υπεραφαγικο χθες, σημερα ακομη δε προλαβα ζυγισμα
Printable View
εσυ χθες εγω σημερα!! αλλα με τοσα που μου συμβαινουν δεν αντεξα ρε συ!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle: :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::snif fle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:: sniffle::sniffle::sniffle:Quote:
Originally posted by sweetOctober
είσαι "πρωινός" τ'υπος? Σκέψου κάτι, είναι καλό αυτό, βράδυ που είναι σκοτεινά και όλοι κοιμούνται...θα έτρωγες πολύ περισσότερο, σωστά? Δες το σαν θετικό!
Οκ το έκανες, κλάψε το λίγο, μετά προχωράμε ε? Δε συνεχίζουμε να τρώμε επειδή τα χαλάσαμε ΟΚ?
Η ψυχολογία μας μπορεί να μη φτιάξει σύντομα αλλά το να επανέλθουμε θα μας βοηθησει, ΟΚ? :grin: Ελα καλή μου χαλάρωσε τώρα.
Μπα Δημητρα συνηθως βραδινος ειμαι κι εγω σαν κι εσενα αλλα σημερα "πνιγηκα" και ειπα η αυτο θα γινει η κατι αλλο πολυ χειροτερο και συνειδητα επελεξα το πρωτο το οποιο και διορθωνεται:fake sniffle:
μεταξυ μας τωρα, ποιο ηταν το αλλο που σκεφτηκες? Ξερεις πολλες φορες που κανω το αλλο, δεν ειναι και τοσο τραγικο.
Σιγουρα αν το εκανες δε θα διορθωνοταν μετα?
να σου στειλω u2u?
μου αρέσει που ρωτάς κιόλα :)
65 κιλά? Πετσι και κοκκαλο θα εισαι παιδι μου, καλα εμενα ο διαιτολογος μου χοντρη με ηθελε για να εχω καμπυλες? χαχαχαχαχ Μου ειχε πει εκει 70-75 κιλα θα ειμαι κουκλαρα, λογω σωματοτυπου. Που τον εχει δει πολυ καλα! Κι απο μεσα κι απο εξω! Οι λιπομετρησεις ηταν το φορτε μου, πηγαινα κι εδειχνε η ζυγαρια + και το λιπος -. Πλακωνομουν στα βαρη. Φωναζε εκεινος. καλα εκανε. Επαθα κι εμαθα! Τωρα τα παθη στην ακρη, δεν θελω αλλα λαθη, λιγο απο ολα.
Μια συμβουλη, απο το ταπεινο μυρμηγκακι, γραφε τι τρως καπου, να τα βλεπεις.
Εστω και στο φιντει! Και ναι κολλαει η συνδεση σου οχι αυτο, να τη φτιαξεις, φωναξε το μαστορη σου λεω :P
α σημερα το απογευμα (μετα το μεσημεριανο βαρυ γευμα) 103.7
Καλημερα και απο εδω.
Προχωραμε κανονικα.Τιποτε αλλο!!!!!!!!!!!!
Καλημερα να λεμε και να το εννοούμε!!!!!!!!!!
Μονο τα θεματα υγειας ειναι ..."θεματα" που και αυτα λύνονται.!!!!!!
Καλημεραααααααααααααα λοιπον!!!!!!!!
mm κι απο αυτα εχουμε δυστηχως!
Αλλα και παλι καλημερα!
102.9
mari εσυ πως πας απο ζυγισμα?
:sniffle:Quote:
Originally posted by marimari
Καλημερα και απο εδω.
Προχωραμε κανονικα.Τιποτε αλλο!!!!!!!!!!!!
Καλημερα να λεμε και να το εννοούμε!!!!!!!!!!
Μονο τα θεματα υγειας ειναι ..."θεματα" που και αυτα λύνονται.!!!!!!
Καλημεραααααααααααααα λοιπον!!!!!!!!
συμφωνω ton αλλα δεν ηθελα να "ριξω" την λαη διαθεση της φιλης μαρι...
Γιατι τι εγινε;;;
Η φιλη marimari εχει σχεδόν πάντα καλη διάθεση και εχει μαθει να αναπτύσσει αντίγονα απέναντι σε οτι μπορει να της χαλάσει την διάθεση...
Συμβαίνει κατι;;;:puzzled: