Τι σκέφτεστε; - Page 1462
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1462 of 1532 FirstFirst ... 4629621362141214521460146114621463146414721512 ... LastLast
Results 21,916 to 21,930 of 22967
    Junior Member
    Καλησπερα σας.Ειμαι καινουργια στο forum.Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει.Εχω τρομερες ανασφαλειες για τον εαυτο μου,μηδενικη αυτοεκτιμιση και αυτοπεποιθηση και μου δημιουργει προβληματα στις σχεσεις μου καθως ζηλευω και φοβαμαι,δυσκολευομαι να εμπιστευτω και νιωθω κατωτερη απο ολες τις αλλες κοπελες..Κανεις δεν το καταλαβαινει ομως.Υπαρχει καποιος που συμπασχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οσο πιο νεος εισαι,τοσο πιο πολυ χρονο,και υπομονη εχεις Κυκνε.
    Άρα μπορώ να ελπίζω...δεν με πήραν ακόμα και τα χρόνια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άρα μπορώ να ελπίζω...δεν με πήραν ακόμα και τα χρόνια...
    Aυτο που με τρομαζει περισσοτερο (οχι με σενα συγκεκριμενα) ειναι το ποσα χρονια γραφετε καποιοι εδω οπως εσυ(βλεπω αρκετους απο πριν το 2010),με την εννοια οτι μπορει να πολεματε για χρονια τους δαιμονες σας.*
    Αλλο να πολεμας και αλλο να πολεμας χωρις τελος.

Γενικη σκεψη.

* Οχι πως ειναι απολυτο αυτο,γιατι μπορει να γραφετε σχετικα αραια ή να εχετε μεινει για να βοηθατε αλλους

Senior Member
    δεν εχεις πληρη εικονα τεμπολα.
    στην πραγματικοτητα, οι περισσοτεροι ενεργοι χρηστες των τελευταιων ΠΟΛΛΩΝ χρονων, ειναι εδω ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα, αλλα αλλαζουν πολλα νικ. πολλες φορες τα εχουν και ταυτοχρονα, οποτε ποτε δεν εχεις εικονα ποια ειναι τα παλια μελη και ποια νεωτερα. λιγοι εχουν ακομα το αρχικο τους νικ και μονο ενα νικ. (κρινο εσυ? οχι ε?)

επισης πολλοι, αν οχι οι περισσοτεροι δεν ειναι εδω για τους δαιμονες τους, αλλα λογω συνηθειας χρονων, οπως και σε αλλους διαδικτυακους τοπους..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εχεις πληρη εικονα τεμπολα.
    στην πραγματικοτητα, οι περισσοτεροι ενεργοι χρηστες των τελευταιων ΠΟΛΛΩΝ χρονων, ειναι εδω ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα, αλλα αλλαζουν πολλα νικ. πολλες φορες τα εχουν και ταυτοχρονα, οποτε ποτε δεν εχεις εικονα ποια ειναι τα παλια μελη και ποια νεωτερα. λιγοι εχουν ακομα το αρχικο τους νικ και μονο ενα νικ. (κρινο εσυ? οχι ε?)

επισης πολλοι, αν οχι οι περισσοτεροι δεν ειναι εδω για τους δαιμονες τους, αλλα λογω συνηθειας χρονων, οπως και σε αλλους διαδικτυακους τοπους..
    Το χω καταλαβει οτι πολλοι παλιοι απλως εκαναν νεο acc,αλλα αυτο ειναι ακομα πιο ανησυχητικο,γιατι σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι ''χρονιοι'' χρηστες εδω.

Banned
    Quote Originally Posted by Free Spirit View Post
    Καλησπερα σας.Ειμαι καινουργια στο forum.Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει.Εχω τρομερες ανασφαλειες για τον εαυτο μου,μηδενικη αυτοεκτιμιση και αυτοπεποιθηση και μου δημιουργει προβληματα στις σχεσεις μου καθως ζηλευω και φοβαμαι,δυσκολευομαι να εμπιστευτω και νιωθω κατωτερη απο ολες τις αλλες κοπελες..Κανεις δεν το καταλαβαινει ομως.Υπαρχει καποιος που συμπασχει;
    ναι υπαρχει η αφαντια μου..! :-D το ειχα περασει κ εγω αυτο πριν χρονια αλλα πιος το παλευει τωρα αυτο πες κ κατι ακομα γιατι κουτουλαω το λαπτοπ σημερα...

Banned
    Aυτο που με τρομαζει περισσοτερο (οχι με σενα συγκεκριμενα) ειναι το ποσα χρονια γραφετε καποιοι εδω οπως εσυ(βλεπω αρκετους απο πριν το 2010),με την εννοια οτι μπορει να πολεματε για χρονια τους δαιμονες σας.*
    οσο βλεπεις τι γραφω δημοσια δε θα βγαλεις ακρη ετσι κ αλλιως...

αλλα αλλαζουν πολλα νικ. πολλες φορες τα εχουν και ταυτοχρονα, οποτε ποτε δεν εχεις εικονα ποια ειναι τα παλια μελη και ποια νεωτερα.
    http://gosouthonline.co.za/wp-conten...eeping_cat.jpg

Senior Member
    Αλλο να πολεμας και αλλο να πολεμας χωρις τελος.

Γενικη σκεψη.

* Οχι πως ειναι απολυτο αυτο,γιατι μπορει να γραφετε σχετικα αραια ή να εχετε μεινει για να βοηθατε αλλους
    Προσωπικά όντως παλεύω χρόνια με τους δαίμονες μου γιατί είναι δύσκολοι αντίπαλοι αλλά ευτυχώς υπάρχουν περίοδοι που με αφήνουν ήσυχη οπότε παίρνω λίγο τα πάνω μου...και που θα πάει, θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τους νικήσω...
    Όσο για τους άλλους όταν είμαι στα καλά μου και νιώθω πως μπορώ, προσπαθώ να βοηθήσω αν και δεν ξέρω αν είμαι το κατάλληλο άτομο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οσο βλεπεις τι γραφω δημοσια δε θα βγαλεις ακρη ετσι κ αλλιως...
    Εσυ αλεξ εισαι ενας μικρος θεουλης!
    Δε γραφεις τοσο συχνα σε σχεση με το καλοκαιρι ή ειναι ιδεα μου?

Banned
    μα για αυτο σου λεω οτι δε θα καταλαβεις τιποτα κανω συμβουλιο για αυτο γραφω λιγοτερο αλλα μη με ρωτησεις τι κ πως δε θα απαντησω.

Senior Member
    Το χω καταλαβει οτι πολλοι παλιοι απλως εκαναν νεο acc,αλλα αυτο ειναι ακομα πιο ανησυχητικο,γιατι σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι ''χρονιοι'' χρηστες εδω.
    ναι, αλλα γιατι το βρισκεις ανησυχητικο?
    δεν ειναι πιο ανησυχητικο απο το οτι οι ιδιοι "χρονιοι χρηστες" ειναι χρονιοι χρηστες και σε πολλες αλλες ιντερνετικες επιλογες...
    επισης, πολλοι, μη πω κι οι περισσοτεροι, παρολο που δνε ειναι αυτος ο στοχος του σαιτ, χρησιμοποιουν το φορουμ σαν φορουμ γενικης θεματολογιας για αυτο και εχουν γινει θαμωνες, βαζω και την αφεντια μου μεσα..

Banned
    εχω καλεσει τον εαυτο μου σε συνελευση κ κανω διαλογο εγω με εμενα χαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχ αχαχαχχαχα σε τρελανα?

Banned
    πολλοι, μη πω κι οι περισσοτεροι, παρολο που δνε ειναι αυτος ο στοχος του σαιτ, χρησιμοποιουν το φορουμ σαν φορουμ γενικης θεματολογιας για αυτο και εχουν γινει θαμωνες, βαζω και την αφεντια μου μεσα..
    εφοσον η ψυχολογια ειναι αμεσα εξαρτιμενη με την επικοινωνια αδυνατω να καταλαβω πιος ειναι ο στοχος του φορουμ μηπως να μιλαμε ολοι ως γνωστοι-αγνωστοι να λεμε εδω τα προβληματα μας κ στο δρομο να μη λεμε ουτε καλημερα?
    μα αυτο δεν γινετε αφου αν καπιον δε τον γνωριζεις η δεν σου εχει ανοιχτει πιο πριν εστω προσωπικα δε μπορεις να εχεις σωστη αποψη για αυτον κ το μονο που μπορεις να του πεις ειναι γενικουρες αεραλογιες εξυπναδες η οτι αλλο που αμφιβαλω αν θα τον αγγιξουν.χωρις να βγαζω κ εμενα απ εξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Free Spirit View Post

Free spirit , εδω που εγραψες , θα περασει στο ντουκου , ανοιξε θρεντ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα γιατι το βρισκεις ανησυχητικο?
    δεν ειναι πιο ανησυχητικο απο το οτι οι ιδιοι "χρονιοι χρηστες" ειναι χρονιοι χρηστες και σε πολλες αλλες ιντερνετικες επιλογες...
    επισης, πολλοι, μη πω κι οι περισσοτεροι, παρολο που δνε ειναι αυτος ο στοχος του σαιτ, χρησιμοποιουν το φορουμ σαν φορουμ γενικης θεματολογιας για αυτο και εχουν γινει θαμωνες, βαζω και την αφεντια μου μεσα..

Τι ειναι οι αλλες ιντερνετικες επιλογες , ρεμ ? ερωτηση ασχετου .