Originally Posted by
Macgyver
Παιδια , ειμαι 8 χρ. κλεισμενος σενα σπιτι , στα 8 χρ. εχω βγει 1 φορα για καφε, εχω να δω αλλο ατομο 8 χρ. , ( ο κολλητος μου εφυγε το 08 για Γερμανια )10 χρ. εχω να παω στην θαλασσα που λατρευω , αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω βιβλιο απο το 08 , δυσκολευομαι ακομα και σουπερμαρκετ να παω ,να συνεχισω ? εχω τελειως αλλη οπτικη γωνια ομως , μπορα ειναι θα περασει , δεν ειναι η πρωτη , αλλα η χειροτερη . Και δεν ειμαι με στην τρελλη χαρα ποτε , δεν ειμαι δυστυχης , ουτε ευτυχης , εχω τις πτωσεις μου , αλλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην το βαζω κατω , και απο χαρακτηρος ειμαι ετσι , αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι διεκοψα αλκοολισμο μονος , 1-2 /100 ατομα τα καταφερνουν . Αισιοδοξια , πιστη , ελπιδα , ηθικο , οχι αρνητικες σκεψεις , υπομονη , πολυ θετικος , και ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια , μπορειτε κ εσεις , αλλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας οσο εγω . Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω ..
Ουτε πιστευω σε γιατρους , τους εχω χ@σμενους , οπως και τα φαρμακα , αλλα εγω ειμαι εγω .
Δεν ηθελα να θιξω κανεναν . Εσεις εκλαμβανετε τα γραφομενα μου κατα το δοκουν .
Α , και στην ζωη δεν υπαρχουν προβληματα , υπαρχουν ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .
Να προσθεσω οτι κανω εξαιρετικη παρεα με τον εαυτο μου , βρισκω ενδιαφερον σε αυτον .
Kαι για να μηνφ ανω ανακολουθος , ναι , εχω 3 μοτοσυκλεττες , μεχρι και αυτη του 04 , εχει 2,500 χλμ , οι αλλες 2 τα ιδια , κυριως βολτες για να μην χαλασουν . Το αμαξι μου , 12 ετων , εχει 35.000 χλμ , εκ των οποιων τα 20.000 τα εκανα απο το 02-05 , που ειχα ελαφρα κτθλψη .
Kαι κατι τελευταιο , το φωναζω συνεχεια εδω μεσα , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ , το καλυτερο φαρμακο , εχω την πολυτελεια να εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου , και λυσσαω , απο μικρος λυσσαγα . Αν δεν σας αρεσουν τα βαρη , περπατηστε . Πολλες φορες φγυμναζομαι με το ζορι , λογω διαθεσης , αλλα προσπαθω βρε παιδια , δεν αφηνομαι γενικως , και ηδη βλεπω καποιο φως .