Quote:
Originally posted by leo79
θα την δεχομουν γιατι την αγαπαω&την συγχωρω για ολα
μισο λεπτο, για πιο πραγμα την συγχωρεις ακριβως??
Εισαι σιγουρος οτι αμα της ελεγες κατι τετοιο σημερα δεν θα γελαγε μαζι σου μεχρι δακρυων????
Τι ακριβως εκανε η κοπελα για να την συγχωρησεις???
Συμφωνα με τις αφηγησεις σου εσυ εισαι αυτος που εκανε φαουλ και οχι αυτη.
Το οτι δεν σου ειπε εκεινη την στιγμη οτι ξερεις εχω στραβωσει με αυτο και αυτο, γιατι ειναι σφαλμα??
Πως μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον γιατι θελει να δει τι γινεται μεσα του και μετα να πει οτι σκεφτεται???
Το μετα δεν εχει χρονικο προσδιορισμο εκτος αν ετσι μας βολευει.
Επισης πως εισαι σιγουρος στο πως θα αντιδρουσες εσυ αν ησουν στην θεση της???
Οχι βεβαια, δεν μπορεις γιατι δεν ηρθες.
Προτεινω λοιπον να μυριζουμε πρωτα τα δικα μας σκατα τι σοι βρωμα εχουν και μετα να ασχολουμαστε με των υπολοιπων, σωστα???
οπως ειχε κανει&αυτη.
δεν φαινεται να σε συγχωρεσε, τα πεπραγμενα αυτο δειχνουν.
Η μαλλον να το ξεπερασε τελειως.
τελειωνει η αγαπη;
προφανως και τελειωνει.
Οπως ολα αλλωστε....
δεν το ηξερα αυτο γιατι εμενα δεν μου τελειωσε ποτε.
θα σου τελειωσει θες δεν θες.
Οταν θα αφοσιωθεις στην επομενη γυναικα το ολο στορυ θα ειναι μια αναμνηση και τιποτα αλλο.
απλα με την ανοητη \"περιπετεια\" που ειχα καταλαβα ποσο κενα ειναι ολα εαν δεν υπαρχουν τα αισθηματα στη μεση.
ανοητη την λες τωρα γιατι υπαρχουν συνεπειες.
Την στιγμη που ετρεχε δεν νομιζω να ηταν ανοητη αλλα πολυ ενδιαφερουσα....
αλλα βεβαια στην εποχη του sex οπου ζουμε σημασια δεν εχουν τα αισθηματα αλλα οι στιγμιαιες απολαυσεις μεχρι τελικης πτωσεως..
αγαπητε μου στο σπτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
τελικα αυτο που καταλαβα&με την βοηθεια καποιων \"φιλων\" εδω μεσα ειναι οτι χωρισαμε λογω της υπερβολικης αγαπης που της εδειξα.
πως το καταλαβες αυτο???
θα σου πω πολυ απλα γιατι χωρισατε.
Ειχατε κανει μια κοινη συμφωνια και την εσπασες.
Το στορυ σας δεν προεβλεπε και πειραματα με αλλες γυναικες.
Απο την στιγμη που την εσπασες την συμφωνια ησουν με το ενα ποδι εκτος.
Αλλα βλεπω οτι θες να χρυσωσεις το χαπι και να βγεις και απο πανω.....
προσπαθησα να κανω οτι ηταν δυνατο για να μην βαριεται&να παιρναει καλα μαζι μου, να ειναι ευτυχισμενη.
το ιδιο σκεφτοσουν και οταν εκανες το πιτσι πιτσι με την αλλη στο τηλεφωνο??? οτι εκεινη την στιγμη περναει καλα μαζι σου??? και γιατι δεν την φωναζες την στιγμη που περνας εσυ καλα να περασει και αυτη καλα εξισου???
Η τελικα προσπαθουσες οντως να περναει καλα, αλλα μονο οποτε εσυ μπορουσες και ησουν διαθεσιμος???
εγω δεχτηκα την αγαπη της&καταλαβα ποσο με θελει. αυτη ομως αντι να δεχτει την αγαπη που της εδειξα με εδιξε απο την ζωη της ετσι απλα..
α οκ, αρα εσυ μπορεις να παιζεις με γυναικες μια χαρα και πρεπει να το δεχτει και αυτο σωστα??
γιατι η αγαπη που της ειχες περιλαμβανει και αυτο το πακετο ναι η οχι???
κριμα γιατι δεν θα την ξανααγαπησει ποτε κανεις οσο εγω..
οπα??? τι σεναριο ειναι αυτο???
πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα??
πως προεξοφλεις τον επομενο της???
Και τι θα πεις αν την δεις αυριο στο δρομο και δεις οτι ειναι ευτυχισμενη η αν το μαθεις απο φιλους???
Δεν σου κανει τρομερα εγωιστικο αυτο που λες??
Ξερεις στην ελλαδα εχει 5.000.000 αντρες, λες να εισαι εσυ ο μοναδικος αντρας για αυτην???
γιατι να χωριζουν τοσο ανοητα δυο ανθρωποι που αγαπησαν&αγαπηθηκαν τοσο;
καθολου ανοητα, οι περισσοτεροι ανθρωποι χωριζουν για τους ιδιους περιπου λογους που χωρισατε και εσεις.
εμενα δεν μου τελειωσε τιποτα&ειχα να δωσω ακομα παρα πολλα.
φανταζομαι οτι εννοεις και αλλες κοπελλες στο πακετο ετσι???