Κατάλαβα βρε ότι κάνεις πλάκα χαλάρωσε, οκ και εγώ κάνω τα λάθη μου, δεν είμαι τέλειος :)
Printable View
Το μιλιβακι το ξερω σε τσιτωσε για να τα πεισ ολα ειναι γυναικαρα αλλα δεν ειναι χορτασμενη εχουμε και την ναταλια που σε βγαζει νοκ αουτ αμα νευριασει εχετε πολλα ακομα να μαθετε απο εδω τιποτα δεν ξερετε
Ακριβως, ετσι εχω μαθει να τα βλεπω κι εγω. Εννοειται οτι υπαρχουν και αντρες τέτοιοι, μακρια και αγαπημένοι.
Εχω μπλέξει με τετοιο ατομο, ειναι ανούσιο να προσπαθήσεις. Εγω της το ειχα πει στα ισα, εσυ δεν θες σεξ δε σ αρεσει, θες να σε βιάσω, αλλα ευχαριστω δε θα παρω τραβα εκει που ανήκεις και τελος. Το κερατο το εχεις δεδομένο με τετοιες/τέτοιους, αλλου βρίσκουν το αίσθημα αλλου το πηδημα.
Αν λες για εμένα (γιατί δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι), δεν με τσιτώνει κανείς. Το θεωρώ ηλίθιο το να εκνευρίζεται κάποιος, από λόγια ανώνυμων λογαριασμών, που δεν ξέρεις και ποιος είναι από πίσω. Αν εννοείς εμένα, όχι δεν έχω τσιτώσει και αν κάτι έχω στα συν μου, είναι ότι είμαι αληθινός και δεν κρύβομαι, ό,τι λέω ισχύει.
Καλα κατσε εδω να σε δουμε κι εσενα πολλοι μασ τα ειπαν αυτα με το μιλιβακι ταιριαζετε στο λεω εγω εχω σχιζοφρενεια και ξερω ολη την ανθρωπινη φυση οτι φανταζεσαι κι οτι δε φανταζεσαι ολοι οσοι εχουν σχιζο ειναι ετσι
Ωραια...Και καταλήξαμε κάπου εδώ με τον ελις να μου κάνει προξενιό με το κωστα14... [emoji14]
Καλά ρε ελις γλυκούλη από που συμπεράνες ότι ταίριαζουμε εδώ καλά καλά να συννενοηθουμε δεν μπορούμε ...φαντάσου να τα είχαμε κιόλας....
Προσωπικά δεν νμζ ότι τσιτωθηκε κανένας από τους δύο μας..
Άσε που δεν θα μπορεί να με ακολουθήσει και στις καθημερινες δραστηριότητες της ηλικίας μου...πλέξιμο...κεντημα. ..εκδρομές με καπη [emoji14] [emoji14]
Εγώ πάντως νμζ πως η λιτλ είναι μικρή όντως ηλικιακα Αλλά καταβαθος πιστεύω ότι κάτι έχει συμβεί που την έχει πληγώσει προσφατα...μάλλον κάποιος που ηθελε πολυ να τη γείωσε και να ήθελε μόνο σεξ από εκείνη και βγάζει το θυμό της..
Όμως εδώ δν ήρθαμε να κατηγορήσουμε Αλλά να συζητήσουμε...
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ταιριαζετε ξερει ο παππουσ
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλά εισαι πολύ κακός ανθρωπος εκτός του οτι ψαχνεις ηλιθιες φιλε μου! Αναφορα πως κανω εδώ μεσα; Δεν το ειχα σκοπο αλλα τετοιες προσβολες δεν τις δεχομαι. Εγώ δεν εχω καμια αρρώστια αν θες να ξερεις. Εσυ εχεις κανει εξετασεις να μας τις δειξεις να δουμε ποσα νοσηματα εχεις;