συμφωνω !!!!
Printable View
Φιλε εχω κανει τετοια συζητηση μαζί της, πως με κουράζει όλο αυτο και αν εχει κατι να μου το πει και επιμένει πως όχι.
Μαλιστα τωρα που μου εχει πει πως ο πατερας της ειναι σε κωματόδεις κατασταση ειναι πιο δυσκολο. Αν ειναι αληθεια;
Βεβαια παιδια μεταξυ μας αν ειναι αληθεια καλυτερα να την χωρησω και να μεινω μόνος για πάντα.... πολυ γρουσουζης!!!!!!
Αυτο θα κανω.
Πριν καμια ωρα μου έστειλε μηνυμα πως ο πατερας της δεν ξυπνησε απο το κωμα και τιποτα αλλο... κι αυτο γιατι της ειχα στειλει τρια.
Βαρέθηκα παιδια τελειως.... τελικα ο τίτλος του θέματος ηταν ταιριαστός για μενα....
Πορτοκαλαδα δεν θα πιω... μαλλον θα αγορασω ενα ετοιμο χυμο και πολυ μου είναι....
Κάτσε βρε συ... εσύ δεν της είχες ζητήσει να σου στείλει τέτοιες φώτο και το έβρισκες και πολύ γλυκό όλο αυτό που γινόταν;
Εύκολα χαρακτηρίζουμε τον άλλον (άλλη εν προκειμένω) για το τι είναι, τον εαυτό μας όμως δεν τον βλέπουμε!
Δηλαδή εσύ που συμμετείχες σε όλο αυτό τι εικόνα νομίζεις οτι της έδωσες;
Συγνώμη που στο λέω χύμα, αλλά και οι δύο δίνατε την εικόνα οτι δεν θέλατε κάτι παραπάνω άσχετα για ποιο λόγο το έκανε ο καθένας. Εκείνη επειδή ακύρωνε τα ραντεβού κι εσύ επειδή το ανεχόσουν και συνέχιζες μια "σχέση" χωρίς να είναι σχέση!
Συμφωνώ πάντως με τους προηγούμενους. Σταμάτα οποιαδήποτε επικοινωνία για τις επόμενες μέρες. Μην της στέλνεις τίποτα. Αν θέλει θα επικοινωνήσει μόνη της, διαφορετικά ξέχνα το και προχώρα.
Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα της Remedy να την ρωτήσεις σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της και μετά να διαπιστώσεις αν όντως είναι αλήθεια (χωρίς να το μάθει η ίδια εννοείται).
Αν δεν είναι, δεν αξίζει ν' ασχολείσαι δευτερόλεπτο.
Αν είναι (που δεν το πιστεύω) προσπαθείς να της συμπαρασταθείς- αν το θέλει και στο επιτρέπει.
Αυτό πρότεινα αρχικά κι εγώ- να κόψει επικοινωνία. Επειδή όμως τον βλέπω να αναρωτιέται για το κώμα του πατέρα της, θεωρώ καλό να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια.
Βέβαια, αν εξαιρέσεις το ατύχημα και τη νοσηλεία του πατέρα, η συμπεριφορά της γενικά δεν είναι ενθαρρυντική- σα να ψάχνεται κι αλλού αλλά θέλει να κρατήσει και το σιγουράκι.
Τι λες ρε αρχάγγελε,ακού εκεί για πάντα ..Θα βρεις μια αλλη πιο ωραία
Αν θεωρητικά είχες την δυνατότητα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με τον άχρονο,συνολικό εαυτό σου και σε ακουγε να λες στην ηλικία των ?? ότι μίλησες με μία που σου εστελνε φωτογραφιες και αφου εχασε το ενδιαφέρον της πίστεψες ότι θα μείνεις μόνος για πάντα θα γέλαγε μαζί σου!
Ακου. Δεν ειναι κακο ενα ζευγαρι σε μια σχεση να ανταλλαξουν φωτο. Δεν ειναι ουτε προστυχο ουτε κακο. Το κακο ειναι να μην θελει ο αλλος να συναντησει τον αλλον. Να μην θελει κατι αλλο και αν ζητας κατι περισσοτερο να σου πεταει μια φωτο σαν ξεροκόμματο για να σκασεις.