Results 21,631 to 21,645 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
28-09-2014, 13:31 #21631
[QUOTE=λιλιουμ;505001] Οποτε παμε στον επομενο! Neeeeeeeext!!!!!
Παρωωωωωωων !!!!! ..........αμαν βρε Λιλ , πολυ δυσκολη εισαι , εισαι και χορευταρου , εγω να δεις ! παμε να μαθουμε σαλσα ντοματα , αυγολεμονο ........
Πιστευω θα σαρεσω , ειμαι ..... πως ειναι ο συνομηλικος μου Κλουνει , ε , καμμια σχεση .........
- 28-09-2014, 13:31 #21632
28-09-2014, 14:02 #21633
- In this old house where every door is open
αχ να δω τι θα κανω που θα φυγει η φιλεναδα μου για Αθηνα και θα μεινω μοναχη σε αυτο το κωλοχωριιιι!! Εγω ο ξαδερφος και οι καμμενοι φιλοι του να βγαινουμε παρεα?? Εφιαλτης!! Ας απλωσω κι αλλο τα κοινωνικα μου πλοκαμια!! χαχαχαχ
28-09-2014, 14:15 #21634
ναι λιλιουμ εισουν η καλυτερη περιπτωση μεσα στο μαγαζι,ειχες ξενερωσει απειρα που και βλακειες να ερχομουν να σου ελεγα,θα ειμουν στανταρ πιο ενδιαφερον απο τους αλλους,οποτε θα καθοσουν για ενα ποτακι παραπανω(οσο μαλακας και να ηταν ο αλλος θα ηταν πιο ενδιαφερον απο τους τυπους που ηξερες).εεεεεε ξυπνατε ρε,σκεφτητε.και δεν καταλαβα ρε εγω ποτε δεν κοιταω αν καποια ειναι με αλλον,απλος παω, και πες οτι ερχετε τις δινω το νουμερο μου και τις λεω παρε με καποια στιγμη που δεν θα εχεις δουλεια(και αμα ο αλλος το παρει σοβαρα και αρχισει τα δικα του εχει περισοτερο ενδιαφερον η κατασταση).αλλα οσες ειναι σοβαρες και ειναι με τον δικο τους μαζι σε ξεκοβουν με την μια συνηθως.και δεν καταλαβα ρε δεν πας για πεσιμο με την μια,πας να πιασεις μια συζητηση και να πιεις ενα ποτακι και μετα βλεπεις τι κανεις...
28-09-2014, 14:23 #21635
28-09-2014, 14:24 #21636
εσυ, εισαι εσυ, λιγκαλαιζ (δεν θα σχολιασω καν το οτι η κατασταση θα αποκτουσε μεγαλυτερο ενδιαφερον αν στραβωνε ο συνοδος της...)
ΑΛΛΟΙ, δεν θα χωνονταν ποτε σε κοπελα που συνοδευεται..
28-09-2014, 14:31 #21637
α και ρεμ, δεν ειπα οτι ενδιαφερομαι για γνωριμιες σε μπαρ με αντρες. Απλα εξελιχτηκε ετσι η κατασταση που δεν αντεχα την παρεα μου με τπτ χτες το βραδυ. Και το συνοδευομαι ειναι σχετικο. Οταν ουτε καν τους κοιταζα, και ουσιαστικα με τον ξαδερφο μου και την φιλεναδα μου ειχα παει εκει, εγω δε θεωρω οτι συνοδευομουν. Ημουν μονη, απλα μελος μιας παρεας. Ισοτιμα. Δεν ειχα βγει με πονηρο σκοπο, τους ηξερα τους φιλους του και δεν ενδιαφερομαι για κανεναν στο παραμικρο και ΦΑΙΝΟΤΑΝ και το ξερουν χαχαχα. Ειχα βγει για παρεα και χαβαλε. Αλλα ηταν τοσο σκατα τελικα που ηθελα καποιον να με σωσει! Δεν ηρθε, οποτε αυτοσωθηκα! Και υπαρχουν και αλλοι σαν τον λιγκαλαιζ.
Θα συνοδευομουν αν καποιος απο αυτους ηταν γκομενος, υποψηφιος γκομενος, ραντεβουδακι, το οποιο θα φαινοταν. Ακομα και με τον κολλητο μου οκ θα συνοδευομουν αν ειχαμε βγει οι δυο μας, η και με τον ξαδερφο μου, αλλα οταν εισαι σε μια παρεα οτι ναναι, για μενα, τοτε δε συνοδευομαι. I am there by myself. ΑΛλιως οποιοι βγαινουν σε μεικτη παρεα δε θα πρεπει να την πεφτουν ποτε σε αλλον/η απο αλλη παρεα, παρα μονο αν ειναι μοναχοι τους, η αμιγως αντροπαρες/γυναικοπαρεες, συμφωνα με τα λεγομενα σου, που δεν ειναι λογικο.Last edited by λιλιουμ; 28-09-2014 at 14:48.
28-09-2014, 14:33 #21638
28-09-2014, 15:16 #21639
ολα αυτα που αναλυεις, τα ξερει μονο η παρεα σου. εξω βλεπουν 3 ανδρες-2 γυναικες... δλδ, δυο γυναικες που συνοδευονται...
δεν ειστε παρεα 15 ατομων για να υποθεσει ο αλλος οτι εσυ νοιωθεις μονη σου εκει...
εγω ξερω πολλες παρεες ζευγαριων που οταν βγουν, οι ανδρες μιλανε μεταξυ τους και οι γυναικες μεταξυ τους. στις δικες μας παρεες δεν συμβαινει αυτο, φαινεται καθαρα οτι ειμαστε ζευγαρι, αλλα καποιοι το κανουν.
εγω δεν βλεπω παντως να την πεφτουν σε κοπελες που συνοδευονται, μονο σε αμιγως γυναικειες παρεες.
28-09-2014, 15:18 #21640
σκεφτομαι αν το vaginal rage μετρα για διαταραχη ή οχι. αν μετρα δε θα ειναι σεξιστικο ? αλλα το ιδιο σεξιστικη δεν ειναι και η επιλοχια καταθλιψη κι αλλα γυναικολογικα-ψυχοπαθολογικα ? δε πρεπει να κανουμε τετοιες κουβεντες ομως γιατι μπορει να ενοχληθει η feminism ambassador Εμμα Γουατσον.
28-09-2014, 15:19 #21641
28-09-2014, 18:02 #21642
Μου θύμισες τώρα μια βραδιά πριν χρόνια (κάπνιζα ακόμη!).
Έτσι καλή ώρα, ήμουνα με μια φίλη σ' ένα μπαράκι, κάποια στιγμή πιάσαμε κουβέντα με δύο άλλους, αλλά εγώ άρχισα να σκυλοβαριέμαι και ήθελα να τους ξεφορτωθώ.
Οπότε, σηκώνομαι να πάω για τσιγάρα, ήταν και αργά πλέον, ρωτάω το μπάρμαν που θα βρω ανοιχτό περίπτερο. Αυτός ήταν ωραίος τύπος, πολύ πλάκα, μιλούσε και με κάποιους άλλους εκεί στο μπαρ και καλοπερνούσαν, οπότε στρώνομαι κι εγώ εκεί και αρχίζουμε να καταστρώνουμε σχέδιο τι θα πω στους άλλους που άφησα στο τραπέζι, ότι τάχα είναι παλιοί γνωστοί μου αυτοί στο μπαρ γι' αυτό έμεινα εκεί. Αλλά θυμάμαι είχε φοβερό γέλιο η φάση. Τελικά οι λιμοκοντόροι έφυγαν κάποια στιγμή.
Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά από λίγο καιρό τα έμπλεξα με τον μπάρμαν! Καλά περάσαμε δε λέω, είχε φοβερό χιούμορ και ήταν καταπληκτικός στο κρεβάτι!
Δεν είχα ξεκινήσει με τέτοιο σκοπό, αλλά σχεδόν πάντα εκεί που δεν το περιμένεις προκύπτουν οι ωραίες φάσεις.
Οπότε λίλιουμ, άλλη φορά αντί να περιμένεις και να βαριέσαι, κάνε εσύ κάτι πιο δραστικό ώστε να περάσεις καλύτερα. Μια ζωή την έχουμε, δεν αξίζει να τη χαραμίζουμε με βαρετές βραδιές!
28-09-2014, 18:14 #21643
:) ποσο συμφωνω με την τελευταια σου φραση!! κι εγω αυτο σκεφτομουν καθως εφευγα, οτι χαραμιστηκε η βραδια.. Ειχα μια εναλλακτικη, αλλα περιλαμβανε τον κοντο, και οσο και αν τον συμπαθω σαν ατομο δεν ειχα ορεξη να τον δω επειτα απο τις ανωριμοτητες του.. Χμ.. κατι αλλο θα βρεθει.. Δυστυχως τοσα χρονια εδω δεν ειχα ανοιξει τον κυκλο μου, τωρα αρχισα να το κανω.. Οποτε πιστευω οτι ερχονται τα καλυτερα!!
τωρα να κανω εγω κατι δεν το συνηθιζω, μπορω να παω να προσεγγισω καποιον αλλα φιλικα, ομως δεν το κανω πια, γιατι συνηθως αυτος θα το εκλαβει ως πεσιμο, και μπορει να ακολουθησει και ιστορια μετα που δεν την ηθελα.. Να παω να προσεγγισω καποιον για να του την πεσω δεν το εχω κανει ποτε.
28-09-2014, 18:44 #21644
Λιλιουμ , ευχομαι ναργησεις να βρεις αντρα , γιατι αν βρεις θα αραιωσεις απο δω , και δεν χανω ποστ σου , ολο και κατι καλο θα πεταξεις , εχεις πλακα , ακομη και ο τροπος σκεψης σου εχει πλακα , και δεν σε κολακευω .
Καποια στιγμη να βρεις ομως , ευχομαι . Γιατι δεν προσεγγιζεις εσυ καποιον διακριτικα , δεν σου ταιριαζει , η δεν το θεωρεις πρεπον , ο αλλος παντα καταλαβαινει ποτε δινεις το πρασινο φως , υποθετω βεβαια .
28-09-2014, 18:52 #21645
Ρεμεντυ , διαβαζω παντα αυτα που γραφεις προς εμενα , το ΟΡΜΑ , τον Κλαιβ , αλλα αν δεν εχω νανταπαντησω κατι , δεν το κανω , χωρις να σημαινει αδιαφορια , no offence .
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία