ειχα διαβασει βιβλια σχετικα με αυτο στο πως να διαχωριζεις τα μερη του μυαλου κ πως να τα κατατασεις σε κατηγοριες οπως το ειμαι οκ εισαι οκ κ ετσι εμαθα πολυ καλα τον εαυτο μου οπως κ οσους μου εμιαζαν.
Printable View
ειχα διαβασει βιβλια σχετικα με αυτο στο πως να διαχωριζεις τα μερη του μυαλου κ πως να τα κατατασεις σε κατηγοριες οπως το ειμαι οκ εισαι οκ κ ετσι εμαθα πολυ καλα τον εαυτο μου οπως κ οσους μου εμιαζαν.
Αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορά που ξυπνάω νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα, σαν αναστάτωση...δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω...
σκεφτομαι ποσο τρομαχτικη ειναι η φατσα της Βουλτεψη, και τη σημερινη της δηλωση "ο Συριζα δε μπορει να σωσει τη χωρα οπως κανουμε εμεις". πολιτικα φωστηρια και δημοσιοκαφροι σε σωζουν με το ζορι, μεχρι κυριολεκτικα να πεθανεις! δε πα να αυτοκτονισουν 7 κι 8 και 10 χιλιαδες, δε πα να γινει νεο Ισλαμαμπαντ, θα σωθεις δια της βιας βλαχοβλακακο ελληνακο!
http://2.bp.blogspot.com/-tyCtdw31QJ...01%2B02.10.jpg
Δύσκολη η συνεδρία στην ψυχολόγο σήμερα...τώρα πρέπει να ηρεμήσω κι αύριο να σκεφτώ ξανά τα όσα είπαμε...πάντως είναι θετικό που μου είπε ότι είμαι σε καλό δρόμο...άντε να δούμε πως θα συνεχίσω να το παλεύω...
Σκεφτομαι τις αρρωστιες της εποχης μας.. φοβος.. εγωισμος.. μισος.. καταθλιψη.. μοναξια..
Σκεφτομαι κατι παλιες ελληνικες ταινιες.. Που ελεγαν οι κυραδες.. Αχ αυτο το παιδι.. Πολυ καλο.. Εξυπνο μορφωμενο.. Ευγενικο.. Αλλα τι να πεις.. Πολυ ΑΤΥΧΟ στις σχεσεις του... χαχαχαχαχ για μενα λεγαν χαχαχαχαχα Εχω κανει καμποσες σχεσεις, σε ολες περναγα χαλια.. Εκτος απο μια.. Που ενιωθα οτι ειμαι σπιτι μου.. ΠΟυ ημουν ερωτευμενη.. ΠΟυ αγαπουσα τον αλλο τρελα.. ΠΟυ και αυτος με ηθελε σαν τρελος.. Που καναμε απιστευτο σεξ.. ΠΟυ ηθελε να παντρυετουμε και να κανουμε παιδια.. Και που επρεπε ενω ημουν ερωτευμενη, ευτυχισμενη και καλα μεσα σε αυτη τη σχεση, και το ιδιο και ο αλλος, επρεπε να τον χωρισω! χαχαχαχα.. να μην τυχει σε ανθρωπο.. ολα αυτα τα καταπληκτικα σε μενα συμβαινουν.. αλλα οχι δε μετανιωσα.. επρεπε να τελειωσει.. και απο οτι καταλαβα υστερα.. ετσι θα την βγαλω πια μετα απο αυτο.. μοναξια μου ολα.. ή μαλακισμενες σχεσεις.. διαλεξε και παρε λιλιουμακι.
καλα εχουμε ξεφυγει!! χαχαχα!! μεχρι κι η μανα μου με δουλευει πια!! "τι εγινε δεν ερχεται ο γατος στο κρεβατι σου το βραδυ?? κι αυτος σε πουλησε???" χαχαχαχαχαχαχα
Δεν μπορω να με ζηλευουν αλλο:P
Σκεφτομαι τα τεραστια θεματα μου εγκαταλειψης.. και πως μπορει να μικρυνουνε..