Results 211 to 225 of 781
-
16-07-2013, 20:25 #211
- Join Date
- Jul 2012
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 798
Μπα...τρία θα είναι τα τινά...ή δεν είναι "οι περισσότερες" έτσι, ή θα λέω ψέμματα ή θα τις έχω απογοητεύσει στην συνέχεια! ...
το Νο3 το αποκλείουμε καθώς είπα πως δεν έχω βρει καμία (έστω για να την απογοητεύσω)...το 2 δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξουμε...οπότε το μόνο πάνω στο οποίο μπορώ να επιχειρηματολογήσω είναι το πρώτο!
Εκτός και αν είμαι σαν τον κουασιμόδο πχ οπότε είμαι πολύ δύσκολο υλικό για να ....δουλέψει κανείς :P Εϊμαι πάντως ανοιχτός σε όλα τα σενάρια ακόμα και αν θες να το διαπιστώσεις μόνη σου!
Όχι δεν στην πέφτω γιατί έχω κανένα λόγο να αισθάνομαι την οποιαδήποτε έλξη απέναντι σου, αλλά δεν αρνούμαι το ότι ψάχνω κάτι σαν αυτό που ανέφερα πιο πάνω.
ΥΓ: άσε που η ευγένια είναι κάτι τελείως υποκειμενικό όπως φαίνεται στις μέρες μας γιατί κάποιες/κάποιοι προφασίζονται τα "ίσα δικαιώματα" για να μπορούν να εκφράζονται όπως εκείνοι νιώθουν ελευθερα (χωρίς να είναι θέμα ισότητας) καταλήγοντας το λιγότερο χυδαίοι.
- 16-07-2013, 20:26 #212
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- Athens
- Posts
- 699
Είμαι Ανεγκέφαλος για πολλούς λόγους(η άποψη μου πάνω στης σχέσεις δεν νομίζω ότι είναι ένας από τους λόγους πάντως).Και δεν θα είχα προσβληθεί αν το έλεγες αυτό γιατί καλός η κακός δουλεύω από πιτσιρικάς και ήμουν πάντα περιτριγυρισμένος από πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο "σοφούς".Με τους οποιους δεν τα βλέπω πάντα eye το eye φυσικά,γιατί είναι άλλης γενιάς και ακούς διαφορα.Τέλος πάντων.Και τι να πω από την αρχή...Δεν άνοιξα εγώ το topic ώστε να αναλύσω των εαυτό μου.
Τέλος πάντων,η άποψη μου είναι,περνάτε καλά όπως θεωρείται εσείς καλά και μην περιμένετε από τους άλλους να περνάνε καλά με των ίδιο τρόπο.Οποτε,όταν σας τύχει το"δυσάρεστο"μην κλαψουρίζετε,απλά προχωρήστε να γνωρίσετε κάποιον άλλων.Μου φαίνεται πολύ απλό και μη άδικο.
16-07-2013, 20:29 #213
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Η υπεραναλυση της υπεραναλυσης για το τιποτα..Τρομερο!Ενταξει η διαθεση σας..Ολον αυτον τον οιστρο που τον βρισκετε και γραφετε υπερδιπλα σεντονια για το τι φταιει και δεν δινεται συνεχεια σε ενα ραντεβου..!Ανατριχιαζω!
16-07-2013, 20:30 #214
- Join Date
- May 2012
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,451
16-07-2013, 20:43 #215
- Join Date
- Jul 2012
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 798
Έ εντάξει τώρα έκλεισες στόματα ρε σύ....Στο πρώτο σου post εδώ έγραφες εξισώσεις στον μαυροπίνακα για το πως εξηγούνται όλα για όλους και τώρα μας πετάς το αποστομωτικό "περνάτε όπως θεωρείτε εσείς καλά" ....
Antreas MpR aka Πόντιος Πιλάτος aka Ιησούς....μιλάμε μιλάμε μιλάμε για να μας πείς στο τέλος "whatever works, αγαπάτε αλλήλους και have fun"
...κάνε μας και την σταυρωτή χειρονομία με τον παράμεσο να νιώσω πιο ολοκληρωμένος. :P
Και btw όπως εσύ λες οτι δεν είσαι gay για να τα έχεις καλά με τα οπίσθια μου και να σε φοβάμαι αν ποτέ ναυαγήσουμε σε νησί όπως έγραψα πιο πάνω, έτσι και εγώ δεν είμαι gay για να τα έχω καλά με τον δικό σου κόσμο και παράλληλα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι και ο ίδιος. Κράτα απλά το ότι δεν είμαι gay με τον δικό σου κόσμο...αλλά οι κόσμοι μας μπλέκονται Αντρέα, γιαυτό και η συζήτηση. Δεν βλέπω κάτι το κακό.
ΥΓ: δεν αρέσει σε όλους η χορευτική χαρούμενη μουσική για να τρίβουν τα οπίσθια τους στην πίστα και να λές οτι "περνάνε καλά"...Αυτό τους κάνει μίζερους, λάθος η οτιδήποτε?
Σε κάποιους αρέσει η μελαγχολική μουσική σε άλλους η επιθετική κλπκλπ. Για αυτούς ίσως να μην έλεγες το ίδιο εύκολα το "περνάνε καλά" γιατί είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία που δίνει ικανοποιηση...Δεν είναι όλα γύρω απο την χαρά όπως την ορίζεις. Σε κάποιους αρέσει να σπαζοκεφαλιάζουν να ιδρώνουν να κοπιάζουν. Θα ήταν χαζό να μην περιμένεις να απογοητεύονται κιόλας όμως στην προσπάθεια καθώς δεν είναι πάντα ευχάριστη διαδικασία...απλά ο σκοπός είναι τέτοιος που σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο.
16-07-2013, 21:06 #216
- Join Date
- Jul 2013
- Location
- Athens
- Posts
- 699
Για μένα δεν αξίζει των κόπο,στην χρονική περίοδο που ζούμε,στην ηλικία μου να ψάχνομαι για έρωτες.Η να ακούω γυναίκες στην ίδια ηλικία να το κάνουν.Μετά τα 35+ αρχίστε την κλαψούρα,μέχρι τότε όλα πιθανά είναι ακόμα.
Και ας την λήξουμε την μεταξύ μας συζήτηση γιατί το παιδεύουμε άδικα και αρχίζουμε να χανόμαστε από το topic.
16-07-2013, 21:06 #217
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 617
Οπως και ματαιοτις ματαιοτητων τα παντα ματαιοτις!!! αυτο συμπερανα και γω και κατεληξα να ειμαι απολυτη πια οπως και να μην "σκαω".
Οταν υπηρξε και ακομη ειναι περιοδος που εγω ημουν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και εκλαιγα λεγοντας μου ειπαν αυτο μου εκαναν το αλλο,γιατι μου φερθηκαν ετσι απαισια, ακουσα πολλους να απαντουν ε και τι εγινε σιγα????!!! Γενικα διαπιστωσα οτι επικρατει ωχαδερφισμος! και η ζωη συνεχιζεται...μαθαινεις και γινεσαι αναισθητος και συ και αναπολεις τον παλιο καλο εαυτο σου
16-07-2013, 21:49 #218
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 134
Μη το παρεις προσωπικά, αλλα αυτο που ειπες σκέψου το λιγο διαφορετικά. Ισως η απαντηση ειναι "επειδη δεν εισαι τιποτα το ιδιαίτερο, και υπαρχει υπερπροσφορα στην κατηγορία σου, που το δινει ευκολα".
Υπαρχουν και στην σημερινη "και γαμω την εποχή σου", πολλες γυναικες που τις κυνηγάνε μέρα νύχτα τοσοι άντρες. Ε κατι θα εχουν αυτες που δεν εχει ο μέσος ορος.
16-07-2013, 22:20 #219
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 617
τις κυνηγανε ναι! αυτες τους καθονται???? ή ειναι και αυτοι κατω του μεσου ορου και απλα δεν θελουν απο εγωισμο να το παραδεχτουν????
ξερω περιπτωση κοπελας πανεμορφης, εξυπνης, ευγενικης ολα τα καλα του Θεού η μιση σχολη τη γουσταρε και ο φιλος της την εκανε ρεζιλι και την απατησε με μια αντικειμενικα οχι και τοσο ομορφη!!!! ειστε οτι να ναι!!!!
16-07-2013, 22:24 #220
- Join Date
- May 2012
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,451
16-07-2013, 22:31 #221
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Αν κανεις σκεψεις τυπου "τι εχει αυτη που δεν εχω εγω" ή "δεν ειμαι τιποτα το ιδιαιτερο εγω" εχασες το παιχνιδι και εαυτο!!
Ειμαστε ολοι ιδιαιτεροι μα και διαφορετικοι..Σε αλλους κανουμε,σε αλλους οχι οπως και σε εμας καποιοι κανουν και καποιοι αλλοι οχι..Τοσο απλα.
16-07-2013, 22:35 #222
- Join Date
- May 2012
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,451
16-07-2013, 22:39 #223
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Το καταλαβα..!Και επειδη εγω ανεφερα την απελπισια,δεν το ειπα για κακο..Εχω πιασει και εγω τον εαυτο μου σε ολες τις διαπροσωπικες σχεσεις να ειμαι λιγο απελπισμενη λογω μοναξιας πχ..Ειναι ανθρωπινο αυτο και μπορει αθελα σου να το βγαζεις και προς τα εξω αυτο.Αυτο "πνιγει" τον αλλον που ως πρωτη επαφη θελει μια χαλαρη γνωριμια..Τελος παντων.
16-07-2013, 22:44 #224
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Και καπου εδω κολλαει το "να μαζευτουμε μια μερα εμεις που δινουμε συμβουλες να τις τηρησουμε" :P
16-07-2013, 23:09 #225
- Join Date
- Jul 2012
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 798
Τελείως offtopic αλλά σχετικό με τα τελευταία λίγα post...
Αυτό που ανέφερες mnimonio είναι αυτό για το οποίο μίλησε και ο vagpap λίγες σελίδες πριν, περι survival of the fittest...Πράγματι θεωρώ πως είναι πολύ πιο εμφανές το φαινόμενο αυτό απο τις γυναίκες προς τους άντρες παρά το αντίθετο καθότι θεωρώ πως υπάρχει αυτή η έμφυτη τάση του "να προστατέψω" και "να προστατευτώ" απο τα δύο φύλα.
Γενικά μιλώντας απο τα παραδείγματα τις ζωής μου νομίζω οτι έχω συναντήσει τραγικά περισσότερες φορές τους άντρες να δέχονται τις αδύναμες γυναίκες παρά το ανάποδο.
Τώρα αυτό που είπε η howtodream...η φράση που συνοπτικά θα μπορούσαμε μάλλον να πούμε οτι δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης (που δεν νομίζω οτι τελικά την διακρίνει αλλά η φράση αυτή νομίζω είναι εύκολο να ερμηνευτή έτσι), ή αλλιώς αδυναμία....δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος άντρας θα ένιωθε αποστροφή μπροστά σε κάτι τέτοιο.
Μπορεί όντως να συμβαίνει, εγώ πάντως δεν νομίζω να το έχω συναντήσει.
Προσωπικά μιλώντας και πάλι όμως ήθελα ουσιαστικά με την ευκαιρία να αναφερθώ το εξής...
Επειδή έχω κάνει αυτήν ακριβώς την σκέψη άπειρες φορες και σε άπειρες παραλλαγές για τον εαυτό μου, παρά το ότι δεν βλέπω να υστερώ σε κάτι επιφανειακό σαν άνθρωπος...δηλαδή δεν είναι οτι σε καμία περίπτωση έχω χαρακτηριστικά που θα με καθιστούσαν (συγγνώμη για την έκφραση) άσχημο, ή αντιπαθητικό κλπ. παρόλαυτα έχω γενικά πολλές ανασφάλειες όχι όμως επιφανειακές που θα μπορώ υπο άλλες συνθήκες να τις αντισταθμίσω με (εξίσου επιφανειακά) αντίμετρα. Όπως το τυχαίο φλέρτ ή τα τυχαία σαλιαρίσματα κλπ απλά και μόνο για να νιώσω καλύτερα παίρνωντας πχ σαρκική επιβεβαίωση.
Οι ανασφάλειες που θεωρώ πως έχω σαν άνθρωπος και που προφανώς κατ'επεκταση βγαίνουν και προς τα έξω είναι το ότι μέσα απο τις διάφορες καλλιτεχνικές μου ανησυχίες νιώθω οτι απλά δεν θα καταφέρω ποτέ να αγγίξω αυτούς που θαυμάζω στους τομείς που με ενδιαφέρουν. Στην μουσική πχ ούτε συνθετικά, ούτε τεχνικά, ούτε απο πλευράς ηχογράφισης και μουσικής παραγωγής (τα πράγματα που εχω ασχοληθεί), ούτε συγγραφικά στις χαζομάρες που γράφω κατα καιρούς, ούτε πχ σε άλλα μικροhobby που έχω.
Και ώρες ώρες πραγματικά απορώ με όλους εκείνους που είναι θεατές, αναγνώστες, ακροατές....που δεν νιώθουν την ανάγκη να αφήσουν κάτι πίσω σαν άνθρωποι....νιώθω οτι ποτέ δεν θα κάνω κάτι άξιο αναφοράς και αυτό θα με κάνει στα μάτια μου πάντα "λιγότερο". Αυτό προφανώς βγαίνει προς τα έξω με τρόπους που ίσως δεν μπορώ να κρύψω.
Παρόλαυτα.....και σε αυτό θέλω ουσιαστικά να καταλήξω είναι πως έναν τέτοιο άνθρωπο σαν αυτόν που περιέγραψα μόλις (ουσιαστικά ναι...τον εαυτό μου) θα τον δεχόμουν με ότι καλύτερο έχω στην καρδιά μου γιατί νιώθω πως μέσα απο αυτή την ανασφάλεια για το οτι δεν θα αφήσω έργο πίσω μου δεν κρύβεται ούτε μιζέρια, ούτε πίκρα, ούτε κακία αλλά απλά ανησυχία για κάτι που μου είναι πολύ σημαντικό.....την τέχνη στην προκειμένη περίπτωση.
Ένας τέτοιος, αφάνταστα ανασφαλής ουσιαστικά άνθρωπος, θα ήταν για μένα η καλύτερη παρέα, ο καλύτερος σύντροφος και ένα άτομο που πραγματικά θα ήθελα να είχα δίπλα μου, μονο και μονο για την διαρκή του αναζήτηση για ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά και τον πικραίνει σε κάποια πλαίσια. Και ας διαφωνούσα μαζί του σε ότιδήποτε άλλο.
Το να ξέρω ότι ένας τέτοιος ανασφαλής, για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, άνθρωπος υπάρχει κάπου, με κάνει απλά να νιώθω λίγο καλύτερα για μένα που έχω αυτό το τόσο μεγάλο κενό μέσα μου γιατί η αναζήτηση αυτή για το "έργο" που ουσιαστικά δεν θα αφήσω ποτέ πίσω μου, ξέρω οτι δεν έχει να κάνει με επιδερμικές ανησυχίες, ούτε με ζωώδη ένστικτα ούτε με "ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας". Το τελευταίο είναι ο αντίποδας στον οποίο βλέπω να ζει η πλειοψηφία, όχι αντρών, όχι γυναικών αλλά ανθρώπων.
Απλά μια τέτοιου είδους ανασφάλεια....δε ξέρω....την θεωρώ πολύ γοητευτική γιατί πηγάζει απο κάτι, κατ'εμέ, δημιουργικό. Δυστυχώς όμως δεν είναι το μόνο κριτήριο και φυσικά δεν είναι το μόνο πράγμα που καθορίζει τις επιλογές κάποιου. Η ιδέα πάντως πως ένας ντροπαλός, κλειστός, ανασφαλής άνθρωπος θα μπορούσε να στηρίζει όλες αυτές τις εμμονές του σε κάτι τέτοιο όπως αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, αποτελεί για μένα τουλάχιστον το κύριο κριτήριο έλξης. Δυστυχώς για μένα όμως, συνήθως βρίσκεται κάποιος πιο ευθύς, πιο ανοιχτός στην πορεία και αρπάζει απο το χέρι τον άνθρωπο αυτό όταν πρόκειται για γυναίκα γιατί όπως και να το κάνουμε αν είναι όμορφη η κοπέλα, θα την διεκδικήσουν αρκετοί για την χαριτωμενιά της και μόνο, οπότε προς το παρόν μένω μπουκάλα! :P Και σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινά ο χείμαρρος της ολης αυτής συζήτησης για το γιατί πχ γυναίκες έλκονται απο πιο δυνατούς άντρες και οι άντρες κυνηγούν τις όμορφες κλπκλπκλπ...πάει προς επιφάνεια το βαθυσκάφος οπότε το αφήνω εδώ. :)
Συγγνώμη για το μεγάλο, όπως πάντα κείμενο, απλά ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου και άρπαξα την ευκαιρία.
Similar Threads
-
Πρώτο ραντεβού
By nikiii in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 5Last Post: 15-08-2012, 13:05 -
γιατι οι αντρες δεν πηγαινουν για ψυχοθεραπεια?
By Lou! in forum Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική ΥποστήριξηReplies: 13Last Post: 01-06-2011, 02:17 -
Τα Πρωτα ραντεβου!
By Adzik in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 50Last Post: 12-02-2010, 23:37 -
Μετά απο 8 χρόνια χωρισμός γιατί?
By mike1978 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 200Last Post: 26-01-2009, 13:18 -
πρωτο ποστ
By Favlos_Kiklos in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 2Last Post: 28-09-2007, 20:44
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....