θα παρουμε κ σενα μαζι! :p
Printable View
για να βρεις ανδρα, οχι, με τπτ.
για να επικοινωνεις καλυτερα με τους ανθρωπους ομως, αν ανακαλυψεις οτι εχεις καποιο ελλατωμα που βελτιωνεται και μπορεις να το δουλεψεις, ειναι πολυ καλο να το προσπαθησεις.
κατα την γνωμη μου, ενας ανθρωπος δεν τα παει καλα με τους αλλους, ανεξαρτητως φυλου.
δεν δεχομαι οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει προβληματα τεραστια με το αλλο φυλο αλλα τα παει μια χαρα με το δικο του...
οσο αναφορα το γυναικειο φυλο δεν νομιζω να παει κ τοσο καλα η σχεση με το ομοιο του..........
οποτε 2 σε 1 χειροτερα εαν δεν βρισκεις γκομενο και δεν εχεις και καλες φιλες να βγειS
καλε κ εγω καπαρωμενη ειμαι, να βγουμε για ποτακι απλα τα κοριτσια ειπα :p
ωραια θα πω και στον δικο μου να φερει να εχουμε κ επιλογες!
δεν θελω προξενιο....θα αισθανομαι ασχημα :( και έτσι προγραμματισμένα εγώ δεν μπορώ
εσείς πόσο χρονών είστε κορίτσια;
να ρωτήσω κάτι; εσείς τι κάνετε και έχετε σχέση; δλδ τους πιάνετε κουβέντα για να τους προσεγγίσετε, τους χαμογελάτε και τους κάνετε διάφορα τέτοια; ή απλά αυτοί σας προσεγγίζουν;
γτ εμένα δεν με προσεγγίζει κανένας :(
εγω ειμαι 27. η ρεμεντι ειναι 65
σου μιλανε εκεινοι πρωτοι αν δουν φως, εσυ απλα χαμογελας!!!! :)
επισης βλεπεις τον χαρακτηρα του και πρατεις αναλογα. πχ αν ειναι ενα παπαδοπαιδι κ στην πεσει δεν θα αρχισεις να ριχνεις καντιλια για πλακα....
γτ εσάς σας πλησιάζουν και εμένα όχι; :(
δεν ξερω εμενα προσωπικα μου εχουν πει μερικοι πως ειμαι αντρας σε σωμα γυναικας. ισως βλεπουν κανα κολιτο τους σε μενα τι να πω :p
κοιτα οι 2οαριδες θελουν τις ευκολες, αμα δεν εισαι ευκολη και θες δεσμο πρεπει να κοιταξεις για μεγαλυτερους, στα 25-26