είσαι μεγάλη μορφή Αλέξανδρε.Απλά respect!!!
Printable View
Τί στο καλό να κάνω τώρα; Δεν βρίσκω τίποτα που να μ΄ενδιαφέρει προς το παρόν τουλάχιστον...
εγω αυτο που βλεπω συνεχως ειναι οτι οι περισσοτεροι αντι να διαβασουν κανενα βιβλιο να μαθουν τιποτα καταθετουν τα οπλα οπως ακριβως ενας στρατιωτης που αντι να πολεμισει παραδινετε στον εχθρο κ στη συνεχεια αναρωτιουνται τι θα κανουν κ μετα ως αποτελεσμα ολου αυτου ακουμε τις γνωστες συζητισεις με τα χαπακια που δεν εχουν κ καπιο νοημα κ ολας αφου μονο οσοι εξηδεικευονται στα φαρμακα μπορουν να μιλησουν για αυτα αφου κανενας απο δω δεν εχει ασχολιθει με τη χημεια κ δεν εχει σχεση με αυτη για να αξιολογισει το τι ιδιωτητες εχει ενα φαρμακο κ τι παρενεργειες εχει.
κ πιο απεριγραπτο απο ολα ειναι κ οτι ενοχλουνται κ απο οσους προσπαθουν κ θελουν γινουν φιλοι με τη γνωση δηλαδη αν εγω ειμαι απεδευτος κ δε ξερω τιποτα δε θα πρεπει να μαθει κ κανενας θα ναι ολοι σα κ μενα.
αν καπιος βρισκει κουραστικο το να μαθαινει πραγματα αυτο σημαινει οτι δε προκειτε μονος του να βρει λυσεις ουτε το πρασινο μαη
λυπαμαι οσους απογοητευσα δε μπορω να γινω ο που θα ηθελαν που θα ζει για να πιανει απλα το χορο σε μια καρεκλα κ θα αρνειτε να μαθει το οτιδηποτε κ θα εκνευριζετε κ ολας με οσους θελουν να μαθουν.
το να μη ξερεις κατι αυτο θα ειναι σεβαστο αλλα το να εκνευριζεσε κ ολας απο οσους θελουν να μαθουν αυτο ειναι ______ δεν εχω λογια να πω.
οσο κ αν εκνευριζονται καπιοι με αυτο που λεω εγω ζω για καπιο λογο κ ενας απο αυτους ειναι οτι θελω να μαθαινω πραγματα κ οχι να μη ξερω τη τυφλα μου σε ολη μου τη ζωη κατι μαθαινα κ ασχοληθηκα με πολα πραγματα μαζι.
Καποιοι ανθρωποι προκειται να αφησουν το σημαδι τους σ’ αυτον τον κοσμο.... Εγω μαλλον θ’ αφησω λεκε....
Κανενα καλο ψυχολογικο θριλερακι εχουν να προτεινουν τα θαυμασια μελη του φορουμ??Οχι με διαβολους και τριβολους..Ψυχολογικο θριλερ!
η ζωη μου μιαζει με ταινια τρομου
που μου κανει ηλεκτροσοκ οπως ενα ηλεκτροφορο χελι
κ ετσι εγινα φιλοσοφος του δρομου
αφου ολες οι αμφισεξουαλικες με ψαχνουν σαν να εχω μελι
αυτο σου κανει?
σκεφτομαι τι ωραιο πραγμα ειναι τα αρσενικα, και ποσο τα αγαπω, οχι ολα ομως, για την ακριβεια, πολυ λιγα! Τι ωραια αισθημα!! Ευχαριστω Θεε μου!
σκεφτομαι ποσο αγαπω τον κολλητο μου φιλο.. ποσο τυχερη ειμαι που ο Θεος εστειλε εναν τετοιον φιλο διπλα μου.. Ευχαριστω..
σκεφτομαι τραλαλα τρα αλαλα!!