Τι σκέφτεστε; - Page 1413
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1413 of 1532 FirstFirst ... 41391313131363140314111412141314141415142314631513 ... LastLast
Results 21,181 to 21,195 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εκτος απο ασχετη επι του θεματος εισαι κ βαθυα νυχτωμενη κ πιος σου ειπε οτι ειχα παραμινει πιστος σ αυτη επιδη ανεβαζα συνεχεια θεματα στο φορουμ? απλα εχω ενα υφακι ικανο να πεισει θεους κ διαολους οτι ζω κ αναπνεω για μονο μια.

δεν αντεχω με τιποτα τους ασχετους επι του θεματος που πιστεουν οτι ειναι σχετικοι.
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς είναι κάποιος άπιστος, ενώ δεν έχει κάνει σεξ. Απλό.

Banned
    κ μετα αναρωτιεσαι γιατι τοσοι πολοι βγαζουν προσωπικα τους θεματα στα μιντια μονο οσοι μου μιαζουν πραγματικα ειναι ικανοι κ καταλαβουν τι ακριβως ελεγα οι υπολοιποι θα βγαλουν ακρη τη δευτερα παρουσια.

Banned
    Ρε Μαριαν μια ερωτηση και θα στην κανω δημοσια..Καταλαβαινεις τι λεει , στην προκειμενη τουλαχιστον , ο Αλεξ και του κανεις και κουοτ?Αν ναι εισαι φοβερη!Ευγε!

Banned
    μην ανυσιχεις καπιοι αλλοι που καταλαβαινουν εκτος του οτι καταλαβαινουν αντι να ξεφουρνιζουν χιλια ψεματα εχουν μαθει να λενε αληθειες.

Senior Member
    Σκέφτομαι.... Ότι δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τίποτα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε Μαριαν μια ερωτηση και θα στην κανω δημοσια..Καταλαβαινεις τι λεει , στην προκειμενη τουλαχιστον , ο Αλεξ και του κανεις και κουοτ?Αν ναι εισαι φοβερη!Ευγε!
    Είμαι εξασκημένη στην αποκρυπτογράφηση!
    Ναι, κάποιες φορές καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πει. Όχι πάντα, ειδικά αν είναι μεγάλο το κείμενο είναι αδύνατον να διαβαστεί συνήθως.
    Αυτό βεβαίως δε συμβαίνει λόγω κακής ορθογραφίας, ανύπαρκτου συντακτικού και σημείων στίξης και ιδιόρρυθμου ειρμού της σκέψης του, αλλά λόγω δικής μου ανικανότητας να κατανοήσω μια μεγαλοφυία.

Banned
    καθολου εξασκημενη αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινεις

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ναι, κάποιες φορές καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πει. Όχι πάντα, ειδικά αν είναι μεγάλο το κείμενο είναι αδύνατον να διαβαστεί συνήθως.
    Αυτό βεβαίως δε συμβαίνει λόγω κακής ορθογραφίας, ανύπαρκτου συντακτικού και σημείων στίξης και ιδιόρρυθμου ειρμού της σκέψης του, αλλά λόγω δικής μου ανικανότητας να κατανοήσω μια μεγαλοφυία.
    Με καλυψες πληρως και χαιρομαι που δειχνεις την ταπεινοτητα και την μετριοτητα σου σε αυτο το μελος!
    http://www.pic4ever.com/images/laie_14.gif

Senior Member
    αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινεις
    "Εκείνος που παραπονιέται ότι δεν τον καταλαβαίνουν θα έπρεπε να προσέξει πρώτα πώς εκφράζεται"
    Jean Louis Major

Banned
    μα δεν θελω να με καταλαβεις αν δε το εχεις καταλαβει ακομα.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Με καλυψες πληρως και χαιρομαι που δειχνεις την ταπεινοτητα και την μετριοτητα σου σε αυτο το μελος!
    http://www.pic4ever.com/images/laie_14.gif
    οταν καπιος πραγματικα σε καταλαβαινει οτι κ να συμβει θα ακουει εσενα ακομα κ αν υπαρχουν 1000 ατομα να του λενε το αντιθετο αυτος θα σκεφτεται αυτα που του λες.

Senior Member
    μα δεν θελω να με καταλαβεις αν δε το εχεις καταλαβει ακομα.

Μην χολοσκας Αλεξανδρε ' εκεινος που ειναι μεγαλοφυης , ειναι και ακατανοητος ' Εμερσον. P.

Banned
    οι ανθρωποι μιαζουν με τα χρωματα οταν λοιπον πλησιασεις 2 αντιθετα χρωματα διπλα διπλα το ενα φωτιζει το αλλο γιατι απλα το ενα καλυπτει τις ατελειες του αλλου οποτε ειναι παντελως ματαιο να πεισεις καπιον να αλαξει τακτικη οσο βλεπει οτι αυτος που του μιλα του καλυπτει τα ελαττωματα του οτι κ να γινει το μυαλο του θα βρισκετε παντα σε αυτον κ οσοι απλα προσπαθουν ματαια να του αλαξουν γνωμη το μονο που θα πετυχουν ειναι να αισθανθουν τα νευρα τους να γινονται αντισκινο.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σώπα βρε αδερφέ!
    Και πώς γίνεται να απατάς χωρίς να κάνεις σεξ;
    Γιατί μέχρι προχθές δεν είχες κάνει ακόμη.
    Μόνο με το μυαλό έχουμε απατήσει και μας έχουν απατήσει δε φαντάζεσαι πόσοι. Όλοι κερατούκληδες είμαστε!
    Δεν εχει κανει ποτε σεξ ο Αλεξανδρος? :Ο

Αυτο με τις βιζιτουδες που λεει η λιλιουμ δεν ειναι τοσο απλο.Περα του οτι για μενα,η οποιαδηποτε απιστια ειναι η πιο σοβαρη αιτια χωρισμου,δεν μπορω να φανταστω πως αυτος ο ανθρωπος που σκορπαει τα λεφτα του σε πουτανες,θα μπορει ως παντρεμενος να διαχειριζεται το σπιτικο του.Και πολυ βασικο ειναι το θεμα των ΣΜΝ,οπου μπορει ανετα να παρει στο λαιμο του την γυναικα του και το παιδι του.

Και να πω και το εξης:σιγα το ******αρικο ντιενει που εχει.Οπως ο καθε αντρας,και ανθρωπος,βρισκει και τα ξανακανει.Αν το μαθαινε καμια,ετρωγε κανενα χερι ξυλο απο τα αδερφια της και γινοταν και ρεζιλι,σιγα μην τα ξανακανε.Το ιδιο αν εβλεπε κανενα ''δωρακι'' στο μοριο του.

Banned
    πολυ αφελη σε βρισκω.. δηλαδη αν τωρα η γκομενα σου πες σου πει παω σε μια θεια μου στο χωριο να της βρω λουτρα για τη μεση της εσυ που ξερεις τι θα κανει εκει τα χαρτια θα ρηξεις?