Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 35 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 522
    Banned
    σας θελει και τις δυο γιατι η μια συμπληρωνει την αλλη εσυ του αρεσεις σαν εμφανιση και η αλλη σα χαρακτηρας

Μάιρα, κορίτσι μου, θέλω να κάτσεις σκεφτείς κάποια πράγματα. Δηλαδή, πες, έστω, οτι αυτός ο άνθρωπος χώριζε κάποια στιγμή την γυναίκα του και παντρευόταν εσένα.
    Τί προοπτικές έχει ένας τέτοιος άνθρωπος να κάνει έναν δεύτερο σωστό γάμο; Πιστεύεις οτι για την αποτυχία του γάμου του φταίει η γυναίκα του μόνο; Εγώ δεν μπορώ να ξέρω, αλλά απ ό,τι μας αναφέρεις είναι ένας άνθρωπος ατομιστής, δειλός, ανέντιμος, πείσμονας, πονηρός και κουτοκαταφερτζής. Αλήθεια, θα ήθελες να τον έχεις παντοτινό σύντροφο έναν τέτοιον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίος; Ποιές οι πιθανότητες να ευτυχήσετε; Το πιο πιθανό θα ήταν να τα θαλάσσωνε και να παραιτούνταν, όπως έγινε και με την γυναίκα του και μετά να εύρισκε πάλι ερωμένη.
    Για κάτσε να σκεφτείς πώς θα ήταν να ήσουν παντρεμένη μαζί του... Ψύχραιμα και λογικά όμως, όχι με το συναίσθημα.

Senior Member
    Συγνωμη τωρα εσυ το πηγεσ το ρομαντζο με το φλουφλη εικοσι σελιδεσ ε αυτο με ξεπερναει σαν ανθρωπο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Συγνωμη τωρα εσυ το πηγεσ το ρομαντζο με το φλουφλη εικοσι σελιδεσ ε αυτο με ξεπερναει σαν ανθρωπο
    Κ που σαι ακομα??!!! 7 χρονια ειναι αυτα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μάιρα, κορίτσι μου, θέλω να κάτσεις σκεφτείς κάποια πράγματα. Δηλαδή, πες, έστω, οτι αυτός ο άνθρωπος χώριζε κάποια στιγμή την γυναίκα του και παντρευόταν εσένα.
    Τί προοπτικές έχει ένας τέτοιος άνθρωπος να κάνει έναν δεύτερο σωστό γάμο; Πιστεύεις οτι για την αποτυχία του γάμου του φταίει η γυναίκα του μόνο; Εγώ δεν μπορώ να ξέρω, αλλά απ ό,τι μας αναφέρεις είναι ένας άνθρωπος ατομιστής, δειλός, ανέντιμος, πείσμονας, πονηρός και κουτοκαταφερτζής. Αλήθεια, θα ήθελες να τον έχεις παντοτινό σύντροφο έναν τέτοιον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίος; Ποιές οι πιθανότητες να ευτυχήσετε; Το πιο πιθανό θα ήταν να τα θαλάσσωνε και να παραιτούνταν, όπως έγινε και με την γυναίκα του και μετά να εύρισκε πάλι ερωμένη.
    Για κάτσε να σκεφτείς πώς θα ήταν να ήσουν παντρεμένη μαζί του... Ψύχραιμα και λογικά όμως, όχι με το συναίσθημα.
    Κ εκεινος φταιει με τη γυναικα του γιατι ειναι παρτακιας.
    Το εχω σκεφτει οτι σαν παντρεμενοι δεν θ αντεχαμε ουτε μηνα. Κ προσπαθησα να απομακρυνθω απ αυτον κ επειδη υπεφερα μακρια του κατεληξα να λεω ας τον εχω εστω κ ετσι. Ασ μη χωρισει ποτε. Ας τον τρωω τ αποφαγια. Τοσο χαμηλα εχω ριξει τον εαυτο μου.
    Οταν τα εμαθε η γυναικα του κ μετα κ αυτος εμαθε οτι εχει γκομενο κ εκεινη εγινε για μεγαλο διαστημα χαμος κ του ειχα πει παμε να φυγουμε. Κ απαντησε οτι δε θ αφησει το σπιτι του κ την περιουσια του σ αυτην κ να φυγει αυτη. Αρα δε θα χωρισει παρα μονο αν αυτη τον χωρισει.Γ ια αυτο πρεπει να ξεφυγω

Senior Member
    καταλαβε οτι ποτε δεν προκειται να χωρισει....και πες οτι χωριζει τι ακριβως τον θελεις.......και συ το λες οτι δνε θα αντεχατε.......
    ειναι αυτομαζοχισμος πρεπει να το καταλαβεις.....
    ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε να ξυπνησεις.........
    εχεις ολη τη στηριξη μας συνεχισε

Senior Member
    Μου στελνει τρυφερα μηνυματα ολο τ απογευμα.. Δειχνει ενδιαφερον... Μου λεει οτι μ αγαπαει κ εγω του απανταω ψυχρα... κ αν ειναι κ αυτος εγκλωβισμενος αλλα με θελει? Παλευει η καρδια με το μυαλο μου. Συμφωνω με οσα λετε αλλα η καρδια μου θελει να τρεξει κοντα του. Αυτος ο ανθρωπος εχει το τροπο να παιρνει παντα αυτο που θελει. Πως θα τον νικησω εγω??

Καλά τον είπα εγώ κουτοκαταφερτζή. Είδες τώρα πώς "το γύρισε από τσάμικο σε καλαματιανό;" Πού είναι τώρα τα τελεσίγραφα τύπου "τρεις ώρες μαζί ξέχνα το";
    Είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος Μάιρα και οι χειριστικοί άνθρωποι είναι εγωιστές με πολύ επιφανειακά συναισθήματα και δεν σέβονται τους άλλους, τους υποτιμάνε ως ανθρώπους. Σκέφτονται πάντα πώς θα τους χειριστούν προς το συμφέρον τους. Θεωρούν τον εαυτό τους έξυπνο και τους άλλους χαμηλότερης νοημοσύνης.

Senior Member
    Κ πως ξεφευγεις απο εναν τετοιο ανθρωπο? Πως ανατρεπεις τη κατασταση? Θα θελα να μπορουσα κ εγω να τον χειριστω!!! Να βγαλω τα σπασμενα!!

Quote Originally Posted by Maira View Post
    Κ πως ξεφευγεις απο εναν τετοιο ανθρωπο? Πως ανατρεπεις τη κατασταση? Θα θελα να μπορουσα κ εγω να τον χειριστω!!! Να βγαλω τα σπασμενα!!
    Μα εσύ δεν είσαι τέτοιας ποιότητας άνθρωπος, ούτε και πρέπει να γίνεις και ούτε και χρειάζεται να γίνεις. Εσύ έχεις κάποια συναισθήματα πραγματικά γι αυτόν. Και γι αυτό τον λόγο πρέπει να απομακρυνθείς. Ήδη αισθάνεσαι θυμό γι αυτόν. Κάποια στιγμή, όλο αυτό που ζεις θα γίνει μια τεράστια σιχασιά και μαζί μ αυτόν θα σιχαθείς και τον εαυτό σου που τον ερωτεύτηκες. Αλλά ως τότε θα έχεις χάσει πάρα πολλά πράγματα από την ζωή σου. Θα έχεις χάσει την ζωή σου την ίδια.
    Γιατί να μην φύγεις τώρα περισώζοντας κάτι από την αυτοεκτίμησή σου;
    Τώρα λοιπόν είναι και η ευκαιρία σου να τον εκδικηθείς και να βγάλεις τα σπασμένα. Θα τον διώξεις εσύ και όχι αυτός!
    Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και απόλαυσε τα παρακάλια του και τους "τεμενάδες" του κι εσύ απλά φτύνε τον.
    ΄Ετσι θα βγάλεις τα σπασμένα.

Senior Member
    Αυτος με το τροπο του μ εχει διωξει πολλες φορες. Κ μ εχει προσβαλει αλλες τοσες. Εχω ανεχτει πολλα η αληθεια. Θα προσπαθησω να τον φτυσω...

Senior Member
    Μου στελνει τρυφερα μηνυματα ολο τ απογευμα.. Δειχνει ενδιαφερον... Μου λεει οτι μ αγαπαει κ εγω του απανταω ψυχρα... κ αν ειναι κ αυτος εγκλωβισμενος αλλα με θελει? Παλευει η καρδια με το μυαλο μου. Συμφωνω με οσα λετε αλλα η καρδια μου θελει να τρεξει κοντα του. Αυτος ο ανθρωπος εχει το τροπο να παιρνει παντα αυτο που θελει. Πως θα τον νικησω εγω??
    πως ενα θηριο - τερας θα δελεασει το θυμα του??? αφου βλεπει οτι οι προσβολες δεν πιανουν?????
    εδω ειναι το δυσκολο κομματι για σενα.....διοτι παιζει με την καρδια σου......
    αν θες τρεξε κοντα του αλλα θα καταστραφεις.....
    αν θες τρεξε μακρια και τοτε θα αναγεννηθεις απο τις σταχτες σου

Senior Member
    δεν καταλαβαινεις οτι αν πας κοντα του παλι στα ιδια σκ@@τα θα καταλήξεις??????
    πες μου το καταλαβαινεις αυτο?

Junior Member
    Αυτος με το τροπο του μ εχει διωξει πολλες φορες. Κ μ εχει προσβαλει αλλες τοσες. Εχω ανεχτει πολλα η αληθεια. Θα προσπαθησω να τον φτυσω...
    Έχω διαβάσει όλα τα μνμ. Ελπίζω να έχεις κρατηθεί. Ξέρω πως θέλεις να το συζητάς και καλά κάνεις. Όλοι μπορούμε να σε στηρίξουμε. Εστιασε στον ευατο σου. Έχεις εστιάσει σε αυτόν και για αυτό έχει μπλοκάρει το μυαλό σου. Εστιασε στον ευατο σου και σκέψου τον όπως επιθυμείς. Με κάποιον άλλον...να γελάς. .να κάνεις ταξίδια...να έχεις οικογένεια..έστω προσποιησου στον ίδιο σου τον ευατο. Παίξε ένα ρόλο. .μετά θα αρχίσει και θα γίνεται συνήθεια. Απέκτησε αυτοπεποίθηση σαν γυναίκα. Εστιασε στη γυναικεία σου φύση στη θυληκοτητα σου και σκέψου το ποσό αξίζεις. Γίνε μια γυναίκα έτοιμη να κατακτήσεις αυτό που θες και είναι καλο για σένα. Γιατί πίστεψέ με αυτόν δεν τον θες. Κάποιο άλλο κενό σου σου καλύπτει. Βρες το και δούλεψε το. Απλά εστίασε σε σένα

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Πες μου ότι υπεκυψες να πηδηχτω από το παράθυρο;;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 14 of 35 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast