Εσυ παιχνιδι θελεις τωρα και μας δουλευεις. Αντε και καλα γ........
Printable View
Εσυ παιχνιδι θελεις τωρα και μας δουλευεις. Αντε και καλα γ........
το αν ειναι οι αλλοι χαμηλοτερης νοημοσυνης η οχι αυτο φαινεται απ τη συμπεριφορα τους οταν αδιαφορουν για την ουσια και στεκονται μονο στο περιτυλιγμα καποιου η στις φημες ραδιο αρβυλα
μη ξεχνας οτι υπαρχουν και πραγματα που δε γινεται να βρεις αποδειξεις γι αυτα οσο και αν ψαξεις
Ετοιμαζομαι για την δουλεια κ ο θεος βοηθος!!! Τα μηνυματα που εχει στειλει σταζουν μελι... θα κρατηθω στο υψος μου..
ναι καλη μου κανε οτι μπορεις να μην του επιτρεψεις να σε ξαναπροσεγγισει.......
αναμενομενη αντιδραση οτι θα σταζει μελι......πως ακλλιως θα σε κανει να λυγισεις αλλωστε.....
γραψε μας εδω
Ακομα ειμαι στη δουλεια... Απ το πρωι ερωτολογα κ πηγαινοερχεται στο γραφειο μου!!! Υπαρχει μια συναδελφος που του κολλαει κ μου σπαει τα νευρα γιατι κ αυτος με τσατιζει μ αυτην κ μαλιστα μου το ειπε. Δεν αντεχωωωωωωω!!!!!
Maira, συμπεριφέρσου σαν ώριμη γυναίκα, που σέβεται τον εαυτό της. Δεν είσαι παιδί να αναρωτιέσαι τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις ή να στηρίζεσαι στην άποψη ξένων.... Πάρε μια απόφαση και υποστήριξε την! Θέλεις να κάτσεις και να φυτοζωείς; Κάτσε! Θέλεις να ξεκινήσεις επιτέλους να ζήσεις; Βάλε στο μυαλό σου, ότι θα γίνει με το δύσκολο τρόπο... σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνα! Έχεις καταλάβει ότι παρουσιάζεις τάσεις εξάρτησεις από "γκόμενο", από την οικογένεια σου.... Xρειάζεσαι να μάθεις να παίρνεις αποφάσεις για τον εαυτό σου!
Maira καλησπέρα
Από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι περισσότερο φοβάσαι μήπως μείνεις μόνη (ουσιαστικά είσαι!), παρά το ότι δεν θα υπάρχει αυτός στη ζωή σου (που ουσιαστικά δεν υπάρχει!). Αυτός κοπέλα μου έχει γυναίκα, έχει παιδί, έχει ζωή. Αν ήθελε να χωρίσει θα το είχε κάνει ήδη, μην τρέφεις αυταπάτες. Είχα μια ξαδέρφη που τα είχε με τον υπεύθυνο της 5 χρόνια. Αυτός δεν είχε παιδιά αλλά όλα όσα είχε ήταν της γυναίκας του (σπίτια, φροντιστήρια, αμάξι), αυτός μια δουλίτσα είχε, και το έπαιζε καμπόσος. 5 χρόνια τράβηξε τα πάνδεινα (τα ζητούσε ο οργανισμός της). Όλο υποσχέσεις οτι θα χώριζε. Η γυναίκα του τα ήξερε όλα! Τους είχε δει, μηνύματα τα πάντα είχε δει. Ο άλλος όμως ήταν τόσο κότα που έσκυψε το κεφάλι και την φλόμωσε στα ψέματα οτι είναι μια τρελή που τον κυνηγαει! Η γυναίκα του τον πίστεψε. Η ξαδέρφη μου αρρώςτησε βαριά (επαθε ψυχοσωματικά και έμεινε έγκλειστη δυο χρόνια). Εχουν περάσει 10 χρόνια κι ακόμα ταλαιπωρείται. Δεν αξίζει κοπέλα μου. Φιλικά στο γραφω, τόλμα! Η ζωή είναι εκεί εξω! Δεν πειραζει αν δε χτυπησει το κινητό και μια βδομάδα. Αξία εχει η ζωή σου! Μην τα παρατάς. Υπάρχουν τόσο καλά παιδιά εκεί εξω. Κι εγώ σε περίεργη φάση είμαι αλλά οργανώνω τις σκέψεις μου όσο μπορώ για να μην κάνω βλακείες. Για σένα να νοιάζεσαι! Αυτός μια χαρά περνάει, διπλό ταμπλό και όλα καλά, αλλά...7 χρόνια;;;; Για πολλά χαστούκια είναι!
κοριτσι του απριλη, αυτη η ιστορια αν και επαναλαμβανεται σε διαφορες μορφες, ειναι καλο case study τυπου "ποιος ειναι ο θυτης τινος, ποιο το θυμα, και ποιος ξυνεται στη γκλιτσα του τσοπανη"...
η ξαδερφη μακαρι να γινει καλα το συντομοτερο, ΑΛΛΑ 1) δεν παθαινεις ψυχοσωματικα επειδη σε δουλεψε καποιος γκομενος κι εμεινες στον ασσο τελικα, αν δεν ειχες ηδη ψυχοσωματικα, παθηση, η ενα σαθρο υποβαθρο για ολα αυτα.
2) για να πω μια εκφραση που λεει η μαμα μου "τι την μανα της γυρευε" κι αυτη με τον παντρεμενο;;;; να ασχολειται με υγιεις καταστασεις για να εχει υγεια και η ιδια,.
να φερεται σωστα και να μην σκαβει ξενους λακους γιατι μπορει να πεσει πρωτη...
μαιρα, προσεξε με λιγο.
αυτο ακριβως που λεει η ερις και εχουμε πει και τοσοι προηγουμενως ειναι αυτο που πρεπει να γινει.
να παρεις μια αποφαση και να την στηριξεις.
ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.
δεν εχει καμια σημασια το επιμερους.
εσυ τωρα μας λες για το επιμερους, αλλα ειναι ασημαντο σε διαβεβαιω.
αυτα που καθεσαι και περιγραφεις ειναι ακριβως αυτα πουε ιπαμε οτι συμβαινουν.
δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ποσα τηλ θα κανει πριν πηδηξει, ποσο ασχημα θα σε αδειασει μολις πηδηξει κι αν θα σε ξαναψαξει οταν θα εχει αγαμιες παλι.
σημασια εχει οτι αυτο γινεται συνεχως.
τι νοημα εχει να μας λες οτι σημερα σε ψαχνει κλπ, οπως καναμε στο σχολειο "με κοιταξε κι εκνα οτι δεν βλεπω, αλλα νομιζω οτι με ειδε οταν τα ελεγα στο αυτι της τιτικας. με καταλαβε γμτ. αυριο θα κανω παλι οτι δεν τρεχει τπτ και βλεπουμε".
ΑΥΤΟ ακριβως που κανεις τωρα , ηδη σε κραταει στην αρρωστημενη κατασταση.
ειναι το ναρκωτικο σου οχι μονο αυτος αλλα κι ολη αυτη η κλαψα οταν σε φτυνει, οταν αδιαφορει, η πρεζα που παιρνεις οταν καποτε τον δεις και μετα παλι απ την α ρχη.
επειδη δεν τον εχεις, εχει γινει πλεον ναρκωτικο σου να συζητας ολες αυτες τις λεπτομερειες που καθολου δεν προχωρανε το θεμα σου ομως!! κανεις κυκλους κυνηγωντας την ουρα σου!
προφανως εχουν κουραστει πολλες φιλες σου να σου τα λενε και να τα ακουνε και τωρα βρηκες εμας.
μιλα οσο θες. λεγε οτι θελεις.
αλλα κανεις μια τρυπα στο νερο, αν νομιζεις οτι ειναι καποιο βημα να συζηταμε τι σου ειπε, τι μην εστειλε κλπ.
δεν εχει καμια σημασια σημασια εχει ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ναι ξερουμε, θα σε κυνηγαει μεχρι να πηδηξει. ΚΑΙ???
την γυναικα του δεν την αφηνει και μαλλον ουτε αυτη τον αφηνει.
τι θα γινει τωρα? θα παιζουμε τις κουμπαρες?
κατσε σκεψου και παρε οριστικη αποφση.
Έριξα μια ματιά στις ομολογουμένως πολλές σελίδες που έχουν γραφτεί, δεν έχει νόημα νομίζω να σου πω και εγώ οτι πρέπει να φύγεις ΧΘΕΣ από αυτή την κατάσταση και οτι είναι καθαρά στο χέρι σου να επιλέξεις πως θες την ζωή σου από δω και στο εξής.
Θα μείνω σε κάτι που μου έκανε εντύπωση διαβάζοντας τα μνμ που ανταλλάξατε. Παρατήρησα λοιπόν οτι ενώ θα μπορούσες να βρεις χίλιες δικαιολογίες για να τον αποφύγεις (βασικά καμιά δικαιολογία δεν χρειαζόταν αν είχες όντως αποφασίσει πως θες τον αποφύγεις), εσύ επέλεξες να του πεις πως είσαι άρρωστη. Και στην συνέχεια χάρηκες κι άρχισες να ελπίζεις πάλι ότι εκείνος δείχνει ενδιαφέρον και νοιάζεται για σένα και θέλει να σε πάει στον γιατρό κτλ κτλ Το ίδιο ακριβώς έκανε κι εκείνος από την πλευρά του που στο έριξε στο παράπονο κι ότι τον πονάει η καρδιά του. Δεν σε χειραγωγεί απλώς. Και οι δύο προσπαθείτε να χειραγωγήσετε συνεχώς ο ένας τον άλλον με έναν τρόπο αρρωστημένο απλά εκείνος το κάνει από θέση ισχύος. Εκείνος χρησιμοποιεί την εμφάνιση του, την ανάγκη σου να έχεις κάποιον απεγνωσμένα έστω κι αν παίρνεις το απόλυτο τίποτα από εκείνον, κι εσύ χρησιμοποιείς την λύπηση. Προσπαθείς απεγνωσμένα να τον κάνεις να σε λυπηθεί - και το καταφέρνεις σε ένα βαθμό- και τελικά έχεις καταλήξει να λυπάσαι και εσύ τον εαυτό σου χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.
Το φάση βρε κοπέλα μου; Είσαι νέα ακόμα, μια χαρά λες από εμφάνιση, υγιής, δουλεύεις, και κάθεσαι και μας λες οτι αν δεν σε πάρει εκείνος δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου; Ποιος είναι ο στόχος να σε λυπηθούμε και εμείς; Έχεις καταλάβει οτι τρέφεις όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που ζεις μέσω της λύπησης και της κακομοιριάς; Στο χέρι σου είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο σου όσο θες. Ζωή δεν έχεις εκτός από τον γαμίκουλα; Φίλους δεν έχεις; Ενδιαφέροντα; Κι αν δεν έχεις σήκω και φτιάξτα όλα απ΄την αρχή!
Προσωπικά δεν θα σου κάνω την χάρη να σε λυπηθώ. Δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει αυτό. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο, το να μένεις εκεί τόσα χρόνια όμως είναι επιλογή σου και μόνο. Αν έχεις αποφασίσει πως δεν μπορείς να ξεκόψεις και δεν μπορείς να του πεις ευθέως το τέλος, είσαι άξια της μοίρας σου. Συνέχισε να μένεις εκεί, για να μένεις καλά περνάς. Αν θες να ξαναφτιάξεις την ζωή σου δεν χρειάζεσαι ούτε στρατηγικές, ούτε δικαιολογίες, ούτε τίποτα. Μπορείς να του πεις απλά "δεν θέλω να σε ξαναδώ", να διαγράψεις τηλέφωνα, σοσιαλ κτλ και να εξαφανιστείς μέχρι να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Γιατί τώρα εαυτό δεν έχεις. Αν δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά, τότε συνέχισε ο, τι έκανες και μέχρι τώρα και κάτσε να μετράς χρόνια που θα σε φτύνει ο άλλος.