απ οσα ξερω, δεν εχουν βαση οι αναστολες σου. πηγαινε κι ελα να συζητησουμε τις εντυπωσεις σου.
Printable View
Οτι έχω εθιστεί στο φόρουμ
Ότι μέρα με την μέρα,πνίγομαι και νιώθω μια θηλιά στον λαιμό....
σκέφτομαι ότι με τόσο άγχος και πίεση θα πάθω τίποτα στο τέλος. όλοι έχουν απαιτήσεις από μένα και προσπαθώ να ανταπεξέλθω !
Μετά από κανα δυο μήνες πήγαινε έλα απάντησα τελικά ΟΧΙ. Σε συνέχεια ΟΛΩΝ αυτών που σας είχα πει για εκεινη την επαγγελματική ευκαιρία, η οποια παρότι καλή δεν ειχε την πλήρη βεβαιότητα που θα θελα. Το ζήτημα ειναι ότι δεν έκανα την υπέρβαση, άφησα τον εαυτο μου κολλημένο στην ανασφάλεια και στη σιγουριά του τώρα.
Νιώθω πως φάνηκα αδύναμος, επειδή δεν έκανα την υπέρβαση, δεν ρίσκαρα. Χάθηκε η ευκαιρία. Δεν παέι να τους ξαναπάρω τηλ και να τους πω άλλαξα και πάλι γνώμη. Νιώθω πως τα περί προσωρινότητας και ικανοποίησης στη δουλεια που ειμαι ήταν απλα οι καλές δικαιολογίες του φόβου για να μην προχωρήσω. Αμα πήγαινα προφανως θα ταν ενα νέο ξεκίνημα, όπου πάω πλην εξαιρέσων (να ναι πολύ χαλια η κατασταση) δείχνω ενδιαφέρον και η εμπειρία λέει πως αυτο εκτιμάται και θελουν μετα να σε κρατησουν κι άλλο. ΔΕΝ έκανα την επιλογη με αυτο το κριτήριο. Πάντα θελει χρονο κανεις να συνέλθει. Βιώνει μια σκέψη πως προσέγγισε τον πάτο.
Χάθηκε δλδ η ευκαιρία για αλλαγή. Απ την αλλη φανηκε πως η διαδικασία της αλλαγής δεν ειναι καθολου ευκολη υπόθεση όσο περνάνε τα χρόνια. Βεβαια, για να μαι ειλικρινής παρότι θα θελα αυτη την αλλαγή, ωστόσο με παρέσυρε/με κράτησε το ότι ειμαι ευχαριστημένος με αυτο που κάνω τώρα.
Αν μετρούσα την ανατροφοδότηση που πήρα από άλλους ως ψηφοφορία ως προς το τι να κάνω, το αποτελεσμα θα ήταν θετικό, να πας. Κάποτε οι άλλοι διακρίνουν πτυχές του εαυτού μας που εμείς τις αγνοουμε. Ο φόβος φερνει πάντα κόλαση.
Κι ακόμα χειροτερα όταν τους ξαναλες ότι άλλαξες γνωμη (κάνοντας την αρνηση αποδοχή) την τελευταια στιγμή..... βιώνοντας όμως μεγαλύτερη ένταση από όταν ελεγες όχι.
Τώρα τους είπα αρνητικά και οριστικά, ο ψυχολόγος με τον οποιο ειχα συζητησει το θεμα προ αρκετών ημερών (με τον οποιο βεβαια έχω ξαναμιλήσει αρκετά για θέματα μου) μετα από αναλυση δεδομένων υπό το πρίσμα της ψυχολογίας, μου ειπε πως η απάντηση ειναι αρνητική!
Φοβάμαι...
https://www.youtube.com/watch?v=L-iepu3EtyE
Φόβος υπάρχει εκεί που το είναι μας, μας καθοδηγεί ενθουσιωδώς σε κάτι/καπου κλπ και εμείς αρνούμαστε να το ακολουθήσουμε, επειδή ο κακος μας εαυτος μας βρίσκει χίλιες δυο δικαιολογίες. Εκεί όμως που λειπει αυτος ο ενθουσιασμός, κι απλα υπάρχει μια καλή σκεψη συνοδευόμενη όμως από αμφιβολίες τότε το πραγμα ειναι αλλιώς. Τότε, μπορεί όντως να ναι φόβος για ρίσκο, μπορεί όμως να ναι και ωριμότητα ως προς τις επιλογές μας.
Παιδιά είμαι σε έκσταση!Αυτό το μαρτύριο που πέρασα τους μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο (μεγάλη ζημιά οικονομική-ψυχική) και ακολούθως η αντιστροφή της κατάστασης (ολικό Comeback!!) είναι κάτι το ανεπανάληπτο!Πιστεύω πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος είχε αναζωπυρωθεί και η Υποχονδρίαση.
Λευκός καπνός στην Αξιολόγηση και Απογειωνόμαστεεεεεεεεεεεε εεε!!!!!!!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+13,6% η Πειραιώς πριν λίγο!!!!!!!!!!!!
Φέρτε μου Δελφίνι,Κέλας & Περαστικό ταυτόχρονα να το γιορτάσω!!!
*Έπεσα από την Ακρόπολη και βρήκα Πορτοφόλι!!Δεν γίνονται αυτά!
Μods ρίξτε μου μία ποινή,3-4 μέρες Ban,γιατί είμαι σε φάση έξαρσης χαράς και θα τα κάνω ΠΟ****Α!
Καλησπέρα πως πάει? Ναι,ναι ξέρω ότι είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά ένα καναρίνι μου σφύριξε ότι πλακώνεστε πάλι και ήρθα να μάθω τι παίζει.Τι λέει? Πρόλαβα κάτι ή μπααα?
Έχασες τρελό σόου από τον μπαναρισμένο πια,Περαστικό!Εγώ όμως τα έσωσα γιατί ήταν συλλεκτικά κομμάτια!Στα παραθέτω αυτούσια:
*θα τα σβήσω σε λίγο,απλά το βάζω για τα 3 μέλη που ρωτούν για την αιτία του Ban του Περαστικού.Στις 21.40 θα τα σβήσω για να μη θεωρηθώ κι εγώ πως προωθώ τέτοιες ιδέες.
21.40 Post Deleted By Stavros
μάλιστα.μιλάμε για οχετό ύβρεων λοιπόν κατά πάντων.
Όχι ρε συ,τι αρχείο να κρατάω!Απλά ετοιμαζόμουν να του απαντήσω και τα είχα επικολλήσει σε αρχείο Word,οπότε μόλις του τα σβήσανε,εγώ τα είχα ακόμα στο Word!
Βέβαια δεν του απάντησα,καθώς πρόλαβε και μπαναρίστηκε,αλλά κάποια παιδιά είχαν περιέργεια να δουν τον λόγο του Ban του γι'αυτό τα ανέβασα!
Σε 5 λεπτά θα τα αφαιρέσω από το δημόσιο Forum.
Παει και ο Prince.. To 2016 απο το καλλιτεχνικο στερεωμα θα μεινει μονο ... το στερεωμα!
Ενω εμεις? Με τοσα μνημονια ουτε εμεις βλεπω να την βγαζουμε καθαρη... ουπς σορρυ mnimonio is back νοτ περσοναλ για εσενα :p
Ότι μέρα με την μέρα,πνίγομαι και νιώθω μια θηλιά στον λαιμό....
Σκεφτομαι οτι αρκετα εχω καει με το Hay Day στο κινητο... σκετος εθισμος ειναι το ατιμο
Σκέφτομαι ότι βαριέμαι
Καλησπέρα WhyAlwaysMe? Διαβάζοντας προηγούμενες δημοσιεύσεις σου καταλαβαίνω απόλυτα τι βιώνεις μ'αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι για να εντυπωσιάσεις κοπέλα, αυτό γίνεται με την επικοινωνία σου (τον τρόπο που μιλάς, και άλλα) και όχι τόσο με την εμφάνιση. Για τυχόν απορίες, είμαι 25 χρονών εμφανίσιμος, και όσον αφορά τις εμπειρίες μου, θα σου πω ένα πράγμα, όταν ακούω τη λέξη γυναίκα, το Googleάρω στο net για να δω τι σημαίνει αυτό. Η επικοινωνία παίζει πρωταρχικό ρόλο και δυστυχώς είναι κάτι που δεν διαθέτω. Τα μετά αποτελέσματα, όσον αφορά την διάθεσή μου, μπορώ να πω πως βρίσκομαι στα χειρότερά μου.