Originally posted by sweetOctober
δεν προλαβαινω να σου γραψω πολλα, τα διαβασα ολα, λιγο αργοτερα, στο μεσοδιαστημα εκανα μια καλη ερευνα στο διαδικτυο και το βιβλιο. Το καλυτερο απο ολα οσα ειδα, το πιο αναλυτικο και συγκεκριμενο ειναι το μενου που εβαλες εδω. Το αποθγκευω και θα κανω ακριβως αυτο. Το βιβλιο δεν εχει ποσοτητες αλλα εχει προτεινομενο διαιτολογιο (που δε μου αρεσει να κανω ετοιμα διαιτολογια και ειδικα "ξενικα").
Απορω που βρηκες τοσο τελειο προγραμμα σαουθ μπιτς, ακομα και στα λινκ που εσυ η ιδια εχεις βαλει (και στην αρχη του θεματος και εδω), δεν εχει το "we encourage you to..."
Εισαι φοβερη, σε υπερευχαριστω, ειλικρινα με βοηθας τρομερα. Μεχρι τωρα ετρωγα ο,τι να'ναι οποτε να'ναι και εννοειται επρεπε να μπω σε ενα προγραμμα.
Το μενου που εδωσες ειναι ευελικτο, εχει χρονικο πλαισιο, προτεινει, και εχει απο ολα. Και γιαουρτι.
Μια βασικη διαφορα που βρηκα στο βιβλιο και το μενου σου ειναι πως στο βιβλιο απαγορευει το γιαουρτι στη φαση 1. Ομως αν ειναι να με γλιτωσει απο αλλα θα το φαω. Και η αληθεια ειναι το εχω στο ψυγειο και σε φασεις αυστηρης διαιτας το ζηταει ο οργανισμος μου, οποτε μαλλον θα το τιμησω.
Δεν εχει και πολλες επιλογες τις 2 πρωτες εβδομαδες. Σε υπερευχαριστω ξανα, μου ελυσες τα χερια. Αλιμονο, εβγαλαν βιβλιο ενω κυκλοφορει τοση πληροφορια στο ιντερνετ? @@ εχει μεσα το βιβλιο. Μακρυα μη το παρει οποιος τυχει και διαβαζει. Ολη η διαιτα ειναι εδω
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=9#pid250552.
Forty 10000000 ευχαριστω αλλη μια φορα!!!!! Πραγματικα με σωζεις, ειχα καταμπερδευτει. Στο βιβλιο εχει μονο τη λιστα με τα επιτρεπομενα, επιγραμματικα! Και πολυ μπλα μπλα. Ωραιο το μπλα μπλα με επεισε, αλλα οταν πεινας πρεπει να ξερεις τι ποτε πως να το φας.:thumbup: