Περί σχέσης - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 39 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 572
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όχι μωρέ δεν παρεξηγείς καθόλου... [emoji14]

Είπες μόνο ότι αντιμετωπίζω το κόσμο με απεχθεια ...τώρα λες ότι πάλι καλά π ξεφύγεις από καμία βρισιά γιατί με έφτασες στα όρια μου.......

Που να παρεξηγουσες κιόλας δλδ...τεσπα δεν πρζ ...ο γραπτός λόγος είναι τόσο απρόσωπος είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις ποτέ ένας άνθρωπος έχει όντως θυμώσει η άν απλώς διαφωνεί οντας χαλαρός.....

Είπαμε είσαι και στην ηλικια μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω ξεκάθαρα [emoji14]
    (Εννοείται πως κάνω πλάκα)

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Κατάλαβα βρε ότι κάνεις πλάκα χαλάρωσε, οκ και εγώ κάνω τα λάθη μου, δεν είμαι τέλειος :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοστα 14 και μιλιβακι ταιριαζετε
    Ρε συ elis από όλες αυτές τις παρεξηγήσεις που είχαμε με την Μίλιβα, εσύ βρε αυτό κατάλαβες; :P

Senior Member
    Κοστα 14 και μιλιβακι ταιριαζετε
    Αυτό πάλι από που το συμπέρανες??δεν νομίζω ότι τεριαζουν καθόλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε την απάντηση.

Ξέρεις κάτι ρε φίλε;

Αλήθεια με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα (η οποία αν και δεν μας είπε την ηλικία της - είναι εμφανές ότι είναι πολύ νεαρή), αναπαράγει νοητικά και επιδεικνύει συμπεριφορές παλαιού τύπου. Στερεότυπα τα οποία οφείλουν να ξεπεραστούν στην εποχή μας.
    Είναι απόλυτα λανθασμένη η άποψη ότι όλα στρέφονται γύρω από την γυναίκα και ως εκ τούτου ο άντρας πρέπει να βάλει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του σε δεύτερο (για κάποιες γυναίκες και σε τελευταίο) πλάνο.
    Άντρες και Γυναίκες είμαστε σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι. Ως σύμμαχοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε με την συμπεριφορά μας ο ένας τον άλλο. Είναι απαράδεκτο ένας άντρας να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής πίεση σε μια γυναίκα για να κάνει σεξ. Βασικά αυτό είναι βιασμός!!! Αντίστοιχα, η γυναίκα οφείλει να είναι και εκείνη ξεκάθαρη στις προθέσεις που έχει απέναντι στον άντρα. Είναι πολύ ανήθικο, ναρκισσιστικό και αυτάρεσκο να θέλεις να έχεις κάποιον stand by, να σε διεκδικεί για αόριστο χρόνο. Να έχει επενδύσει συναισθηματικά πάνω σου και να διατρέχει τον κίνδυνο να πληγωθεί συναισθηματικά σε περίπτωση που τελικά δεν ευδοκιμήσει η σχέση.
    Τι ψάχνεις να βρεις ρε φίλε..και εγώ σε πολλά πράγματα διαφωνώ αλλά και τη να κάνεις.. δυστυχώς καποιες αντιλήψεις δεν της έχουμε αποβάλει ακόμα.. αντιλήψεις που υπήρχαν στην εποχή των παππούδων μας...μην την ψάχνεις δεν θα βγάλεις ακρη

Senior Member
    Το μιλιβακι το ξερω σε τσιτωσε για να τα πεισ ολα ειναι γυναικαρα αλλα δεν ειναι χορτασμενη εχουμε και την ναταλια που σε βγαζει νοκ αουτ αμα νευριασει εχετε πολλα ακομα να μαθετε απο εδω τιποτα δεν ξερετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Ξέρεις κάτι ρε φίλε;

Αλήθεια με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα (η οποία αν και δεν μας είπε την ηλικία της - είναι εμφανές ότι είναι πολύ νεαρή), αναπαράγει νοητικά και επιδεικνύει συμπεριφορές παλαιού τύπου. Στερεότυπα τα οποία οφείλουν να ξεπεραστούν στην εποχή μας.
    Είναι απόλυτα λανθασμένη η άποψη ότι όλα στρέφονται γύρω από την γυναίκα και ως εκ τούτου ο άντρας πρέπει να βάλει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του σε δεύτερο (για κάποιες γυναίκες και σε τελευταίο) πλάνο.
    Άντρες και Γυναίκες είμαστε σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι. Ως σύμμαχοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε με την συμπεριφορά μας ο ένας τον άλλο. Είναι απαράδεκτο ένας άντρας να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής πίεση σε μια γυναίκα για να κάνει σεξ. Βασικά αυτό είναι βιασμός!!! Αντίστοιχα, η γυναίκα οφείλει να είναι και εκείνη ξεκάθαρη στις προθέσεις που έχει απέναντι στον άντρα. Είναι πολύ ανήθικο, ναρκισσιστικό και αυτάρεσκο να θέλεις να έχεις κάποιον stand by, να σε διεκδικεί για αόριστο χρόνο. Να έχει επενδύσει συναισθηματικά πάνω σου και να διατρέχει τον κίνδυνο να πληγωθεί συναισθηματικά σε περίπτωση που τελικά δεν ευδοκιμήσει η σχέση.
    Ακριβως, ετσι εχω μαθει να τα βλεπω κι εγω. Εννοειται οτι υπαρχουν και αντρες τέτοιοι, μακρια και αγαπημένοι.
    Εχω μπλέξει με τετοιο ατομο, ειναι ανούσιο να προσπαθήσεις. Εγω της το ειχα πει στα ισα, εσυ δεν θες σεξ δε σ αρεσει, θες να σε βιάσω, αλλα ευχαριστω δε θα παρω τραβα εκει που ανήκεις και τελος. Το κερατο το εχεις δεδομένο με τετοιες/τέτοιους, αλλου βρίσκουν το αίσθημα αλλου το πηδημα.

Senior Member
    Το μιλιβακι το ξερω σε τσιτωσε για να τα πεισ ολα ειναι γυναικαρα αλλα δεν ειναι χορτασμενη εχουμε και την ναταλια που σε βγαζει νοκ αουτ αμα νευριασει εχετε πολλα ακομα να μαθετε απο εδω τιποτα δεν ξερετε
    Αν λες για εμένα (γιατί δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι), δεν με τσιτώνει κανείς. Το θεωρώ ηλίθιο το να εκνευρίζεται κάποιος, από λόγια ανώνυμων λογαριασμών, που δεν ξέρεις και ποιος είναι από πίσω. Αν εννοείς εμένα, όχι δεν έχω τσιτώσει και αν κάτι έχω στα συν μου, είναι ότι είμαι αληθινός και δεν κρύβομαι, ό,τι λέω ισχύει.

Senior Member
    Καλα κατσε εδω να σε δουμε κι εσενα πολλοι μασ τα ειπαν αυτα με το μιλιβακι ταιριαζετε στο λεω εγω εχω σχιζοφρενεια και ξερω ολη την ανθρωπινη φυση οτι φανταζεσαι κι οτι δε φανταζεσαι ολοι οσοι εχουν σχιζο ειναι ετσι

Senior Member
    Καλα κατσε εδω να σε δουμε κι εσενα πολλοι μασ τα ειπαν αυτα με το μιλιβακι ταιριαζετε στο λεω εγω εχω σχιζοφρενεια και ξερω ολη την ανθρωπινη φυση οτι φανταζεσαι κι οτι δε φανταζεσαι ολοι οσοι εχουν σχιζο ειναι ετσι
    Δεν μπορώ να πάρω θέση για κάτι τέτοιο και ούτε είναι σωστό να φέρνουμε σε δύσκολη θέση την Μίλιβα, ας κλείσει εδώ το θέμα elis.

Miliva21
    Guest
    Ωραια...Και καταλήξαμε κάπου εδώ με τον ελις να μου κάνει προξενιό με το κωστα14... [emoji14]

Καλά ρε ελις γλυκούλη από που συμπεράνες ότι ταίριαζουμε εδώ καλά καλά να συννενοηθουμε δεν μπορούμε ...φαντάσου να τα είχαμε κιόλας....

Προσωπικά δεν νμζ ότι τσιτωθηκε κανένας από τους δύο μας..

Άσε που δεν θα μπορεί να με ακολουθήσει και στις καθημερινες δραστηριότητες της ηλικίας μου...πλέξιμο...κεντημα. ..εκδρομές με καπη [emoji14] [emoji14]

Miliva21
    Guest

Ξέρεις κάτι ρε φίλε;

Αλήθεια με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα (η οποία αν και δεν μας είπε την ηλικία
    Εγώ πάντως νμζ πως η λιτλ είναι μικρή όντως ηλικιακα Αλλά καταβαθος πιστεύω ότι κάτι έχει συμβεί που την έχει πληγώσει προσφατα...μάλλον κάποιος που ηθελε πολυ να τη γείωσε και να ήθελε μόνο σεξ από εκείνη και βγάζει το θυμό της..

Όμως εδώ δν ήρθαμε να κατηγορήσουμε Αλλά να συζητήσουμε...

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ταιριαζετε ξερει ο παππουσ

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ωραια...Και καταλήξαμε κάπου εδώ με τον ελις να μου κάνει προξενιό με το κωστα14... [emoji14]

Καλά ρε ελις γλυκούλη από που συμπεράνες ότι ταίριαζουμε εδώ καλά καλά να συννενοηθουμε δεν μπορούμε ...φαντάσου να τα είχαμε κιόλας....

Προσωπικά δεν νμζ ότι τσιτωθηκε κανένας από τους δύο μας..

Άσε που δεν θα μπορεί να με ακολουθήσει και στις καθημερινες δραστηριότητες της ηλικίας μου...πλέξιμο...κεντημα. ..εκδρομές με καπη [emoji14] [emoji14]
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα Μιλιβα.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Καλά εισαι πολύ κακός ανθρωπος εκτός του οτι ψαχνεις ηλιθιες φιλε μου! Αναφορα πως κανω εδώ μεσα; Δεν το ειχα σκοπο αλλα τετοιες προσβολες δεν τις δεχομαι. Εγώ δεν εχω καμια αρρώστια αν θες να ξερεις. Εσυ εχεις κανει εξετασεις να μας τις δειξεις να δουμε ποσα νοσηματα εχεις;

Page 15 of 39 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast