Προσπαθω να τα κανω ολα αυτα που λες...σημερα μονο τα #@$#ωσα.
Ναι μεν τελειωσα 6.30 το τελευταιο γευμα, αλλα εφαγα μακαρονια, ενω προσπαθω να τα αποφευγω.
Το μεσημερι βεβαια την εβγαλα με γιαουρτι και φρουτα.
Printable View
Προσπαθω να τα κανω ολα αυτα που λες...σημερα μονο τα #@$#ωσα.
Ναι μεν τελειωσα 6.30 το τελευταιο γευμα, αλλα εφαγα μακαρονια, ενω προσπαθω να τα αποφευγω.
Το μεσημερι βεβαια την εβγαλα με γιαουρτι και φρουτα.
μια χαρα εισαι, εγω κ οταν "γουρουνιαζω" οταν φαω το τελευταιο γευμα νωρις δε παιρνω γραμμαριο, χανω κιολα!
Οσο για τα μακαρονια μα χαρα γευμα ειναι κ δεν ειναι πολυ αργα στις 6!
Πες μου τη γνωμη σου σε κατι, με βαση αυτα που εχεις μαθει τοσο καιρο περι διατροφης (γιατι σιγουρα ξερεις περισσσοτερα, εγω ειμαι σκραπα)...πιστευεις οτι ειναι too much μεσα σε μια μερα να φας ας πουμε το πρωι δυο φετες ψωμι του τοστ με τυρι και σαν βραδινο ενα κανονικο τοστ (εννοω με τυρι,γαλοπουλα,ντοματα,πιπ� �ρια).
Μηπως ειναι πολλα τα...ψωμια?
εμενα κ οταν ημουν στα κιλα σου αλλα κ προσφατα ο διαιτολογο ςμου τα εβαζε.
Για την ακριβεια το πρωι ελεγε 1 τοστ (2 φ. ψωμι τοστ λευκο ή ο,τι θες + 2 φ. λαιτ τυρι ή 1 φ. τυρι 1 φ. γαλοπουλα βραστη ή κ παριζα)
Βραδυ σαν εναλλακτικη μεταξυ αλλων παλι τοστ αλλα σκετο κ το πρωι κ το βραδυ. εγω δεν το προτιμουσα γιατι μετα πεινουσα πιο πολυ. Δοκιμασε με μαυρο ψωμι ή πολυσπορο, φερνει λιγοτερη πεινα μετα. Το ψωμι με το τυρι δεν ειναι διολου ισογλυκαιμικα κ σκαμπανεβαζουν το σακχαρο κ πεινας μετα.
Δεν ξερω πιο πολλα απο σενα. Κ γω τωρα αρχισα να ασχολουμαι που καηκα χαχαχαχα πριν δε χαμπαριαζα!
Και μονο που μιλας για ισογλυκαιμικα και ολα τα σχετικα, ξερεις περισσοτερα απο εσενα, πιστεψε με.
Εγω ολα στην τυχη τα κανω, εχω αγνοια κινδυνου! χεχε
τελειωσα σημερα το φαγητο μου στις 5,55μμ ! εφαγα κοτοπουλο στηθος με μανιταρια και μια σαλατα με μαρουλι απλο και σγουρο ντοματινια και ραπανακια μια φετα ψωμι, ενα σοκολατακι και ενα ποτηρακι λευκο κρασι. θα ξαναφαω αυριο στις 6.
ασε οσο πιο πολυ τα ψαχνεις τοσο πιο κακο ειναι!
μαρεσει που τα λεμε σε 2 τοπικ μαζι!
εχεις μηνυμα :D
pssssssss ακριβεια ομως το ναταλακι! 5 κ 55 κυριες μου, οχι 6! ολε!Quote:
Originally posted by natallia
τελειωσα σημερα το φαγητο μου στις 5,55μμ ! εφαγα κοτοπουλο στηθος με μανιταρια και μια σαλατα με μαρουλι απλο και σγουρο ντοματινια και ραπανακια μια φετα ψωμι, ενα σοκολατακι και ενα ποτηρακι λευκο κρασι. θα ξαναφαω αυριο στις 6.
παρεπιπτοντως να πω κ γω: τελευταιο γευμα στις 7 κ 30 (τελευταια μπουκια ακρως ωραια, μαρμελαδα με βουτυρο κ ψωμι :D )
και τωρα ραψιμο, τσαγακια, νερακι με λεμονακι, διαλογισμος , σεξ , λατρα στο σπιτι , διαδρομο, τηλεοραση, κτλ, οτι δεν εχει θερμιδες.
αυτες τις μερες δεν κανω απολυτως τιποτε το βραδυ, απλα χαζευω στο πισι...αυριο πρωι πρωι σηκωνομαι να κανω διαδρομο κ μπανιο, μεχρι κ μπανιο βαριεμαι να κανω η βρωμιαρ.α...
Ζυγιστικα σημερα το πρωι....-1 κιλακιιι!
Κανονικα θα επρεπε να ζυγιστω αυριο, γιατι και την προηγουμενη εβδομαδα Σαββατο ειχα ζυγιστει, οποτε θα ζυγιστω και αυριο για να αλλαξω και το τικερακι μου!
Συνολο απωλειας με την IF, 1,5 κιλο....δεν ειναι καθολου ασχημα.
Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη..
να εισαι ασυγκρατητα αισιοδοξη!
το οτι εχασες σημαινει οτι τρως οντως σωστα
αν δεν ειχες κανει διαιτα πριν (προσφατα) τοτε ενα ποσοστο ττου κιλου που εχασες ειναι κ υγρα
Πιστεψε οτι το να τρως νωρις βραδυνο θα αλλαξει το σωμα σου κ το σωμα σου θα το κανει!
Τις μερες που δεν κανεις νηστεια παροτι μπορει να τρως νορμαλ κ να μη ξεφευγεις πολυ, θα παρατηρησεις οτι την επομενη θα εισαι βαρυτερη, μην αγχωθεις, μολις ξαναφας νωρις το βραδυνο θα επανελθεις...
Πρωτη φορα μετα απο πολυ πολυ καιρο και αρχιζω να βλεπω τα πραγματα πιο θετικα σχετικα με το θεμα "βαρος"...
Πραγματικα μου ευχομαι να συνεχισω ετσι!
οταν το πιστεψεις οτι μπορεις να το κανεις τοτε θα το κανεις κ θα γινει...ολα απο εμας εξαρτωνται, απτο μυαλουδακι μας, θα δεις ολα καλα θα πανε αρκει να μην εγκαταλειψεις την προσπαθεια ακομα κ οταν θα φας παραπανω ή λαθος...ποτε μην εγκαταλειπεις κατι γιατι τοτε θα σε αφησει κι εκεινο
ταχω περασει πολυ προσφατα γιαυτο στα λεω...συγνωμη αν ακουγονται σαν ξερολα λογια αλλα ειναι εκ πειρας...