Τι σκέφτεστε; - Page 1422
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1422 of 1532 FirstFirst ... 42292213221372141214201421142214231424143214721522 ... LastLast
Results 21,316 to 21,330 of 22967
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παιδια , ειμαι 8 χρ. κλεισμενος σενα σπιτι , στα 8 χρ. εχω βγει 1 φορα για καφε, εχω να δω αλλο ατομο 8 χρ. , ( ο κολλητος μου εφυγε το 08 για Γερμανια )10 χρ. εχω να παω στην θαλασσα που λατρευω , αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω βιβλιο απο το 08 , δυσκολευομαι ακομα και σουπερμαρκετ να παω ,να συνεχισω ? εχω τελειως αλλη οπτικη γωνια ομως , μπορα ειναι θα περασει , δεν ειναι η πρωτη , αλλα η χειροτερη . Και δεν ειμαι με στην τρελλη χαρα ποτε , δεν ειμαι δυστυχης , ουτε ευτυχης , εχω τις πτωσεις μου , αλλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην το βαζω κατω , και απο χαρακτηρος ειμαι ετσι , αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι διεκοψα αλκοολισμο μονος , 1-2 /100 ατομα τα καταφερνουν . Αισιοδοξια , πιστη , ελπιδα , ηθικο , οχι αρνητικες σκεψεις , υπομονη , πολυ θετικος , και ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια , μπορειτε κ εσεις , αλλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας οσο εγω . Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω ..
    Ουτε πιστευω σε γιατρους , τους εχω χ@σμενους , οπως και τα φαρμακα , αλλα εγω ειμαι εγω .
    Δεν ηθελα να θιξω κανεναν . Εσεις εκλαμβανετε τα γραφομενα μου κατα το δοκουν .
    Α , και στην ζωη δεν υπαρχουν προβληματα , υπαρχουν ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .

Να προσθεσω οτι κανω εξαιρετικη παρεα με τον εαυτο μου , βρισκω ενδιαφερον σε αυτον .

Kαι για να μηνφ ανω ανακολουθος , ναι , εχω 3 μοτοσυκλεττες , μεχρι και αυτη του 04 , εχει 2,500 χλμ , οι αλλες 2 τα ιδια , κυριως βολτες για να μην χαλασουν . Το αμαξι μου , 12 ετων , εχει 35.000 χλμ , εκ των οποιων τα 20.000 τα εκανα απο το 02-05 , που ειχα ελαφρα κτθλψη .

Kαι κατι τελευταιο , το φωναζω συνεχεια εδω μεσα , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ , το καλυτερο φαρμακο , εχω την πολυτελεια να εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου , και λυσσαω , απο μικρος λυσσαγα . Αν δεν σας αρεσουν τα βαρη , περπατηστε . Πολλες φορες φγυμναζομαι με το ζορι , λογω διαθεσης , αλλα προσπαθω βρε παιδια , δεν αφηνομαι γενικως , και ηδη βλεπω καποιο φως .
    Μετά από ένα χρόνο και κάτι εδώ μέσα και σχεδόν 2.400 ποστ, ίσως είναι η μοναδική στιγμή που έγραψες από καρδιάς.
    Δεν γίνεται να το ξεπεράσω. Εύχομαι τα καλυτερα.

Banned
    Αφιερωμενο σε ολους..Καπου το βρηκα στο νετ και μου αρεσε και το θεωρω πολυ ουσιωδες.

Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την
    διαχείριση του άγχους. Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι με νερό, όλοι σκέφτηκαν
    ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση "είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;". Αντί για αυτό
    όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση: "Πόσο βαρύ
    είναι ένα ποτήρι με νερό;"

Διάφορες απαντήσεις ακούστηκαν με διακύμανση από 100 ως 300 γραμμάρια. Εκείνη
    απάντησε:

"Το απόλυτο βάρος του δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόση ώρα το κρατάμε.
    Αν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι πρόβλημα. Αν το κρατήσω για μία ώρα, θα
    μου πονέσει ο ώμος. Αν το κρατήσω για μία ημέρα, θα μουδιάσει ο ώμος μου και θα
    παραλύσω.

Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει, αλλά όσο περισσότερο το
    κρατήσω τόσο πιο βαρύ θα γίνεται."
    Και συνέχισε: "Τα άγχη και οι ανησυχίες στη ζωή είναι ακριβώς όπως αυτό το ποτήρι
    νερό. Αν τα σκέφτεστε λίγο δεν θα συμβεί τίποτε. Αν τα σκέφτεστε κάπως παραπάνω,
    θα αρχίσουν να σας ενοχλούν.Και αν τα σκέφτεστε συνεχώς, θα αισθανθείτε παράλυτοι - ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε".

Να θυμάμαι να αφήνω το ποτήρι κάτω.

Banned
    εγω ομως τη περικεφαλαια την εχω ετοιμη τουλαχιστον ενημερωσε με πρωτα πριν με παρει καμια αδεσποτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αφιερωμενο σε ολους..Καπου το βρηκα στο νετ και μου αρεσε και το θεωρω πολυ ουσιωδες.

Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την
    διαχείριση του άγχους. Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι με νερό, όλοι σκέφτηκαν
    ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση "είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;". Αντί για αυτό
    όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση: "Πόσο βαρύ
    είναι ένα ποτήρι με νερό;"

Διάφορες απαντήσεις ακούστηκαν με διακύμανση από 100 ως 300 γραμμάρια. Εκείνη
    απάντησε:

"Το απόλυτο βάρος του δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόση ώρα το κρατάμε.
    Αν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι πρόβλημα. Αν το κρατήσω για μία ώρα, θα
    μου πονέσει ο ώμος. Αν το κρατήσω για μία ημέρα, θα μουδιάσει ο ώμος μου και θα
    παραλύσω.

Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει, αλλά όσο περισσότερο το
    κρατήσω τόσο πιο βαρύ θα γίνεται."
    Και συνέχισε: "Τα άγχη και οι ανησυχίες στη ζωή είναι ακριβώς όπως αυτό το ποτήρι
    νερό. Αν τα σκέφτεστε λίγο δεν θα συμβεί τίποτε. Αν τα σκέφτεστε κάπως παραπάνω,
    θα αρχίσουν να σας ενοχλούν.Και αν τα σκέφτεστε συνεχώς, θα αισθανθείτε παράλυτοι - ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε".

Να θυμάμαι να αφήνω το ποτήρι κάτω.
    Αν και το έχω ξαναδιαβάσει ήθελα να το σχολιάσω γιατί κι εγώ το θεωρώ πολύ ουσιώδες...είναι δύσκολο αλλά πραγματικά πρέπει έστω που και που να θυμόμαστε ν' αφήνουμε το ποτήρι κάτω...κι ίσως με τον καιρό να καταφέρουμε να το κάνουμε συχνότερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μακαιβερ ενας γνωσιακος θεραπευτης θα σε βοηθαγε πολυ. η γνωσιακηεχει πολυ καλα αποτελεσματα στην καταθλιψη, ειναι κριμα να αφηνεις κατι να χρονιζει οταν θα μπορουσε να λυθει με μια παρεμβαση. καμια φορα θελουμε βοηθεια.

Ευχαριστω Λιλιουμ , αλλα παντα πιστευα οτι ο καλυτερος θεραπευτης , ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος . Μερικα πραματα πρεπει να κανουν το κυκλο τους , και ηδη αρχιζω και συνερχομαι . Τα ιδια μου ελεγαν ολοι για τον αλκοολισμο , δεν μπορεις μονος σου , και ειμαι πολυ πεισμων για να δεχθω οτι ηταν ετσι , και δικαιωθηκα , συν το οτι βγηκα δυνατοτερος .
    Παραδεχομαι οτι παραεχω εμπιστοσυνη στις δυναμεις μου , αυτο μπορει να μην ειναι καλο , αλλα αυτος ειμαι , καλως η κακως .

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Φίλε Μαγκαιβερ
    Είναι ότι πιο εξαιρετικό έχω διαβάσει στο φόρουμ όλο αυτό το καιρό που μπαίνω, ειδικά το πρώτο σκέλος με συνεταραξε, οκτώ χρόνια να βγεις;;; αυτό σημαίνει δύο πράγματα.. Είτε τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είτε δεν προσπαθησες αρκετά... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως κάποιο από τα δύο είναι κακό.. Respect από εμένα

Little Prince , οπωσδηποτε τα εχω βρει με τον εαυτο μου , αλλα και οπωσδηποτε δεν προσπαθησα αρκετα . Πολυ σωστα λες , οτι τιποτα εκ των δυο δεν ειναι κακο , αλλα εχω την ικανοποιηση , τωρα που βρισκω την εξοδο ( σιγα σιγα ) , οτι τα καταφερα ιδιαις δυναμεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Μετά από ένα χρόνο και κάτι εδώ μέσα και σχεδόν 2.400 ποστ, ίσως είναι η μοναδική στιγμή που έγραψες από καρδιάς.
    Δεν γίνεται να το ξεπεράσω. Εύχομαι τα καλυτερα.

Θεοφανια , σευχαριστω , τοχω ξαναγραψει οτι επασχα απο σοβαρη κτθλψη , αλλα κανεις δεν με πιστευε !!! μπορει πραγματι να ειναι η μοναδικη φορα που εγραψα απο καρδιας , μεχρι προτινος ημουν απασχολημενος με το να κτυπω τα τυμπανα του πολεμου !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Που πατάω λαικ ?

Στα μέρη μου άμα μας αρέσει κάτι λέμε ΣΟΡΑΙΩΣΣΣΣΣ

Σευχαριστω , φευγατε , ΣΩΡΑΙΩΣΣΣ , Ε ? ΕΣΥΣΩΡΑΙΩΣΣΣΣ !!!
    Last edited by Macgyver; 15-09-2014 at 12:39.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    απλα θα μπορουσες να ησοθν 9 χρονια τωρα εξω απο το σπιτι και να ζεις με τη βοηθεια καποιου ειδικου και να ειχες ενα χρονο καταθλιψη, οχι δεκα. Βεβαια αν για σενα η ζωη σου και δεκα χρονια απο τη ζωη σου ειναι λιγοτερο σημαντικα μπροστα στο να αποδειξεις οτι μπορεις να τα καταφερεις μονος σου, οκ πασο, εγω δεν προκειται να συμφωνησω ποτε΄σε αυτο παντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    .... τοχω ξαναγραψει οτι επασχα απο σοβαρη κτθλψη , αλλα κανεις δεν με πιστευε !!! μπορει πραγματι να ειναι η μοναδικη φορα που εγραψα απο καρδιας , μεχρι προτινος ημουν απασχολημενος με το να κτυπω τα τυμπανα του πολεμου !!!
    περαστικα μαγκαιβερ.
    αλλα μην περιμενεις εμπιστοσυνη απο αγνωστους και ειδικα εδω μεσα, που υπαρχει τοσο ψεμα και τοση παραπλανηση σε ολο το φασμα...
    οι μισοι που μιλανε για καταθλιψη εχουν πολυ σοβαροτερες ασθενειες που δεν θελουν να μιλανε ανοιχτα γι αυτες....
    δικαιωμα τους ,αλλα δικαιωμα και των υπολοιπων να ειναι επιφυλακτικοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    απλα θα μπορουσες να ησοθν 9 χρονια τωρα εξω απο το σπιτι και να ζεις με τη βοηθεια καποιου ειδικου και να ειχες ενα χρονο καταθλιψη, οχι δεκα. Βεβαια αν για σενα η ζωη σου και δεκα χρονια απο τη ζωη σου ειναι λιγοτερο σημαντικα μπροστα στο να αποδειξεις οτι μπορεις να τα καταφερεις μονος σου, οκ πασο, εγω δεν προκειται να συμφωνησω ποτε΄σε αυτο παντως.

Δεν ξερω , λιλ , μπορει ναχεις δικιο , αλλα ο γεγονεν , γεγονεν , αν ξαναγυρναγα τον χρονο πισω , δεν ξερω τι θακανα αφου δεν φανταζομουνα οτι η περιπετεια θα κρατουσε τοσο πολυ , αλλωστε η κτθλψη δεν εχει σαφες σημειο εναρξης , υπουλη ασθενεια . Ειμαι της φιλοσοφιας παρολαυτα , οτι οτιδηποτε συμβαινει στην ζωη μας , εχει τον λογο του που συμβαινει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    περαστικα μαγκαιβερ.
    αλλα μην περιμενεις εμπιστοσυνη απο αγνωστους και ειδικα εδω μεσα, που υπαρχει τοσο ψεμα και τοση παραπλανηση σε ολο το φασμα...
    οι μισοι που μιλανε για καταθλιψη εχουν πολυ σοβαροτερες ασθενειες που δεν θελουν να μιλανε ανοιχτα γι αυτες....
    δικαιωμα τους ,αλλα δικαιωμα και των υπολοιπων να ειναι επιφυλακτικοι.
    Ευχαριστω , ρεμεντυ , συμφωνω με την τοποθετηση σου , και πραγματι , οι πραγματικα ψυχικα βαρεως ασθενουντες , ουδεποτε οχι μονο δεν μιλανε για την ασθενεια τους , αλλα ουτε καν την παραδεχονται .

Senior Member
    Άσχετο, αλλά το βλέπω να γίνεται μια παρανόηση τελευταία, ακόμη και από δημοσιογράφους (ή τέλος πάντων, κάποιους που ονομάζουν έτσι τον εαυτό τους).
    Χρησιμοποιούν το "πάραυτα" στη θέση του "παρόλ' αυτά", δεν ξέρω γιατί έγινε μόδα, τους φαίνεται πιο λόγιο;
    Πάραυτα όμως σημαίνει αμέσως. Δεν είναι συνώνυμο και συντόμευση του "παρόλ' αυτά". Καμία σχέση!

Senior Member
    σωστο μαριον...
    ασε που, ακομα κι εγω που ειμαι τερας ελληνομαθειας (νοτ) ,ακομα να μαθω σωστα τους κανονες του (ν), παρ ολο που τους εχεις αναρτησει!!!!! (ντρεπομαι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Άσχετο, αλλά το βλέπω να γίνεται μια παρανόηση τελευταία, ακόμη και από δημοσιογράφους (ή τέλος πάντων, κάποιους που ονομάζουν έτσι τον εαυτό τους).
    Χρησιμοποιούν το "πάραυτα" στη θέση του "παρόλ' αυτά", δεν ξέρω γιατί έγινε μόδα, τους φαίνεται πιο λόγιο;
    Πάραυτα όμως σημαίνει αμέσως. Δεν είναι συνώνυμο και συντόμευση του "παρόλ' αυτά". Καμία σχέση!

Ελα , μαριαμ , το διορθωσα !!!!!