Γεια σας παιδιά. Απο αύριο ξεκινάω πάλι ντούκαν για να δω προκοπή.
Τη πρώτη φορά έχασα 4 κιλα περίπου αλλα τη βαρέθηκα ,τη παράτησα και δε βλέπω φως
Ευτυχώς δεν πήρα παλι τα κιλά.
Ομως δεν γίνεται αλλιώς ,η ντούκαν σε βάζει σε πρόγραμμα ...
Printable View
Γεια σας παιδιά. Απο αύριο ξεκινάω πάλι ντούκαν για να δω προκοπή.
Τη πρώτη φορά έχασα 4 κιλα περίπου αλλα τη βαρέθηκα ,τη παράτησα και δε βλέπω φως
Ευτυχώς δεν πήρα παλι τα κιλά.
Ομως δεν γίνεται αλλιώς ,η ντούκαν σε βάζει σε πρόγραμμα ...
παιδιά μου ναι, η ντουκάν όντως σε βάζει σε πρόγραμμα, πραγματικά σε καμιά άλλη δίαιτα δεν έχω δείξει τόση αφοσίωση, και βλέπω ότι σε 28 μέρες έχω κάνει δουλειά, και μου αρέσει πολύ. Έχετε μετρηθεί με μεζούρα για να δείτε την διαφορά; ακόμα κι αν η ζυγαριά δεν μαρτυρά απώλεια , το κάνει η μεζούρα, είναι φανταστικό! Καλή αρχή στους νέους και καλή συνέχεια στους παλιούς!:dork:
Γεια σας κούκλες!!!
Εχω αρχίσει να δυσκολεύομαι κυρίως γιατί τρώω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια....την εσπασα και 2 φορές.....ας ελπίσουμε ότι θα κρατηθώ!!!!
γιατι κουκλα μου να τρως τα ιδια? οταν υπαρχουν τοοοσες συνταγες για ολα τα γουστα... και ειναι ολες του 10λεπτου! ανακατευεις ολα τα υλικα μαζι και ψησιμο... ειναι κριμα να βασανιζεσαι... ψαξε το λιγακι
και για του λογου το αληθες σας γραφω τι εφαγα σημερα. πρωι μαφιν με γευση κανελα-γαρυφαλο δεκατιανο ντουκανοπιτσα
μεσημερι λογω εκαθαρισης του ψυγειου λιγο απο κολοκυθοκεφτεδες, σπανακοπιτα και κοτοπιτα παρακαλω μαζι με καπνιστη γαλοπουλα για να μη μιλησω για την μηλοπιτα αλλα ενταξει αυτη λογω 3ης φασης...
ΑΑΑΑ Λορα τι μας κανεις τωρα με τη 3τη φαση....:sniff:
καπου ειχες γραψει για μια συνταγη με κοτοπουλο και γαλα αν δεν κανω λαθος.Μηπως μπορεις να την ξαναανεβασεις?
το μονο που ηθελα να κανω ειναι να σας βαλω να σκεφτητε τι μπορειτε να απολαυσετε μετα και χωρις τυψεις! ενα ακομα κινητρο δηλαδη... ομως μονο η ροδακινοπιτα ειναι για 3η φαση. τα υπολοιπα ειναι της 2ης για pv
η συνταγη για το κοτοπουλακιpp ειναι. κοβουμε το φιλετο σε μπουκιτσες και το μαριναρουμε σε σογια σος (απο 2κσ) μουσταρδα και μπαχαρικα της αρεσκειας μας. μπορουμε να βαλουμε και λιωμενο κρεμυδι μεσα. οσο περισσοτερο μεινει τοσο καλυτερα. μετα το σωταρουμε σε αντικολητικο τηγανι (ο χρονος αναλογος με το μεγεθος των κομματιων) οσο να ψηθουν αλλα να μην στεγνωσουν. μετα σβηνουμε με 1/2 ποτηρι γαλα με 1κγ μουσταρδα ανακατεμενα. βγαινει πολυ ζουμερο. μονο επειδη η σογια σος ειναι αλμυρη προσοχη στο αλατι! εγω δεν βαζω καθολου.
Ευχαριστω πολυ!!!
Γεια σας
παιδες:dork:
Οποια εχει συνταγες ντουκαν ,αν μπορει ,να τις γραψει στο τοπικ Συνταγες DUCAN για να τις εχουμε εκει συγκεντρωμενες ολες.
:roll:
ΠΙτουρο βρωμης και πιτουρο σιταριου χρησιμοποιουμε.Εγω το περνω απο μαγαζι με βιολογικα προιοντα σου βαλα μια φωτο αν σε βοηθαει να δει και ο πατερας σου http://www.google.gr/imgres?q=%CF%80...w=1024&bih=585
Μην ανησυχεις μια χαρα θα τα καταφερεις.Ολα στο μυαλο μας ειναι.
παιδιάααααα. εχτες έκανα ντουκανομάφινς και σήμερα ντουκανόπιτσα και τα μεν μαφιν ήταν χάλια, η δε πίτσα θεόπικρη, το ζυμάρι δηλαδή...:flaming:
:crazy::crazy::crazy: τι κάνω λάθος???? :sniffle::sniffle::puzzled::puzzled:
Τα μαφινς τα κανες σκετα ή εβαλες και αρωματα μεσα?Αν δεν εβαλες ισως γιαυτο ηταν "χαλια".Παντως μην περιμενετε οι γευσεις να ναι σαν τα "κανονικα" μαφινς.Το ζυμαρι της πιτσας νομιζω οτι εναι οκ οταν βαλεις απο πανω τη σαλτσα ντοματας και τα υπολοιπα υλικα.Εγω στη σαλτσα ντοματας παντα εβαζα λιγη ζαχαρη και τωρα βαζω λιγο γλυκαντικο και ειναι πολυ ωραια.
δεν ειχε να κανει με τη σαλτσα αλλα μονο με το ζυμαρι , τη βαση της πιτσας, anyway, θα προσπαθησω παλι!:sniffle:
Γιαουρτι μονο 0% αν δεν σου αρεσει το τοταλ εχει και αλλες μαρκες αλλα οχι αυτα με τα φρουτα κοκ μονο τα σκετα γιουρτια.Τυρι ναι τα κοριτσια βρηκαν στο Lidl νομιζω μαρκα Linessa αν δεν κανω λαθος.Το Lidl δεν ξερω αν εχεις τις γευσεις αυτες, εγω τις πηρα απο το Carrefour στο τμημα με τα ειδη ζαχαροπλαστικης. Θα προτεινα να χεις στανταρ σπιτι σου, γλυκαντικα σε σκονη Sweet n balance Γιωτης, γιαουρτι 0%, κακαο χωρις ζαχαρη, γαλα 1,5%,αυγα,τα πιτουρα,γαλοπουλα.Αυτα θα τα χεις και ευκαιρα οταν σου ρθει καμια λιγουρα ενδιαμεσα.Πολυ ωραιο ειναι το γιαουρτι με γλυκαντικα και λιγο κακαο.Τελειο.Αν θες το βαζεις και στη καταψυξη και χεις ενα τελειο παγωτο.
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Να ρωτήσω κάτι...
Αν κάνουμε 2 ή 3 μέρες συνεχόμενες PV πρέπει έπειτα να ακολουθήσουν και 3 PP απαραίτητα ή συνεχίζουμε εναλλάξ?
Ξέρω ότι έτσι χάνουμε πιο δύσκολα, αλλά τι να κάνω...δε την παλεύω ιδιαίτερα χωρίς λαχανικά :no:
νομιζω ετσι μπορεις.Quote:
Originally posted by Cherie
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Να ρωτήσω κάτι...
Αν κάνουμε 2 ή 3 μέρες συνεχόμενες PV πρέπει έπειτα να ακολουθήσουν και 3 PP απαραίτητα ή συνεχίζουμε εναλλάξ?
Ξέρω ότι έτσι χάνουμε πιο δύσκολα, αλλά τι να κάνω...δε την παλεύω ιδιαίτερα χωρίς λαχανικά :no:
μη πιεζεσαι
το θεμα ειναι να μην τρως τα απαγορευμενα ,τωρα για τις μερες πανω κατω ,δεν πειραζει αν κανεις κανενα λαθακι ,και παλι ετσι θα χασεις.
προσαρμοσε τη διαιτα στο δικο σου στυλ.:tumble: