ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 389 of 1380 FirstFirst ... 289339379387388389390391399439489889 ... LastLast
Results 5,821 to 5,835 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ξέρεις κάτι, από δική μου εμπειρία, πότε με προσέγγισαν γυναίκες, και μάλιστα ωραίες? Όταν, απλά ήμουν ο εαυτός μου, αυτός δλδ τον οποίο μπορεί να τυχε να σας περιγράψω εδώ, ο οποίος όμως εαυτός δεν με γέμιζε και πάσκιζα (όπως τωρα εσυ) να τον βελτιώσω/αλλάξω. Και εκεί ένιωθα γαλήνη, να μαι ενταξει και σίγουρος μ αυτο που είμαι. Αυτά, ασχέτως ότι δεν ήξερα τον τρόπο, δεν τα καταφερνα ή δεν ήμουν έτοιμος για σχεση, οπότε τις κοπέλες αυτές τις έχανα.

Βέβαια, παίζει ρόλο να μην παραείσα ντροπαλός και να διαθέτεις ένα καλό επίπεδο σοβαρότητας και μόρφωσης και μια σχετικά καλή εμφάνιση (δεν εννοώ γυμναστηρίου). Επειδή υπάρχουν πολλές και μάλιστα ωραίες που έχουν μπουχτίσει από καλογυμνασμένους και ωραίους που όμως δεν τις γεμίζει η νοημοσύνη και ο χαρακτηρας τους.
    Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ξέρεις κάτι, από δική μου εμπειρία, πότε με προσέγγισαν γυναίκες, και μάλιστα ωραίες? Όταν, απλά ήμουν ο εαυτός μου, αυτός δλδ τον οποίο μπορεί να τυχε να σας περιγράψω εδώ, ο οποίος όμως εαυτός δεν με γέμιζε και πάσκιζα (όπως τωρα εσυ) να τον βελτιώσω/αλλάξω. Και εκεί ένιωθα γαλήνη, να μαι ενταξει και σίγουρος μ αυτο που είμαι. Αυτά, ασχέτως ότι δεν ήξερα τον τρόπο, δεν τα καταφερνα ή δεν ήμουν έτοιμος για σχεση, οπότε τις κοπέλες αυτές τις έχανα.

Βέβαια, παίζει ρόλο να μην παραείσα ντροπαλός και να διαθέτεις ένα καλό επίπεδο σοβαρότητας και μόρφωσης και μια σχετικά καλή εμφάνιση (δεν εννοώ γυμναστηρίου). Επειδή υπάρχουν πολλές και μάλιστα ωραίες που έχουν μπουχτίσει από καλογυμνασμένους και ωραίους που όμως δεν τις γεμίζει η νοημοσύνη και ο χαρακτηρας τους.
    Και τι τις γεμίζει τότε?

Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Απαπαπαπα Jon Snow και ξερο ψωμι ! Αν και στο τελος δεν θα μεινει κανεις ζωντανος
    Αρια Σταρκ ΔΑΓΚΩΤΟ !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Να υποθέσω πως χάνω που δεν παρακολουθώ το GOT ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αρια Σταρκ ΔΑΓΚΩΤΟ !!!
    Ω ναι, και μερικες φορες η Σανσα ηταν για χαστουκια αλλα την λυπαμαι τελευταια...

@mindcrime Πρεπει να εισαι απο τα ελαχιστα ατομα που δεν βλεπουν GoT, επιβαλλεται να το αρχισεις
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Η Σάνσα νομιζω ηταν σε ροζ συννεφο και επεσε παρα πολυ. Εν τω μεταξυ επειδη το ξανα αρχισα για refresh ειναι το πρωτο μελος της οικογενειας που σφαζουν τον ανταρολυκο της αρα ισως για αυτο ειναι και η πιο χαωμενη. Βεβαια εχω τρελο ενδιαφερον και για τον Μπραν με το κορακι. Υποψιαζομαι οτι η φαση θα παιχτει αναμεσα στους παγωμενους τυπους με μπλε ματια και τους δρακους της αλλης τελικα.

Σορρυ για τυχον σποιλερς αλλά η σειρά λεει !!!

Senior Member
    Ειναι λιγο... παθητικη η Σανσα ενω η Αρια ειναι πιο δυναμικη σαν χαρακτηρας , εγω στη θεση της Σανσα θα ειχα φυγει απο την αρχη δεν θα καθομουν να τραβαω οσα περασε. Παντως η σειρα αξιζει πολυ, mindcrime σε εσενα στο λεω για να την αρχισεις.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ειναι λιγο... παθητικη η Σανσα ενω η Αρια ειναι πιο δυναμικη σαν χαρακτηρας , εγω στη θεση της Σανσα θα ειχα φυγει απο την αρχη δεν θα καθομουν να τραβαω οσα περασε. Παντως η σειρα αξιζει πολυ, mindcrime σε εσενα στο λεω για να την αρχισεις.
    Η Sansa είναι πανηλίθια!
    Ο πιο αχώνευτος ρόλος μετά τον Joffrey!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η Sansa είναι πανηλίθια!
    Ο πιο αχώνευτος ρόλος μετά τον Joffrey!
    Διαφωνω, απλως δεν εχει την δυναμη να παει κοντρα στους αλλους.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Διαφωνω, απλως δεν εχει την δυναμη να παει κοντρα στους αλλους.
    Α,εμένα μου την έσπαγε πάντα!
    Όπως και ο αδερφός της Daenerys!

Εν τω μεταξυ σκεφτομουν να ανοιξω θεμα G.O.T να γινει ενα τζερτζελο με τους οικους και τα ψυχολογικα των ηρωων...χαχαχαχα - κρατηθηκα ομως...

Senior Member
    @Constantly curious

Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα απο το GoT με θεμα ποιον χαρακτηρα ταυτιζομαστε, θα αρεσει πιστευω

@Constantly curious

Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα απο το GoT με θεμα ποιον χαρακτηρα ταυτιζομαστε, θα αρεσει πιστευω
    Εχω ανοιξει αρκετα κουλα θεματα εγω αγαπητη οποτε δινω το ελευθερο σε οποιον γουσταρει να το ανοιξει, αν δεις τα θρεντς μου μεχρι και αστρολογια εχουν... ε... φτανει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πνίγομαι,δεν μπορώ,θέλω να ξεσπάσω,να δακρύσω έστω.
    Αισθάνομαι πως 4 χρόνια ως φοιτητής πήγαν τζάμπα,αφού είμαι ακόμη παρθένος......
    Και το κυριότερο,νιώθω πως δεν θέλω την ζωή μου τώρα τελευταία!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πνίγομαι,δεν μπορώ,θέλω να ξεσπάσω,να δακρύσω έστω.
    Αισθάνομαι πως 4 χρόνια ως φοιτητής πήγαν τζάμπα,αφού είμαι ακόμη παρθένος......
    Και το κυριότερο,νιώθω πως δεν θέλω την ζωή μου τώρα τελευταία!!!!!!
    δλδ οι σπουδες εχουν σαν σκοπο το ξεπαρθενεμα?
    τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα?
    γουαι, αντε επισκεψου εναν ψυχοθεραπευτη ανθρωπε μου. φτανεις σε σημεια παραλογισμου. ειναι κριμα.