Τι σκέφτεστε; - Page 1461
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1461 of 1532 FirstFirst ... 4619611361141114511459146014611462146314711511 ... LastLast
Results 21,901 to 21,915 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    που ξερεις κιπ, αν εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους? μπορει η ντιανα να τον ξερει καλα αυτον για τον οποιο μιλαει και να τον θεωρει επικινδυνο.

Πολυ σωστα , ναι ημουν μισοκοιμισμενος χθες που τα εγραφα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !! :)

Παρασκευη και ουτε ευρω στην τσεπη .... για να πεσει και λιγο κατηφεια αλλιως δεν γινεται:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω φοβαμαι περισσοτερο αυτους που θεωρουν επικινδυνους καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχουν παρει φαρμακα , χωρις να εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους ... ποσο ηλιθιοτητα υπαρχει σε αυτο τον κοσμο ... ενοχος χωρις να εχεις εγκληματισει ...ο απολυτος ρατσισμος.
    Keep.......μιλάω για ανθρώπους που έχω γνωρίσει και συγκεκριμένα για έναν άνθρωπο με ψυχική νόσο,για τον οποίο έχω όπως λέει και η Ρεμεντι προσωπική εμπειρία και ήταν ακρως επικινδυνο άτομο τόσο για εμένα,που είχα γνωρίσει σαν σχέση πριν αρκετά χρόνια,όσο και για το περιβάλλον του-αφού εκ των υστέρων είχα μάθει πολλά πράγματα(χειροδικούσε στους γονείς τους-τους ξεστράγγιζε την συνταξη κ.α)

Επίσης εχω αδερφή με ψυχικό θέμα που μέχρι πρότινος της φαινόταν αδιανοητο να πάει στον γιατρό-τώρα νομίζω κάτι κάνει-χωρίς να έχει πει τίποτα γι'αυτό-τόσο στη μάνα μου όσο και σε μένα!(χωρίς να εχει δειξει επικίνδυνες προθέσεις-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δείξει ποτέ......)

Εχω ξαναπει εδω μέσα και μάλιστα το συζητούσα μαζί σου αυτό-ότι σέβομαι όλους τους ανθρώπους με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και μάλιστα είχα αναφέρει ότι έκανα χρόνια παρέα με κοπέλα με σχιζοφρένεια και ουδέποτε ένιωθα άσχημα γι'αυτην ή ντροπή ή κάτι άλλο!
    Η κοπέλα ήταν σε καλό επίπεδο και έκανα όμορφη παρέα μαζί της.

Και να σου πω και κάτι να γελάσεις; Εκείνη με στήριζε περισσότερο από ότι εγώ εκείνη!

Τώρα που τον είδες τον ρατσισμό δεν κατάλαβα!

οκ τωρα διάβασα ότι ήσουν μισοκοιμισμένος! αλλά χαιρομαι που απάντησα ούτως η άλλως!

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος...κι αν μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή τη ζωή μας όταν τα έχουμε κάνει θάλασσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος,αρκεί να είμαστε εκεί οταν μας δωθεί η ευκαιρία να τα αλλάξουμε και να μην της γυρίσουμε την πλάτη...

Banned
    σκεφτομαι πως οταν πινω αλκοολ κοιμαμαι περισσοτερο απο τα χαπια βαλεριανας.

Banned
    Πάω να κάνω γενική καθαριότητα σπιτιού! Σκυλοβαριεμαι βέβαια άλλα είναι μέχρι να πάρω μπρος!

Banned
    περνα μια κι απο το δικο μου σε παρακαλω. ειδα λιγες σκονες εκει στη κουζινα και βαριεμαι να τις σκουπισω. δε προκειται να τις κανει αλλος, εμενα περιμενουν τα παντα για να γινουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος,αρκεί να είμαστε εκεί οταν μας δωθεί η ευκαιρία να τα αλλάξουμε και να μην της γυρίσουμε την πλάτη...
    Μόνο που πρέπει να είμαστε σε θέση να την αναγνωρίσουμε όταν μας δοθεί κι αγχώνομαι μήπως δεν το καταλάβω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Πάω να κάνω γενική καθαριότητα σπιτιού! Σκυλοβαριεμαι βέβαια άλλα είναι μέχρι να πάρω μπρος!
    Μια απόφαση είναι ΜΠΡΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μόνο που πρέπει να είμαστε σε θέση να την αναγνωρίσουμε όταν μας δοθεί κι αγχώνομαι μήπως δεν το καταλάβω...
    Έχασα τουλάχιστον δύο φορές την ευκαιρία να διορθώσω τα λάθη μου.Γιατί? Γιατί σκεφτόμουν με το μυαλό και όχι με τα θέλω μου.Όταν θα σου έρθει η ευκαιρία θα το καταλάβεις και απλά να κάνεις αυτό που θέλεις όχι αυτό που πρέπει...

Senior Member
    Εσύ σταμάτα να αγχώνεσαι για το αν έξω θα βρέξει ή αν δεν πετυχει η τούρτα σου και σύνελθε-αλήθεια στο ίντερνετ να υποθέσω ότι διαβάζεις συνέχεια ιστορίες για αγρίους;
    Αν ναι σταμάτα-διάβαζε άρθρα χαρούμενα-όμορφα-δες και λίγο την όμορφη πλευρά της ζωής...
    Κανείς δεν έχει κάνει λάθη στην ζωή του-γιατι όταν τα έκανε τα γούσταρε εκτός και αν έχεις σκοτώσει κανέναν που δεν το φαντάζομαι...........πήγαινε για περπάτημα χαρα Θεού έχει έξω!
    Last edited by Diana1982; 10-10-2014 at 15:14.

Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος...κι αν μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή τη ζωή μας όταν τα έχουμε κάνει θάλασσα...
    Οσο πιο νεος εισαι,τοσο πιο πολυ χρονο,και υπομονη εχεις Κυκνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εσύ σταμάτα να αγχώνεσαι για το αν έξω θα βρέξει ή αν δεν πετυχει η τούρτα σου και σύνελθε-αλήθεια στο ίντερνετ να υποθέσω ότι διαβάζεις συνέχεια ιστορίες για αγρίους;
    Αν ναι σταμάτα-διάβαζε άρθρα χαρούμενα-όμορφα-δες και λίγο την όμορφη πλευρά της ζωής...
    Κανείς δεν έχει κάνει λάθη στην ζωή του-γιατι όταν τα έκανε τα γούσταρε εκτός και αν έχεις σκοτώσει κανέναν που δεν το φαντάζομαι...........πήγαινε για περπάτημα χαρα Θεού έχει έξω!
    Όχι Ντιάνα, ευτυχώς δεν διαβάζω τέτοια γιατί τότε δεν θα ξεμυτούσα από το σπίτι μου...
    Κι όχι, δεν έχω σκοτώσει κανέναν εκτός από κάτι κατσαρίδες :p Απλά έχω την τάση να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και να με στήνω στον τοίχο για τα λάθη μου...και για κάποια απ' αυτά νιώθω ότι ίσως άθελα μου να έκανα κακό σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, όχι κάτι τραγικό αλλά το έχω βάρος στη συνείδηση μου...
    Θα βγω μια βόλτα αργότερα... :)