πχ
φορουμ επαγγελματικα
μπλογκ ενημερωσης- ειδησεογραφικα.
μπλογκ αλλα, προσωπικα διαφορων
σαιτ παιχνιδιων
σαιτ ειδικων ενδιαφεροντων
σαιτ με τορρεντς
και παρα πολλα αλλα
Printable View
ειναι δυνατον καπιος να εχει την οπιαδηποτε αξιωση να υποστηριχθει απο καπιον χωρις καν αυτος να τον πλησιασει? ειναι σα να λεμε τωρα οτι αν καπιος γλιστρισει κ φαει τα μουτρα του θα μπορεσει καπιος να τον σηκωσει χωρις να τον πιασει ειναι σα τις δυο οψεις του ιδιου νομισματος η μια δινεις κ απο την αλλη παιρνεις δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος που να ειναι τερας καλοσυνης κ να ειναι οοοολος καλος κ τιποτα απο κακος κανενας. αν απο καπιον περιμενεις καλο καπια στιγμη θα τον λουστεις οπως ειναι ακομα κ με τις παραξενιες του.
δεν υπαρχουν ουτε μεσιες ουτε θεοι που να ζουν σε αυτο το πλανητη σε καπιο αλλο πλανητη ισως υπαρχουν.
Ρεμ ,σευχαριστω για την πληροφορηση .
Ειχε δικιο η Μαριον , αναψαν τα αιματα ( οχι τα δικα μου ) και το χαλασαμε το θρεντ της +5 κιλα κοπελας .
γραψατε 221 μυνηματα πως το πετυχατε αυτο ηταν η τυχερη.
Καλή η βόλτα αλλά ζεστάθηκα/κουράστηκα...τώρα όμως σπιτάκι και δεν το κουνάω άλλο...ήρθε η ώρα να κλειστώ πάλι στο καταφύγιο μου...
στα νευρα εννοω ναι... παραλιγο..ειδες σου ειπα οτι εστειλα μυνημα,αλλα μια φιλη μου ελεγε ,μονο και μονο επειδη ρωτησες την φιλη της το εκαψες ολο και μην το συνεχιζεις..και εσκασα το κεφαλι μου να στειλω η οχι..τελικα εστειλα και μιλησαμε λιγο.. αλλα αυτη ειχε περιοδο εξου και τα νευρα (ξερω γελατε με τον συλλογισμο μου αλλα ετσι εγιναν :P :P )
Ειναι μια μοναχικη νυχτα...
Noiwθω να χανω τον εαυτο μου.Οτι οι αλλοι ειναι οι καθρεφτες μου και οτι δεν εχω προσωπικοτικοτητα.Αυτο μου προκαλει θυμο.Παρολαυτα,φερνω αντιστασεις στα συναισθηματα μου.γιατι?
Νοιωθω απογοητευση γιατι- δεν μπορω να βαλω ορια
Νοιωθω χαος γιατι- αισθανομαι να απειλουμαι
Νοιωθω αγχος γιατι- αισθανομαι να καταπιεζομαι
Νοιωθω μονη γιατι- εχω ανασφαλειες
Νοιωθω κενη γιατι- δεν εχω ενδιαφεροντα.
Noiwθω να χανω τον εαυτο μου.Οτι οι αλλοι ειναι οι καθρεφτες μου και οτι δεν εχω προσωπικοτικοτητα.Αυτο μου προκαλει θυμο.Παρολαυτα,φερνω αντιστασεις στα συναισθηματα μου.γιατι?
Νοιωθω απογοητευση γιατι- δεν μπορω να βαλω ορια
Νοιωθω χαος γιατι- αισθανομαι να απειλουμαι
Νοιωθω αγχος γιατι- αισθανομαι να καταπιεζομαι
Νοιωθω μονη γιατι- εχω ανασφαλειες
Νοιωθω κενη γιατι- δεν εχω ενδιαφεροντα.
χμμμμμμ7 μηπως εισαι υπερευαισθητη?
τι κανετε??
Καλα ... λεω να ξενυχτησω λιγο...