχειριζεται το σπιτικο του.Και πολυ βασικο ειναι το θεμα των ΣΜΝ,οπου μπορει ανετα να παρει στο λαιμο του την γυναικα του και το παιδι του.
Και να πω και το εξης:σιγα το ******αρικο ντιενει που εχει.Οπως ο καθε αντρας,και ανθρωπος,βρισκει και τα ξανακανει.Αν το μαθαινε καμια,ετρωγε κανενα χερι ξυλο απο τα αδερφια της και γινοταν και ρεζιλι,σιγα μην τα ξανακανε.Το ιδιο αν εβλεπε κανενα ''δωρακι'' στο μοριο του.
πολυ αφελη σε βρισκω.. δηλαδη αν τωρα η γκομενα σου πες σου πει παω σε μια θεια μου στο χωριο να της βρω λουτρα για τη μεση της εσυ που ξερεις τι θα κανει εκει τα χαρτια θα ρηξεις?