Τι σκέφτεστε; - Page 1446
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1446 of 1532 FirstFirst ... 4469461346139614361444144514461447144814561496 ... LastLast
Results 21,676 to 21,690 of 22967
    Banned
    ειχα διαβασει βιβλια σχετικα με αυτο στο πως να διαχωριζεις τα μερη του μυαλου κ πως να τα κατατασεις σε κατηγοριες οπως το ειμαι οκ εισαι οκ κ ετσι εμαθα πολυ καλα τον εαυτο μου οπως κ οσους μου εμιαζαν.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορά που ξυπνάω νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα, σαν αναστάτωση...δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σκεφτομαι ποσο τρομαχτικη ειναι η φατσα της Βουλτεψη, και τη σημερινη της δηλωση "ο Συριζα δε μπορει να σωσει τη χωρα οπως κανουμε εμεις". πολιτικα φωστηρια και δημοσιοκαφροι σε σωζουν με το ζορι, μεχρι κυριολεκτικα να πεθανεις! δε πα να αυτοκτονισουν 7 κι 8 και 10 χιλιαδες, δε πα να γινει νεο Ισλαμαμπαντ, θα σωθεις δια της βιας βλαχοβλακακο ελληνακο!

http://2.bp.blogspot.com/-tyCtdw31QJ...01%2B02.10.jpg

Senior Member
    Δύσκολη η συνεδρία στην ψυχολόγο σήμερα...τώρα πρέπει να ηρεμήσω κι αύριο να σκεφτώ ξανά τα όσα είπαμε...πάντως είναι θετικό που μου είπε ότι είμαι σε καλό δρόμο...άντε να δούμε πως θα συνεχίσω να το παλεύω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δύσκολη η συνεδρία στην ψυχολόγο σήμερα...τώρα πρέπει να ηρεμήσω κι αύριο να σκεφτώ ξανά τα όσα είπαμε...πάντως είναι θετικό που μου είπε ότι είμαι σε καλό δρόμο...άντε να δούμε πως θα συνεχίσω να το παλεύω...
    Αυτό είναι πολύ καλό κύκνε...η ψυχολόγος σου τί ηλικία έχει;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι τις αρρωστιες της εποχης μας.. φοβος.. εγωισμος.. μισος.. καταθλιψη.. μοναξια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αυτό είναι πολύ καλό κύκνε...η ψυχολόγος σου τί ηλικία έχει;
    Νέα είναι, πάνω κάτω στην ηλικία μου...εγώ είμαι 36...τελικά μου έκανε καλό η συνεδρία αν και ζορίστηκα σε κάποια σημεία, τώρα νιώθω πιο ήρεμη...

Senior Member
    Σκεφτομαι κατι παλιες ελληνικες ταινιες.. Που ελεγαν οι κυραδες.. Αχ αυτο το παιδι.. Πολυ καλο.. Εξυπνο μορφωμενο.. Ευγενικο.. Αλλα τι να πεις.. Πολυ ΑΤΥΧΟ στις σχεσεις του... χαχαχαχαχ για μενα λεγαν χαχαχαχαχα Εχω κανει καμποσες σχεσεις, σε ολες περναγα χαλια.. Εκτος απο μια.. Που ενιωθα οτι ειμαι σπιτι μου.. ΠΟυ ημουν ερωτευμενη.. ΠΟυ αγαπουσα τον αλλο τρελα.. ΠΟυ και αυτος με ηθελε σαν τρελος.. Που καναμε απιστευτο σεξ.. ΠΟυ ηθελε να παντρυετουμε και να κανουμε παιδια.. Και που επρεπε ενω ημουν ερωτευμενη, ευτυχισμενη και καλα μεσα σε αυτη τη σχεση, και το ιδιο και ο αλλος, επρεπε να τον χωρισω! χαχαχαχα.. να μην τυχει σε ανθρωπο.. ολα αυτα τα καταπληκτικα σε μενα συμβαινουν.. αλλα οχι δε μετανιωσα.. επρεπε να τελειωσει.. και απο οτι καταλαβα υστερα.. ετσι θα την βγαλω πια μετα απο αυτο.. μοναξια μου ολα.. ή μαλακισμενες σχεσεις.. διαλεξε και παρε λιλιουμακι.

Senior Member
    καλα εχουμε ξεφυγει!! χαχαχα!! μεχρι κι η μανα μου με δουλευει πια!! "τι εγινε δεν ερχεται ο γατος στο κρεβατι σου το βραδυ?? κι αυτος σε πουλησε???" χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νέα είναι, πάνω κάτω στην ηλικία μου...εγώ είμαι 36...τελικά μου έκανε καλό η συνεδρία αν και ζορίστηκα σε κάποια σημεία, τώρα νιώθω πιο ήρεμη...
    http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/k...-200-likes.png

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι τις αρρωστιες της εποχης μας.. φοβος.. εγωισμος.. μισος.. καταθλιψη.. μοναξια..
    γιατι οχι και ζηλια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γιατι οχι και ζηλια ?
    βαλτη κι αυτη.. κι εγω ζηλευω.. αυτους που μπορουν να ειναι ισορροπημενοι..

Senior Member
    Δεν μπορω να με ζηλευουν αλλο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σκεφτομαι τα τεραστια θεματα μου εγκαταλειψης.. και πως μπορει να μικρυνουνε..