Τι σκέφτεστε; - Page 1460
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1460 of 1532 FirstFirst ... 4609601360141014501458145914601461146214701510 ... LastLast
Results 21,886 to 21,900 of 22967
    Banned
    ενα σωστα προσδιορισμενο προβλημα εχει λυθει κατα 50% Α.Αινσταιν.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    "υπαρχει μονο ενας τροπος να αποφευγεις τη κριτικη να μη κανεις τιποτα να μη λες τιποτα να εισαι τιποτα"
    Αριστοτελης :-D
    Πρόκειται για την ακριβώς ίδια μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσεις αν δε θέλεις να κάνεις ποτέ λάθος.....

Αλεξανδρε,φιλοσοφημενο και ανανεωμενο σε βρισκω!

Senior Member
    Χμ , εγω θα ελεγα Αλεξανδρε οτι το προβλημα που αντιμετωπιζω δεν ειναι καθολου γελοιο οπως θες να το παρουσιασεις , αλλα σημαντικο για αυτο εχουν γραφτει και απειρα πανω σε αυτο το ζητημα απο τους ειδικους του χωρου καθως εχουν στηθει και οργανισμοι για την καταπολεμηση τετοιων φαινομενων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αν αναφερεσαι σε μενα φυσικα και σε αυτα που εγραψα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εν τω μεταξυ η σχολιαστρια απο κατω ηταν ετοιμη να βαλει το αντιβαιρους να κανει σαρωση στο πισι για τον τεμπολα!
    ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχα λιώνω ο τέμπολας έχει ταράξει τα νερά των μέλουσων μαμάδων!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κηπ δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις , αλλα ετσι επειδη εχουμε πει και 2 κουβεντες , επισης παρακολουθωντας εδω θεματα απο ανθρωπους διαγνωσμενους με σχιζοφρενεια , εκει που εχω καταληξει ειναι οτι εχουν πολυ πιο ορθη σκεψη απο τους "υγιεις"..Φοβου τους αδιαγνωστους! :)
    Αυτό ξαναπες το-υπάρχουν άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα-που ούτε καν τους περνάει από το μυαλό να πάρουν τα φάρμακά τους....και είναι πολύ επικίνδυνοι!

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους σας. Επειδή δεν πάει άλλο σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να πάω σε ψυχολόγο. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις. Τι ακριβώς κάνεις εκεί και πώς μπορεί να σε βοηθησει; Δηλαδή του λες τα προβλήματά σου και μετά από πέντε έξι συνδρίες μπορείς να αλλάξεις μυαλά; να έχεις αυτοπεποίθηση; να μη ντρέπεσαι να κοιταχτείς στον καθρέφτη; να μη βουρκώνεις κάθε τρεις και λίγο; πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία; είναι αυτό το κλασικό που βλέπουμε στις ταινίες; που ξαπλώνεις και ο άλλος κραταει σημειώσεις; πόσες συνεδρίες πρεπει να γίνουν και πόσο κοστίζει η κάθε μια; Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας. ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Banned
    Δηλαδή του λες τα προβλήματά σου και μετά από πέντε έξι συνδρίες μπορείς να αλλάξεις μυαλά;
    ε ναι ετσι ειναι εσυ τι νομιζες οτι θα παιζετε κανενα ταβλι?

να μη βουρκώνεις κάθε τρεις και λίγο;
    ανεβασε κανενα θεματα κ πες μας τι εχεις κ τι σκεφτεσε αν θες. οσο πιο πολα πεις τοσο το καλυτερο για σενα.

Αυτό ξαναπες το-υπάρχουν άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα-που ούτε καν τους περνάει από το μυαλό να πάρουν τα φάρμακά τους....και είναι πολύ επικίνδυνοι!
    σαν το εργο που ελεγε κυριε διευθυντα τα χαπια σας φουντωνω φουντωνω χαχαχαχαχα...

Senior Member
    1)μια κοπελα
    2)οτι τελικα στα νευα δεν πρεπει να ακους καμμια συμβουλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγω φοβαμαι περισσοτερο αυτους που θεωρουν επικινδυνους καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχουν παρει φαρμακα , χωρις να εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους ... ποσο ηλιθιοτητα υπαρχει σε αυτο τον κοσμο ... ενοχος χωρις να εχεις εγκληματισει ...ο απολυτος ρατσισμος.

Banned
    δε σκεφτομαι το πιο ευκολο δρομο που θα μπορουσα να ακολουθησω αλλα το πιο καταληλο για εμενα

Senior Member
    μπραβο σου αλεξ. θελει πολυ κουραγιο και δυναμη αυτο που λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω φοβαμαι περισσοτερο αυτους που θεωρουν επικινδυνους καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχουν παρει φαρμακα , χωρις να εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους ... ποσο ηλιθιοτητα υπαρχει σε αυτο τον κοσμο ... ενοχος χωρις να εχεις εγκληματισει ...ο απολυτος ρατσισμος.
    που ξερεις κιπ, αν εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους? μπορει η ντιανα να τον ξερει καλα αυτον για τον οποιο μιλαει και να τον θεωρει επικινδυνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    1)μια κοπελα
    2)οτι τελικα στα νευα δεν πρεπει να ακους καμμια συμβουλη
    στα νευα??? (νευρα?)
    σε χαντακωσε κανεις με τις συμβουλες του?