Originally Posted by
Tomhet
Έ εντάξει τώρα έκλεισες στόματα ρε σύ....Στο πρώτο σου post εδώ έγραφες εξισώσεις στον μαυροπίνακα για το πως εξηγούνται όλα για όλους και τώρα μας πετάς το αποστομωτικό "περνάτε όπως θεωρείτε εσείς καλά" ....
Antreas MpR aka Πόντιος Πιλάτος aka Ιησούς....μιλάμε μιλάμε μιλάμε για να μας πείς στο τέλος "whatever works, αγαπάτε αλλήλους και have fun"
...κάνε μας και την σταυρωτή χειρονομία με τον παράμεσο να νιώσω πιο ολοκληρωμένος. :P
Και btw όπως εσύ λες οτι δεν είσαι gay για να τα έχεις καλά με τα οπίσθια μου και να σε φοβάμαι αν ποτέ ναυαγήσουμε σε νησί όπως έγραψα πιο πάνω, έτσι και εγώ δεν είμαι gay για να τα έχω καλά με τον δικό σου κόσμο και παράλληλα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι και ο ίδιος. Κράτα απλά το ότι δεν είμαι gay με τον δικό σου κόσμο...αλλά οι κόσμοι μας μπλέκονται Αντρέα, γιαυτό και η συζήτηση. Δεν βλέπω κάτι το κακό.
ΥΓ: δεν αρέσει σε όλους η χορευτική χαρούμενη μουσική για να τρίβουν τα οπίσθια τους στην πίστα και να λές οτι "περνάνε καλά"...Αυτό τους κάνει μίζερους, λάθος η οτιδήποτε?
Σε κάποιους αρέσει η μελαγχολική μουσική σε άλλους η επιθετική κλπκλπ. Για αυτούς ίσως να μην έλεγες το ίδιο εύκολα το "περνάνε καλά" γιατί είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία που δίνει ικανοποιηση...Δεν είναι όλα γύρω απο την χαρά όπως την ορίζεις. Σε κάποιους αρέσει να σπαζοκεφαλιάζουν να ιδρώνουν να κοπιάζουν. Θα ήταν χαζό να μην περιμένεις να απογοητεύονται κιόλας όμως στην προσπάθεια καθώς δεν είναι πάντα ευχάριστη διαδικασία...απλά ο σκοπός είναι τέτοιος που σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο.