Τιποτα δεν ειναι παραξενο σε αυτον τον κοσμο . ( κασκολ με τετοιο καιρο ? )
Ολα λυνονται με κουβεντουλα . ( αν υπαρχει οικειοτητα )
Printable View
Σ/Κ ρε κόσμε, καμιά καφεδιά, λίγο χαλάρωση....
Marion , μπορει να ντρεπεται ο ανθρωπος μεχρι να παρει φορα , αλλα αμα παρει φορα να μην μαζευεται !!
Ωστε ορμητικοι σου αρεσουν , ε ? πρεπει να εισαι θυελλωδης κ εσυ !! ( δεν σε ειρωνευομαι ) .
Παντως εμενα αυτες που το παιζουν δασκαλες με ξενερωνουν .
Αλλα σωστα επισημαινεις , απειρα τα γουστα .
Σκεφτομαι οτι προσπαθω να φερω λιακαδες στην ζωη μου εστω και με το ζορι , εστω και προσποιητα , αλλωστε λενε τρωγοντας ερχεται και η ορεξη..Σημασια εχει οτι προσπαθω εστω και χωρις εσενα..
Τωρα παω να τα σκεφτω ολα αυτα σε ενα τσιπουραδικο με καλο παρεακι :P
Καλα να περνατε φορουμοπαιδα!
Θα ξαναβγουμε. Ειναι χτεσινη η ατακα, σημερα δεν τον ειδα αλλα θα τον ξαναδω. Τα μυστηρια δεν τα αφηνω αλυτα, ειδικα όταν ο αλλος συμβαινει να ειναι τοσο πολυ ο τυπος μου, πραγμα εξαιρετικα σπανιο. Δεν ειναι ο τυπος μου σπανιος, αλλα επειδη εγω ειμαι αλλου για αλλου, και ο τυπος μου αλλου για αλλου, σπανιως βρισκουμε ο ενας τον αλλο σε αυτη τη ζωη :p
χαχαχαχα!οκ,εύχομαι να διαλευκάνεις το μυστήριο!
πολύ ενοχλητικό πάντως όταν αναγκάζεσαι να τους "βιασεις" :-p
δε ξερω αν τα μυστηρια τα αφηνεις αλυτα αλλα κατι μου λεει οτι σ αρεσει ολο αυτο...
δεν προκειται να το κανω, αν θελει γυναικα λυσσαρα τελικα, θα πρεπει να βρει αλλη! εγω θελω να λυσσαει πρωτα ο αντρας για μενα, μετα εγω :P ασ κρατησουμε σε καποια πραγματα τους δυο ρολους :p