οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 47 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 704
    Banned
    Παιδιά πέρα από αυτά τα μαγαζιά στα οποία ποτέ δεν πατάω και ίσως για αυτό έχω μείνει μόνη μου υπάρχει και άλλο ένα πράγμα που με προβληματίζει.
    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν σχέση. Δηλαδή ακόμα και ερωτευμένος να μην είναι κάποιος όλο και κάποια θα έχει για να περνάει την ώρα του. Ε άμα είναι έτσι δηλαδή εγώ πώς θα βρω κάποιον;
    Εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί κάποιος μόνος και ειδικά αν δεν έχει κάποιο κουσούρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Παιδιά πέρα από αυτά τα μαγαζιά στα οποία ποτέ δεν πατάω και ίσως για αυτό έχω μείνει μόνη μου υπάρχει και άλλο ένα πράγμα που με προβληματίζει.
    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν σχέση. Δηλαδή ακόμα και ερωτευμένος να μην είναι κάποιος όλο και κάποια θα έχει για να περνάει την ώρα του. Ε άμα είναι έτσι δηλαδή εγώ πώς θα βρω κάποιον;
    Εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί κάποιος μόνος και ειδικά αν δεν έχει κάποιο κουσούρι.
    αυτη η απολυτοτητα σου βαζει πολλες τρικλοποδιες εμμανουελα, πιστεψε με!
    δεν εχουν ΟΛΟΙ σχεση!
    εγω ξερω πολλους χωρις σχεση σε ολες τις πιθανες ηλκιες. το ιδιο και οι αλλοι, αν τους ρωτησεις.
    σου φαινεται λογικο εσυ να βλεπεις ολους οσους εχουν σχεση κι εμεις να βλεπουμε κι ελευθερους?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτη η απολυτοτητα σου βαζει πολλες τρικλοποδιες εμμανουελα, πιστεψε με!
    δεν εχουν ΟΛΟΙ σχεση!
    εγω ξερω πολλους χωρις σχεση σε ολες τις πιθανες ηλκιες. το ιδιο και οι αλλοι, αν τους ρωτησεις.
    σου φαινεται λογικο εσυ να βλεπεις ολους οσους εχουν σχεση κι εμεις να βλεπουμε κι ελευθερους?
    μα όλοι σε ολόκληρο το έτος μου έχουν σχέση δεν το βγάζω από το κεφάλι μου αυτό :(
    Μόνο ένα παιδί δεν έχει και αυτό έχει ένα πρόβλημα να το πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    πηγαινα σε μεγαλα κλαμπ απο μικρη και για χρονια και αυτο που καταλαβα και εμαθα ηταν οτι δεν διασκεδαζεις οσο νομιζεις εαν δεν τα σκασεις για να εχεις τραπεζι με 180 ευρω το μπουκαλι. γιατι αλλιως στριμωχνεσαι στο μπαρ στον ιδρωτα και την βαβουρα και δεν μπορεις ουτε να χορεψεις να μιλησεις η να φχαριστιθεις με την παρεα σου. που ειναι το ωραιο.

ειχα παει σε μεγαλο κλαμπ της παραλιακης που τα σκας τα λεφτακια σου και ενω περιμεναμε 3 τεταρτα μας ειπαν πως ''δεν μπαινει αλλος''! ενω φυσικα διπλα μες στην μουρι μας μπαζανε τους μουρατους και τις γλαστρες με τα πλαστικα βυζια/

τωρα που ειναι η κριση και κλεινουν το ενα μετα το αλλο καλα να παθουνε! εμενα ισα ισα που μαρεσουν τα κλαμπ κ ο χορος πολυ, αλλα δεν μπορω την νοοτροπια τους πλεον. παλιοτερα δεν ηταν ετσι!
    Εχω χασει την επαφη με τα clubs εδω και αρκετα χρονια, ειμαι της γενιας Loft-Loft και του +Soda (στο οποιο δεν πηγαινα, απλα ηταν της μοδας τοτε), καθως και του Camel (εκει ειχα παει καποιες φορες). Οποτε δεν γνωριζω απο πρωτο χερι πως εχει εξελιχθει η πορτα. Αλλα συμφωνω πως το μπουκαλι/τραπεζι ειναι... η επιλογη αν δεν θες να στριμωχθεις.

Επισης υπηρχε ενα καταπληκτικο μικρο club (καταπληκτικο αν ακους αυτη τη μουσικη) στις αρχες της Συγγρου, το City Groove, το οποιο και ευχομαι καποια στιγμη να ξανανοιξει.
    Γινονται καποια re-unions (μπορεις να τα βρεις στο youtube) αλλα δεν εχει ανοιξει κανονικα.

Senior Member
    μα όλοι σε ολόκληρο το έτος μου έχουν σχέση δεν το βγάζω από το κεφάλι μου αυτό :(
    Μόνο ένα παιδί δεν έχει και αυτό έχει ένα πρόβλημα να το πω...
    Εμμανουελα, εχει κι αλλους ανθρωπους εκτος απ το ετος σου... στην κοινωνια... σε ενδιαφεροντα εξωσχολικα.... σε μπαρακια, παραλιες, συλλογους, ομιλους, γυμναστηρια ΠΑΝΤΟΥ!!!!! ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΘΕ!
    (παρολο που περιττο να σου πω, οτι δεν το πιστευω με τπτ. προφανως εξαιρεις οσους δεν σου αρεσουν)

Senior Member
    εμμανουελα εχει δικιο η ρεμ! εγω πχ οταν τσακωνομουν με κανα γκομενο εβλεπα παντου ελευθερες και ζηλευα, οταν νομιζα πως ημουν εγκυος εβλεπα παντου γκαστρωμενες. τωρα που θελω σκυλο βλεπω παντου κοσμο με κουταβια στον δρομο. βλεπεις αυτο που θες να δεις!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Κουσούρια εχουν ολοι οι ανθρωποι.
    Αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο.
    Και επισης σε αλλους ειναι εμφανη απο την αρχη, ενω σε αλλους... απλα περιμενουν να τα ανακαλυψεις. :p
    Αμα ψαχνεις για το τελειο, μαλλον θα απογοητευτεις.

Banned
    ειλικρινά από τα αγόρια του έτους μου μόνο ένα δεν έχει άντε δύο. Και οι περισσότεροι έχουν σχέση με άτομα από τη σχολή.
    και ακόμα και λίγοι να ήταν μόνοι πως εμένα θα μου τύχαινε κάποιος από αυτούς τς λίγους να με θέλουν;
    Δεν είναι δυνατόν όλες ανεξαρτήτως να έχουν σχέση και εγώ να μην μπορώ. Θα αρχίσω να πιστεύω πως τους ''καπαρώνουν'' για αυτό έχουν. Οι περισσότερες έχουν το ίδιο από τότε που ξεκινήσαμε τη σχολή.
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα μου είναι πως δεν έχω αυτό που λένε την γυναικεία πονηριά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς πια.

Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Κουσούρια εχουν ολοι οι ανθρωποι.
    Αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο.
    Και επισης σε αλλους ειναι εμφανη απο την αρχη, ενω σε αλλους... απλα περιμενουν να τα ανακαλυψεις. :p
    Αμα ψαχνεις για το τελειο, μαλλον θα απογοητευτεις.
    δεν ψάχνω τον τέλειο, αλλά όχι και κάποιον όπως τον μόνο ελεύθερο που ξέρω που δεν λέει καλημέρα σε κανέναν μα σε κανέναν μέσα σε αυτή τη σχολή αλλά ούτε και αλλού.

Senior Member
    αυτο με το καπαρωμα ειναι ενα θεμα οντως....και οι αλλοι γινονται gay

αχ ξερω πως νιωθεις μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αν θελεις στειλε μ πμ να βγουμε

Senior Member
    Υπερ-απλουστευση, δε νομιζεις? :)

Banned

αχ ξερω πως νιωθεις μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αν θελεις στειλε μ πμ να βγουμε
    αλήθεια; σε ευχαριστώ! Αν αισθάνομαι καλά καμιά μέρα μπορεί να σ στειλω.

Senior Member
    ειλικρινά από τα αγόρια του έτους μου μόνο ένα δεν έχει άντε δύο. Και οι περισσότεροι έχουν σχέση με άτομα από τη σχολή.
    και ακόμα και λίγοι να ήταν μόνοι πως εμένα θα μου τύχαινε κάποιος από αυτούς τς λίγους να με θέλουν;
    Δεν είναι δυνατόν όλες ανεξαρτήτως να έχουν σχέση και εγώ να μην μπορώ. Θα αρχίσω να πιστεύω πως τους ''καπαρώνουν'' για αυτό έχουν. Οι περισσότερες έχουν το ίδιο από τότε που ξεκινήσαμε τη σχολή.
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα μου είναι πως δεν έχω αυτό που λένε την γυναικεία πονηριά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς πια.
    παραμενεις στο "ετος" και δεν σχολιαζεις καθολου οτι ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ!
    ειδες? επικεντρωνεσαι παντα στο αρνητικο.
    ειναι αυτο που σου ειπα οτι εισαι απολυτη και περιχαρακωνεσαι σε οτι πεις. γινε λιγο πιο ευελικτη.
    πιθανως να σου λειπουν καποιες κοινωνικες δεξιοτητες, ΝΑΙ.
    μπορει οχι πονηρια, μπορει να σου λειπει τσαχπινια, μπορει να φορας παρωπιδες και να μην βλεπεις γυρω σου κι ας κοιτας. πολλα μπορει.

Senior Member

αντε βγειτε παναγιαμ να ξεστραβωθει λιγο αυτο το μικρο, δεν αντεχω αλλο!!!

Senior Member
    ρεμ ναι μπορει να της λειπει κατι η να χει και κουσουρια και παραξενιες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει κατι ωστε να αρεσει σε καποιον, εαν καποιο απ τα ελλατωματα σου δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ δεν χρειαζεται να το πιεσεις σωνει κ καλα για να βρεις αντρα, ετσι θα δεις και ποιος πραγματικα ενδιαφερεται γι αυτο που εισαι! σε πολλους αρεσουν οι κουνιστες λιγιστες τσαχπινες ναι, σε αλλους αρεσουν οι πιο κλειστες - παρθενες πες το οπως το θελεις. ομως αυτο δεν παει να πει πως δεν υπαρχουν αντρες που θα ενδιαφεροντουσαν για σενα!

επισης στην χειροτερη των περιπτωσεων....μπορεις να γνωρισεις και κοσμο μεσω φεισμπουκ

Page 14 of 47 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast