χαχαχαχα....ελις ψευδεσαι ασυστολως!!!!!!!!
Printable View
το ξυπνημα για ΣΚ στους περισσότερους ειναι ευχαριστο. εμένα μια από τα ίδια. οχι βεβαια με ταχυκαρδια κλπ..περισσοτερο με θλιψη. οχι βεβαια οτι δεν θερμομετρηθηκα ή οτι δεν τσεκαρα τον εαυτο μου για συμπτώματα...μην τρελλαθουμε. εντωμεταξυ υποχρεωσεις της δουλειας με αναγκασαν να αλλαξω τη μερα της ψυχοθεραπειας και εχω επισης αγχωθει γιατι δεν μου εκλεισε ραντεβου αυτος
Kαλημέρα παιδιά!Κατανοώ την Ρέα διοτί όταν περνάς έντονο καταθλιπτικό επεισόδιο,δεν έχεις όρεξη ούτε να περπατήσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
Παρότι δεν έχω περάσει ακριβώς τέτοιου μεγέθους διαταραχή,το αντιλαμβάνομαι.
Και γενικότερα αρνητικές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό.Εντωμεταξύ είναι που μένει και μακρυά και την υποβάλλουμε σε ολόκληρο ταξίδι...
Για έναν άνθρωπο με καταθλιπτικό επεισόδιο,είναι σαν να τον βάζουμε να σκάβει στην βροχή.
Εγώ από την πρώτη στιγμή το αντιλήφθηκα που μας είπε για βροχές.Το σωστό είναι να περάσει κάποιος να την πάρει από το σπίτι της και να την ξαναφέρει.Και πάλι οι πιθανότητες να δεχτεί δεν είναι πάνω απο 30%.
Αλλά εδώ τίθεται και θέμα αξιοπιστίας.Πχ αν το κάνω εγώ,δεν μπορεί να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη από 50 Posts στο Forum.Κι αν εγώ είμαι κανάς τρελός?Που το ξέρει?
Άρα λοιπόν βγαίνουμε οι 3 πρώτα!Και ακολούθως στο παραεπόμενο ραντεβού,δεσμεύομαι εγώ να την παραλάβω και να την επιστρέψω στον χώρο της.
Εφόσον φυσικά το επιθυμεί.Και εφόσον βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση,που να μπορεί έστω να βγει!
Σήμερα πχ θα πάω να συναντήσω φιλαράκι στον Κορυδαλλό,φαντάροι μαζί το 2003 στην Σκύρο!Πέρασε το 2013 σχιζοφρενικόμορφη διαταραχή και νοσηλεύτηκε κιόλας!
Σήμερα είναι μια χαρά!Παίρνει την αγωγή του και κομπλέ!Θα συζητήσουμε λεπτομέρειες της αγωγής του και για το πως θα χάσει κιλά καθώς έχει ξεφύγει πολύ!
Έχει και σχέση 10 χρόνια η οποία δεν πάει καλά και βρίσκεται σε κομβικό σταυροδρόμι και σήμερα θα πρέπει να βρούμε λύσεις!
Ρε τι τρέλα είναι αυτή που έχω να προσπαθώ να λύνω τα προβλήματα των άλλων?Χα χα!!;)
συμφωνω μαζί σου Σταύρο. Κανεις αλλωστε δεν πρεπει να πιεζεται ειδικα εμεις που καταλαβαινομαστε οτι δεν ειμαστε καλα κιολας. εγω ας πουμε μεσα στη μερα εχω τρομερες εναλλαγες διαθεσης...που οπως σας εχω πει καλυτερα. Σταυρο ισως να σου κανει και καλό που ασχολείσαι με τους άλλους και μενα μου κανει καλο αυτο συνηθως (οταν δεν εχω κρισεις πανικου βεβαιως)
καλημερα Σταυρο και fleur..σας ευχαριστω για την κατανόηση πραγματικα.. το παρεακι σας ειναι το πρωτο μετα απο ποοοολυ καιρό που μου γεννησε την επιθυμία να συναντησω..και σιγουρα θα το κανω καποια στιγμη το εχω βαλει "στοχο". ο πειραιας δεν ειναι μακρυα απο το κεντρο αν το δεις λογικα...αλλα ακομα εχω δρομο μεχρι να μπορεσω να το δω "λογικα".
σταυρο με σκλαβωνει η καλοσυνη σου και η ευγενεια σου... αλλα ελπίζω να μην χρειαστει να σε ταλαιπωρήσω σε διαδρομες.
:)
Καλημέρα Ρέα,κόπος δεν είναι ρε συ!Βάλε με να οδηγάω όλη την μέρα!Με ηρεμεί,ειδικά τα βράδια.Φαντάσου πως έχω κάνει 200.000 χιλιόμετρα μέσα σε 7 χρόνια και χωρίς να περιλαμβάνεται ταξίδι.
Έχω και το Gps,οπότε διορθώνεται και η αφηρημάδα που έχω ώρες ώρες!;)
Καλά εγώ άμα ξεκινήσω και το αντικαταθλιπτικό την 1η Νοέμβρη,πιστεύω πως θα πάω αρκετά καλά!
Γάτε γάτε,είσαι εδώ?
Εδώ είμαι Σταύρο. Παρακολουθώ τη συζήτηση και αναμένω προτάσεις. :p
Γάτε και Fleur για λόγους ευγένειας θα ήταν καλό να μας λέγατε τα μικρά σας ονόματα!
Μη συναντηθούμε και φωνάζω ''Γάτος,που είσαι?? ή Fleur από εδώ έλααα!;)
Σου έστειλα π.μ. Σταύρο. :p
Τα σκ παντα δυσκολοτερα.ενω θα επρεπει να χαλαρωνω χειροτερα..επιασε και κρυο και δεν βοηθαει....
Μια απο τα ιδια αυτο το σ/κ πολυ δυσκολο πολυ ενταση..ασε που χτες το απογευμα με επιασε και μια κριση πανικου και ειχε κολλησει το μυαλο μου και δεν ηξερα τι να σκεφτω.
Ολο αρνητικες σκεψεις περναγανε..πφφφφ εχω κουραστει πολυ ρε γαμωτη..τι να πω..κουραγιο και δυναμη..
Kαλημέρα στην Παρέα!Εγώ βγήκα χθες με τον Κορυδαλλιώτη φίλο στην πλατεία Ελευθερίας αλλά έσκασε και η κοπέλα του μαζί.
10 χρόνια σχέση έχουν.Μου έλεγε κρυφά πως έχει προβλήματα Libido αλλά μόλις είδε την αδερφή της κοπέλας του πριν κάτι μέρες,παρατήρησε ανάκαμψη στην Libido!Καταλαβαίνετε!
Τι να του πεις τώρα...!Εντωμεταξύ σε λίγους μήνες η δικιά του θα υποβληθεί σε επέμβαση παχυσαρκίας με σκοπό να χάσει μέχρι και 50 κιλά...Και προβλέπω να έχουμε γερές ιστορίες...!
Μακάρι να πέσω έξω αλλά το ρημάδι το ένστικτο μου σπανίως λαθεύει!
Eίδα όνειρο πως η Fleur με κόλλησε Λύσσα!
Αλλά επιβιώσαμε και οι 2!Σπάνιο,αλλά ζήσαμε!
Ακολούθως η Ρέα με προσκάλεσε στο σπίτι της στα νησιά Bora Bora αλλά αντί να της πάω κουτί με γλυκά σαν σωστός επισκέπτης,της πήγα ζυμαρικά Barilla!
Με το που είδε τα Barilla,φυσικά δεν χρειάζεται να σας πω τι ακολούθησε!Δεν με έβαλε καν σπίτι της!:)
Kαι πάλι καλημέρα,ελπίζω να μη με παρεξηγείτε κορίτσια!Ήταν απλά....το πείραγμα της ημέρας!!!
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε Σταυροοοοο
Παιρνω μονο μισο χαπακι ρεμερον για τον υπνο το βραδυ..αλλα θα παω στον γιατρο μου να του πω για κανονικη δοση αντικαταθλιπτικου γιατι νομιζω πως μου χρειαζετε..
Η αμα εχει κανα χαπακι να κανει επανεκκινηση στον εγκεφαλο να μπει καινουργιος..χαχα αμα δεν το ριξεις και στην πλακα δεν γινετε..
Εσυ παιρνεις?