Τι σκέφτεστε; - Page 1482
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1482 of 1532 FirstFirst ... 482982138214321472148014811482148314841492 ... LastLast
Results 22,216 to 22,230 of 22967
    Senior Member
    Σκεφτομαι οτι οι γαμοι θα γινονται πλεον απο ερωτα μονον , αφου δεν υπαρχουν χρηματα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    δε μπορώ να καταλάβω πως ένας ψυχολόγος θα με κάνει να νιώσω καλύτερα; πώς θα με «απελευθερώσει»; πώς θα με κάνε να μην σκέφτομαι τόσα πολλά; δηλαδή θα πάω και θα μου πει ξεκίνα για δύο μμέρες να χαμογελάς, να ακούς χαρούμενα τραγούδια, να είσαι ευδιάθετος, μετά καντο αυτό για τρεις ημέρες, μετά για δέκα, μετά για ένα μήνα και μετά ξαφνικά θα γίνω καλα;

Μωρε και 10 μερες να γελας και 1 μηνα , μολις σουρθη ο λογαριασμος , θα σου κοπει το γελιο μαχαιρι . ......

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ειναι φυσιολογικο να βγαινεις 1 μηνα με εναν αντρα, να του εχουν δοθει πολλες ευκαιριες να σου κανει ερωτα, και να μην???

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ειναι φυσιολογικο να βγαινεις 1 μηνα με εναν αντρα, να του εχουν δοθει πολλες ευκαιριες να σου κανει ερωτα, και να μην???

Λιλ , φυσιολογικο μου φαινεται , γιατι κ εγω ειμαι αργος σε αυτα . Να εξοικειωθω πρωτα και μετα .

Senior Member
    λες ε.. εμενα μου φαινεται παραξενο.. πρεπει να το δω αλλιως?

Senior Member
    λες ε.. εμενα μου φαινεται παραξενο.. πρεπει να το δω αλλιως?
    μη το δεις αλλιως. ειναι πολυ παραξενο...

Senior Member
    Παραξενο δεν λες τπτ..Μα ενα μηνα??
    Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται καποιοι!!!
    11/12/2006

Senior Member
    αφού δεν σου κάνει αυτός (έρωτα) γιατί δεν του κάνεις εσύ? ε?

Senior Member
    ααα μαμα!!!
    Μην τα λες ετσι αυτα!!!

:P
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    ααα μαμα!!!
    Μην τα λες ετσι αυτα!!!

:P
    που διαφωνείτε περικαλώ?

Senior Member
    γιατι γουσταρω ο αντρας να με θελει και να μου το δειχνει, και να ειναι αντρας. Τι εγω θα γδυσω εμενα, θα γδυσω αυτον και θα τον βαλω στο κρεβατακι?? Να το κανω αυτο, αλλα μονο για να τον βαλω για υπνο!

Senior Member
    γιατι γουσταρω ο αντρας να με θελει και να μου το δειχνει, και να ειναι αντρας. Τι εγω θα γδυσω εμενα, θα γδυσω αυτον και θα τον βαλω στο κρεβατακι??
    εννοώ να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία που δεν παίρνει αυτός... μπορεί κι αυτός να θέλει να τον θέλεις και να του το δείχνεις... κι εξάλλου, τι? αυτός περιμένεις να γδυθεί, να σε γδύσει και να σε βάλει στο κρεβατάκι κι αυτό το λες "έρωτα"?
    η ερωτική πράξη δεν είναι κάτι που κάνει ο ένας στον άλλον αλλά κάτι που κάνουν και οι δύο μαζί, χωρίς να κολλάμε στο ποιός θα κάνει την αρχή...

Senior Member
    δεν περιμενει να παρω την πρωτοβουλια. Τον ρωτησα χτες εκει που φιλιομασταν και γουσταραμε και οι δυο, καθως "φαινοταν" στο σωμα του, του λεω ρε συ εγω θελω να πεταξω τα ρουχα μου, γουσταρω, και μου απανταει αμα θελεις βγαλτα.. Του λεω εσυ δε θες να με γδυσεις??? Οχι, μου λεει, αν ηθελα θα το ειχα κανει! Μετα απο αυτο, δεν υπαρχει περιπτωση να κουνησω ποτε το μικρο μου δαχτυλακι να βγαλω ουτε το κασκολ.

Banned
    γιατι γουσταρω ο αντρας να με θελει και να μου το δειχνει, και να ειναι αντρας. Τι εγω θα γδυσω εμενα, θα γδυσω αυτον και θα τον βαλω στο κρεβατακι?? Να το κανω αυτο, αλλα μονο για να τον βαλω για υπνο!
    Αυτό ξαναπές το...... το θέμα δεν είναι αν θα γίνει κάτι, κ να γίνει so what? Την όλη διαφορά την κάνει το πώς θα γίνει. Άμα είναι να παίρνεις τα αγοράκια από το χεράκι να τα πας στο κρεβάτι τους (με παραμύθι ή χωρίς) καλύτερα δες την baby- sitter να βγάζεις κ κανένα φράγκο.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αυτό ξαναπές το...... το θέμα δεν είναι αν θα γίνει κάτι, κ να γίνει so what? Την όλη διαφορά την κάνει το πώς θα γίνει. Άμα είναι να παίρνεις τα αγοράκια από το χεράκι να τα πας στο κρεβάτι τους (με παραμύθι ή χωρίς) καλύτερα δες την baby- sitter να βγάζεις κ κανένα φράγκο.......
    έτσι κι εμείς, τα "θηλυκά" δεν θέλουμε αγοράκια να τα παίρνουμε από το χεράκι, θέλουμε "αρσενικά' να μας βουτάνε από το μαλλί και στο κρεβάτι, όπως στην εποχή του χαλκού... τέλος πάντων, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...
    εξάλλου τα όρια του "φυσιολογικού" καθορίζονται από τα ήθη και τις συνήθειες των πολλών κάθε φορά...