Originally Posted by
λιλιουμ
α και ρεμ, δεν ειπα οτι ενδιαφερομαι για γνωριμιες σε μπαρ με αντρες. Απλα εξελιχτηκε ετσι η κατασταση που δεν αντεχα την παρεα μου με τπτ χτες το βραδυ. Και το συνοδευομαι ειναι σχετικο. Οταν ουτε καν τους κοιταζα, και ουσιαστικα με τον ξαδερφο μου και την φιλεναδα μου ειχα παει εκει, εγω δε θεωρω οτι συνοδευομουν. Ημουν μονη, απλα μελος μιας παρεας. Ισοτιμα. Δεν ειχα βγει με πονηρο σκοπο, τους ηξερα τους φιλους του και δεν ενδιαφερομαι για κανεναν στο παραμικρο και ΦΑΙΝΟΤΑΝ και το ξερουν χαχαχα. Ειχα βγει για παρεα και χαβαλε. Αλλα ηταν τοσο σκατα τελικα που ηθελα καποιον να με σωσει! Δεν ηρθε, οποτε αυτοσωθηκα! Και υπαρχουν και αλλοι σαν τον λιγκαλαιζ.
Θα συνοδευομουν αν καποιος απο αυτους ηταν γκομενος, υποψηφιος γκομενος, ραντεβουδακι, το οποιο θα φαινοταν. Ακομα και με τον κολλητο μου οκ θα συνοδευομουν αν ειχαμε βγει οι δυο μας, η και με τον ξαδερφο μου, αλλα οταν εισαι σε μια παρεα οτι ναναι, για μενα, τοτε δε συνοδευομαι. I am there by myself. ΑΛλιως οποιοι βγαινουν σε μεικτη παρεα δε θα πρεπει να την πεφτουν ποτε σε αλλον/η απο αλλη παρεα, παρα μονο αν ειναι μοναχοι τους, η αμιγως αντροπαρες/γυναικοπαρεες, συμφωνα με τα λεγομενα σου, που δεν ειναι λογικο.