αφου μας απόκλεισες, δεν σταματας να μας πρήζεις συνέχεια τότε με τα σειφλαιν και τις @@ες σου?
Κάθε μέρα η ίδια κλάψα, έλεος πια.
Printable View
ΚΕΝΟ:"πρεπει να έχει πιαστεί το χέρι σου, γιατί όλη μέρα και όλη νύχτα εδώ είσαι."
Και απαντώ:
Βλέπεις ότι έχω δίκιο; Δεν έχεις κάτι καλύτερο από το να παρακολουθείς τι κάνω εγώ; Σε τι σε πείραξα προσωπικά και δεν το ξέρω; Γιατί δεν το δηλώνεις αντρίκια; Εδώ είμαι. Εξ ορισμού με πρόβλημα για να είμαι εδώ, αν αυτό θέλεις να διαβάσεις από μένα. Εσύ θα μου πεις πως θα το αντιμετωπίσω; Εμένα δεν μου αρέσει το πρόβλημά μου, να του το κάνω του άλλου υπόθετο! Αλλά δεν με ενοχλούν αυτοί που μου το βάζουν. Αρκεί να μην προχωράνε και σε άλλα αντικείμενα, πέραν του υπόθετου.
Από την άλλη...Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα και εγώ ερμηνεύω την στάση σου ως επιθετική, τότε εγώ έχω το πρόβλημα, που προβάλλω πάνω σου επιθετικές συμπεριφορές. Αλλά αν δεν ήμασταν λίγο «πειραγμένοι» , δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση. Έτσι δεν είναι; Οφείλουμε να κρατάμε ισορροπίες. Δεν είμαστε μόνοι.
Λήθη τωρα το ειδα το μηνυμα σου. δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα με ολα αυτα, γιατι το συγκεκριμενο που βαλες στην αρχη το γραψε η Θεοφανία. θα κανω αλλη μια τελευταια προσπαθεια να εξηγησω οτι μονη σου δημιουργεις την οποια παρεξηγηση...
ομως δε μπορω να διανοηθω καν, τι ειδους εγκεφαλος εβγαλε το συμπερασμα οτι καθομαι 24/24ωρο στο φορουμ επειδη δεν εχω τπτ αλλο καλυτερο να κανω, και παρακολουθω ΕΣΕΝΑ. μονο ΕΣΕΝΑ, λες και δεν υπαρχουν αλλα μελη, λες και εχεις τοσο πολυ ενδιαφερον, λες και γυρναει ο κοσμος ολος γυρω σου. μηπως με περασες για spyware ? ενω στο παρελθον ανταλλαξαμε κουβεντες σε μολις 3 θεματα, 2 του Seduction και 1 για τη μισανδρια. κι ενω στο πρωτο ειπες οτι ειρωνευομαι, στο δευτερο σου μιλησα με το καλυτερο τροπο οτι δε χρειαζονται εξηγησεις και σου στειλα και για φιλια μπας και νιωσεις καλυτερα (και στο τριτο ηταν ολα οκ χωρις να τσακωθουμε), συνεχιζεις να νομιζεις οτι εχω κατι εναντιον σου απο το πουθενα ? ελεος ρε γμτ, να μου το λεγε η Gypsy Cello αυτο ή καποια αλλη χρηστρια που ανταλλαξαμε καμποσες αποψεις, θα το καταλαβαινα. αλλα απο που κι ως που μου το λες εσυ, που δεν ασχοληθηκα καν μαζι σου σε αλλα θεματα ?
τεσπα δε πειραζει δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια. για αλλη μια φορα, οτι του φανει του λολοστεφανη εδω μεσα. ο καθενας νομιζει τα δικα του, για ολα φταιει ο ΚΕΝΟ, και πρεπει να πληρωσει. μονο που εγω οπως εγραψα, δε παιρνω πλεον αυτο το φορουμ σοβαρα, που να το παιρνα κι ολας...
στην υγεια σας και του χρονου.
"πρεπει να έχει πιαστεί το χέρι σου, γιατί όλη μέρα και όλη νύχτα εδώ είσαι." Αυτό νόμιζα ότι το έγραψες εσύ ΚΕΝΟ.Δεν καταλαβαίνω πως βρέθκε στην δική σου ανάρτηση , αλλά όπως και να έχει κι εσύ στην θέση μου αν έβλεπες κάτι τέτοιο, το ίδιο θα πάθαινες.
Ωστόσο, ακριβώς επειδή δεν ήμουν σίγουρη, σου έγραψα αυτά που σου έγραψα, λέγοντάς σου ότι μπορεί να είναι η ιδέα μου και να κάνω λάθος. "Από την άλλη...Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα και εγώ ερμηνεύω την στάση σου ως επιθετική, τότε εγώ έχω το πρόβλημα, που προβάλλω πάνω σου επιθετικές συμπεριφορές. Αλλά αν δεν ήμασταν λίγο «πειραγμένοι» , δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση. Έτσι δεν είναι; Οφείλουμε να κρατάμε ισορροπίες. Δεν είμαστε μόνοι." Δεν μετράει αυτό; Γιατί το προσπέρασες; Τέλος πάντων. Έληξε.
Καθόλου δεν έχω την εντύπωση ότι προκαλώ την ενασχόληση με το άτομό μου. Όχι μόνο αυτό. Δεν το θέλω κιόλας! Με ενοχλεί!
σε ποιο ποστ ακριβως εγραψα κατι τετοιο ? με βλεπεις να βαζω τονους μηπως στις προτασεις μου ? το οτι βρισκομαι εδω μερα νυχτα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ, που δε ξερει να κανει quote και μπλεκει συνεχως μεστα ποδια μου και με κατηγορει απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω μεσα. και συνεχιζει ακομα δυσφιμιζωντας με, λες και με ξερει προσωπικα και φταιω εγω για ολα οσα γινονται στο φορουμ!
δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα προβλημα με εσενα! ουτε με κανενα αλλο καινουργιο μελος (αν τα αλλα μελη εχουν με μενα, δε το ξερω). δεν ειναι δυνατον να εχω, οταν εχουμε ανταλλαξει αποψεις σε ελαχιστα θεματα, και δε τσακωθηκαμε ΠΟΤΕ. αντιθετως εσενα συγκεκριμενα σου στειλα και για φιλια να νιωσεις καλυτερα, το ξαναλεω. αν ενοχλιομουν, δε θα μπαινα καν στη διαδικασια, θα σου κανα ενα ignore οπως εκανα και στις αλλες, και θα τελειωνε εκει το θεμα.
τελος κι οποιος εχει προβλημα απο εδω και στο εξης με τη παρτη μου, ας κοιταξει να το λυσει μονος του, δε προκειται να ξανακατσω ν'ασχοληθω!
παω να κανω ενα μπανακι....αχ τι καλα!!!!
+100000 ΚΕΝΟ το ποστ σου αυτο με καλυπτει απολυτα... ρε συ κ μενα μου τη σπαν τετοια ατομα, ΦΥΣΙΚΑ κ δεν τους παιρνουμε σοβαρα, αυτο ελειπε δα, ιγκορακι κ μια χαρα τους ειναι !!!!!
ρε δεν μπορω τους "ψευτοδασκαλακους" κ τις "ψευτοδασκαλιτσες" κ τους ντεμεκ ηθικολογους κ ξενερωτους , γουσταρω ατομα που γουσταρουν καφριλες σε λεωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
τετοια ωρα ειναι τελεια βραδακι κ ετσι !!!! καλα να περασεις !!!! :) εγω εκανα το απογευματακι κ ηταν τελεια!! εντωμεταξυ ειχα ανοιξει κ ενα θρεντ πριν παω για μπανιο κ μου γραψανε οτι κ καλα το ανοιξα κ εξαφανιζομαι χαχαχαχαχαχα ο,τι να ναι ασε απο αυριο στην παραλια θα παιρνω κ το λαπτοπ μαζι !!!!!!!!!!
..............................................
μετακομισαμε στους στιχους
.................................................. .
μετακομισαμε στους στιχους
aaaaaaaaaaaaaa! είδατε το λογότυπο της google σήμερα? το αγαπώωωω!
Σκέφτομαι πως θέλει επιμονή το πράγμα.. Συνέπεια και πειθαρχία.. Σκέφτομαι πως τα έχω ξεχάσει όλα αυτά, πως έχω ξεχάσει να κάνω όνειρα και να βάζω στόχους.. Πάλι θα σέρνομαι αύριο το πρωί αλλά πρέπει να σηκωθώ.. Υπομονή και επιμονή, πού θα πάει.. Κάτι θα βγει..
Σκεφτομαι οτι γουσταρω παρτουζα με ΚΕΝΟ κ insect !!!!!!!! (Ελπιζω να μην με βρισουν οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ χρηστες λολ !!!!!! )
ενταξει, αλλα ο insect που κολλαει ?