άσχημο πρωι - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 326
    Senior Member
    Γάτε όχι δεν κανουμε πλάκα πρώτον και εγω θα ήθελα να τα πουμε όλοι μαζί απο κοντά. Απο Δευτέρα φτιάχνει ο καιρός λέει. Η Ρεα δε νομιζω να εχει πρόβλημα. Κυψέλη ειμαι αλλά δουλευω αμπελοκηπους κοντα σε μετρο οπότε όπου μου πείτε ευκολο. εσείς οι υπολοιποι; γιατι η Ρεα ξερω απο Περαία μαναμ :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Εγώ στεναχωριέμαι/θυμώνω/αγχώνομαι εύκολα πάλι. Οπότε να με προσέχετε γιατί είμαι ένα ιδιαίτερο παιδί.
    Ελπίζω να μην κάνετε πλάκα με τη συνάντηση, διότι προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσουμε να κάνουμε παρέα εκτός του forum.
    ενταξει δεν θα σε πειραξουμε (πολύ)

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Eγώ εδώ και 23 μέρες παίρνω συμπλήρωμα Βιταμίνης D γιατί την είχα πολύ χαμηλά σε εξέταση αίματος.
    Kάνει σπασμούς το Remeron?Για πονοκεφάλους είναι γνωστό αλλά για σπασμούς δεν το έχω ξανακούσει!

Μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο ε?
    Ρέα δηλαδή για ένα καφέ μπορείς να βγεις ή το αισθάνεσαι κι αυτό σαν να ανεβαίνεις γολγοθά???

Γράφω και σβήνω συνέχεια για να μην παρεξηγηθεί η Fleur!Θα την πειράξω από κοντά γιατί ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προφορικό σε τέτοιου είδους θέματα!
    ναι, παρότι το θελω πολυ και ειλικρινα με τιματε με την προσκληση σας!...ειναι γολγοθας για μενα απο χτες το σκεφτομαι και με εχει αγχωσει λίγο. καλύτερα να μην περιμενετε εμενα και να βρεθητε εσεις... ειναι νωρις ακομα για μενα για να το τολμησω ελπίζω αργότερα να μπορω να ερθω και εγω σε μια αλλη συναντηση σας. ηταν η πρωτη φορα μετα απο καιρό που μου γεννηθηκε ,εστω η επιθυμία να βγω για εναν καφε και να συναντησω ανθρωπους ξανα... αλλα η επιθυμία αργοτερα πνίγηκε με αγχος και φοβους και βλακειες κ ειλικρινα συγνωμη... νιωθω πολυ ασχημα ....

Senior Member
    Ρεακι μου πραγματικά δεν σε θελω να πιεσω να ερθεις εχω ερθει στη θεση σου και θελω να σκεφτεσαι την συναντηση μας σαν περισσοτερο ψυχοσυναντηση. οποτε δες το ετσι αν θελεις. προσπαθησα να στειλω ενα ομαδικο μηνυμα σε ολους σας δεν ξερω αν το καταφερα ...αλλα ρεακι ξανασκεψου το ...

Senior Member
    Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα ρέα. Σε νιώθω πολύ. Κι εμένα είναι ο φόβος μου, να φοβηθώ ενώ θέλω τόσο πολύ. Για τη στιγμή, ευτυχώς δεν με έχει πιάσει. Εδω μπαίνουμε για να χαμογελάμε, όχι για να αισθανόμαστε άσχημα.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    εεεεμ ειδες;;;; τι να πω και εγω δηλαδις μαναμ; θα αρχισου να φουβαμι οτι νουμιζεις θα σι κουλλησ' λυσσ'

Banned
    σας ευχαριστω και τους 2 πάρα πολυ !! δεν εχω λόγια για το ποσο λυπάμαι και ταυτοχρονα ειμαι ανακουφισμενη ..απο χθες παιδευομαι και πιεζομαι σε βαθμο που θυμωνω με τον εαυτο μου!..γατουλη μου ελπίζω να μην φοβηθεις, γτ ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε υπέροχα.. fleur σε εχει κομπλεξαρει τελειως ο σατανικος και υποχθόνιος Σταυρος χαχαχα... πρεπει να τον ικδικιθεις τουν ατιμου στον καφε

Senior Member
    απαπαπα καλε...αυτος θα με ταραξει στο πειραγμα αμα δεν εισαι. αν θελετε και αισθανεστε καλυτερα το παμε αργοτερα

Banned
    οχι προς θεου!...οχι για μενα ..θα νιωσω ακομα χειροτερα αν το αναβαλετε για μενα!!!

Senior Member
    ουχουυυυυυ σταματα μωρεεεεεε με τα ενοχικα. θα κανονισουμε οταν κανονισουμε δεν ειπαμε κατι. σταματα θα δουμε

Senior Member
    εγω θα ερχομουνα απο θεσσαλονικη αλλα αφου δε θα ειναι η ρεα εγω δν ερχομαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ωραιοι τροποι :Ρ

Senior Member
    αντε κανονιστε να βγειτε ναουμ δικε μου εδω και τα συναφη νομιζω κωλισιεργειται σφοδρα κι αυτο θα εχει αντικτυπο
    στουσ βαθμουσ του τετραμηνου σασ βασικα νομιζω οτι η θετε η δε θετε να πατε για καφε μη πιεζεστε

Senior Member
    πηγα να γραψω μαγκικο ποστ ακαταλαβιστικο αλλα δε βγηκε καλο

Senior Member
    τα ακταλαβιστικα ειναι μια δικια μου επινοηση που παιρνεισ διαφορεσ λεξεισ και φτιαχνεισ κατι οπυ μοιαζει να χει νοημα
    αλλα στην ουσια δε λεσ τιποτα ετσι για να ολοκληρωσουμε την επικοινωνια μασ

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast