Ειμαι ηλιθιος - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 248
    Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Καβάτζα σε έχει, φίλε. Απομακρύνσου για λίγο όπως σου έγραψαν οι πιο πάνω, μην απαντάς σε κλήσεις ή μηνύματα για μερικές μέρες. Αν σε ρωτήσει πες της πως ήσουν απασχολημένος με κάποια οικογενειακά θέματα (γενικώς κ αορίστως) που δεν

Ταρακούνησέ την, να καταλάβει πως φεύγεις, πως αποσυνδέεσαι απ' αυτήν όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τα έργα.

Αν σε θέλει, θα δραστηριοποιηθεί. Αν όχι, τι είχες, τι έχασες.
    συμφωνω !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    οταν λες διαφορα σημεια, να υποψιαστω αισθησιακα ε??
    μια χαρα παιδια, που τα βρισκετε τα *******κια??

Φιλε Archangel τοσα κοριτσια υπαρχουν στην ηλικια σου! πηγαινε σε καμια σχολη λατιν, στα παρτυ τους, οπου τελος παντων συχναζουν κοπελες της σειρας σου και σιγουρα θα βρεις κοπελες να διευρυνεις τον κυκλο σου. Και απο εκει θα σου προκυψει το κατι παραπανω!

Ωωω ναι.... περισσοτερο απο ότι θα έπρεπε.... και ημουν και στη δουλεια.
    πισω... μπροστα.... πανω.... κατω.... και χωρίς ρουχα....

Τι να πω; αλλιως φαινόταν στην αρχη.... λαθος μου.

Νομιζεις κουκλα μου πως δε το εχω δοκιμασει. Μεχρι και ζουμπα πηγαινα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Αρχάγγελε,δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος,αλλά βάσει αυτών που είπες,θα σου έδινα την εξής συμβουλή :

Μην της στείλεις μύνημα.Μην την πάρεις τηλέφωνο.Εξαφανίσου.
    Αν έχει κρατησει έστω και ενα ισχνό ενδιαφέρον (γιατί το εντονο ενδιαφέρον σου τάισε το εγώ της και σε θεωρεί δεδομένο), θα σου στείλει ένα μύνημα μετά από καμιά εβδομάδα.Μην απαντήσεις ούτε σε αυτό.Μετά,στείλε εσυ αφού περάσουν 1-2 μέρες,ενα πολύ χαλαρό μύνημα.Και γενικά μην της λες να συναντηθείτε,μην επιδιώκεις να την δεις.

Πήγαινέ το στην τακτική,για να μην τρέφεις άλλο τον εγωισμό της,που αυτήν την στιγμή σε χειρίζεται.Αν έχει διατηρησει ενδαφέρον,πίσω από αυτον τον εγωισμό,θα φανεί αφού παρέλθει καποιο διάστημα όπου θα δείχνεις πιο υποψιασμένος .

Αν όλο αυτο σε κουράζει,κανε μια ειλικρινή συζητηση μαζί της,πες τη ότι σε βαραίνει και οτι σε ενοχλεί σε αυτή η κατάσταση και επιδίωξε φιλότιμα μια λυση με το να ανοίξεις εντελώς τα χαρτιά σου και μεσω καθαρη επικοινωνίας,ελπίζοντας να ρίξει και την δική της μάσκα.Δεν θα είναι πολλες οι πιθανότητες επιτυχίας,αλλά θα σου φύγει ένα βάρος.Ίσως και να το εκτιμήσει..

Φιλε εχω κανει τετοια συζητηση μαζί της, πως με κουράζει όλο αυτο και αν εχει κατι να μου το πει και επιμένει πως όχι.

Μαλιστα τωρα που μου εχει πει πως ο πατερας της ειναι σε κωματόδεις κατασταση ειναι πιο δυσκολο. Αν ειναι αληθεια;

Βεβαια παιδια μεταξυ μας αν ειναι αληθεια καλυτερα να την χωρησω και να μεινω μόνος για πάντα.... πολυ γρουσουζης!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εν προκειμενω δεν μιλησα για ΟΛΟΥΣ, στον Αρχαγγελο απευθυνθηκα.
    Και ναι, αν το δουλεψεις και εξασκηθεις, οι κοινωνικες γνωριμιες δεν ειναι βουνο, εσεις το κανετε βουνο με τους φοβους και την ατολμια σας!
    Μια με τη λεσβια μια με το τσουλακι τωρα, μια μονος σαν το λεμονι ο Archangel, τοσες κοπελες στα 25 υπαρχουν που θελουν μια νορμαλ σχεση. Δηλαδη στο τελος θα καταληξω προξενητρα εγω να σας συστησω κοπελες της σειρας σας αφου δεν μπορειτε!

Ελα....

Που;

εχεις καμια προχειρη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Κοίτα στις ανθρώπινες σχέσεις ο σεβασμός και ο τρόπος που θα σε δει ο άλλος/η είναι κάτι που κερδίζεται με προσπάθεια ή με αυτό που δείχνεις ότι είσαι στον άλλο.Οταν λοιπόν αυτή απο τις πρώτες κιόλας ημέρες γνωριμίας πριν καν βγουν να δουν αν ταιριάζουν στοιχειωδώς έστω,του έστελνε τέτοιες φώτο και τον περίμενε να τον ... παίζει και να τελειώνει με αυτές..ε οκ πως θέλεις να σκέφτεται ο archangel? Να έχει αγνά συναισθήματα έρωτα και αγάπης?

Πες τα....

Senior Member
    Καβάτζα σε έχει, φίλε. Απομακρύνσου για λίγο όπως σου έγραψαν οι πιο πάνω, μην απαντάς σε κλήσεις ή μηνύματα για μερικές μέρες. Αν σε ρωτήσει πες της πως ήσουν απασχολημένος με κάποια οικογενειακά θέματα (γενικώς κ αορίστως) που δεν θέλεις να συζητήσεις.

Ταρακούνησέ την, να καταλάβει πως φεύγεις, πως αποσυνδέεσαι απ' αυτήν όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τα έργα.

Αν σε θέλει, θα δραστηριοποιηθεί. Αν όχι, τι είχες, τι έχασες.

Αυτο θα κανω.
    Πριν καμια ωρα μου έστειλε μηνυμα πως ο πατερας της δεν ξυπνησε απο το κωμα και τιποτα αλλο... κι αυτο γιατι της ειχα στειλει τρια.
    Βαρέθηκα παιδια τελειως.... τελικα ο τίτλος του θέματος ηταν ταιριαστός για μενα....
    Πορτοκαλαδα δεν θα πιω... μαλλον θα αγορασω ενα ετοιμο χυμο και πολυ μου είναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αυτο θα κανω.
    Πριν καμια ωρα μου έστειλε μηνυμα πως ο πατερας της δεν ξυπνησε απο το κωμα και τιποτα αλλο... κι αυτο γιατι της ειχα στειλει τρια.
    Βαρέθηκα παιδια τελειως.... τελικα ο τίτλος του θέματος ηταν ταιριαστός για μενα....
    Πορτοκαλαδα δεν θα πιω... μαλλον θα αγορασω ενα ετοιμο χυμο και πολυ μου είναι....
    Κωμα ξε κωμα, θα μπορουσε να στειλει ενα μηνυμα. Αλλα και εσυ αφου βλεπεις πως δεν απανταει, μην στελνεις τιποτε αλλο. Σε εχει σιγουρο και δεδομενο και οτι μπορει να σε τουμπαρει για αυτο στα κανει ολα αυτα.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Πες τα....
    Κάτσε βρε συ... εσύ δεν της είχες ζητήσει να σου στείλει τέτοιες φώτο και το έβρισκες και πολύ γλυκό όλο αυτό που γινόταν;
    Εύκολα χαρακτηρίζουμε τον άλλον (άλλη εν προκειμένω) για το τι είναι, τον εαυτό μας όμως δεν τον βλέπουμε!
    Δηλαδή εσύ που συμμετείχες σε όλο αυτό τι εικόνα νομίζεις οτι της έδωσες;
    Συγνώμη που στο λέω χύμα, αλλά και οι δύο δίνατε την εικόνα οτι δεν θέλατε κάτι παραπάνω άσχετα για ποιο λόγο το έκανε ο καθένας. Εκείνη επειδή ακύρωνε τα ραντεβού κι εσύ επειδή το ανεχόσουν και συνέχιζες μια "σχέση" χωρίς να είναι σχέση!

Senior Member
    Συμφωνώ πάντως με τους προηγούμενους. Σταμάτα οποιαδήποτε επικοινωνία για τις επόμενες μέρες. Μην της στέλνεις τίποτα. Αν θέλει θα επικοινωνήσει μόνη της, διαφορετικά ξέχνα το και προχώρα.

Senior Member
    Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα της Remedy να την ρωτήσεις σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της και μετά να διαπιστώσεις αν όντως είναι αλήθεια (χωρίς να το μάθει η ίδια εννοείται).

Αν δεν είναι, δεν αξίζει ν' ασχολείσαι δευτερόλεπτο.

Αν είναι (που δεν το πιστεύω) προσπαθείς να της συμπαρασταθείς- αν το θέλει και στο επιτρέπει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα της Remedy να την ρωτήσεις σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της και μετά να διαπιστώσεις αν όντως είναι αλήθεια (χωρίς να το μάθει η ίδια εννοείται).

Αν δεν είναι, δεν αξίζει ν' ασχολείσαι δευτερόλεπτο.

Αν είναι (που δεν το πιστεύω) προσπαθείς να της συμπαρασταθείς- αν το θέλει και στο επιτρέπει.
    Νομίζω πως ούτε η συμπαράσταση αξίζει,έτσι όπως του φέρθηκε...
    Καλύτερα να μην ασχοληθεί ξανά μαζί της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Νομίζω πως ούτε η συμπαράσταση αξίζει,έτσι όπως του φέρθηκε...
    Καλύτερα να μην ασχοληθεί ξανά μαζί της.
    Αυτό πρότεινα αρχικά κι εγώ- να κόψει επικοινωνία. Επειδή όμως τον βλέπω να αναρωτιέται για το κώμα του πατέρα της, θεωρώ καλό να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια.

Βέβαια, αν εξαιρέσεις το ατύχημα και τη νοσηλεία του πατέρα, η συμπεριφορά της γενικά δεν είναι ενθαρρυντική- σα να ψάχνεται κι αλλού αλλά θέλει να κρατήσει και το σιγουράκι.

Φιλε εχω κανει τετοια συζητηση μαζί της, πως με κουράζει όλο αυτο και αν εχει κατι να μου το πει και επιμένει πως όχι.

Μαλιστα τωρα που μου εχει πει πως ο πατερας της ειναι σε κωματόδεις κατασταση ειναι πιο δυσκολο. Αν ειναι αληθεια;

Βεβαια παιδια μεταξυ μας αν ειναι αληθεια καλυτερα να την χωρησω και να μεινω μόνος για πάντα.... πολυ γρουσουζης!!!!!!

Τι λες ρε αρχάγγελε,ακού εκεί για πάντα ..Θα βρεις μια αλλη πιο ωραία
    Αν θεωρητικά είχες την δυνατότητα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με τον άχρονο,συνολικό εαυτό σου και σε ακουγε να λες στην ηλικία των ?? ότι μίλησες με μία που σου εστελνε φωτογραφιες και αφου εχασε το ενδιαφέρον της πίστεψες ότι θα μείνεις μόνος για πάντα θα γέλαγε μαζί σου!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτό πρότεινα αρχικά κι εγώ- να κόψει επικοινωνία. Επειδή όμως τον βλέπω να αναρωτιέται για το κώμα του πατέρα της, θεωρώ καλό να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια.

Βέβαια, αν εξαιρέσεις το ατύχημα και τη νοσηλεία του πατέρα, η συμπεριφορά της γενικά δεν είναι ενθαρρυντική- σα να ψάχνεται κι αλλού αλλά θέλει να κρατήσει και το σιγουράκι.
    Με βάση τις τωρινές ενδείξεις,δεν το κόβω (να είναι αλήθεια).
    Οπότε μπορεί να κοιτάξει αλλού (ο archangel) και να βρεί κάτι πολύ καλύτερο σε όλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κάτσε βρε συ... εσύ δεν της είχες ζητήσει να σου στείλει τέτοιες φώτο και το έβρισκες και πολύ γλυκό όλο αυτό που γινόταν;
    Εύκολα χαρακτηρίζουμε τον άλλον (άλλη εν προκειμένω) για το τι είναι, τον εαυτό μας όμως δεν τον βλέπουμε!
    Δηλαδή εσύ που συμμετείχες σε όλο αυτό τι εικόνα νομίζεις οτι της έδωσες;
    Συγνώμη που στο λέω χύμα, αλλά και οι δύο δίνατε την εικόνα οτι δεν θέλατε κάτι παραπάνω άσχετα για ποιο λόγο το έκανε ο καθένας. Εκείνη επειδή ακύρωνε τα ραντεβού κι εσύ επειδή το ανεχόσουν και συνέχιζες μια "σχέση" χωρίς να είναι σχέση!

Ακου. Δεν ειναι κακο ενα ζευγαρι σε μια σχεση να ανταλλαξουν φωτο. Δεν ειναι ουτε προστυχο ουτε κακο. Το κακο ειναι να μην θελει ο αλλος να συναντησει τον αλλον. Να μην θελει κατι αλλο και αν ζητας κατι περισσοτερο να σου πεταει μια φωτο σαν ξεροκόμματο για να σκασεις.

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast