Τι σκέφτεστε; - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 1532 FirstFirst ... 47971371451461471481491571972476471147 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 22967
    Senior Member
    claire, ο πόνος πέρασε? Καλύτερα σήμερα?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ναι, πολύ καλύτερα! ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Banned
    σκεφτομαι τη καρκινοπαθουσα Ελλαδα κι οτι ολοι υποφερουμε. εδω μεσα ομως ως γνωστων ορισμενες χρηστριες παριστανουν οτι δεν εχουμε τπτ και ειμαστε μια χαρα (ενω βρισκομαστε σε site υποτιθεμενης ψυχολογικης υποστηριξης), χωρις καν να εχουν εκφρασει ΠΟΤΕ τους δικα τους προβληματα, ουτε καν πτυχες της προσωπικοτητας τους. δηθεν για να μη ξεφτυλιστουν, πλασαρωντας μια ψευτικη τελεια εικονα, του καλου σαμαρειτη, της μητερας τερεζας, του ψευτοψυχολογου μπορει ή οτι αλλο. αλιμονο αν τις παρουμε σοβαρα.

Senior Member
    περίμενα το καλοκαίρι για να κάτσω λίγο, και τώρα θα δουλεύω και τα σ/κ (κυρίως τα σ/κ, όταν όλοι οι φίλοι μου θα πηγαίνουν για μπάνια), γιέι!

Member
    Να μπω στο πρωτο καραβι που θα φευγει χωρις να με νοιαζει που πηγαινει και να κανω ενα καινουργιο ξεκινημα αφηνοντας πισω μου τα παντα

Senior Member
    αφηνοντας πισω σου τα παντα ? για ξανασκεψου το. δεν θα περνες τιποτα τιποτα ? ενα κινητο πχ , μια ατζεντα εστω ?
    μια πιστωτικη ?

Senior Member
    {{σκεφτομαι οτι για να συγχωρεσουμε καποιον, προυποθετει οτι τον εχουμε δικασει, τον εχουμε κρινει ενοχο κ μετα απο τη θεση του δικαστη τον αθωωνουμε! ενω αν απλα προσπαθησουμε να τον κατανοησουμε, μπορουμε να απαλλαχτουμε σε χρονο dt απο τα αρνητικα συναισθηματα που μας δημιουργει το γεγονος οτι βλεπουμε τον αλλο με τα δικα μας ματια κ τον κρινουμε με τα δικα μας μετρα κ σταθμα! }} >>----> ΛΟΥ , σκεφτομαι πως ειτε τον δικασουμε και τον αθωωσουμε, ειτε τον κατανοησουμε ,,,αυτο που μετραει τελικα ειναι οτι Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΤΗ ...ΧΑΡΗ ! Αυτο για να συμβει χρειαζεται οπωσδηποτε και ο παραγοντας ΧΡΟΝΟΣ .

Senior Member
    ...Καμια φορά σκέφτομαι ότι..
    αν όλα γίνονταν όπως τα ονειρεύομαι...
    τελικά ποιο ενδιαφέρον θα είχε η ζωή μου?
    Παρ'όλα αυτά είναι φορές που λέω:
    "καλά δε θα ήταν αν ένα, τουλάχιστον, απ' όλα αυτά που ονειρεύομαι έβγαινε αληθινό?"
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Σκέπτομαι ότι το περιβάλλον εδώ είναι κάπως εχθρικό κι εγώ δεν έχω καθόλου αντοχές να αντιπαρέλθω την κάθε βλακεία που σφηνώνει στο κεφάλι του καθενός. Σκέφτομαι πως δεν μπορώ να εισπράξω καθόλου από την υποτιθέμενη υποστήριξη, γιατί οι χαρακτήρες που έχω εντοπίσει, δεν με εμπνέουν καθόλου να θέσω κάποιο θέμα μου προς συζήτηση.
    Εδώ αναλώνεται ο καθένας στο να εξασκεί την κριτική του στον άλλο και στις ανάπαυλες ασχολούνται με τα παράπονά τους για την κατάσταση.
    Ήθελα πολύ να βρεθώ σε ένα μέρος που θα μπορούσαμε να συζητάμε με ευαισθησία και πραγματικό πνεύμα συμπαράστασης. Αυτά τα σκατά που βλέπω εδώ, τα βρίσκω σε πληθώρα και έξω από εδώ.
    Ωστόσο από μουσική , δεν μπορώ να πω! Έχω βρει την πηγή των κομματιών. Μόνο για αυτό, αξίζει να μπαίνει κανείς στο φόρουμ.
    Last edited by Λήθη; 19-06-2011 at 04:29.

Banned
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Σκέπτομαι ότι το περιβάλλον εδώ είναι κάπως εχθρικό κι εγώ δεν έχω καθόλου αντοχές να αντιπαρέλθω την κάθε βλακεία που σφηνώνει στο κεφάλι του καθενός.
    απ'οτι φαινεται οι καινουργιοι χρηστες απο την ανοιξη και μετα, τωρα το πηραν χαμπαρι τι κλιμα επικρατει στο φορουμ. μα καλα βρε Λήθη, εσυ δεν ησουν που συμμετειχες στο καβγα στο θεμα του Seduction και τσακωνοσουν με τη carrie και το olgaki82 σε καποια φαση ? τοτε δε το ενιωσες το περιβαλλον εχθρικο κι οτι μυριζει μπαρουτι ?

σκεφτομαι οτι η μοναξια εχει γινει συνηθεια σε καποιους ανθρωπους και δυσκολευονται να ξεφυγουν απο αυτη. κι αναρωτιεμαι αν πεθανε κανεις απο μοναξια, ετσι να κανει τη ζωη του μονος του, να πηγαινοερχεται στη δουλεια του, και να ξυπνησει μια μερα πριν καλα καλα φτασει τα 40 και να εχει πεθανει απλα επειδη ηταν μονος και δεν ειχε κανεναν διπλα, να νιωσει χαρα και λοιπα συναισθηματα...

ειναι πολυ δυσκολη η μοναξια, κι οταν εχουμε συνηθισει σε αυτη, ακομα και να θελουν να μας κανουν παρεα οι αλλοι, οχι θα πουμε γιατι ετσι μαθαμε.

Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    αφηνοντας πισω σου τα παντα ? για ξανασκεψου το. δεν θα περνες τιποτα τιποτα ? ενα κινητο πχ , μια ατζεντα εστω ?
    μια πιστωτικη ?
    τιποτα ενιοτε οτι θα επαιρνα χρηματα για το καινουργιο ξεκινημα σε ολα τα αλλα θα εκανα ντιλιτ θα ξεκινουσα τη ζωη μου οπως εγω θα ηθελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απ'οτι φαινεται οι καινουργιοι χρηστες απο την ανοιξη και μετα, τωρα το πηραν χαμπαρι τι κλιμα επικρατει στο φορουμ. μα καλα βρε Λήθη, εσυ δεν ησουν που συμμετειχες στο καβγα στο θεμα του Seduction και τσακωνοσουν με τη carrie και το olgaki82 σε καποια φαση ? τοτε δε το ενιωσες το περιβαλλον εχθρικο κι οτι μυριζει μπαρουτι ?
    Και βέβαια το ένιωσα και γι’ αυτό τσακώθηκα. Δεν μου αρέσει να κινούμε με τσολιάδες στα ανάκτορα. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι για να τους την πέσω. Δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν ότι υποπτεύομαι ότι είναι κάποιος άλλος και μάλιστα σε άσχημο τόνο, ακόμα κι αν ήμουν σίγουρη. Ούτε θα έπιανα τα κείμενα των μελών και θα τα κομμάτιαζα φράση, φράση για να απαντήσω κατά βούληση και αυτολεξεί!
    Δεν μου αρέσει γενικά να ασχολούμαι με το τι κάνει ο άλλος. Είναι πιο εποικοδομητικό να ασχοληθώ με το τι κάνω εγώ, μια και φαίνεται ότι κάτι δεν κάνω καλά. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ.
    Το κατάλαβα λοιπόν και αφού μου πέρασε ο θυμός, ανακάλυψα ότι όλο αυτό, είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Με στενοχώρησε και είπα να το γράψω.
    Εσύ από την άλλη, για τους δικούς σου λόγους, θέλησες να το πάρεις αυτό και να το πας παρακάτω. Σε ένα νήμα με τίτλο «τι σκέφτεστε;» , έγραψα αυτό που σκέφτομαι. Αν το νήμα είχε τίτλο «τι σκέφτεσαι και γιατί;», θα έστεκε να με ρωτήσεις. Τώρα δεν καταλαβαίνω την ερώτηση και ενώ θα ήθελα να γράψω ένα απλό: «Ναι , το ένιωσα και τότε KΕΝΟ, τραβάς κανένα ζόρι βραδιάτικο;» , δεν το λέω και αναγκάζομαι να γράψω ένα κάρο λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα να τις έχω γράψει. Τόσο απλά και απέριττα, όπως σου το γράφω.

Δεν έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να αντιμετωπίζει ο άλλος και για ποιο δικό του δαίμονα έρχεται σε ένα τέτοιο φόρουμ. Και εσύ ΚΕΝΟ, αφού το έφερε η κουβέντα, κάποια στιγμή διάβασα να γράφεις ότι κάποια μέλη κάνουν στους άλλους τον δάσκαλο (ή κάτι τέτοιο) και ότι δεν λένε τα δικά τους προβλήματα…Και ότι το παίζουν κάποιοι… Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημά τους και ότι μπορεί να είναι ο τρόπος που το εκφράζουν; Σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης λοιπόν, εσύ τι παριστάνεις με το να τους κρίνεις ; Σε ποιο θεάρεστο έργο συνδράμεις; Ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετείς; Ένιωσες λιγότερο μόνος ; Εγώ όχι!

Banned
    1. εγραψα οτι δε παιρνω αυτο το φορουμ σοβαρα, απο τοτε που με καταγγειλαν στη safeline κι αρχισαν οι απειλες με μηνυσεις, φανηκε το προβλημα τους...
    2. εχω κανει ηδη ignore οσες χρηστριες με ενοχλησε η συμπεριφορα τους και στο παρελθον ειχαμε τσακωθει ακριβως γιατι νομιζαν οτι με γνωριζουν προσωπικα ενω δεν δειξαν ποτε τους ιχνος κατανοησης. 3-4 ειναι μην ανησυχεις. εντελως τυχαια στη πορεια ανακαλυψα οτι προκαλεσαν προβλημα και σε αλλα μελη και τις βριζαν με τα χειροτερα λογια.
    3. αυτη τη στιγμη περιμενω να με παρει απλα ο υπνος και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω. γενικα μπαινω εδω οποτε βαριεμαι, απλα να μοιραστω καποιες σκεψεις μου (γιατι η λογοκρισια δε μ'αφηνει να τις μοιραστω ολες) και επειδη εχω αναγκη απο επικοινωνια.
    κοινως μαλακιζομαι, that's all.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    1. εγραψα οτι δε παιρνω αυτο το φορουμ σοβαρα, απο τοτε που με καταγγειλαν στη safeline κι αρχισαν οι απειλες με μηνυσεις, φανηκε το προβλημα τους...

χμ....μάλλον μιλας για τότε που έλεγες πως ήθελες να βγεις εξω και να σκοτώσεις αθώους ανθρώπους, (ναι, τότε έγινε η καταγγελία της ρεμ στη σειφλαιν)

γενικα μπαινω εδω οποτε βαριεμαι, απλα να μοιραστω καποιες σκεψεις μου (γιατι η λογοκρισια δε μ'αφηνει να τις μοιραστω ολες) και επειδη εχω αναγκη απο επικοινωνια.
    κοινως μαλακιζομαι, that's all.

πρεπει να έχει πιαστεί το χέρι σου, γιατί όλη μέρα και όλη νύχτα εδώ είσαι.

.................................................. ...........

Banned
    Το μήνυμα αυτό είναι κρυμμένο γιατί Θεοφανία είναι στη λίστα αποκλεισμού σας.